Forum dyskusyjne
7 listopada 2013, 14:10 [cytuj]
halabala powiedział/a:
To nie łyżwiarstwo figurowe - żeby utrzymać czołówkę, wystarczy gromadzić punkty
:brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 listopada 2013, 18:11 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=557861070951414&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1&theater
Hulk daje do zrozumienia, że chciałby zagrać w Spurs
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=557861070951414&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1&theater
Hulk daje do zrozumienia, że chciałby zagrać w Spurs :)
7 listopada 2013, 20:43 [cytuj]
http://krotkapilka.pl/artykul,tottenham_ambientowa_druzyna,1450
Świetny tekst o Nas
http://krotkapilka.pl/artykul,tottenham_ambientowa_druzyna,1450
Świetny tekst o Nas ;)
Offence win games, defence wins titles
7 listopada 2013, 21:03 [cytuj]
Hulk ? jestem za
Hulk ? jestem za :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 listopada 2013, 14:00 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Hulk ? jestem za

Podbijam
Podbijam :hejka:
8 listopada 2013, 14:06 [cytuj]
Ciekawe czy AVB jednak zdecyduje się skorzystać z tych 40 milionów które niby DL przeznacza na zimowe okno? Hulk na pewno fizycznie wytrzymałby PL. Odbijaliby się od niego jak od ściany, patrząc na jego imponującą budowę ciała. Przyznam że jest to ciekawa alternatywa. Chyba trzeba trzymać za Porto kciuki żeby tym samym Zenit odpadł co bardziej przybliży zawodnika do Tottenhamu
Ciekawe czy AVB jednak zdecyduje się skorzystać z tych 40 milionów które niby DL przeznacza na zimowe okno? Hulk na pewno fizycznie wytrzymałby PL. Odbijaliby się od niego jak od ściany, patrząc na jego imponującą budowę ciała. Przyznam że jest to ciekawa alternatywa. Chyba trzeba trzymać za Porto kciuki żeby tym samym Zenit odpadł co bardziej przybliży zawodnika do Tottenhamu
9 listopada 2013, 14:48 [cytuj]
Up mateuszek :
Kupmy hulka za 40 mln , niech na ławie siedzi młody zawodnik za 30 mln ! Albo posadźmy na ławce perspektywicznego townsenda ...
Up mateuszek :
Kupmy hulka za 40 mln , niech na ławie siedzi młody zawodnik za 30 mln ! Albo posadźmy na ławce perspektywicznego townsenda
9 listopada 2013, 15:31 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Up mateuszek :
Kupmy hulka za 40 mln , niech na ławie siedzi młody zawodnik za 30 mln ! Albo posadźmy na ławce perspektywicznego townsenda
a propo "I went to Subway and told them to give me their most expensive sub.
They gave me an Eric Lamela"
a propo "I went to Subway and told them to give me their most expensive sub.
They gave me an Eric Lamela"
9 listopada 2013, 16:22 [cytuj]
Ten ambient będę przed każdym naszym meczem musiał włączyć, relaksujący bardzo.
Jeszcze mam taki czajniczek do parzenia herbatki z listków (nie z torebki) to moze mi się uda nie rzucić urwą czy ujem podczas meczu.
btw. Slyszeliscie ze VdV sie rozwodzi? Szkoda że nie wczesniej, moze zostal by u nas a nie wyjezdzal.
Ten ambient będę przed każdym naszym meczem musiał włączyć, relaksujący bardzo.
Jeszcze mam taki czajniczek do parzenia herbatki z listków (nie z torebki) to moze mi się uda nie rzucić urwą czy ujem podczas meczu.
btw. Slyszeliscie ze VdV sie rozwodzi? Szkoda że nie wczesniej, moze zostal by u nas a nie wyjezdzal
9 listopada 2013, 16:33 [cytuj]
Żeby nie było tego kupowania samego środka pola to może nie byłoby żalu z kogoś zrezygnować i zagrać na dwóch napastników, a tak. A tak to sobie można.
A w Maju jak wyniki nie będą korzystne to pewnie bedziesz pierwszy - A czemu AVB nie kupił napastnika?
To jeszcze się nie rozwiódł? Tam słyszałem że do rękoczynów dochodziło. Niby VdV pukał koleżanke żony a potem się okazało że ona też go zdradzała... Nie pojmiesz
Żeby nie było tego kupowania samego środka pola to może nie byłoby żalu z kogoś zrezygnować i zagrać na dwóch napastników, a tak. A tak to sobie można.
A w Maju jak wyniki nie będą korzystne to pewnie bedziesz pierwszy - A czemu AVB nie kupił napastnika? ;(
To jeszcze się nie rozwiódł? Tam słyszałem że do rękoczynów dochodziło. Niby VdV pukał koleżanke żony a potem się okazało że ona też go zdradzała... Nie pojmiesz
9 listopada 2013, 19:27 [cytuj]
Na onecie piszą że "Tottenham wyłoży krocie za Rosa Barkleya" 25 mln funtów, co Oni palą w tym onecie?
Na onecie piszą że "Tottenham wyłoży krocie za Rosa Barkleya" 25 mln funtów, co Oni palą w tym onecie?
9 listopada 2013, 19:37 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Żeby nie było tego kupowania samego środka pola to może nie byłoby żalu z kogoś zrezygnować
Kibicujesz tottenhamowi od 1 sezonu , bo jeśli co najmniej od dwóch to wiesz , że w poprzednim sezonie nasza pomoc wyglądała tak samo przez 38 kolejek bo nie było kim rotować.
Kibicujesz tottenhamowi od 1 sezonu , bo jeśli co najmniej od dwóch to wiesz , że w poprzednim sezonie nasza pomoc wyglądała tak samo przez 38 kolejek bo nie było kim rotować
9 listopada 2013, 19:53 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Kibicujesz tottenhamowi od 1 sezonu , bo jeśli co najmniej od dwóch to wiesz , że w poprzednim sezonie nasza pomoc wyglądała tak samo przez 38 kolejek bo nie było kim rotować
Nie przesadzaj

