Forum dyskusyjne
18 lipca 2013, 20:28 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Dokładnie .. Nie mowa tutaj o Bogu , bo jego na atak nie kupimy

może warto sie nim zainteresować, bedzie walił bramy kiedy zechce
może warto sie nim zainteresować, bedzie walił bramy kiedy zechce:rotfl:
18 lipca 2013, 20:49 [cytuj]
Robert powiedział/a:
może warto sie nim zainteresować, bedzie walił bramy kiedy zechce

Podobno zamiast tygodniówki modlitwy musi dostać , a i nie wybredny bo może grać na pomocy , obronie i bramce ;p
Podobno zamiast tygodniówki modlitwy musi dostać , a i nie wybredny bo może grać na pomocy , obronie i bramce ;p
18 lipca 2013, 21:06 [cytuj]
3 pozycje może obsadzić na raz bo w 3 osobach jest
ale papisem i tak można by sie zainteresować;d
w sumie mógłby sie obrazić jak kibice nazwali go żydem
3 pozycje może obsadzić na raz bo w 3 osobach jest:rotfl:
ale papisem i tak można by sie zainteresować;d
w sumie mógłby sie obrazić jak kibice nazwali go żydem :wysmiewacz:
18 lipca 2013, 21:40 [cytuj]
skład ataku man city: Dżeko, Aguero, Negredo, Jovetić, Guidetti
spurs: defoe, adebayor
18 lipca 2013, 21:49 [cytuj]
Jovetić juz przeszedł?
a Kane, Obika i Dempsey ;d
to tez mamy 5;d
Jovetić juz przeszedł?
a Kane, Obika i Dempsey ;d
to tez mamy 5;d
18 lipca 2013, 22:02 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
na razie nasz napad wygląda przy nich blado
na razie nasz napad wygląda przy nich blado;|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 lipca 2013, 22:04 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Robert, zle mnie zrozumiales, nazwalem ateizm idiotyzmem, ale to samo myśle o religiach.
@Dzudolffo
Jestem faraonem, nie słyszałeś?
Coś tam słyszałem. Co do wcześniejszego tematu, może zbyt mocno naskoczyłem na Ciebie, ale moim zdaniem nie powinieneś mówić, że ktoś jest idiotą z powodu tego co wyznaje.
Sawik, masz wiele racji w tym co napisałeś. Napisałem to wpływem emocji i część słów cofam z tego co napisałem. Potrafię się przyznać do błędu
Coś tam słyszałem. Co do wcześniejszego tematu, może zbyt mocno naskoczyłem na Ciebie, ale moim zdaniem nie powinieneś mówić, że ktoś jest idiotą z powodu tego co wyznaje.
Sawik, masz wiele racji w tym co napisałeś. Napisałem to wpływem emocji i część słów cofam z tego co napisałem. Potrafię się przyznać do błędu
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
18 lipca 2013, 22:15 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Ciekawe gdzie się tam wszyscy zmieszczą

Strzelam, że teraz Real będzie chciał Aguero wyciągnąć :x
Ciekawe gdzie się tam wszyscy zmieszczą :P Strzelam, że teraz Real będzie chciał Aguero wyciągnąć :x
18 lipca 2013, 22:20 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
Ciekawe gdzie się tam wszyscy zmieszczą

Strzelam, że teraz Real będzie chciał Aguero wyciągnąć :x
4 obronców-1 rozgrywający-5 napastników :p Tu masz odpowiedź :p. To nie wiedziałeś, że im więcej napastników na boisku tym łatwiej bramki strzelać?
4 obronców-1 rozgrywający-5 napastników :p Tu masz odpowiedź :p. To nie wiedziałeś, że im więcej napastników na boisku tym łatwiej bramki strzelać?
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
18 lipca 2013, 22:26 [cytuj]
A ja zanim wlazlem na spursmanie wysluchalem z dwa i pół wykładu na temat religii. Pewnie stąd te KONTROWERSYJNE (a jak!!) słowa.
Ja już mówiłem "Spursmania i do tańca i do różańca." I to mi się podoba w sumie w tym portalu. Jak Levy nie zacznie intensywniej działać to może dojdzie do założenia liberalnej partii, wejdziemy do sejmu i opanujemy kraj.
Nie mówi się może że ktoś jest Aguero zainteresowany albo Dzeko? Przecież aż tylu ich w tym ataku nie będzie.
A ja zanim wlazlem na spursmanie wysluchalem z dwa i pół wykładu na temat religii. Pewnie stąd te KONTROWERSYJNE (a jak!!) słowa.
Ja już mówiłem "Spursmania i do tańca i do różańca." I to mi się podoba w sumie w tym portalu. Jak Levy nie zacznie intensywniej działać to może dojdzie do założenia liberalnej partii, wejdziemy do sejmu i opanujemy kraj.
Nie mówi się może że ktoś jest Aguero zainteresowany albo Dzeko? Przecież aż tylu ich w tym ataku nie będzie
18 lipca 2013, 22:37 [cytuj]
Na Dżeko podobno ma stawiać
może Aguero gdzieś pójdzie
Na Dżeko podobno ma stawiać
może Aguero gdzieś pójdzie
18 lipca 2013, 22:41 [cytuj]
Jesteśmy łączeni z kolejnym zawodnikiem
http://www.sambafoot.com/en/news/50116__.html
Ciekaw jestem ilu jeszcze zawodników tego lata będzie z nami łączonych.
Swoją drogą, trochę ucichło ostatnio o Chadlim. Ktoś wie co z tym transferem?
Jesteśmy łączeni z kolejnym zawodnikiem :)
http://www.sambafoot.com/en/news/50116__.html
Ciekaw jestem ilu jeszcze zawodników tego lata będzie z nami łączonych.
Swoją drogą, trochę ucichło ostatnio o Chadlim. Ktoś wie co z tym transferem?
18 lipca 2013, 23:23 [cytuj]
Levy pewnie czeka na ostatnie minuty okienka transferowego by dopiąć transfery Benteke, Chadliego, Eriksena i Remy'ego
Levy pewnie czeka na ostatnie minuty okienka transferowego by dopiąć transfery Benteke, Chadliego, Eriksena i Remy'ego :)
18 lipca 2013, 23:27 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Levy pewnie czeka na ostatnie minuty okienka transferowego by dopiąć transfery Benteke, Chadliego, Eriksena i Remy'ego

