Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
1 grudnia 2013, 21:16 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
To nie jest przypadkiem ten rasista od wiązania buta?

ten
ten
2 grudnia 2013, 21:52 [cytuj]
ponoć Ars złożył ofertę za Pato - 8 mln ojro - ci to mają poczucie humoru :D
---
jeszcze 4 tygodnie i zacznie się! ciekawe czy wygram zakład z Trzaskal-em :mysli:
ponoć Ars złożył ofertę za Pato - 8 mln ojro - ci to mają poczucie humoru :D --- jeszcze 4 tygodnie i zacznie się! ciekawe czy wygram zakład z Trzaskal-em :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 grudnia 2013, 23:18 [cytuj]
Jaki zakład? ;>
Jaki zakład? ;>
3 grudnia 2013, 09:17 [cytuj]
ten zakład ma dać odpowiedź - czy sprzedaż Bale była zaplanowana i wydawaliśmy kasę Realu latem - czy było to dla włodarzy Spurs zaskoczenie i nasz atak na ten sezon maiał wyglądać tak: Bale-Eriksen-Azza a przed nimi RS :mysli:
... przegrany stawia 4 porcje frytek i alkohol na następnym spotkaniu w Wa-wie ...
ten zakład ma dać odpowiedź - czy sprzedaż Bale była zaplanowana i wydawaliśmy kasę Realu latem - czy było to dla włodarzy Spurs zaskoczenie i nasz atak na ten sezon maiał wyglądać tak: Bale-Eriksen-Azza a przed nimi RS :mysli: ... przegrany stawia 4 porcje frytek i alkohol na następnym spotkaniu w Wa-wie
3 grudnia 2013, 14:01 [cytuj]
A my ponoć chcemy w styczniu ściągnąć Giuseppe Rossiego z Fiorentiny. Podobno dajemy jakieś 30 milionów funtów. :|
:| Soldado też się zapowiadał bajecznie.
Czyli co teraz Włoch i kolejny nie wypał.
Może powinniśmy pomyśleć nad kimś z Angielskiej ligi?! Aaaa i Defoe AV chce go ściągnąć w styczniu, bo u nas jest nie zadowolony z długości gry przebywania na boisku. A co do napastnika mam ciche przeczucie że zakupimy Hulka :D
A my ponoć chcemy w styczniu ściągnąć Giuseppe Rossiego z Fiorentiny. Podobno dajemy jakieś 30 milionów funtów. :| :| Soldado też się zapowiadał bajecznie. Czyli co teraz Włoch i kolejny nie wypał. Może powinniśmy pomyśleć nad kimś z Angielskiej ligi?! Aaaa i Defoe AV chce go ściągnąć w styczniu, bo u nas jest nie zadowolony z długości gry przebywania na boisku. A co do napastnika mam ciche przeczucie że zakupimy Hulka :D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
3 grudnia 2013, 15:52 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:
A my ponoć chcemy w styczniu ściągnąć Giuseppe Rossiego z Fiorentiny. Podobno dajemy jakieś 30 milionów funtów. :|
:| Soldado też się zapowiadał bajecznie.
Czyli co teraz Włoch i kolejny nie wypał.
Może powinniśmy pomyśleć nad kimś z Angielskiej ligi?! Aaaa i Defoe AV chce go ściągnąć w styczniu, bo u nas jest nie zadowolony z długości gry przebywania na boisku. A co do napastnika mam ciche przeczucie że zakupimy Hulka :D

Akurat Rossi to świetny napastnik ale cholera po co? i 30 mln?!
Offence win games, defence wins titles
3 grudnia 2013, 16:49 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

:brawo:
:brawo:
Can't Smile Without You!!!
3 grudnia 2013, 17:31 [cytuj]
Nie no, to musi być plotka. Andre nie ma aż tak nie po kolei w głowie. Nie ma sensu wydawać 30 baniek na piłkarza, który ma skłonność do łapania urazów i w dodatku kolejnego piłkarza typu Soldado, gdy można w podobnej cenie wyciągnąć ogranego w PL i bardziej wszechstronnego Benteke, który swoją grą sam się prosi o transfer do lepszego klubu niż AV. Poza tym kto w styczniu sprzeda piłkarza, który wiedzie w zespole pierwsze skrzypce?
Nie no, to musi być plotka. Andre nie ma aż tak nie po kolei w głowie. Nie ma sensu wydawać 30 baniek na piłkarza, który ma skłonność do łapania urazów i w dodatku kolejnego piłkarza typu Soldado, gdy można w podobnej cenie wyciągnąć ogranego w PL i bardziej wszechstronnego Benteke, który swoją grą sam się prosi o transfer do lepszego klubu niż AV. Poza tym kto w styczniu sprzeda piłkarza, który wiedzie w zespole pierwsze skrzypce?
3 grudnia 2013, 17:32 [cytuj]
a za 30 baniek to nie dało by rady kupić Benteke?
a za 30 baniek to nie dało by rady kupić Benteke?
3 grudnia 2013, 21:35 [cytuj]
Serio? Benteke w obecnej formie to nie jest wart nawet 15 mln.

Ja oprócz kilku młodych, to się raczej nikogo lepszego nie spodziewam. Jak Defoe odejdzie w poszukiwaniu gry w podstawie, to wtedy pewnie zainteresują się nasi jakimś napastnikiem.

Poza tym, fajnym dodatkiem byłby ktoś na lewą obronę i pozbycie się reszty szrotu(Naughton, Gomes).

A na koniec nieprawdopodobne marzenie, ktoś szybki i silny na środek obrony. :)

No i ciekawe, czy AVB ma jakiś plan na użycie Adama Smitha, który stracił miejsce w podstawie Derby i wrócił do nas. Chociaż ja w to zdecydowanie wątpię. ;)
Serio? Benteke w obecnej formie to nie jest wart nawet 15 mln. Ja oprócz kilku młodych, to się raczej nikogo lepszego nie spodziewam. Jak Defoe odejdzie w poszukiwaniu gry w podstawie, to wtedy pewnie zainteresują się nasi jakimś napastnikiem. Poza tym, fajnym dodatkiem byłby ktoś na lewą obronę i pozbycie się reszty szrotu(Naughton, Gomes). A na koniec nieprawdopodobne marzenie, ktoś szybki i silny na środek obrony. :) No i ciekawe, czy AVB ma jakiś plan na użycie Adama Smitha, który stracił miejsce w podstawie Derby i wrócił do nas. Chociaż ja w to zdecydowanie wątpię. ;)
LMAO
3 grudnia 2013, 21:56 [cytuj]
Benteke miał kontuzje z tego co mi sie wydaje, nie widziałem go chyba w tym sezonie, ale wiem ze wielki chłop, byłby dobry, bo na Lukaku to raczej nie ma co patrzec:P

dziadek odejdzie to kto bedzie 2 i 3 bramkarzem?
no i wtedy zostanie tylko Walker na prawej;)

Nie grał w Derby a ma grać u nas?
Benteke miał kontuzje z tego co mi sie wydaje, nie widziałem go chyba w tym sezonie, ale wiem ze wielki chłop, byłby dobry, bo na Lukaku to raczej nie ma co patrzec:P dziadek odejdzie to kto bedzie 2 i 3 bramkarzem? no i wtedy zostanie tylko Walker na prawej;) Nie grał w Derby a ma grać u nas?
3 grudnia 2013, 22:29 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Benteke miał kontuzje z tego co mi sie wydaje, nie widziałem go chyba w tym sezonie, ale wiem ze wielki chłop, byłby dobry, bo na Lukaku to raczej nie ma co patrzec:P

dziadek odejdzie to kto bedzie 2 i 3 bramkarzem?
no i wtedy zostanie tylko Walker na prawej;)

Nie grał w Derby a ma grać u nas?

W Derby grał póki nie przyszedł Mclaren, wygryzł go Wisdon. to coś wielkiego z l`poolu, więc nie aż taki nieznany zawodnik, nawet w PL zagrał kilka razy w zesżłym sezonie.
W Derby grał póki nie przyszedł Mclaren, wygryzł go Wisdon. to coś wielkiego z l`poolu, więc nie aż taki nieznany zawodnik, nawet w PL zagrał kilka razy w zesżłym sezonie
Offence win games, defence wins titles
3 grudnia 2013, 22:34 [cytuj]
W fife jest solidny, w sam raz na capital one cup :)
W fife jest solidny, w sam raz na capital one cup :)
3 grudnia 2013, 23:22 [cytuj]
Benteke - ten to się zablokował - może sobie odpuśćmy :mysli:
Benteke - ten to się zablokował - może sobie odpuśćmy :mysli:
4 grudnia 2013, 11:30 [cytuj]
Morata ponoć na wypożyczenie do kondonów. W sumie nie byłem zwolennikiem jego przyjścia do nas ale Peraz widze niezłe ma problemy skoro z nami ma partnerstwo a dla nich piłkarzy udostepnia. To partnerstwo to jakiś cyrk tak swoją droga
Morata ponoć na wypożyczenie do kondonów. W sumie nie byłem zwolennikiem jego przyjścia do nas ale Peraz widze niezłe ma problemy skoro z nami ma partnerstwo a dla nich piłkarzy udostepnia. To partnerstwo to jakiś cyrk tak swoją droga
4 grudnia 2013, 14:43 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

Andre może i nie ma tak nie po kolei, za to Baldini tak.
Andre może i nie ma tak nie po kolei, za to Baldini tak
4 grudnia 2013, 14:56 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Andre może i nie ma tak nie po kolei, za to Baldini tak

Mam nadzieję, że jednak nie aż tak "nie po kolei", aby spoglądać w tym kierunku -- http://msn.foxsports.com/foxsoccer/premierleague/story/dimitar-berbatov-unhappy-at-fulham-says-agent-120413

:rotfl:
Mam nadzieję, że jednak nie aż tak "nie po kolei", aby spoglądać w tym kierunku --> http://msn.foxsports.com/foxsoccer/premierleague/story/dimitar-berbatov-unhappy-at-fulham-says-agent-120413 :rotfl:
Can't Smile Without You!!!
4 grudnia 2013, 18:51 [cytuj]
Morata w Wałsenalu ? Czas usiąść do stolika z włodarzami FCB i ... może kogoś wypożyczyć do napadu:mysli:
Morata w Wałsenalu ? Czas usiąść do stolika z włodarzami FCB i ... może kogoś wypożyczyć do napadu:mysli:
4 grudnia 2013, 18:54 [cytuj]
Berba - ma znak zakazu na Bill Nicholson Way ... poza-tym gość ma 32 lata !
Berba - ma znak zakazu na Bill Nicholson Way ... poza-tym gość ma 32 lata !
4 grudnia 2013, 18:55 [cytuj]
chyba, że podjedzie po Ade i pojadą sobie razem do tej Turcji :mysli:
chyba, że podjedzie po Ade i pojadą sobie razem do tej Turcji :mysli:
|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 52 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się