Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
31 października 2013, 13:22 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Weź tu teraz każ Twonsendowi latać wzdłuż linii :D

Prawa strona jeszcze ujdzie, bo Walker z Townsendem coraz lepiej sie dogadują. Wiadomo ze ma schodzić do środka jak ma uderzenie, no i on to robi, nie gra cały czas w środku.
Tragedia jest na lewej stronie, bo jak gra Sigi to on prawie że cały czas siedzi w środku, a teraz jak gra Janek na lewej to wrzutki idą z wysokości 20-30m w pole karne.
A tak by wystarczyło wjechać do lini jak robi to Lenon i wrzucić na bałagan, to Soldado zacznie strzelać bramki, a jak bedą mocno bite piłki to i jakis samobój sie przytrafi, jak tak zagęszczają środek na nas.
Rose fajnie robił to tylko teraz go nima;|

zamiast rozciągać to my jeszcze zawężamy
Prawa strona jeszcze ujdzie, bo Walker z Townsendem coraz lepiej sie dogadują. Wiadomo ze ma schodzić do środka jak ma uderzenie, no i on to robi, nie gra cały czas w środku. Tragedia jest na lewej stronie, bo jak gra Sigi to on prawie że cały czas siedzi w środku, a teraz jak gra Janek na lewej to wrzutki idą z wysokości 20-30m w pole karne. A tak by wystarczyło wjechać do lini jak robi to Lenon i wrzucić na bałagan, to Soldado zacznie strzelać bramki, a jak bedą mocno bite piłki to i jakis samobój sie przytrafi, jak tak zagęszczają środek na nas. Rose fajnie robił to tylko teraz go nima;| zamiast rozciągać to my jeszcze zawężamy
31 października 2013, 13:39 [cytuj]
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/defoe-offered-gbp90k-per-week-to-join-toronto_114741.html

Czyżby Defołek faktycznie był na wylocie?
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/defoe-offered-gbp90k-per-week-to-join-toronto_114741.html Czyżby Defołek faktycznie był na wylocie?
31 października 2013, 16:12 [cytuj]
Defoe jest na wylocie :P Zessałem nowego Football Managera i praktycznie od razu Bambini akceptuje jego sprzedaż. hahaha to tak żartem, prawda jest taka, że Defoe powinien grać minimum 30 minut a nie w 75 wchodzi czy pod koniec. Jeśli ma się dwóch dobrych napastników(a takich mamy) to AVB powinien opracować założenia taktyczne pod dwójkę napastników kosztem OPS
Defoe jest na wylocie :P Zessałem nowego Football Managera i praktycznie od razu Bambini akceptuje jego sprzedaż. hahaha to tak żartem, prawda jest taka, że Defoe powinien grać minimum 30 minut a nie w 75 wchodzi czy pod koniec. Jeśli ma się dwóch dobrych napastników(a takich mamy) to AVB powinien opracować założenia taktyczne pod dwójkę napastników kosztem OPS
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 października 2013, 18:47 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Offtop:
Skąd zessałeś nowego FM? :P
Offtop: Skąd zessałeś nowego FM? :P
31 października 2013, 19:48 [cytuj]
skidrowgames.net ale od razu uprzedzam. Znowu są crash dumpy. Jeszcze w momencie wybrania tylko ligi angielskiej idzie zagrać. Natomiast gdy wybierzesz większą liczbę lig robi się crash dump.

Z nowości:
- FFP. Nie kupisz wielu zawodników na raty, bo musisz bilansować budżet aby się zmieścić w finansowym fair play. Od razu przy próbie zakupu zawodnika pokazuje Ci czy się zmieścisz czy nie.
- Premia dla pijawek agentów i za podpisanie kontraktu pobierana jest z budżetu transferowego a nie jak do tej pory wpisywana w koszta funkcjonowania klubu
- Przy kupnie zawodnika doszła opcja przedstaw ofertę mianowicie chcesz kupić Defoe(ja chciałem, bo nie gram tottenhamem - za łatwo) to proponujesz ileś tam kasy i klikasz przedstaw ofertę. Od razu(instant) dostajesz info od Bambiniego czy oferta im pasuje czy musisz coś dołożyć.