i jeszcze odkupi Cavaniego
albo nikogo bo fax sie popsuje
i jeszcze odkupi Cavaniego:rotfl:
albo nikogo bo fax sie popsuje:wysmiewacz:
18 lipca 2013, 23:56 [cytuj]
To ja już zaczynam się domyślać, dlaczego nie puścili nowożeńca do Bayernu. Pewnie Levy im powiedział że na koniec okienka złoży ofertę.
Co do napadu city, to pewnie zagrają 4 3 3 i w przerwie wymienią dwóch napastników. Jovetic od biedy i na skrzydle może grać.
To ja już zaczynam się domyślać, dlaczego nie puścili nowożeńca do Bayernu. Pewnie Levy im powiedział że na koniec okienka złoży ofertę.
Co do napadu city, to pewnie zagrają 4 3 3 i w przerwie wymienią dwóch napastników. Jovetic od biedy i na skrzydle może grać
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 lipca 2013, 00:28 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
nie podniecałbym się ich napadem, co kolejny, to słabszy. Fajnie to by wyglądało, ale co najwyżej w Football Managerze, a tak naprawdę od żadnego z nich nie można spodziewać się 'robienia różnicy'
no i ten Negredo, 25 milionów za takiego gracza?! A był typowany na przyszłego snajpera Spursów...
nie podniecałbym się ich napadem, co kolejny, to słabszy. Fajnie to by wyglądało, ale co najwyżej w Football Managerze, a tak naprawdę od żadnego z nich nie można spodziewać się 'robienia różnicy'
no i ten Negredo, 25 milionów za takiego gracza?! A był typowany na przyszłego snajpera Spursów
19 lipca 2013, 00:34 [cytuj]
Jak nie wyjda inne cele to Chadli bedzie nasz.
Benteke podobno w trakcie zalatwiania, a co nowe to McCarthy(z Wigan) podobno ma do nas przyjsc.
Jak nie wyjda inne cele to Chadli bedzie nasz.
Benteke podobno w trakcie zalatwiania, a co nowe to McCarthy(z Wigan) podobno ma do nas przyjsc
LMAO
19 lipca 2013, 00:43 [cytuj]
William Gallas powiedział/a:
a tak naprawdę od żadnego z nich nie można spodziewać się 'robienia różnicy'
ty mówisz serio że aguero jovetić czy negredo nie robią róznicy???? powiedz że są na poziomie marka saganowskiego, albo Rasiaka...
ty mówisz serio że aguero jovetić czy negredo nie robią róznicy???? powiedz że są na poziomie marka saganowskiego, albo Rasiaka
19 lipca 2013, 00:45 [cytuj]
Negredo za 20 mln spoko.Za to Jovetic to przesada. Na poziomie Benteke lub nizszym.
Negredo za 20 mln spoko.Za to Jovetic to przesada. Na poziomie Benteke lub nizszym
LMAO
19 lipca 2013, 00:53 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
ty mówisz serio że aguero jovetić czy negredo nie robią róznicy???? powiedz że są na poziomie marka saganowskiego, albo Rasiaka
są na poziomie Saganowskiego (albo Rasiaka)
a tak na poważnie
z Aguero może przesadziłem, ale reszta albo zawiodła (chociaż to w sumie niesprawiedliwe słowo w stosunku do Dżeko) albo niczego poważnego JESZCZE nie pokazała (cała reszta)
są na poziomie Saganowskiego (albo Rasiaka)
a tak na poważnie
z Aguero może przesadziłem, ale reszta albo zawiodła (chociaż to w sumie niesprawiedliwe słowo w stosunku do Dżeko) albo niczego poważnego JESZCZE nie pokazała (cała reszta)