Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  20  21  22  23  24    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
23 listopada 2013, 14:07 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Chodzą słuchy, że AVB jest złośliwy i wyjątkowo uparty - taki Mołrinjo bis bez jaj. Takie tekst sprzedał mi koleś w Bill Nicholson Pub. A koleś, jeśli mówił prawdę to od 76' siedzi na południowej trybunie i pamięta Yid Army z przełomu 70/80. Źródło własne i niezweryfikowalne

Masz właściwie info z pewnego źródła. Niestety, tenże koleś nie jest osamotniony w swoich spostrzeżeniach. Wieloletnim kibicom, AVB nie podobał się od samego początku. Jego negatywny styl gry nie pasuje do naszego tradycyjnego ofensywnego, atrakcyjnego i miłego dla oka futbolu. Od lat tak było i dlatego też Tottenham przyciągał zarówno kibiców, jak i ich uwagę. Spójrz co dzieje się teraz...
Masz właściwie info z pewnego źródła. Niestety, tenże koleś nie jest osamotniony w swoich spostrzeżeniach. Wieloletnim kibicom, AVB nie podobał się od samego początku. Jego negatywny styl gry nie pasuje do naszego tradycyjnego ofensywnego, atrakcyjnego i miłego dla oka futbolu. Od lat tak było i dlatego też Tottenham przyciągał zarówno kibiców, jak i ich uwagę. Spójrz co dzieje się teraz
Can't Smile Without You!!!
23 listopada 2013, 16:21 [cytuj]
UP : Lukaku za każdą cenę , za każdego zawodnika .
UP : Lukaku za każdą cenę , za każdego zawodnika
23 listopada 2013, 16:49 [cytuj]
Patrzcie co Boruc zrobił :krzyk:
Patrzcie co Boruc zrobił :krzyk:
23 listopada 2013, 18:02 [cytuj]
Jebany Borubar, że też akurat z Analami musiał coś takiego zrobić. Jak jeszcze przez swoją głupotę wyleci z pierwszej jedenastki reprezentacji na rzecz tego patałacha z Arsenalu to się zastrzelę.
Jebany Borubar, że też akurat z Analami musiał coś takiego zrobić. Jak jeszcze przez swoją głupotę wyleci z pierwszej jedenastki reprezentacji na rzecz tego patałacha z Arsenalu to się zastrzelę
23 listopada 2013, 18:19 [cytuj]
Liczyłem na remis a ostatni wynik jaki widziałem to swieci 2-0 w ryj:wnerw:
Liczyłem na remis a ostatni wynik jaki widziałem to swieci 2-0 w ryj:wnerw:
23 listopada 2013, 18:40 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
UP : Lukaku za każdą cenę , za każdego zawodnika

Zrozum to w końcu... NIE MA SZANS, ABY SPRZEDALI GO DO RYWALA Z PREMIER LEAGUE!!!
Za żadne pieniądze i za żadnego zawodnika...

Zamknijcie FM'a i zejdździe na Ziemię :nerwus:
Zrozum to w końcu... NIE MA SZANS, ABY SPRZEDALI GO DO RYWALA Z PREMIER LEAGUE!!! Za żadne pieniądze i za żadnego zawodnika... Zamknijcie FM'a i zejdździe na Ziemię :nerwus:
23 listopada 2013, 21:32 [cytuj]
Tuczi, daj chłopakowi pomarzyć :) Myśle że kazdy z nas by chciał zobaczyć Lukaku u nas w składzie. Ponoć kupiliśmy kiedyś kogoś lepszego hihi Coulibaliego :P
Tuczi, daj chłopakowi pomarzyć :) Myśle że kazdy z nas by chciał zobaczyć Lukaku u nas w składzie. Ponoć kupiliśmy kiedyś kogoś lepszego hihi Coulibaliego :P
23 listopada 2013, 22:05 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

No właśnie, co z Nim? Gra?Żyje w ogóle?
No właśnie, co z Nim? Gra?Żyje w ogóle?
Offence win games, defence wins titles
24 listopada 2013, 14:18 [cytuj]
https://twitter.com/THFCPictures/status/404597746331820032/photo/1 :rotfl:
https://twitter.com/THFCPictures/status/404597746331820032/photo/1 :rotfl:
24 listopada 2013, 14:24 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Aj, bo wnerwiłem się sam na siebie, że na takiego gościa szans nie mamy ;)
Aj, bo wnerwiłem się sam na siebie, że na takiego gościa szans nie mamy ;)
24 listopada 2013, 17:15 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Chodzą słuchy, że AVB jest złośliwy i wyjątkowo uparty - taki Mołrinjo bis bez jaj. Takie tekst sprzedał mi koleś w Bill Nicholson Pub. A koleś, jeśli mówił prawdę to od 76' siedzi na południowej trybunie i pamięta Yid Army z przełomu 70/80. Źródło własne i niezweryfikowalne

Bez jaj i z wynikami jak dziś.............
Bez jaj i z wynikami jak dziś
24 listopada 2013, 23:56 [cytuj]
Po takich meczach jak ten dzisiejszy widzę, jak nasza kadra jest jeszcze niekompletna i wciąż wymaga wzmocnień. Bo nie oszukujmy się, obrona City wcale nie jest taka znakomita, ten bramkarz też mi się strasznie drewniany i niepewny wydawał. Z drugiej strony ciężko zweryfikować ich umiejętności, jak Koguty nie sprawiały żadnego zagrożenia. Mimo, że AVB podobno nie ma zamiaru ściągać obrońcy zimą, to nam jest ktoś potrzebny na LO, żeby Janek nie musiał grać na boku, bo daje nam tam znacznie mniej niż na środku. Obok niego moim zdaniem miejsce powinien zajmować Chiriches. Sandro i Dembele jako środkowi pomocnicy, dalej przed nimi Lamela jako wolny elektor, na lewo Chadli jako schodzacy rozgrywający i na prawo Lennon, który ma przeblyski, ale musi ustabilizować formę. Na środku ataku od początku Adebayor, a na ostatnie 30 minut Defoe. Takim składem mielibyśmy szansę na cokolwiek w meczu z MU, ale linia obrony jest nie możliwa z powodu kontuzji , a nieomylny Andrzej pewnie znowu postawi na Soldado czy Siggurdsona.
Po takich meczach jak ten dzisiejszy widzę, jak nasza kadra jest jeszcze niekompletna i wciąż wymaga wzmocnień. Bo nie oszukujmy się, obrona City wcale nie jest taka znakomita, ten bramkarz też mi się strasznie drewniany i niepewny wydawał. Z drugiej strony ciężko zweryfikować ich umiejętności, jak Koguty nie sprawiały żadnego zagrożenia. Mimo, że AVB podobno nie ma zamiaru ściągać obrońcy zimą, to nam jest ktoś potrzebny na LO, żeby Janek nie musiał grać na boku, bo daje nam tam znacznie mniej niż na środku. Obok niego moim zdaniem miejsce powinien zajmować Chiriches. Sandro i Dembele jako środkowi pomocnicy, dalej przed nimi Lamela jako wolny elektor, na lewo Chadli jako schodzacy rozgrywający i na prawo Lennon, który ma przeblyski, ale musi ustabilizować formę. Na środku ataku od początku Adebayor, a na ostatnie 30 minut Defoe. Takim składem mielibyśmy szansę na cokolwiek w meczu z MU, ale linia obrony jest nie możliwa z powodu kontuzji , a nieomylny Andrzej pewnie znowu postawi na Soldado czy Siggurdsona
25 listopada 2013, 00:03 [cytuj]
Jak tak dzisiaj się przygladalem grze (a raczej braku gry) Soldado i Adebayora, a we wcześniejszych meczach Defoe (pomijam ogórki z LE), to moze nie takim głupim pomysłem byłoby ustawianie Lameli jako fałszywej dziewiątki. Za nim gralaby trójka Chadli - Holtby(Eriksen jak wróci do zdrowia) - Lennon. Jak już AVB tak bardzo chce naśladować Hiszpanie/Barcelone to może warto zaryzykować. Oczywiście zdaje sobie z tego sprawę, że mecz z MU to nie miejsce na eksperymenty, ale może się uda... I tak taki Soldado jest kompletnie nie widoczny i mam wrażenie, że gramy w 10. A taki błyskotliwy napastnik jak Erik mógłby zagrać cos z klepki, sam rozegrać piłkę, przedryblowac kogoś czy po prostu dostać prostopadle podanie na wybiegniecie za linię obrońców.
Jak tak dzisiaj się przygladalem grze (a raczej braku gry) Soldado i Adebayora, a we wcześniejszych meczach Defoe (pomijam ogórki z LE), to moze nie takim głupim pomysłem byłoby ustawianie Lameli jako fałszywej dziewiątki. Za nim gralaby trójka Chadli - Holtby(Eriksen jak wróci do zdrowia) - Lennon. Jak już AVB tak bardzo chce naśladować Hiszpanie/Barcelone to może warto zaryzykować. Oczywiście zdaje sobie z tego sprawę, że mecz z MU to nie miejsce na eksperymenty, ale może się uda... I tak taki Soldado jest kompletnie nie widoczny i mam wrażenie, że gramy w 10. A taki błyskotliwy napastnik jak Erik mógłby zagrać cos z klepki, sam rozegrać piłkę, przedryblowac kogoś czy po prostu dostać prostopadle podanie na wybiegniecie za linię obrońców
26 listopada 2013, 21:43 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/tottenham-hotspur-chce-wypozyczyc-alvaro-morate/f66dj?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org

