Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  97  98  99  100  101    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
19 lipca 2013, 18:52 [cytuj]
Prosił o transfer i teraz podpisał nowy kontrakt, wtf:wnerw:
Prosił o transfer i teraz podpisał nowy kontrakt, wtf:wnerw:
19 lipca 2013, 18:52 [cytuj]
Bardzo ciekawa wiadomość z Anglii: Christian Benteke... przedłużył kontrakt z Aston Villą i wycofał żądanie o transfer.
Bardzo ciekawa wiadomość z Anglii: Christian Benteke... przedłużył kontrakt z Aston Villą i wycofał żądanie o transfer
19 lipca 2013, 18:54 [cytuj]
hahahaha niezła historia :D trudno mi coś więcej napisać, jestem zniesmaczony
hahahaha niezła historia :D trudno mi coś więcej napisać, jestem zniesmaczony
19 lipca 2013, 18:56 [cytuj]
Varba ja wiem ze nasz boss tyle nie da, max 20 mln za jednego pilkarza da i nawet nie ma sie co ludzic ze chociaz mln wiecej. Mysle ze teraz to powinnismy remyego kupic i liczyc ze poprzedni sezon Ade to byl tylko wypadek przy pracy.
Varba ja wiem ze nasz boss tyle nie da, max 20 mln za jednego pilkarza da i nawet nie ma sie co ludzic ze chociaz mln wiecej. Mysle ze teraz to powinnismy remyego kupic i liczyc ze poprzedni sezon Ade to byl tylko wypadek przy pracy
19 lipca 2013, 18:56 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Wez sie uspokoj. Levy zjebal? Moze po prostu nie chcial dac za niego 25 milionow i 25% kwoty nastepnego transferu czy cos. Na pewno kupimy napastnika, wiec skonczie plakac jak jeden z naszych celow nie wypali. Swiat to nie tylko trzech napastnikow

Grupa napastników, która jest POTENCJALNIE lepsza od tych, których mamy obecnie strasznie się zawężyła. A ci, którzy są kosztują krocie.

Jeden cel, potem drugi cel, a potem trzeci nie wypali. I wtedy co? Ręka w nocniku ;P
Grupa napastników, która jest POTENCJALNIE lepsza od tych, których mamy obecnie strasznie się zawężyła. A ci, którzy są kosztują krocie. Jeden cel, potem drugi cel, a potem trzeci nie wypali. I wtedy co? Ręka w nocniku ;P
Can't Smile Without You!!!
19 lipca 2013, 18:58 [cytuj]
mam wrażenie, że Benteke jest odrobinę niezrównoważony i ma trochę nierówno pod sufitem ... może i lepiej, z pewnością nie jest wart 25 baniek.

Kto teraz? ;)
mam wrażenie, że Benteke jest odrobinę niezrównoważony i ma trochę nierówno pod sufitem ... może i lepiej, z pewnością nie jest wart 25 baniek. Kto teraz? ;)
19 lipca 2013, 18:58 [cytuj]
Levy do mnie dzwonił i mówił że zarzuca sieć na Suareza :rotfl: dlatego olał Benteke, to wszystko taka zagrywka. Z Soldado też. Prawidziwym celem jest Urugwajczyk :wysmiewacz:
Levy do mnie dzwonił i mówił że zarzuca sieć na Suareza :rotfl: dlatego olał Benteke, to wszystko taka zagrywka. Z Soldado też. Prawidziwym celem jest Urugwajczyk :wysmiewacz:
19 lipca 2013, 18:59 [cytuj]
Coś mi sie wydaje ze Benteke nie chciał odejść, grożenie byle dostać tygodniówke...
A AV znowu walka przed spadkiem czy wzmocnili sie kimś?
Coś mi sie wydaje ze Benteke nie chciał odejść, grożenie byle dostać tygodniówke... A AV znowu walka przed spadkiem czy wzmocnili sie kimś?
19 lipca 2013, 19:03 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Wez sie uspokoj. Levy zjebal? Moze po prostu nie chcial dac za niego 25 milionow i 25% kwoty nastepnego transferu czy cos. Na pewno kupimy napastnika, wiec skonczie plakac jak jeden z naszych celow nie wypali. Swiat to nie tylko trzech napastnikow

Tak, ale nie wielu jest napastników lepszych od tych co mamy i w naszych zasięgu finansowym, dlatego martwiące jest gdy ucieka nam kolejny cel transferowy.
Tak, ale nie wielu jest napastników lepszych od tych co mamy i w naszych zasięgu finansowym, dlatego martwiące jest gdy ucieka nam kolejny cel transferowy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
19 lipca 2013, 19:07 [cytuj]
Benteke się przestraszył, że Lambert zrobi z nim to co zrobił z Bentem i ominie go Mundial, bo Belgia ma teraz silną pakę. Dlatego pewnie wstrzymał się na rok ze swoim odejściem. Ciekawe czy zapisał w nowym kontrakcie kwotę odstępnego.
Benteke się przestraszył, że Lambert zrobi z nim to co zrobił z Bentem i ominie go Mundial, bo Belgia ma teraz silną pakę. Dlatego pewnie wstrzymał się na rok ze swoim odejściem. Ciekawe czy zapisał w nowym kontrakcie kwotę odstępnego
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
19 lipca 2013, 19:13 [cytuj]
Ciekawe czy Dzeko jest do wyciagniecia z city, po ostatnich transferach mozna by sprobowac 20 mln oferte im wyslac :p
Ciekawe czy Dzeko jest do wyciagniecia z city, po ostatnich transferach mozna by sprobowac 20 mln oferte im wyslac :p
19 lipca 2013, 19:14 [cytuj]
varba powiedział/a:
Benteke się przestraszył, że Lambert zrobi z nim to co zrobił z Bentem i ominie go Mundial, bo Belgia ma teraz silną pakę. Dlatego pewnie wstrzymał się na rok ze swoim odejściem. Ciekawe czy zapisał w nowym kontrakcie kwotę odstępnego

