Forum dyskusyjne
15 listopada 2013, 01:53 [cytuj]
talkSPORT donosi, że Juve dało nam zielone światło dla transferu Vucinica. Kwota odstępnego ma wynosić 7.5mln Euro a do transferu hipotetycznie dojdzie w styczniu.
talkSPORT donosi, że Juve dało nam zielone światło dla transferu Vucinica. Kwota odstępnego ma wynosić 7.5mln Euro a do transferu hipotetycznie dojdzie w styczniu. :)
15 listopada 2013, 09:23 [cytuj]
Vucinić chyba jako pomocnik a nie napastnik. Koleś ledwo coś trafia w słabej Seria A a u nas ma strzelać?
Vucinić chyba jako pomocnik a nie napastnik. Koleś ledwo coś trafia w słabej Seria A a u nas ma strzelać?
15 listopada 2013, 09:37 [cytuj]
Seria A wcale słaba nie jest jak to ty to napisałeś
chociaż nie powiem vucinic to przecietny zawodnik który kiedyś cos tam grał za czasów jego gry w romie.
Seria A wcale słaba nie jest jak to ty to napisałeś
chociaż nie powiem vucinic to przecietny zawodnik który kiedyś cos tam grał za czasów jego gry w romie
15 listopada 2013, 12:17 [cytuj]
słaba nie jest, sam zresztą staram sie ją oglądać co tydzien ( głównie Juve) ale to liga gdzie dominuje linia pomocy. W Juve gole strzela Vidal, Pogba a czasem z wolnego Pirlo

a gre ciagnie niedoceniany Giovinco. Napoli, Inter czy ROma tez nie ma zabójczych napastników więc to chyba ostatnia liga w ktorej by ich szukał. Ciekawy wydaje się być Niang, ma papiery na bycie Benteke albo Lukaku tylko, że w Milanie ustawiaja go na skrzydło. Swoją drogą wielka gwiazda Fiorentiny, Jovetić jakoś w Anglii nie strzela a nawet nie gra( chyba, że o czymś nie wiem i ma kontuzję czy coś. Wyjątkiem jest Rossi ktory połowę swoich goli strzelił w meczu z Juve i ma ich teraz 11.
słaba nie jest, sam zresztą staram sie ją oglądać co tydzien ( głównie Juve) ale to liga gdzie dominuje linia pomocy. W Juve gole strzela Vidal, Pogba a czasem z wolnego Pirlo :) a gre ciagnie niedoceniany Giovinco. Napoli, Inter czy ROma tez nie ma zabójczych napastników więc to chyba ostatnia liga w ktorej by ich szukał. Ciekawy wydaje się być Niang, ma papiery na bycie Benteke albo Lukaku tylko, że w Milanie ustawiaja go na skrzydło. Swoją drogą wielka gwiazda Fiorentiny, Jovetić jakoś w Anglii nie strzela a nawet nie gra( chyba, że o czymś nie wiem i ma kontuzję czy coś. Wyjątkiem jest Rossi ktory połowę swoich goli strzelił w meczu z Juve i ma ich teraz 11
15 listopada 2013, 18:07 [cytuj]
Vucinic - nie jest złą opcją ... to taki ruch jak wyciągnięcie L. Saha - poza tym ja lubię jak nasze zakupy robione są na Bałkanach
Vucinic - nie jest złą opcją ... to taki ruch jak wyciągnięcie L. Saha - poza tym ja lubię jak nasze zakupy robione są na Bałkanach :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 listopada 2013, 18:26 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=xrdLxywJlBk
Vucinic ma zaskakującą reguralniość 150 meczy w AS Roma 50 goli - 60 meczy w Juve 20 goli
http://www.youtube.com/watch?v=xrdLxywJlBk
Vucinic ma zaskakującą reguralniość 150 meczy w AS Roma 50 goli - 60 meczy w Juve 20 goli :mysli:
15 listopada 2013, 20:34 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Vucinic ma zaskakującą reguralniość 150 meczy w AS Roma 50 goli - 60 meczy w Juve 20 goli
Czyli, że u nas zagrałby dwa mecze i nie strzelił nic
Czyli, że u nas zagrałby dwa mecze i nie strzelił nic ;P
Can't Smile Without You!!!
15 listopada 2013, 20:34 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
co Ty wiesz o tej lidze i Vucinicu że tyle gadasz?Liga jest mocna i chyba kierujesz sie stereotypami. A Vucinic tyle nie strzela bo to przeciwieństwo Soldado czyli piłkarz KREATYWNY(bardzo),stwarzający sytuacje(m.in sobie) i bardzo dobry techicznie. Raczej pasuje jako cofnięty bo gość ma zaskakujące i błyskotliwe zagrania.
Rossi strzela połowe goli z Juve...jak sie nie znasz na lidze to nie siej fermentu, co?
co Ty wiesz o tej lidze i Vucinicu że tyle gadasz?Liga jest mocna i chyba kierujesz sie stereotypami. A Vucinic tyle nie strzela bo to przeciwieństwo Soldado czyli piłkarz KREATYWNY(bardzo),stwarzający sytuacje(m.in sobie) i bardzo dobry techicznie. Raczej pasuje jako cofnięty bo gość ma zaskakujące i błyskotliwe zagrania.
Rossi strzela połowe goli z Juve...jak sie nie znasz na lidze to nie siej fermentu, co?
