Forum dyskusyjne
17 listopada 2013, 22:24 [cytuj]
Mamy tak szeroką kadre, że na prawdę nie wiem po co nam kolejni zawodnicy ;o mam nadzieję, że jeśli kogoś w tym okienku pozyskamy to będzie to góra jeden gracz
Mamy tak szeroką kadre, że na prawdę nie wiem po co nam kolejni zawodnicy ;o mam nadzieję, że jeśli kogoś w tym okienku pozyskamy to będzie to góra jeden gracz
18 listopada 2013, 14:14 [cytuj]
Tuczi , raczej chodziło mi o jego ostatni pobyt w liverpoolu bo jego dawne osiągnięcia były ( wręcz ) spamowane przez kibiców the reds i zasłaniali się oni tym , aby Kenny dalej był trenerem czerwonych .
Tuczi , raczej chodziło mi o jego ostatni pobyt w liverpoolu bo jego dawne osiągnięcia były ( wręcz ) spamowane przez kibiców the reds i zasłaniali się oni tym , aby Kenny dalej był trenerem czerwonych
18 listopada 2013, 14:49 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Tuczi , raczej chodziło mi o jego ostatni pobyt w liverpoolu bo jego dawne osiągnięcia były ( wręcz ) spamowane przez kibiców the reds i zasłaniali się oni tym , aby Kenny dalej był trenerem czerwonych
Wiem, że kibice Liverpool mają skłonności, a w zasadzie muszą żyć historią. Jeśli jednak mam być szczery, to też chciałbym Billa Nicholsona na naszej ławce po wsze czasy
Wiem, że kibice Liverpool mają skłonności, a w zasadzie muszą żyć historią. Jeśli jednak mam być szczery, to też chciałbym Billa Nicholsona na naszej ławce po wsze czasy :D
Can't Smile Without You!!!
18 listopada 2013, 18:58 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Wiem, że kibice Liverpool mają skłonności, a w zasadzie muszą żyć historią. Jeśli jednak mam być szczery, to też chciałbym Billa Nicholsona na naszej ławce po wsze czasy
A kto nie, może mała nekromancja?
A kto nie, może mała nekromancja? :P
Offence win games, defence wins titles
18 listopada 2013, 19:08 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
A kto nie, może mała nekromancja?
W sumie, czemu nie...
W sumie, czemu nie...
:rotfl:
18 listopada 2013, 20:51 [cytuj]
Coś ostatniu dużo tych spekulacji o Dembele. Sam zainteresowany mówi, że musi grać bo MŚ to priorytet. I jest już kolejka: Napoli, Święci, Cardiff, Swansea i NU.
Coś ostatniu dużo tych spekulacji o Dembele. Sam zainteresowany mówi, że musi grać bo MŚ to priorytet. I jest już kolejka: Napoli, Święci, Cardiff, Swansea i NU
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 listopada 2013, 22:49 [cytuj]
na onecie

pisali ze dla Beniteza to może być cel nr1
jeśli poszedł by za 25-30 baniek to myśle, że można by sie zgodzić, mi jakoś on nie pasuje do koncepcji zwijacza boacza
nie bijcie
na onecie:wysmiewacz: pisali ze dla Beniteza to może być cel nr1
jeśli poszedł by za 25-30 baniek to myśle, że można by sie zgodzić, mi jakoś on nie pasuje do koncepcji zwijacza boacza
nie bijcie:kwiatek:
19 listopada 2013, 00:16 [cytuj]
Dembele nie jest na sprzedaz-- ciekawe, czy AVB nie pokusi sie na ZOZULE albo KONOPLYAKE?
Dembele nie jest na sprzedaz-- ciekawe, czy AVB nie pokusi sie na ZOZULE albo KONOPLYAKE?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 listopada 2013, 08:44 [cytuj]
Robert powiedział/a:
na onecie