Jak tylko się dowiem czy mi wolno kupić grę w serwisie gram.pl to jutro kupuje. W Polsce gra kosztuje 100 zł czyli 25 euro. Tu w nl nowy FM kosztuje 50 euro. Zastanawiam się czy nie kupić z 20 sztuk i nie sprzedawać po 4 dychy :rotfl:
skidrowgames.net ale od razu uprzedzam. Znowu są crash dumpy. Jeszcze w momencie wybrania tylko ligi angielskiej idzie zagrać. Natomiast gdy wybierzesz większą liczbę lig robi się crash dump. Z nowości: - FFP. Nie kupisz wielu zawodników na raty, bo musisz bilansować budżet aby się zmieścić w finansowym fair play. Od razu przy próbie zakupu zawodnika pokazuje Ci czy się zmieścisz czy nie. - Premia dla pijawek agentów i za podpisanie kontraktu pobierana jest z budżetu transferowego a nie jak do tej pory wpisywana w koszta funkcjonowania klubu - Przy kupnie zawodnika doszła opcja przedstaw ofertę mianowicie chcesz kupić Defoe(ja chciałem, bo nie gram tottenhamem - za łatwo) to proponujesz ileś tam kasy i klikasz przedstaw ofertę. Od razu(instant) dostajesz info od Bambiniego czy oferta im pasuje czy musisz coś dołożyć. Jak tylko się dowiem czy mi wolno kupić grę w serwisie gram.pl to jutro kupuje. W Polsce gra kosztuje 100 zł czyli 25 euro. Tu w nl nowy FM kosztuje 50 euro. Zastanawiam się czy nie kupić z 20 sztuk i nie sprzedawać po 4 dychy :rotfl:
31 października 2013, 21:41 [cytuj]
The futures of Nani, 26, Anderson, 25, Rafael, 23, and Ashley Young, 28, are all under threat at Manchester United after failing to impress new boss David Moyes. Full story: Sun (subscription required)
Brać Rafael`a!
The futures of Nani, 26, Anderson, 25, Rafael, 23, and Ashley Young, 28, are all under threat at Manchester United after failing to impress new boss David Moyes. Full story: Sun (subscription required) Brać Rafael`a!
Offence win games, defence wins titles
1 listopada 2013, 11:29 [cytuj]
tak - Rafael i Walker ... to byłaby obsada prawego skrzydła
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 listopada 2013, 11:58 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Rafael z Fabio! Zresztą Rafaela można by przekwalifikować na lewą stronę wszak musiałby tam robić to samo co na prawej tylko inną nogą :rotfl:
Rafael z Fabio! Zresztą Rafaela można by przekwalifikować na lewą stronę wszak musiałby tam robić to samo co na prawej tylko inną nogą :rotfl:
1 listopada 2013, 12:57 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Gorzej jakby Nam dali Fabio zamiast Rafaela, w sumie podobni :P
Gorzej jakby Nam dali Fabio zamiast Rafaela, w sumie podobni :P
Offence win games, defence wins titles
1 listopada 2013, 13:37 [cytuj]
gdzieś pisali, że DL ma dać AVB - 40 mln na zawodników już zimą ... no to ja poproszę za to Benteke i Rafael-a ( 21 + 15 = 36 mln euro - [cennik z TRANSFERMARKT])
--------------------------------------------------------
myślę, że mając te 4 dychy można tych dwóch wyciągnąć - najwyżej, damy jeszcze Ade do AV w zamian :mysli:
gdzieś pisali, że DL ma dać AVB - 40 mln na zawodników już zimą ... no to ja poproszę za to Benteke i Rafael-a ( 21 + 15 = 36 mln euro - [cennik z TRANSFERMARKT]) -------------------------------------------------------- myślę, że mając te 4 dychy można tych dwóch wyciągnąć - najwyżej, damy jeszcze Ade do AV w zamian :mysli:
1 listopada 2013, 14:14 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
gdzieś pisali, że DL ma dać AVB - 40 mln na zawodników już zimą ... no to ja poproszę za to Benteke i Rafael-a ( 21 + 15 = 36 mln euro - [cennik z TRANSFERMARKT])
--------------------------------------------------------
myślę, że mając te 4 dychy można tych dwóch wyciągnąć - najwyżej, damy jeszcze Ade do AV w zamian :mysli:

Wolę innego napastnika, który będzie dostępny już zimą. Niejaki Mandzukić ponoć ma na pieńku z Guardiolą. a co do Rafaela to brać bliźniaki. Zawsze się ktoś na lewą obronę przyda, bo Rose to nie jest gwarancja 100% obrony
Wolę innego napastnika, który będzie dostępny już zimą. Niejaki Mandzukić ponoć ma na pieńku z Guardiolą. a co do Rafaela to brać bliźniaki. Zawsze się ktoś na lewą obronę przyda, bo Rose to nie jest gwarancja 100% obrony
1 listopada 2013, 15:45 [cytuj]
Mandzukić to piłkarz dla Realu,a nie dla Spurs :bezradny:
1 listopada 2013, 19:49 [cytuj]
PieS powiedział/a:

No to utrzeć nosa ciulasom i wykupić im Benzemę z przed nosa
No to utrzeć nosa ciulasom i wykupić im Benzemę z przed nosa
2 listopada 2013, 10:36 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=555214744549380&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1&theater

wszystko wskazuje na to że Pato będzie do wyciągnięcia w styczniu... Jak dla mnie jeżeli ma być zastępcą defoe to jak najbardziej tak !!! Defoe już pewnego poziomu nie przeskoczy, z powodzeniem by sobie radził w średniakach typu fulham. Myślę że jeżeli chcemy być coraz lepsi i mamy walczyć jak równy z równym z chealse i man city to powinniśmy się z nim pożegnać.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=555214744549380&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1&theater wszystko wskazuje na to że Pato będzie do wyciągnięcia w styczniu... Jak dla mnie jeżeli ma być zastępcą defoe to jak najbardziej tak !!! Defoe już pewnego poziomu nie przeskoczy, z powodzeniem by sobie radził w średniakach typu fulham. Myślę że jeżeli chcemy być coraz lepsi i mamy walczyć jak równy z równym z chealse i man city to powinniśmy się z nim pożegnać
2 listopada 2013, 11:40 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=555214744549380&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1&theater

wszystko wskazuje na to że Pato będzie do wyciągnięcia w styczniu... Jak dla mnie jeżeli ma być zastępcą defoe to jak najbardziej tak !!! Defoe już pewnego poziomu nie przeskoczy, z powodzeniem by sobie radził w średniakach typu fulham. Myślę że jeżeli chcemy być coraz lepsi i mamy walczyć jak równy z równym z chealse i man city to powinniśmy się z nim pożegnać

To nie Defoe pewnego poziomu nie przeskoczy, tylko trener nie umie poziomu Defoe wykorzystać. Gra Soldado kosztem defoe mimo iż to Defoe jest w formie a nie Roberto
To nie Defoe pewnego poziomu nie przeskoczy, tylko trener nie umie poziomu Defoe wykorzystać. Gra Soldado kosztem defoe mimo iż to Defoe jest w formie a nie Roberto
2 listopada 2013, 12:04 [cytuj]
wszystko super tylko taki Pato za gra ze Stoke i pozniej przez rok bedzie sie leczył.. Ale za to w fifie bedzie klasowy napadzior :D
wszystko super tylko taki Pato za gra ze Stoke i pozniej przez rok bedzie sie leczył.. Ale za to w fifie bedzie klasowy napadzior :D
2 listopada 2013, 12:31 [cytuj]
Jin - Benteke byłby lepszą opcją - zanim Mario "odpali" w BPL będzie wrzesień 2014r. --- a Belg już w tym "sosie" dochodzi do perfekcji :mysli: -- takiego nam trzeba co wejdzie od razu i będzie nachrzaniał bramy
Jin - Benteke byłby lepszą opcją - zanim Mario "odpali" w BPL będzie wrzesień 2014r. --- a Belg już w tym "sosie" dochodzi do perfekcji :mysli: -- takiego nam trzeba co wejdzie od razu i będzie nachrzaniał bramy
2 listopada 2013, 12:57 [cytuj]
Uważam tak samo jak Rafo , też jestem za Benteke bo już w tej lidze się sprawdził , a to czy Mandżukić by odpalił nie jest wcale pewne .
Uważam tak samo jak Rafo , też jestem za Benteke bo już w tej lidze się sprawdził , a to czy Mandżukić by odpalił nie jest wcale pewne
2 listopada 2013, 13:56 [cytuj]
http://www.futbol.pl/node/476547

Jest Panowie z czego wybierać, bo ciekawi zawodnicy są do wyciągnięcia za darmo.

Jak dla mnie to moglibyśmy powalczyć o alternatywę dla Kyle'a Walkera w postaci Ignazio Abate.

Interesujący wygląda również nazwisko Andrei Pirlo, ale nie wiem czy już mając 34 lata będzie w stanie wnieść nową jakość w klubie.
http://www.futbol.pl/node/476547 Jest Panowie z czego wybierać, bo ciekawi zawodnicy są do wyciągnięcia za darmo. Jak dla mnie to moglibyśmy powalczyć o alternatywę dla Kyle'a Walkera w postaci Ignazio Abate. Interesujący wygląda również nazwisko Andrei Pirlo, ale nie wiem czy już mając 34 lata będzie w stanie wnieść nową jakość w klubie
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 listopada 2013, 14:26 [cytuj]
hm - mam nadzieje, że AVB przegląda www.futbol.pl :mysli:
hm - mam nadzieje, że AVB przegląda www.futbol.pl :mysli:
|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 8 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się