Forum dyskusyjne
17 października 2013, 20:15 [cytuj]
Lavezzi ?? Może Zlatana od razu ??
Lavezzi ?? Może Zlatana od razu ?? :luzik:
17 października 2013, 21:51 [cytuj]
Ludzie dajcie spokój, po co Nam Lavezzi? Żeby Lamela nie czuł się samotny?
Offence win games, defence wins titles
18 października 2013, 10:51 [cytuj]
Może Falcao?
Może Falcao? :D :rotfl:
18 października 2013, 13:42 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Lavezzi ?? Może Zlatana od razu ??

PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Po prostu podałem , że się nim interesujemy

Sam już wyraziłem swoje zdanie na jego temat , ale jeśli ktoś nie słyszał , że jesteśmy z nim kojarzeni to go poinformowałem
[quote=PatricziwwersjiBeta]Ludzie dajcie spokój, po co Nam Lavezzi? Żeby Lamela nie czuł się samotny?
18 października 2013, 14:17 [cytuj]
Na cholerę nam on. Tygodniówka duża a przy takim potencjale, jaki mamy na skrzydłach wcale by nie był pewniakiem w składzie.
Na cholerę nam on. Tygodniówka duża a przy takim potencjale, jaki mamy na skrzydłach wcale by nie był pewniakiem w składzie
18 października 2013, 14:21 [cytuj]
No tak Drugler tylko, że te "rewelacje" ujawniło Metro...
Do tego bez podawania żadnych źródeł informacji, czy też cytatów jakichkolwiek osób. Ciężko jest znaleźć bardziej mizerne pisemko, które zresztą jest darmowe.
Na "chłopski" rozum... Facet zagrał w ośmiu meczach PSG w lidze w tym sezonie, z których większość od pierwszej minuty. PSG gra o tytuł i walczy w LM. Dlaczego miałby przeprowadzać się na WHL? Chyba nie za większymi pieniędzmi, prawda?
Do tego bez podawania żadnych źródeł informacji, czy też cytatów jakichkolwiek osób. Ciężko jest znaleźć bardziej mizerne pisemko, które zresztą jest darmowe.:blee:
Na "chłopski" rozum... Facet zagrał w ośmiu meczach PSG w lidze w tym sezonie, z których większość od pierwszej minuty. PSG gra o tytuł i walczy w LM. Dlaczego miałby przeprowadzać się na WHL? Chyba nie za większymi pieniędzmi, prawda? :P
Can't Smile Without You!!!
18 października 2013, 15:28 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Do tego bez podawania żadnych źródeł informacji, czy też cytatów jakichkolwiek osób. Ciężko jest znaleźć bardziej mizerne pisemko, które zresztą jest darmowe.
Na "chłopski" rozum... Facet zagrał w ośmiu meczach PSG w lidze w tym sezonie, z których większość od pierwszej minuty. PSG gra o tytuł i walczy w LM. Dlaczego miałby przeprowadzać się na WHL? Chyba nie za większymi pieniędzmi, prawda?
Jak to? To TY nie wiesz do do Tottenhamu przychodzi się dla kasy?
Jak to? To TY nie wiesz do do Tottenhamu przychodzi się dla kasy?
Offence win games, defence wins titles
18 października 2013, 15:43 [cytuj]
Kto wie Patriczi... może kiedyś, może kiedyś
Kto wie Patriczi... może kiedyś, może kiedyś ;)
18 października 2013, 17:24 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Do tego bez podawania żadnych źródeł informacji, czy też cytatów jakichkolwiek osób.
Nie znałem źródła więc nie podawałem - podało je "To Dare Is To Do" - ta sama strona informuje , że oglądamy brata lukaku
Nie znałem źródła więc nie podawałem - podało je "To Dare Is To Do" - ta sama strona informuje , że oglądamy brata lukaku
18 października 2013, 18:02 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Drugler, źle mnie zrozumiałeś. To właśnie "Metro", które dało taki artykuł w jednym ze swych dzienników, nie przytoczyło żadnego źródła czy też cytatu, aby mogło to choć wyglądać w miarę wiarygodnie. Ty z tym nie masz nic wspólnego
Ps. Dokładnie to samo z bratem Lukaku...
"Tottenham are believed (!!!!) to be scouting Romelu Lukaku younger brother Jordan."