- POTRZEBNY NAM LAMELA 2 - QURWA!
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/tottenham-hotspur-chce-wypozyczyc-alvaro-morate/f66dj?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org - POTRZEBNY NAM LAMELA 2 - QURWA!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 listopada 2013, 22:47 [cytuj]
To kup se Hulka :P
26 listopada 2013, 23:10 [cytuj]
Panowie pozwole sobie z wami polemizować. Mecz przejebany, bo po prostu nasza obrona jest do doopy.

Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że musimy grać ofensywny futbol. Musimy wygrywać i o to chodzi w piłce. Kwestia taktyki i stylu to drugorzędne znaczenie. Coraz bardziej doceniam futbol z dwójką defensywnych pomocników, futbol czyszczący podania na naszej połowie i grę z kontry. Zdecydowanie wolę wynik 1:0 niż 4:3 czy 6:5. Dopinguję zespół nie styl gry i takie pieprzenie w bambus, że TOTTENHAM nie może grać defensywnie to o kant ch...ja
Panowie pozwole sobie z wami polemizować. Mecz przejebany, bo po prostu nasza obrona jest do doopy. Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że musimy grać ofensywny futbol. Musimy wygrywać i o to chodzi w piłce. Kwestia taktyki i stylu to drugorzędne znaczenie. Coraz bardziej doceniam futbol z dwójką defensywnych pomocników, futbol czyszczący podania na naszej połowie i grę z kontry. Zdecydowanie wolę wynik 1:0 niż 4:3 czy 6:5. Dopinguję zespół nie styl gry i takie pieprzenie w bambus, że TOTTENHAM nie może grać defensywnie to o kant ch...ja
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
27 listopada 2013, 00:53 [cytuj]
jin przecież my nie gramy z kontry, tylko "prowadzimy" gre na środku boiska:wnerw:
jin przecież my nie gramy z kontry, tylko "prowadzimy" gre na środku boiska:wnerw:
27 listopada 2013, 10:24 [cytuj]
Defoe blisko przenosin do Toronto, ma zarabiać 90 tys. funtów tygodniowo - ESPN

Bardzo dużo jest również informacji, że przygoda AVB z Tottenhamem powoli dobiega końca.
Defoe blisko przenosin do Toronto, ma zarabiać 90 tys. funtów tygodniowo - ESPN Bardzo dużo jest również informacji, że przygoda AVB z Tottenhamem powoli dobiega końca
27 listopada 2013, 11:39 [cytuj]
odnośnie naszej obrony, jeśli ma się ją ujową to trzeba grać jak Borussia wczoraj, czyli pressing plus szybkie ataki, a nie dziubdzianie piłki wzdluz linii środkowej boiska.
odnośnie naszej obrony, jeśli ma się ją ujową to trzeba grać jak Borussia wczoraj, czyli pressing plus szybkie ataki, a nie dziubdzianie piłki wzdluz linii środkowej boiska
27 listopada 2013, 11:40 [cytuj]
Ja myślę że to dobrze, po co trzymać gościa który w lidze jest kompletnie bezproduktywny? Ktoś może się nie zgodzić bo LEGENDA, ale trzymanie gościa który nic nie daje zespołowi to jest zatrzymywanie w rozwoju na własne życzenie. Czasami nie wiem czy wolimy trzymać legendę czy sie rozwijać i dobijać się do tego topu krajowego a później europejskiego?

Co do AVB to nie będę się wypowiadał. Jak zostanie, ok. Jak wyleci też ok.
Ja myślę że to dobrze, po co trzymać gościa który w lidze jest kompletnie bezproduktywny? Ktoś może się nie zgodzić bo LEGENDA, ale trzymanie gościa który nic nie daje zespołowi to jest zatrzymywanie w rozwoju na własne życzenie. Czasami nie wiem czy wolimy trzymać legendę czy sie rozwijać i dobijać się do tego topu krajowego a później europejskiego? Co do AVB to nie będę się wypowiadał. Jak zostanie, ok. Jak wyleci też ok
|<  <<  <  20  21  22  23  24    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się