Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
29 października 2013, 19:52 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Ponoć FC Toronto z MLS są zainteresowane naszym Defoe'kiem

Aż tak nisko go nie cenimy chyba? :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 października 2013, 19:55 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
skoro szukamy bramkarza to może ten by się nadał ?

https://www.youtube.com/watch?v=NtBWefg5md0

Bramkarz tragedia , cieszy gol rafała ;) Przydałby się nam teraz

Michał powiedział/a:
Ponoć FC Toronto z MLS są zainteresowane naszym Defoe'kiem

AVB go nie puści , bo nie wiadomo co adebayorowi do głowy przyjdzie , a tak to zostalibyśmy bez napastnika .

Słyszałem słuchy , że możemy wykupić bale`a za 50 mln ( pewnie rafo by się ucieszył :) ) , ale w takiej formie co on jest to raczej nie jest nam potrzebny .
Bramkarz tragedia , cieszy gol rafała ;) Przydałby się nam teraz [quote=Michał]Ponoć FC Toronto z MLS są zainteresowane naszym Defoe'kiem
29 października 2013, 20:51 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Cenimy czy nie, fakty są takie, że Toronto poszukuje napastnika, a i budżet mają na to przygotowany (26 mln euro), więc myślę, że spokojnie ich stać na naszego napadziora. A, że i tygodniówka dla JD'ego mała by pewnie nie była to ten transfer nie jest wcale taki nierealny.

Drugler powiedział/a:
AVB go nie puści , bo nie wiadomo co adebayorowi do głowy przyjdzie , a tak to zostalibyśmy bez napastnika .

Stąd w prasie te ciągłe plotki o Pato, Hernandezie etc. AVB nie jest głupi i nie puści Defoe'a nie mając alternatywy dla Anglika. A trzymanie go przy kupnie nowego napastnika też nie ma sensu, bo gramy jednym atakującym, a są jeszcze Soldado, Kane i Adebayor (który też by pewnie odszedł, no chyba, że jeszcze pokaże że są zalążki szans powrotu do dawnej formy).
Cenimy czy nie, fakty są takie, że Toronto poszukuje napastnika, a i budżet mają na to przygotowany (26 mln euro), więc myślę, że spokojnie ich stać na naszego napadziora. A, że i tygodniówka dla JD'ego mała by pewnie nie była to ten transfer nie jest wcale taki nierealny. [quote=Drugler]AVB go nie puści , bo nie wiadomo co adebayorowi do głowy przyjdzie , a tak to zostalibyśmy bez napastnika
29 października 2013, 20:58 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
skoro szukamy bramkarza to może ten by się nadał ?

https://www.youtube.com/watch?v=NtBWefg5md0

to nie jest zawodnik z pola stojący na bramce, bo kurde nie wierze że to bramkarz

Drugler powiedział/a:
Słyszałem słuchy , że możemy wykupić bale`a za 50 mln ( pewnie rafo by się ucieszył ) , ale w takiej formie co on jest to raczej nie jest nam potrzebny .

nie tylko Rafo by sie ucieszył;)
to nie jest zawodnik z pola stojący na bramce, bo kurde nie wierze że to bramkarz [quote=Drugler]Słyszałem słuchy , że możemy wykupić bale`a za 50 mln ( pewnie rafo by się ucieszył ) , ale w takiej formie co on jest to raczej nie jest nam potrzebny
29 października 2013, 22:54 [cytuj]
Ludzie, Baumann miał zły dzień, fakt trzy mist faki, ale cholera, każdy może mieć zły dzień, pamiętacie Llorisa i jego drybling? Pomyłki Harta? Kuszczaka? Cieznego? Młody chłopak, dajcie mu cholera spokój już.
Ludzie, Baumann miał zły dzień, fakt trzy mist faki, ale cholera, każdy może mieć zły dzień, pamiętacie Llorisa i jego drybling? Pomyłki Harta? Kuszczaka? Cieznego? Młody chłopak, dajcie mu cholera spokój już
Offence win games, defence wins titles
30 października 2013, 02:58 [cytuj]
To były trzy ogromne błędy. Pomyłki Harta nie były aż takie katastrofalne jak Baumanna i nie wszystko naraz a drybling Llorisa był raczej wymuszony beznadziejnym podaniem Naughtona, bo sam Hugo był raczej bez wyjścia i musiał próbować. Ale fakt, szkoda Baumanna i oby go szybko postawili do pionu po tym meczu.
To były trzy ogromne błędy. Pomyłki Harta nie były aż takie katastrofalne jak Baumanna i nie wszystko naraz a drybling Llorisa był raczej wymuszony beznadziejnym podaniem Naughtona, bo sam Hugo był raczej bez wyjścia i musiał próbować. Ale fakt, szkoda Baumanna i oby go szybko postawili do pionu po tym meczu
30 października 2013, 09:32 [cytuj]
Patriczi, ale on poważnie zachowywał sie jak nie bramkarz:P

