Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  90  91  92  93  94    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
15 lipca 2013, 00:22 [cytuj]
Robert powiedział/a:
no ale on też nie gra za napastnikiem tylko bardziej w środku, czyli moze być na zmiane z Paulinho i Dembele

I Dembele i Carroll mogą grać przed napastnikami a szczególnie Dembele.
I Dembele i Carroll mogą grać przed napastnikami a szczególnie Dembele
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 lipca 2013, 00:28 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Ty Daniel gadaj no tu po co kontaktowałeś się z Javierem Saviolą? Chcesz go sprzątnąć Legii?
Ty Daniel gadaj no tu po co kontaktowałeś się z Javierem Saviolą? Chcesz go sprzątnąć Legii?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 lipca 2013, 00:28 [cytuj]
Bale to wolny elektrod był, taki Messi a'la Barca, więc śmiem twierdzić że lewa pomoc to nie była jego główna pozycja. Nie ma potrzeby wydawania kasy na Eriksena, i sądze że teraz powinniśmy skupić się na napastniku i skrzydłowym
Bale to wolny elektrod był, taki Messi a'la Barca, więc śmiem twierdzić że lewa pomoc to nie była jego główna pozycja. Nie ma potrzeby wydawania kasy na Eriksena, i sądze że teraz powinniśmy skupić się na napastniku i skrzydłowym
15 lipca 2013, 00:37 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Bale jak dobrze mi sie wydaje był wstawiany na lewą strone i zamieniał sie z ludźmi i biegał gdzie chciał, dlatego mysle ze Eriksen byłby idealny do grania z nim.

No i Eriksen ma fajne podanie, troche prostopadłych, a w wykonaniu Dembele widziałem ich niewiele.
Dlatego Dembele gra bardziej na tej pozycji co Paulinho

kto jest tym młodziakiem? Iago Falqué? słabo

Nie po to wyciągaliśmy kapitana niemieckiej reprezentacji u21 za 1,5 mln, żeby teraz kupować na tą samą pozycję piłkarza niekoniecznie bardziej utalentowanego za 10 razy tyle.

Dembele może nie dawać świetnych piłek, ale ma znakomity drybling i mocny strzał. Pokazał kilka razy jaki może być groźny w zeszłym sezonie, a grał na 'głębszej' pozycji. Jak wskoczy wyżej i tam dołoży 92% celnych podań to wystarczy.

A tym młodziakiem może być ktokolwiek. Od Falque(który był uważany za jednego z najlepszych piłkarzy Segunda Division) przez Ceballosa do nawet Dawkinsa. Ktoś kto wejdzie na puchar i nie zagra jak ciota.
Nie po to wyciągaliśmy kapitana niemieckiej reprezentacji u21 za 1,5 mln, żeby teraz kupować na tą samą pozycję piłkarza niekoniecznie bardziej utalentowanego za 10 razy tyle. Dembele może nie dawać świetnych piłek, ale ma znakomity drybling i mocny strzał. Pokazał kilka razy jaki może być groźny w zeszłym sezonie, a grał na 'głębszej' pozycji. Jak wskoczy wyżej i tam dołoży 92% celnych podań to wystarczy. A tym młodziakiem może być ktokolwiek. Od Falque(który był uważany za jednego z najlepszych piłkarzy Segunda Division) przez Ceballosa do nawet Dawkinsa. Ktoś kto wejdzie na puchar i nie zagra jak ciota
LMAO
15 lipca 2013, 00:53 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Dla Legii to akutat marny transfer. Kto do ch...a po pięknej karierze będzie chciał "chcieć" strzelać bramki dla zespołu z piątej ligi europejskiej.
Dla Legii to akutat marny transfer. Kto do ch...a po pięknej karierze będzie chciał "chcieć" strzelać bramki dla zespołu z piątej ligi europejskiej
15 lipca 2013, 00:55 [cytuj]
[quote=Hades]Nie po to wyciągaliśmy kapitana niemieckiej reprezentacji u21 za 1,5 mln, żeby teraz kupować na tą samą pozycję piłkarza niekoniecznie bardziej utalentowanego za 10 razy tyle.