16 listopada 2013, 09:51 [cytuj]
Z Juve strzelił bodajże 4, ma ich 11 czyli prawie połowa z nimi. Rossiego nie lubie, jest jak Soldado tylko bardziej kontuzjogenny. Tevez tez jest kreatywnym piłkarzem a jakoś strzela. Vucinić dla mnie jest jak Defoe. Niby sie stara ale nic nie wychodzi
Z Juve strzelił bodajże 4, ma ich 11 czyli prawie połowa z nimi. Rossiego nie lubie, jest jak Soldado tylko bardziej kontuzjogenny. Tevez tez jest kreatywnym piłkarzem a jakoś strzela. Vucinić dla mnie jest jak Defoe. Niby sie stara ale nic nie wychodzi
16 listopada 2013, 10:37 [cytuj]
Rossi kontuzjogenny? To chyba raczej on jest zawsze poszkodowany
Rossi kontuzjogenny? To chyba raczej on jest zawsze poszkodowany ;P
16 listopada 2013, 11:47 [cytuj]
Morata/Lukaku/Benteke i za zmiennik Llorisa handanović.
Morata/Lukaku/Benteke i za zmiennik Llorisa handanović
16 listopada 2013, 12:39 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Handanovic przyjdzie na ławke Spurs, napewno
Morata, Lukaku? W jakim Ty świecie żyjesz? to nie FM2014
Handanovic przyjdzie na ławke Spurs, napewno:brawo:
Morata, Lukaku? W jakim Ty świecie żyjesz? to nie FM2014
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
16 listopada 2013, 12:52 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Rossi jak Soldado o czym ty gadasz, świetny techicznie i kreatywny napastnik. Vucinic jest za to leniwy czasami i nawet nie zaprzecza gdy go o to oskarżali.
Rossi jak Soldado o czym ty gadasz, świetny techicznie i kreatywny napastnik. Vucinic jest za to leniwy czasami i nawet nie zaprzecza gdy go o to oskarżali
16 listopada 2013, 14:39 [cytuj]
Tottenham closing in on January deal for Inter’s Alvaro Pereira.
Reports in Italy suggest that Inter are ready to part with Pereira who has fallen down the pecking order at the San Siro.
According to Gazzetta dello Sport a deal to bring Pereira to Spurs is all-but-agreed.
Tottenham closing in on January deal for Inter’s Alvaro Pereira.
Reports in Italy suggest that Inter are ready to part with Pereira who has fallen down the pecking order at the San Siro.
According to Gazzetta dello Sport a deal to bring Pereira to Spurs is all-but-agreed
16 listopada 2013, 14:40 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Pora wrócić na planetę Ziemia, Drugler
Ps. Jeśli ploty o Pereirze się sprawdzą to może to być naprawdę solidny "deal".
Pora wrócić na planetę Ziemia, Drugler :wysmiewacz:
Ps. Jeśli ploty o Pereirze się sprawdzą to może to być naprawdę solidny "deal"
16 listopada 2013, 14:58 [cytuj]
Alvaro Pereira
na bok obrony za Rose - dobry ruch
Alvaro Pereira :brawo:
na bok obrony za Rose - dobry ruch :ok:
16 listopada 2013, 17:33 [cytuj]
Jeszcze Kovacica w pakiecie
Jeszcze Kovacica w pakiecie :rotfl:
16 listopada 2013, 19:21 [cytuj]
Kovacic chętnie, tylko musielibyśmy sie wtedy kogos pozbyć. A to nie proste bo odpadłby Sygi, Dembele, Holtby albo Eriksen.
Kovacic chętnie, tylko musielibyśmy sie wtedy kogos pozbyć. A to nie proste bo odpadłby Sygi, Dembele, Holtby albo Eriksen
16 listopada 2013, 21:33 [cytuj]
Po co komu Kovacic? Chłopak zagubiony, boi się odpowiedzialności i brania na siebie ciężary gry, kilka lat musi okrzepnąć, jeśli już miałby przyjść jakiś pomocnik to tylko ktoś taki jak VDV gdy do Nas przyszedł, ograny,świetny i doświadczony ale jednocześnie w sile piłkarskiego wieku.
A co do Pereiry jestem na tak, ma depnięcie że hej, może zagrać na skrzydle, zna się z Boasem. A to ma być wypożyczenie z pierwokupem więc już w ogóle miód
Po co komu Kovacic? Chłopak zagubiony, boi się odpowiedzialności i brania na siebie ciężary gry, kilka lat musi okrzepnąć, jeśli już miałby przyjść jakiś pomocnik to tylko ktoś taki jak VDV gdy do Nas przyszedł, ograny,świetny i doświadczony ale jednocześnie w sile piłkarskiego wieku.
A co do Pereiry jestem na tak, ma depnięcie że hej, może zagrać na skrzydle, zna się z Boasem. A to ma być wypożyczenie z pierwokupem więc już w ogóle miód ;)
Offence win games, defence wins titles
16 listopada 2013, 22:14 [cytuj]
Wiem, że nie to miałeś na myśli Patriczi, ale... proszę... proszę... proszę... oddajcie nam Van der Vaarta... To jest ten osobnik, którego właśnie teraz nam brakuje. Myślę, że AVB, aktualnie, bardzo żałuje, że nawet nie próbował go zatrzymać.
No tak czy owak - ja za nim tęsknię
Wiem, że nie to miałeś na myśli Patriczi, ale... proszę... proszę... proszę... oddajcie nam Van der Vaarta... To jest ten osobnik, którego właśnie teraz nam brakuje. Myślę, że AVB, aktualnie, bardzo żałuje, że nawet nie próbował go zatrzymać.
No tak czy owak - ja za nim tęsknię ;(