Była zmiana Parker zmienił Sandro na 4 miechy, a i Hudd pograł i Jake Liv, jakieś tam rotacje były
Nie przesadzaj :P Była zmiana Parker zmienił Sandro na 4 miechy, a i Hudd pograł i Jake Liv, jakieś tam rotacje były ;)
9 listopada 2013, 19:56 [cytuj]
Mamy na skrzydle: Lamele, Townsenda, Lenona, to jeszcze potrzebny Hulk?
4 zawodników na prawym skrzydle? a z niego taki sam napastnik jak z Lameli
Mateuszek powiedział/a:
chyba w czasie sylwestra zdzielił ją albo wczasie jakiejs imprezy
z Sabia Boulahrouz z byłą zoną jego kolegi
chyba w czasie sylwestra zdzielił ją albo wczasie jakiejs imprezy;)
z Sabia Boulahrouz z byłą zoną jego kolegi:wysmiewacz:
9 listopada 2013, 21:18 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Co to za bzdurne odniesienie do mojego posta? I nie rozumiem co to za gadka w ogóle? Ja mówię o sytuacji w tym sezonie a ten mi wyjeżdża z poprzednim i że rok oglądam Tottenham

Jak sie ma kase, tym bardziej taką to można się zabezpieczyć na kilku pozycjach (Oczywiście cały czas mówię o tym sezonie. Bo ktoś tu nie kuma czaczy chyba). No ale środek priorytetem

i masz, jest jak jest
Co to za bzdurne odniesienie do mojego posta? I nie rozumiem co to za gadka w ogóle? Ja mówię o sytuacji w tym sezonie a ten mi wyjeżdża z poprzednim i że rok oglądam Tottenham :wysmiewacz: Jak sie ma kase, tym bardziej taką to można się zabezpieczyć na kilku pozycjach (Oczywiście cały czas mówię o tym sezonie. Bo ktoś tu nie kuma czaczy chyba). No ale środek priorytetem :ok: i masz, jest jak jest
10 listopada 2013, 00:56 [cytuj]
Ciekawa sprawa z tym Barkleyem, młody, niezły, fryzura na jeża, ale jednak szkoda by takiego trzymać na ławce, jak pieska na łańcuchu. Gdzie tu dla niego miejsce przy naszej pomocy??
Dlatego zalatuje mi to plotą. Hulk tak samo nam nie potrzeby, za 40 mln to my możemy kupić napadziora i lewego obrońcę. (Pato, Hernandez, a cd. lewych obronców to totalnie nie jestem w temacie, jakieś pomysły?)
Ciekawa sprawa z tym Barkleyem, młody, niezły, fryzura na jeża, ale jednak szkoda by takiego trzymać na ławce, jak pieska na łańcuchu. Gdzie tu dla niego miejsce przy naszej pomocy??
Dlatego zalatuje mi to plotą. Hulk tak samo nam nie potrzeby, za 40 mln to my możemy kupić napadziora i lewego obrońcę. (Pato, Hernandez, a cd. lewych obronców to totalnie nie jestem w temacie, jakieś pomysły?)
10 listopada 2013, 08:44 [cytuj]
Leighton Baines?

Manchester weźmie Luke Shawa a Tottenham może wtedy zarzucać sieci na Bainesa
Leighton Baines? :D Manchester weźmie Luke Shawa a Tottenham może wtedy zarzucać sieci na Bainesa
10 listopada 2013, 10:41 [cytuj]
Baines wybierze nas jeśli do LM dojdziemy ;<
Baines wybierze nas jeśli do LM dojdziemy ;<
12 listopada 2013, 20:16 [cytuj]
http://transfery.info/61084,dortmund-potwierdza-klauzule-w-kontrakcie-reusa
jak by był nami zainteresowany to nawet bym się nie zastanawiał z taką klauzulą
http://transfery.info/61084,dortmund-potwierdza-klauzule-w-kontrakcie-reusa
jak by był nami zainteresowany to nawet bym się nie zastanawiał z taką klauzulą :P
12 listopada 2013, 20:49 [cytuj]
o kurde, brałbym w ciemno
o kurde, brałbym w ciemno