No to faktycznie przepłaciliśmy :krzyk:
[quote=Hades]Nie po to wyciągaliśmy kapitana niemieckiej reprezentacji u21 za 1,5 mln, żeby teraz kupować na tą samą pozycję piłkarza niekoniecznie bardziej utalentowanego za 10 razy tyle. No to faktycznie przepłaciliśmy :krzyk:
15 lipca 2013, 01:04 [cytuj]
Wiem, wiem: świetne źródło ale:

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-transfer-news-spurs-ponder-2054063
Wiem, wiem: świetne źródło ale: http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-transfer-news-spurs-ponder-2054063
15 lipca 2013, 01:21 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie po to wyciągaliśmy kapitana niemieckiej reprezentacji u21 za 1,5 mln, żeby teraz kupować na tą samą pozycję piłkarza niekoniecznie bardziej utalentowanego za 10 razy tyle.

Większego Faila nie widziałem. Eriksen jest 10 krotnie bardziej utalentowany niż Holtby. Poza tym miejsca Ci u nas dostatek, bo Eriksen i na środku i na lewo i na prawo może grać. Sprzedać Hudd, Parker, Livermoore wypożyczyć Tauzenda i brać Eriksen. W końcu jak mawia porzekadło lepiej mieć go przy sobie niż przeciwko sobie
Większego Faila nie widziałem. Eriksen jest 10 krotnie bardziej utalentowany niż Holtby. Poza tym miejsca Ci u nas dostatek, bo Eriksen i na środku i na lewo i na prawo może grać. Sprzedać Hudd, Parker, Livermoore wypożyczyć Tauzenda i brać Eriksen. W końcu jak mawia porzekadło lepiej mieć go przy sobie niż przeciwko sobie
15 lipca 2013, 10:08 [cytuj]
Eriksen w Ajaxie grał nawet na szpicy czasami
Eriksen w Ajaxie grał nawet na szpicy czasami
15 lipca 2013, 11:11 [cytuj]
tauzend chyba kiedyś stwierdził że już nie chce na wypożyczenie bo czuje się na siłach gry w pierwszym zespole, a ja tam wierze że nasi ofensywni zawodnicy dadzą rade i siggi i demps czy holtby a może nawet po przesunięciu dembele.
tauzend chyba kiedyś stwierdził że już nie chce na wypożyczenie bo czuje się na siłach gry w pierwszym zespole, a ja tam wierze że nasi ofensywni zawodnicy dadzą rade i siggi i demps czy holtby a może nawet po przesunięciu dembele
15 lipca 2013, 12:16 [cytuj]
jeśli tauzend- Townsend, to gdzieś czytałem ze na wiecej wypożyczeń nie pójdzie, tylko juz transfer, nawet chyba tutaj, tylko nie moge znaleźć
Jakoś wolałbym mieć Eriksena w składzie:cwaniak:

Dempsey juz 30, Sigi średnio przez cały sezon grał, Holtby pół roku miał aby sie zgrać, narazie nie szło, zobaczymy teraz.
No i gramy lige, LE, puchary, to trzeba mieć troche ludzi do grania, a nie 15 ludzi z czego reszte dokłada sie z młodych.
Obika pokazał jak sie nadaje do grania, zresztą on ma 23 lata:wysmiewacz:
jeśli tauzend- Townsend, to gdzieś czytałem ze na wiecej wypożyczeń nie pójdzie, tylko juz transfer, nawet chyba tutaj, tylko nie moge znaleźć Jakoś wolałbym mieć Eriksena w składzie:cwaniak: Dempsey juz 30, Sigi średnio przez cały sezon grał, Holtby pół roku miał aby sie zgrać, narazie nie szło, zobaczymy teraz. No i gramy lige, LE, puchary, to trzeba mieć troche ludzi do grania, a nie 15 ludzi z czego reszte dokłada sie z młodych. Obika pokazał jak sie nadaje do grania, zresztą on ma 23 lata:wysmiewacz:
15 lipca 2013, 13:33 [cytuj]
http://spursdreamer.blogspot.com/2013/07/benteke-yes-to-5-year-spurs-deal.html?
http://spursdreamer.blogspot.com/2013/07/benteke-yes-to-5-year-spurs-deal.html?
15 lipca 2013, 14:29 [cytuj]

