Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
12 listopada 2013, 22:54 [cytuj]
Ciekaw jestem jak poradzi sobie Borussia po utracie Lewego i Reussa w jednym okienku jeśli to faktycznie dojdzie do skutku. Już po odejściu Goetzego miało być z nimi krucho, ale powiedziałbym, że wyszło im to na zdrowie, bo jeszcze lepiej zaczął grać Reus, a mogli sprowadzić Aubameyanga i Mkhitaryana. Dwóch najważniejszych zawodników w ofensywie tej drużyny to może być za dużo do zastąpienia. My sobie bez jednego Bale nie radzimy...
Ciekaw jestem jak poradzi sobie Borussia po utracie Lewego i Reussa w jednym okienku jeśli to faktycznie dojdzie do skutku. Już po odejściu Goetzego miało być z nimi krucho, ale powiedziałbym, że wyszło im to na zdrowie, bo jeszcze lepiej zaczął grać Reus, a mogli sprowadzić Aubameyanga i Mkhitaryana. Dwóch najważniejszych zawodników w ofensywie tej drużyny to może być za dużo do zastąpienia. My sobie bez jednego Bale nie radzimy
12 listopada 2013, 23:50 [cytuj]
nie radzimy bo tylko Bale brał na siebie ciężar i starał sie ciągnąć jak nic nie szło. a w BVB jest kilku na których moze sie oprzeć ofensywa, jak jednemu nie idzie to 2 walnie ze 2;)
nie radzimy bo tylko Bale brał na siebie ciężar i starał sie ciągnąć jak nic nie szło. a w BVB jest kilku na których moze sie oprzeć ofensywa, jak jednemu nie idzie to 2 walnie ze 2;)
13 listopada 2013, 00:33 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Masz sporo racji, ale zabrać im Lewego i Reusa to tak jakby na przykład City wziąć Aguero i Silve.
Masz sporo racji, ale zabrać im Lewego i Reusa to tak jakby na przykład City wziąć Aguero i Silve
13 listopada 2013, 10:10 [cytuj]
Ale mają dostać Kagawe za Marco, więc wcale nie będzie tak źle. Bo to że Lewy odejdzie to było wiadomo już dawno temu.
Ale mają dostać Kagawe za Marco, więc wcale nie będzie tak źle. Bo to że Lewy odejdzie to było wiadomo już dawno temu
13 listopada 2013, 14:15 [cytuj]
Kagawa za Marco plus mają już Aubameyanga za Lewandowskiego, a jak dostaną jeszcze 35 mln za Reusa to coś z tego pewnie pójdzie na ewentualnego następcę Roberta. BVB jest akurat bardzo mądrze prowadzonym klubem.
Kagawa za Marco plus mają już Aubameyanga za Lewandowskiego, a jak dostaną jeszcze 35 mln za Reusa to coś z tego pewnie pójdzie na ewentualnego następcę Roberta. BVB jest akurat bardzo mądrze prowadzonym klubem
13 listopada 2013, 14:50 [cytuj]
Aubameyangowi dobrze tam gdzie gra obecnie, czyli na skrzydle. Ja tam widzę, przede wszystkim, Dżeko jako następcę RL.
Aubameyangowi dobrze tam gdzie gra obecnie, czyli na skrzydle. Ja tam widzę, przede wszystkim, Dżeko jako następcę RL
Can't Smile Without You!!!
13 listopada 2013, 19:59 [cytuj]
nieźle Walker - kontuzja --- ciekawe co teraz zrobi AVB ?............... było Ekotto zostawić :mysli:
nieźle Walker - kontuzja --- ciekawe co teraz zrobi AVB ?............... było Ekotto zostawić :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 listopada 2013, 20:17 [cytuj]
Benny się nie nadaje w miejsce Walkera. Zagra tam pewnie Noughton, tudzież Kaboul jeśli Vlad będzie w stanie pykać na środku.
Benny się nie nadaje w miejsce Walkera. Zagra tam pewnie Noughton, tudzież Kaboul jeśli Vlad będzie w stanie pykać na środku
13 listopada 2013, 23:15 [cytuj]
A mi się wydaje, że właśnie Vlad zagra na prawej, a w środku Janek z Dawsem. Na lewej Rose, który po przerwie reprezentacyjnej ma być już do gry. Chiriches już kiedyś grał w jakimś meczu (chyba swoim debiucie) na PO przez jakiś czas bo Zeki dostał kontuzji i była taka konieczność. Szło mu całkiem całkiem.

Ktoś w ogóle wie co to za kontuzja Walkera? W internetach tylko słyszałem że Hodgson potwierdził, że Walker nie zagra, ale o żadnej kontuzji nie słyszałem. Może nie zagra bo to mecz towarzyski?
A mi się wydaje, że właśnie Vlad zagra na prawej, a w środku Janek z Dawsem. Na lewej Rose, który po przerwie reprezentacyjnej ma być już do gry. Chiriches już kiedyś grał w jakimś meczu (chyba swoim debiucie) na PO przez jakiś czas bo Zeki dostał kontuzji i była taka konieczność. Szło mu całkiem całkiem. Ktoś w ogóle wie co to za kontuzja Walkera? W internetach tylko słyszałem że Hodgson potwierdził, że Walker nie zagra, ale o żadnej kontuzji nie słyszałem. Może nie zagra bo to mecz towarzyski?
13 listopada 2013, 23:39 [cytuj]
To Friedel niech zagra na prawej obronie ::D
To Friedel niech zagra na prawej obronie ::D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
14 listopada 2013, 00:33 [cytuj]
dla mnie to może tam zagrać Ade, byle by wreszcie coś zagrał.
dla mnie to może tam zagrać Ade, byle by wreszcie coś zagrał
14 listopada 2013, 11:19 [cytuj]
Walker podobno na siłowni tylko trenował. Ale trenował, więc raczej nic poważniejszego mu się nie stało. A swoją drogą co się dzieje z Fryersem, że nie gra?
Walker podobno na siłowni tylko trenował. Ale trenował, więc raczej nic poważniejszego mu się nie stało. A swoją drogą co się dzieje z Fryersem, że nie gra?
14 listopada 2013, 15:48 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

To źle? :P
To źle? :P
Offence win games, defence wins titles
14 listopada 2013, 16:55 [cytuj]
http://www.transfery.info/61108,powrot-dempseya

Jeśli chodzi o mnie to jestem na NIE , myślę że AvB takżęnie zdecyduje się na ten krok :)
http://www.transfery.info/61108,powrot-dempseya Jeśli chodzi o mnie to jestem na NIE , myślę że AvB takżęnie zdecyduje się na ten krok :)
14 listopada 2013, 18:15 [cytuj]
O ile wolę już nawet Siggurdsona na skrzydle od Demseya, to jednak Amerykanin kilka bramek dających nam punkty strzelił. Ja jednak nie wchodzilbym dwa razy do tej samej wody, tymbardziej że skrzydlowych to mamy akurat "kilku" i to przewyzszajacych Clinta talentem. Również jestem na nie.
O ile wolę już nawet Siggurdsona na skrzydle od Demseya, to jednak Amerykanin kilka bramek dających nam punkty strzelił. Ja jednak nie wchodzilbym dwa razy do tej samej wody, tymbardziej że skrzydlowych to mamy akurat "kilku" i to przewyzszajacych Clinta talentem. Również jestem na nie
14 listopada 2013, 19:22 [cytuj]
Wypożyczenie na 3 miesiące nam nie zaszkodzi. Tym bardziej, że nie będzie ciemny jak przyjdzie, bo przez rok grał u nas i zna Andre.
Wypożyczenie na 3 miesiące nam nie zaszkodzi. Tym bardziej, że nie będzie ciemny jak przyjdzie, bo przez rok grał u nas i zna Andre
14 listopada 2013, 21:36 [cytuj]
Nie ten poziom, mamy tylu ofensywnych pomocników, że kompletnie nie widzę sensu ściągania go. Zapamiętam go za bramkę na 1:1 z Man Utd w doliczonym czasie, ale lepiej niech pójdzie do jakiegoś Fulham i pomoże powalczyć o utrzymanie ligowego bytu i pracy Jola
Nie ten poziom, mamy tylu ofensywnych pomocników, że kompletnie nie widzę sensu ściągania go. Zapamiętam go za bramkę na 1:1 z Man Utd w doliczonym czasie, ale lepiej niech pójdzie do jakiegoś Fulham i pomoże powalczyć o utrzymanie ligowego bytu i pracy Jola
14 listopada 2013, 23:32 [cytuj]
Transfer news: Tottenham ready to make move for Luke Shaw if they miss out on Fabio Coentrao
Tottenham are reportedly considering a move for Southampton full-back Luke Shaw should they fail in their attempts to sign Fabio Coentrao from Real Madrid.
Transfer news: Tottenham ready to make move for Luke Shaw if they miss out on Fabio Coentrao Tottenham are reportedly considering a move for Southampton full-back Luke Shaw should they fail in their attempts to sign Fabio Coentrao from Real Madrid
15 listopada 2013, 00:29 [cytuj]
Fabio C. czy Luke Shaw ? Chyba wolę gracza świętych - poza-tym nie zaszkodzi osłabić zespołu Borubara, bo coś za dobrze im idzie :mysli:
--
Podobno jesteśmy bardzo zainteresowni A. Pato ...... i .... Ars też -------- dlaczego mnie to nie dziwi ;| ?
Fabio C. czy Luke Shaw ? Chyba wolę gracza świętych - poza-tym nie zaszkodzi osłabić zespołu Borubara, bo coś za dobrze im idzie :mysli: -- Podobno jesteśmy bardzo zainteresowni A. Pato ...... i .... Ars też -------- dlaczego mnie to nie dziwi ;| ?
15 listopada 2013, 00:32 [cytuj]
Demps - tak!
- pod warunkiem, że jak będzie wracał do USA zabierze Adebayor-a ze sobą :milczek:
- niech sobie pykają piłeczkę za oceanem...
Demps - tak! - pod warunkiem, że jak będzie wracał do USA zabierze Adebayor-a ze sobą :milczek: - niech sobie pykają piłeczkę za oceanem
|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się