tylko kontrakt mógłby przedłużyć za miesiac czy 2, jak nie udało by mu sie odejść;P
wątpie ze to chodziło o mundial:luzik:
tylko kontrakt mógłby przedłużyć za miesiac czy 2, jak nie udało by mu sie odejść;P wątpie ze to chodziło o mundial:luzik:
19 lipca 2013, 19:42 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Jeden cel, potem drugi cel, a potem trzeci nie wypali. I wtedy co? Ręka w nocniku ;P

Rasiak
Rasiak
19 lipca 2013, 19:46 [cytuj]
Rasiak trenuje juz z Wartą czyli kontrakt raczej juz ma:P
Rasiak trenuje juz z Wartą czyli kontrakt raczej juz ma:P
19 lipca 2013, 19:56 [cytuj]
Od tygodnia potwierdzenie miało być formalnością, ale najwidoczniej komuś żal było paru srebrników. Czyli stara bida. Teraz mamy 44 dni przerwy w okienku, a potem spodziewajmy się Carltona Cole'a i Remy'ego. Może w prezencie Boas dostanie kolejne kilogramy szrotu, którym z braku innych możliwości będzie musiał grać. Odkąd tylko było jasne, że będzie nowy stadion Levy chowa wszystkie grosze do skarpety i jest chyba jedyną osobą na świecie, która nie widzi, że klub tylko na tym traci.
Od tygodnia potwierdzenie miało być formalnością, ale najwidoczniej komuś żal było paru srebrników. Czyli stara bida. Teraz mamy 44 dni przerwy w okienku, a potem spodziewajmy się Carltona Cole'a i Remy'ego. Może w prezencie Boas dostanie kolejne kilogramy szrotu, którym z braku innych możliwości będzie musiał grać. Odkąd tylko było jasne, że będzie nowy stadion Levy chowa wszystkie grosze do skarpety i jest chyba jedyną osobą na świecie, która nie widzi, że klub tylko na tym traci
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
19 lipca 2013, 19:59 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
mam wrażenie, że Benteke jest odrobinę niezrównoważony i ma trochę nierówno pod sufitem ... może i lepiej, z pewnością nie jest wart 25 baniek.

Kto teraz? ;)

---
dokładnie, fiksuje jak stary rubin, może lepiej, że stało się jak się stało:mysli: --- pachniało to sagą a'la Luka Modrić za rok lub dwa
:mysli:
--- dokładnie, fiksuje jak stary rubin, może lepiej, że stało się jak się stało:mysli: --- pachniało to sagą a'la Luka Modrić za rok lub dwa :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 lipca 2013, 20:02 [cytuj]
Kto teraz?

--
nikt za kogo żądają ponad 20 mln GPB
nikt kto ma mniej niż 20 lat i będzie chciał też pieniądze dla swoich braci, którzy grają w kosza albo hokej na tawie
nikt kto ma 3-kę z przodu
Kto teraz? -- nikt za kogo żądają ponad 20 mln GPB nikt kto ma mniej niż 20 lat i będzie chciał też pieniądze dla swoich braci, którzy grają w kosza albo hokej na tawie nikt kto ma 3-kę z przodu
19 lipca 2013, 21:44 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nie chciałem Benteke, więc powinienem się cieszyć. Ale szczerze to nie o to już chodzi. Martwi mnie to, że znów wszyscy uciekają. To zaczyna już podkurwiać chyba wszystkich. Niewiele opcji nam zostaje...

Levy :blee:

zawsze istnieje opcja lewandowski hahahaha i będę miał bekę jak zostaniemy z robercikiem w nocniku
zawsze istnieje opcja lewandowski hahahaha i będę miał bekę jak zostaniemy z robercikiem w nocniku
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 lipca 2013, 21:53 [cytuj]
Levy kupi Lewe'go? :bezradny: 31 sierpnia
Levy kupi Lewe'go? :bezradny: 31 sierpnia
19 lipca 2013, 22:00 [cytuj]
Trzeba było brać Gomeza, mógł być nowym Klinsmannem, a tak to jesteśmy w dupie. Kto teraz? Kiesling? Gameiro? Matri?
Trzeba było brać Gomeza, mógł być nowym Klinsmannem, a tak to jesteśmy w dupie. Kto teraz? Kiesling? Gameiro? Matri?
|<  <<  <  97  98  99  100  101    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 9 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się