Benteke! Tottenham jest w Londynie , nie aston villa!
15 lipca 2013, 15:21 [cytuj]
ProVex, Co?
ProVex, Co?
15 lipca 2013, 17:31 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Ciekawe jak nazwiemy pozycje przed napastnikiem ?? :mysli: Super napastnik :X
Ciekawe jak nazwiemy pozycje przed napastnikiem ?? :mysli: Super napastnik :X
15 lipca 2013, 17:52 [cytuj]
ProVex powiedział/a:

Zmień dilera człowieku :bezradny:
15 lipca 2013, 18:21 [cytuj]
Diego powiedział/a:

:)
:)
15 lipca 2013, 20:30 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Większego Faila nie widziałem. Eriksen jest 10 krotnie bardziej utalentowany niż Holtby. Poza tym miejsca Ci u nas dostatek, bo Eriksen i na środku i na lewo i na prawo może grać.

:rotfl:

jin_tae powiedział/a:
Sprzedać Hudd, Parker, Livermoore wypożyczyć Tauzenda i brać Eriksen. W końcu jak mawia porzekadło lepiej mieć go przy sobie niż przeciwko sobie

Bo po co nam defensywni pomocnicy, skoro będziemy mieli wielkiego i strasznego Eriksena za napastnikiem, który jeszcze zagra we wszystkich meczach sezonu.
:rotfl: [quote=jin_tae]Sprzedać Hudd, Parker, Livermoore wypożyczyć Tauzenda i brać Eriksen. W końcu jak mawia porzekadło lepiej mieć go przy sobie niż przeciwko sobie
LMAO
15 lipca 2013, 22:14 [cytuj]
Hades powiedział/a:
:rotfl:

[quote=jin_tae]Sprzedać Hudd, Parker, Livermoore wypożyczyć Tauzenda i brać Eriksen. W końcu jak mawia porzekadło lepiej mieć go przy sobie niż przeciwko sobie

Defensywny jest Sandro i od biedy Dembele. Parker już nie wyrabia i jest po prostu za słaby, Hudd jest ok ale ma być progress nie stanie w miejscu, Livermoore to całkiem pomyłka i go nie powinno być w ogóle u nas, a tauzend? Niczym nie zachwycił w QPR.

We wszystkich to i Bale nie zagra a śmiem twierdzić że może i w żadnym nie zagra. Po to jest rotacja żeby rotować bardzo dobrymi ławkowymi a nie średniakami i jakoś to będzie.

PS napastnik robiący różnicę już jest i w cale nie kosztuje tylko co Bentekken. Enes Ünal!!!! Turek w ostatnich trzech latach strzelił aż 250 goli.
Defensywny jest Sandro i od biedy Dembele. Parker już nie wyrabia i jest po prostu za słaby, Hudd jest ok ale ma być progress nie stanie w miejscu, Livermoore to całkiem pomyłka i go nie powinno być w ogóle u nas, a tauzend? Niczym nie zachwycił w QPR. We wszystkich to i Bale nie zagra a śmiem twierdzić że może i w żadnym nie zagra. Po to jest rotacja żeby rotować bardzo dobrymi ławkowymi a nie średniakami i jakoś to będzie. PS napastnik robiący różnicę już jest i w cale nie kosztuje tylko co Bentekken. Enes Ünal!!!! Turek w ostatnich trzech latach strzelił aż 250 goli
15 lipca 2013, 22:44 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
PS napastnik robiący różnicę już jest i w cale nie kosztuje tylko co Bentekken. Enes Ünal!!!! Turek w ostatnich trzech latach strzelił aż 250 goli

nie azjata:krzyk:

http://www.youtube.com/watch?v=O7DWQPQ_ASU

http://www.transfermarkt.co.uk/pl/enes-uenal/profil/spieler_251106.html

16 lat i tylko 100 tysiecy

ja bym go brał, żeby zaczął grać w 2 drużynie i był brany jako 4 napastnik
Zamiast obiki na pewno byłby lepszy:wysmiewacz:
nie azjata:krzyk: http://www.youtube.com/watch?v=O7DWQPQ_ASU http://www.transfermarkt.co.uk/pl/enes-uenal/profil/spieler_251106.html 16 lat i tylko 100 tysiecy ja bym go brał, żeby zaczął grać w 2 drużynie i był brany jako 4 napastnik Zamiast obiki na pewno byłby lepszy:wysmiewacz:
|<  <<  <  90  91  92  93  94    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 10 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się