pisali ze dla Beniteza to może być cel nr1
nie bijcie

Przy dobrym playmakerze Dembele ze swoim utrzymaniem piłki w środku pola jest niezastąpiony. Poza tym to bardziej ofensywny zawodnik od Capoue i Sandro.
Przy dobrym playmakerze Dembele ze swoim utrzymaniem piłki w środku pola jest niezastąpiony. Poza tym to bardziej ofensywny zawodnik od Capoue i Sandro
19 listopada 2013, 12:40 [cytuj]
Konoplyanka jest skrzydłowym
Może Dembele jeszcze rozegra sie, na co licze, ale na chwile obecną to średnio, ale to jak wszyscy
Konoplyanka jest skrzydłowym;P
Może Dembele jeszcze rozegra sie, na co licze, ale na chwile obecną to średnio, ale to jak wszyscy;|
20 listopada 2013, 22:21 [cytuj]
no i po Zozuli - a tacy byli mocni z Polską
ponoć Pato i Halilović na celowniku Ars ... niech mi jeszcze, ktoś powie, że to my im podkupujemy piłkarzy to go zabije śmiechem !
no i po Zozuli - a tacy byli mocni z Polską :mysli:
ponoć Pato i Halilović na celowniku Ars ... niech mi jeszcze, ktoś powie, że to my im podkupujemy piłkarzy to go zabije śmiechem !
21 listopada 2013, 21:19 [cytuj]
Liverpool po Mitroglou ?
Chyba powinniśmy się włączyć do walki - ci myślicie?
-- w tym sezonie walnął już 22 gole! cena poniżej 10 mln!
Liverpool po Mitroglou ?
Chyba powinniśmy się włączyć do walki - ci myślicie?
-- w tym sezonie walnął już 22 gole! cena poniżej 10 mln!
21 listopada 2013, 21:33 [cytuj]
Właśnie, gdy oglądałem jak ładował w CL to normalnie biały Adebayor za dobrych lat.
Właśnie, gdy oglądałem jak ładował w CL to normalnie biały Adebayor za dobrych lat
21 listopada 2013, 21:42 [cytuj]
22 gole! w 18 meczach ! No questions...
wymieńmy Ade z niewielką dopłatą ! dla Olympiakos-u ! Please Levy! Please!
wymieńmy Ade z niewielką dopłatą ! dla Olympiakos-u ! Please Levy! Please! :D
21 listopada 2013, 22:12 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
wymieńmy Ade z niewielką dopłatą ! dla Olympiakos-u ! Please Levy! Please!
Mam lepszy sposób, dać w mordę AVB by zmądrzał i pogodził się z Adebayorem.
A jeśli już mamy kupować napastników to ALfred Finnbogason, 7 mln euro. Van Basten cholera!
Mam lepszy sposób, dać w mordę AVB by zmądrzał i pogodził się z Adebayorem.
A jeśli już mamy kupować napastników to ALfred Finnbogason, 7 mln euro. Van Basten cholera!
Offence win games, defence wins titles
22 listopada 2013, 20:29 [cytuj]
Tu powiem szczerze jak nigdy publicznie - "co za bałwan z AVB". A co będzie jeśli Walker i Rose wypadną?
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=264708
Tu powiem szczerze jak nigdy publicznie - "co za bałwan z AVB". A co będzie jeśli Walker i Rose wypadną?
22 listopada 2013, 20:48 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Niestety... Mam nadzieję, że to a'la "zasłona dymna", ale jeśli nie to #koszmar dramat katastrofa# w jednym
Niestety... Mam nadzieję, że to a'la "zasłona dymna", ale jeśli nie to #koszmar dramat katastrofa# w jednym :blee:
22 listopada 2013, 21:11 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Niestety... Mam nadzieję, że to a'la "zasłona dymna", ale jeśli nie to #koszmar dramat katastrofa# w jednym

Chodzą słuchy, że AVB jest złośliwy i wyjątkowo uparty - taki Mołrinjo bis bez jaj. Takie tekst sprzedał mi koleś w Bill Nicholson Pub. A koleś, jeśli mówił prawdę to od 76' siedzi na południowej trybunie i pamięta Yid Army z przełomu 70/80. Źródło własne i niezweryfikowalne.
Chodzą słuchy, że AVB jest złośliwy i wyjątkowo uparty - taki Mołrinjo bis bez jaj. Takie tekst sprzedał mi koleś w Bill Nicholson Pub. A koleś, jeśli mówił prawdę to od 76' siedzi na południowej trybunie i pamięta Yid Army z przełomu 70/80. Źródło własne i niezweryfikowalne
22 listopada 2013, 21:58 [cytuj]
Pewnie znowu ściemnia
Pewnie znowu ściemnia:wysmiewacz:
23 listopada 2013, 09:53 [cytuj]
liczę że to ściema
liczę że to ściema :boisie: