Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  94  95  96  97  98    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
18 lipca 2013, 12:54 [cytuj]
Moyes liczy na to samo co Wenger, że ktoś uwierzy, że ma szeroki rozmach transferowy. Skończy się na Bainesie i Fellainim co zresztą MU powinno wystarczyć.

A Wenger po wielkim zamieszaniu kupi za dwa odpady typu Nani plus jakiś gówniarz z Lorient.

Villa ponoć monitoruje ewentualny transfer Gomisa z Marseille. (ok 7 baniek) Zastanawiam się czy Benteke jest wart 3 razy więcej czy go olać i wziąć Francuza?
Moyes liczy na to samo co Wenger, że ktoś uwierzy, że ma szeroki rozmach transferowy. Skończy się na Bainesie i Fellainim co zresztą MU powinno wystarczyć. A Wenger po wielkim zamieszaniu kupi za dwa odpady typu Nani plus jakiś gówniarz z Lorient. Villa ponoć monitoruje ewentualny transfer Gomisa z Marseille. (ok 7 baniek) Zastanawiam się czy Benteke jest wart 3 razy więcej czy go olać i wziąć Francuza?
18 lipca 2013, 13:03 [cytuj]
Ja tam się nie dziwie piłkarzom jak przechodzą do takiego monaco żyją sobie spokojnie z dala od podatków i jeszcze w tak pięknym miejscu toż to szczyt marzeń, a i drużyna może coś osiągnąć więc nie tak dla kasy tylko ale za całokształt, bo nikt by nie odmówił czegoś takiego.
Ja tam się nie dziwie piłkarzom jak przechodzą do takiego monaco żyją sobie spokojnie z dala od podatków i jeszcze w tak pięknym miejscu toż to szczyt marzeń, a i drużyna może coś osiągnąć więc nie tak dla kasy tylko ale za całokształt, bo nikt by nie odmówił czegoś takiego
18 lipca 2013, 13:05 [cytuj]
śmiech na sali, tym bardziej że to rywal z ligi, więc nie wiem co on sobie myśli? :rotfl:
śmiech na sali, tym bardziej że to rywal z ligi, więc nie wiem co on sobie myśli? :rotfl:
18 lipca 2013, 14:27 [cytuj]
a co sądzicie o Papiss Cisse?
Stwierdził, że nie założy koszulki z nowym sponsorem, odmówili mu grania w koszulce bez sponsora, to nie pojechał na obóz do Portugalii, wszystko przez Wonga:rotfl:
HP nie powinno mu przeszkadzać ;d

Gorzej jak mu żydzi beda przeszkadzać:wysmiewacz:
a co sądzicie o Papiss Cisse? Stwierdził, że nie założy koszulki z nowym sponsorem, odmówili mu grania w koszulce bez sponsora, to nie pojechał na obóz do Portugalii, wszystko przez Wonga:rotfl: HP nie powinno mu przeszkadzać ;d Gorzej jak mu żydzi beda przeszkadzać:wysmiewacz:
18 lipca 2013, 14:47 [cytuj]
patologia religijna, naprawde. Ziomek jest idiotą, zresztą wszyscy którzy wierzą w to że np. jedzenie szynki w piątek jest złe, albo że nie wolno sie masturbować, bo też gorszymy samych siebie. Wywalił bym z klubu, najlepiej do Turcji
patologia religijna, naprawde. Ziomek jest idiotą, zresztą wszyscy którzy wierzą w to że np. jedzenie szynki w piątek jest złe, albo że nie wolno sie masturbować, bo też gorszymy samych siebie. Wywalił bym z klubu, najlepiej do Turcji
18 lipca 2013, 14:58 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

nic dodać, nic ująć :D
nic dodać, nic ująć :D
18 lipca 2013, 15:03 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

Kim Ty kurwa jesteś, żeby mówić co jest patologią religijną czy nie? Albo oceniać jaki kto jest? Ja mogę wierzyć w to, że świta stworzył święty taboret, a Ty nie masz prawa oceniać tego. Każdy ma prawo do wierzenia w to co chce, uszanuj to i takie teksty sobie daruj. Jestem ateistą, ale takie pieprzenie mnie wkurza.
Kim Ty kurwa jesteś, żeby mówić co jest patologią religijną czy nie? Albo oceniać jaki kto jest? Ja mogę wierzyć w to, że świta stworzył święty taboret, a Ty nie masz prawa oceniać tego. Każdy ma prawo do wierzenia w to co chce, uszanuj to i takie teksty sobie daruj. Jestem ateistą, ale takie pieprzenie mnie wkurza
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
18 lipca 2013, 15:05 [cytuj]
Odbijając pałeczkę, uszanuj mój pogląd że ja uważam to za idiotyzm. PS. ateizm też po części jest idiotyzmem
Odbijając pałeczkę, uszanuj mój pogląd że ja uważam to za idiotyzm. PS. ateizm też po części jest idiotyzmem
18 lipca 2013, 15:19 [cytuj]
porównałeś rekalamowanie złodziejskich pożyczek do jedzenia szynki ?:D
Ribery sie obrażał Na Boatenga bo ten go oblał piwem, a wcześniej gadał z nimi aby nikt go nie oblewał bo mu islam nie pozwala na to;d

Najlepsze jest to że on chciał sie dogadać z klubem, no to nie wiedze problemu.
W Polskiej lidze niepelnoletni biegał w koszulce bez sponsora, sponsor chyba nawet sam chciał zdjąć reklame, bo to był jakieś piwo, tylko nie pamietam nazw;)

dlaczego ateizm jest idiotyzmem :O
porównałeś rekalamowanie złodziejskich pożyczek do jedzenia szynki ?:D Ribery sie obrażał Na Boatenga bo ten go oblał piwem, a wcześniej gadał z nimi aby nikt go nie oblewał bo mu islam nie pozwala na to;d Najlepsze jest to że on chciał sie dogadać z klubem, no to nie wiedze problemu. W Polskiej lidze niepelnoletni biegał w koszulce bez sponsora, sponsor chyba nawet sam chciał zdjąć reklame, bo to był jakieś piwo, tylko nie pamietam nazw;) dlaczego ateizm jest idiotyzmem :O
18 lipca 2013, 15:29 [cytuj]
To jest tylko reklama na koszulce, ma kontrakt, niech zachowa się jak profesjonalista. Ateizm jest idiotyzmem, bo stwierdza że boga nie ma, a nikt nie wie czy jest czy go nie ma więc po chuj gadać?
To jest tylko reklama na koszulce, ma kontrakt, niech zachowa się jak profesjonalista. Ateizm jest idiotyzmem, bo stwierdza że boga nie ma, a nikt nie wie czy jest czy go nie ma więc po chuj gadać?
18 lipca 2013, 15:39 [cytuj]
Robert powiedział/a:
porównałeś rekalamowanie złodziejskich pożyczek do jedzenia szynki ?:D
Ribery sie obrażał Na Boatenga bo ten go oblał piwem, a wcześniej gadał z nimi aby nikt go nie oblewał bo mu islam nie pozwala na to;d

Najlepsze jest to że on chciał sie dogadać z klubem, no to nie wiedze problemu.
W Polskiej lidze niepelnoletni biegał w koszulce bez sponsora, sponsor chyba nawet sam chciał zdjąć reklame, bo to był jakieś piwo, tylko nie pamietam nazw;)

dlaczego ateizm jest idiotyzmem :O

Widzewie grał Stępiński grał na koszulce bez sponsora bo sponsor to harnaś ;d
Widzewie grał Stępiński grał na koszulce bez sponsora bo sponsor to harnaś ;d
18 lipca 2013, 15:50 [cytuj]
on grał bez tego bo nie mial 18 xD To z religią ma mało wspolnego
18 lipca 2013, 15:50 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

Kontrakt ma na granie a nie bycie wieszakiem rekalamowym, chyba ze ma to w kontrakcie, no to musi, czyli odejdzie :rotfl:

To tak jak religia jest idiotyzmem bo stwierdza ze bóg jest:wysmiewacz:
no ale luzik, to jest temat o transferach:luzik:

o tak Stępiński, no i jak widać można takie coś załatwić i to nie jest żadnym problemem :luzik:

Ramzes powiedział/a:

to co ze nie miał 18? pić nie moze, ale kto zabrania nosić koszulke z logiem piwa:mysli:
Kontrakt ma na granie a nie bycie wieszakiem rekalamowym, chyba ze ma to w kontrakcie, no to musi, czyli odejdzie :rotfl: To tak jak religia jest idiotyzmem bo stwierdza ze bóg jest:wysmiewacz: no ale luzik, to jest temat o transferach:luzik: o tak Stępiński, no i jak widać można takie coś załatwić i to nie jest żadnym problemem :luzik: [quote=Ramzes]on grał bez tego bo nie mial 18 xD To z religią ma mało wspolnego
18 lipca 2013, 15:51 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:
Kim Ty kurwa jesteś, żeby mówić co jest patologią religijną czy nie? Albo oceniać jaki kto jest? Ja mogę wierzyć w to, że świta stworzył święty taboret, a Ty nie masz prawa oceniać tego. Każdy ma prawo do wierzenia w to co chce, uszanuj to i takie teksty sobie daruj. Jestem ateistą, ale takie pieprzenie mnie wkurza

A nie ma racji? Gra w klubie, płacą mu za to, to niech nie narzeka. Ja też mogę powiedzieć, że mi coś przeszkadza, bo mi wiara na to nie pozwala. Mam już dość narzekań muzułmanów, którzy najchętniej wprowadziliby szariat na całym świecie. Jakby jakiś europejski klub nie wyciągnął do niego pomocnej ręki do dalej grałby w Senegalu bez butów na boisku pełnym pełzających węży. Stop islamizacji Europy. Jeżeli będą tutaj przyjeżdżać, utożsamiać się kulturą zachodnioeuropejską to nie ma problemu, ale oni tego nie chcą bo ich prorok mówił, że nie mają prawa słuchać nikogo innego od Allaha.
A teraz w całym UK płaczą, że na każdym kroku stoją Arabowie w turbanach, którzy nazywają ich niewiernymi.
Dla mnie sprawa jest jasna. Nie ma znaczenia czy jest piłkarzem, piosenkarzem czy handluje na bazarze. Obowiązują go takie same prawa jak innych. A to, że jemu religia na to nie pozwala to nie problem klubu, tylko jego.
Nigdy w życiu nie chciałbym, aby taki "gwiazdor" grał u nas w klubie. Zaraz powiedziałby, że żydowski to nawet nie chciałby przejść.
Ponadto z tego co mi się wydaje to w ich drużynie też są inni muzułmanie, tak więc poza nim nikt nie narzeka.
A nie ma racji? Gra w klubie, płacą mu za to, to niech nie narzeka. Ja też mogę powiedzieć, że mi coś przeszkadza, bo mi wiara na to nie pozwala. Mam już dość narzekań muzułmanów, którzy najchętniej wprowadziliby szariat na całym świecie. Jakby jakiś europejski klub nie wyciągnął do niego pomocnej ręki do dalej grałby w Senegalu bez butów na boisku pełnym pełzających węży. Stop islamizacji Europy. Jeżeli będą tutaj przyjeżdżać, utożsamiać się kulturą zachodnioeuropejską to nie ma problemu, ale oni tego nie chcą bo ich prorok mówił, że nie mają prawa słuchać nikogo innego od Allaha. A teraz w całym UK płaczą, że na każdym kroku stoją Arabowie w turbanach, którzy nazywają ich niewiernymi. Dla mnie sprawa jest jasna. Nie ma znaczenia czy jest piłkarzem, piosenkarzem czy handluje na bazarze. Obowiązują go takie same prawa jak innych. A to, że jemu religia na to nie pozwala to nie problem klubu, tylko jego. Nigdy w życiu nie chciałbym, aby taki "gwiazdor" grał u nas w klubie. Zaraz powiedziałby, że żydowski to nawet nie chciałby przejść. Ponadto z tego co mi się wydaje to w ich drużynie też są inni muzułmanie, tak więc poza nim nikt nie narzeka
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
18 lipca 2013, 16:11 [cytuj]
Roberty, pogadalibyśmy, ale to transfery itd. a myśle że byłbym w stanie cie przekonać do moich racji. Mniejsza z tym, kolega się spytał co o tym sądzimy to napisałem, dla mnie Cisse jest idiotą.
A cd. Stępińskiego, wtedy sponsor o to poprosił. Wykładają kasę to wymagają
Roberty, pogadalibyśmy, ale to transfery itd. a myśle że byłbym w stanie cie przekonać do moich racji. Mniejsza z tym, kolega się spytał co o tym sądzimy to napisałem, dla mnie Cisse jest idiotą. A cd. Stępińskiego, wtedy sponsor o to poprosił. Wykładają kasę to wymagają
18 lipca 2013, 16:53 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Roberty, pogadalibyśmy, ale to transfery itd. a myśle że byłbym w stanie cie przekonać do moich racji. Mniejsza z tym, kolega się spytał co o tym sądzimy to napisałem, dla mnie Cisse jest idiotą.
A cd. Stępińskiego, wtedy sponsor o to poprosił. Wykładają kasę to wymagają

Nikt mnie nie przekona, chyba ze zobacze, taki niewierny ze mnie Robert:rotfl:

ale co do transferu, raczej bym sie kusił na niego :luzik:
Nikt mnie nie przekona, chyba ze zobacze, taki niewierny ze mnie Robert:rotfl: ale co do transferu, raczej bym sie kusił na niego :luzik:
18 lipca 2013, 17:21 [cytuj]
Robert, zle mnie zrozumiales, nazwalem ateizm idiotyzmem, ale to samo myśle o religiach.
@Dzudolffo
Jestem faraonem, nie słyszałeś?
Robert, zle mnie zrozumiales, nazwalem ateizm idiotyzmem, ale to samo myśle o religiach. @Dzudolffo Jestem faraonem, nie słyszałeś?
18 lipca 2013, 18:24 [cytuj]
kupmy kogoś bo widzę że jest już tak nudno,że zaczynają się kłótnie o co tylko się da ;d
kupmy kogoś bo widzę że jest już tak nudno,że zaczynają się kłótnie o co tylko się da ;d
18 lipca 2013, 19:58 [cytuj]
kupmy nawet mormona bawiącego się w okultyzmem ale niech będzie napastnikiem i napieprza gole jak maszynka
kupmy nawet mormona bawiącego się w okultyzmem ale niech będzie napastnikiem i napieprza gole jak maszynka
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 lipca 2013, 20:05 [cytuj]
[quote=Robert]
To tak jak religia jest idiotyzmem bo stwierdza ze bóg jest:wysmiewacz:
no ale luzik, to jest temat o transferach:luzik:

/quote]

Dokładnie .. Nie mowa tutaj o Bogu , bo jego na atak nie kupimy :)
[quote=Robert] To tak jak religia jest idiotyzmem bo stwierdza ze bóg jest:wysmiewacz: no ale luzik, to jest temat o transferach:luzik: /quote] Dokładnie .. Nie mowa tutaj o Bogu , bo jego na atak nie kupimy :)
|<  <<  <  94  95  96  97  98    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się