Jak juz wychodził to powinien nogami wybijać te piłki, a on w obu sytuacjach miał chwile zawachania. CO do 3 zdarza sie.
Żeby to były 3 sytuacje które zadarzyły sie w 10 meczach to jeszcze luz, ale to był 1 mecz;p
Patriczi, ale on poważnie zachowywał sie jak nie bramkarz:P Jak juz wychodził to powinien nogami wybijać te piłki, a on w obu sytuacjach miał chwile zawachania. CO do 3 zdarza sie. Żeby to były 3 sytuacje które zadarzyły sie w 10 meczach to jeszcze luz, ale to był 1 mecz;p
30 października 2013, 13:44 [cytuj]
Skąd ta informacja o powrocie Bale? Brzmi nieprawdopodobnie. Chyba że mi wkręcacie

Teraz takie pytanie. Czy Tottenham jest brany przez bukmacherów pod uwagę jako potencjalny zespół Lewandowskiego? I jeśli tak jakie są kursy
Skąd ta informacja o powrocie Bale? Brzmi nieprawdopodobnie. Chyba że mi wkręcacie Teraz takie pytanie. Czy Tottenham jest brany przez bukmacherów pod uwagę jako potencjalny zespół Lewandowskiego? I jeśli tak jakie są kursy
30 października 2013, 15:33 [cytuj]
przecież tottenham może byłby z 12 wyborem lewandowskiego..
przecież tottenham może byłby z 12 wyborem lewandowskiego
30 października 2013, 15:43 [cytuj]
smackey powiedział/a:
przecież tottenham może byłby z 12 wyborem lewandowskiego

Pisz proszę Tottenham z dużej litery.
( lub jak kto woli z wielkiej )
Pisz proszę Tottenham z dużej litery. ( lub jak kto woli z wielkiej )
30 października 2013, 15:45 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Pisz proszę Tottenham z dużej litery.
( lub jak kto woli z wielkiej )

:brawo:
:ok:
:brawo: :ok:
Can't Smile Without You!!!
30 października 2013, 16:03 [cytuj]
Jak dla mnie to sprzedał mecz ten bramkarz, inaczej nie umiem sobie tego wyjaśnić :rotfl:
Jak dla mnie to sprzedał mecz ten bramkarz, inaczej nie umiem sobie tego wyjaśnić :rotfl:
30 października 2013, 16:11 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

Też o tym myślałem :P Ale wiecie to jest młody chłopak, De Gea też figle w bramce odprawiał a teraz? Obok Courtoisa najlepszy młody bramkarz świata.
http://www.transfermarkt.de/pl/danny-ings/profil/spieler_134294.html
Potencjalny następca Defoe, Danny Ings z Burnley.
Też o tym myślałem :P Ale wiecie to jest młody chłopak, De Gea też figle w bramce odprawiał a teraz? Obok Courtoisa najlepszy młody bramkarz świata. http://www.transfermarkt.de/pl/danny-ings/profil/spieler_134294.html Potencjalny następca Defoe, Danny Ings z Burnley
Offence win games, defence wins titles
31 października 2013, 00:26 [cytuj]
a'propos Bale - 2 bramki i 2 asysty - w wygranym przez Real-Marca-Madryt meczu (7-3) :mysli:
a'propos Bale - 2 bramki i 2 asysty - w wygranym przez Real-Marca-Madryt meczu (7-3) :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 października 2013, 10:27 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Mecz był zajebisty !! No i Bale jak za dawnych lat. Muszę to jednak napisać, ale brakuję mi go w Tottenhamie. Brakuje mi szybkiej gry jaką zaprezentowali wczoraj piłkarze srealu i Betisu, brakuje mi takiej gry jak za czasów Arrego gdy skrzydłami rozbijaliśmy praktycznie każdą drużynę. A mam już dosyć zasranej pseudo tiki taki. To nie jest styl Tottenhamu !!
Mecz był zajebisty !! No i Bale jak za dawnych lat. Muszę to jednak napisać, ale brakuję mi go w Tottenhamie. Brakuje mi szybkiej gry jaką zaprezentowali wczoraj piłkarze srealu i Betisu, brakuje mi takiej gry jak za czasów Arrego gdy skrzydłami rozbijaliśmy praktycznie każdą drużynę. A mam już dosyć zasranej pseudo tiki taki. To nie jest styl Tottenhamu !!
31 października 2013, 10:35 [cytuj]
Powtórzę to jeszcze raz : Lukaku / Benteke powinni być naszymi celami transferowymi . Dokładnie wiemy co oni prezentują i mogą być w przyszłości najlepszymi napastnikami na świecie .
Powtórzę to jeszcze raz : Lukaku / Benteke powinni być naszymi celami transferowymi . Dokładnie wiemy co oni prezentują i mogą być w przyszłości najlepszymi napastnikami na świecie
31 października 2013, 10:38 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Powtórzę to jeszcze raz : Lukaku / Benteke powinni być naszymi celami transferowymi . Dokładnie wiemy co oni prezentują i mogą być w przyszłości najlepszymi napastnikami na świecie

i ustawić skrzydłowych aby latali wzdłuż lini;)

RAFO THFC powiedział/a:

a widziałem ze już głupki robiły obrazki o kupionym drewnie za 100 baniek:wysmiewacz:
i ustawić skrzydłowych aby latali wzdłuż lini;) [quote=RAFO THFC]a'propos Bale - 2 bramki i 2 asysty - w wygranym przez Real-Marca-Madryt meczu (7-3) :mysli:
31 października 2013, 11:09 [cytuj]
Robert powiedział/a:

[quote=RAFO THFC]a'propos Bale - 2 bramki i 2 asysty - w wygranym przez Real-Marca-Madryt meczu (7-3) :mysli:

Kupili 10 - 13 bramek za 100 mln. 20 - 30 nie strzeli. Levy zrobił transfer życia i co jak co ale medal za tą transakcję mu się należy
Kupili 10 - 13 bramek za 100 mln. 20 - 30 nie strzeli. Levy zrobił transfer życia i co jak co ale medal za tą transakcję mu się należy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 października 2013, 11:43 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

wątpie aby to był interes życia, zależy jak daleko na to patrzeć ;)

http://www.transfermarkt.pl/pl/gareth-bale/profil/spieler_39381.html
7 meczy tylko 321 minut w tym 3 bramki i 3 asysty

jak na to ile nie trenowal to dobrze

a bramkami to w oczach kibiców bedzie sie spłacał, Perez liczy na coś innego;p
wątpie aby to był interes życia, zależy jak daleko na to patrzeć ;) http://www.transfermarkt.pl/pl/gareth-bale/profil/spieler_39381.html 7 meczy tylko 321 minut w tym 3 bramki i 3 asysty jak na to ile nie trenowal to dobrze a bramkami to w oczach kibiców bedzie sie spłacał, Perez liczy na coś innego;p
31 października 2013, 13:09 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Weź tu teraz każ Twonsendowi latać wzdłuż linii :D
Weź tu teraz każ Twonsendowi latać wzdłuż linii :D
|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 8 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się