... Metro
Drugler, źle mnie zrozumiałeś. To właśnie "Metro", które dało taki artykuł w jednym ze swych dzienników, nie przytoczyło żadnego źródła czy też cytatu, aby mogło to choć wyglądać w miarę wiarygodnie. Ty z tym nie masz nic wspólnego ;)
Ps. Dokładnie to samo z bratem Lukaku...
"Tottenham are believed (!!!!) to be scouting Romelu Lukaku younger brother Jordan."
... Metro :D
18 października 2013, 18:06 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Lewandowski-gwiazda-zimowego-okna-transferowego,wid,16084404,wiadomosc.html?ticaid=111819
Ciekawym zawodnikom kończą się już niedługo kontrakty. Proponuję, aby Daniel Levy zarzucił sieci na niejakiego Nicolę Vidicia
http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Lewandowski-gwiazda-zimowego-okna-transferowego,wid,16084404,wiadomosc.html?ticaid=111819
Ciekawym zawodnikom kończą się już niedługo kontrakty. Proponuję, aby Daniel Levy zarzucił sieci na niejakiego Nicolę Vidicia :cwaniak:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
18 października 2013, 18:54 [cytuj]
BREAKING NEWS - Andros Townsend has signed a new 4 year deal with Spurs
BREAKING NEWS - Andros Townsend has signed a new 4 year deal with Spurs
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 października 2013, 19:27 [cytuj]
i Akinfiejew, bo ktoś musi zastąpić łysego
i Akinfiejew, bo ktoś musi zastąpić łysego
18 października 2013, 22:47 [cytuj]
Ja to bym stawiał na Hulka .. Nadal myślę że w styczniu go wyciągniemy.
Ja to bym stawiał na Hulka .. Nadal myślę że w styczniu go wyciągniemy. :cwaniak:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
19 października 2013, 12:13 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=261943
szkoda że nie udało się go w lato kupić, mam nadzieje że w zimę spróbujemy go wyciągnąć...
szkoda że nie udało się go w lato kupić, mam nadzieje że w zimę spróbujemy go wyciągnąć
19 października 2013, 15:02 [cytuj]
Hulka - chyba możemy już sobie odpuścić. Po tym jak teraz gra AT ... do konkurencji dochodzi na Azza i Lamela. Gdzie go upchać - za napastnikiem? Tam jest Eriksen i LH..
Hulka - chyba możemy już sobie odpuścić. Po tym jak teraz gra AT ... do konkurencji dochodzi na Azza i Lamela. Gdzie go upchać - za napastnikiem? Tam jest Eriksen i LH
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 października 2013, 16:20 [cytuj]
Nie ma sensu ściąganie Hulka, dość ze mamy kim grać na jego pozycjach, to jeszcze drogi by był
Nie ma sensu ściąganie Hulka, dość ze mamy kim grać na jego pozycjach, to jeszcze drogi by był
19 października 2013, 16:59 [cytuj]
napastnik i LO - ! mam nadzieje, że tych dwóch pozyskamy w styczniu 2014 r.
napastnik i LO - ! mam nadzieje, że tych dwóch pozyskamy w styczniu 2014 r. :D
19 października 2013, 17:23 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/home/
warto zobaczyć - SPURS TV - "Great goal, a fantastic celebration and a happy Brazilian"
---
bramki Ade i Arry - no i Sandro jak ibrakadabra
http://www.tottenhamhotspur.com/home/
warto zobaczyć - SPURS TV - "Great goal, a fantastic celebration and a happy Brazilian"
---
bramki Ade i Arry - no i Sandro jak ibrakadabra :brawo:
20 października 2013, 17:35 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
szkoda że nie udało się go w lato kupić, mam nadzieje że w zimę spróbujemy go wyciągnąć
Dla mnie lepszy jest Lukaku, ale jeśli obaj utrzymają formę, w której są teraz, to Romelu będzie nie do wyciagniecia, a po Benteke zgłosi się jakieś United, da więcej kasy i tyle go w Tottenhamie będziemy widzieć.
Dla mnie lepszy jest Lukaku, ale jeśli obaj utrzymają formę, w której są teraz, to Romelu będzie nie do wyciagniecia, a po Benteke zgłosi się jakieś United, da więcej kasy i tyle go w Tottenhamie będziemy widzieć