Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  24  25  26  27  28    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
4 grudnia 2013, 18:59 [cytuj]
Onety twierdzą, że Mourinho jest zły na Lukaku. Jeśli obu panom nie jest po drodze, to może powinniśmy spróbować wyciągnąć młodego Belga. :cwaniak: Myślę, że jesteśmy w stanie przebić Everton ofertą finansową, a i aspiracje mamy chyba większe. Bo z tego co widzę, to Jose go chyba na siłę nie będzie trzymać. :wysmiewacz:
Onety twierdzą, że Mourinho jest zły na Lukaku. Jeśli obu panom nie jest po drodze, to może powinniśmy spróbować wyciągnąć młodego Belga. :cwaniak: Myślę, że jesteśmy w stanie przebić Everton ofertą finansową, a i aspiracje mamy chyba większe. Bo z tego co widzę, to Jose go chyba na siłę nie będzie trzymać. :wysmiewacz:
4 grudnia 2013, 19:03 [cytuj]
najwyższa pora żeby ktoś (np: Bambini) spowodował że "sodówka" uderzy mu do głowy i będzie chciał na WHL :rotfl:
najwyższa pora żeby ktoś (np: Bambini) spowodował że "sodówka" uderzy mu do głowy i będzie chciał na WHL :rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 grudnia 2013, 19:08 [cytuj]
ciekawe jaką ma tygodniówkę ?:mysli:
4 grudnia 2013, 20:20 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Tyle że Lukaku nie lubi Andrre :P Czyli wyrzućmy AVB kupmy Lukaku! :rotfl:
Tyle że Lukaku nie lubi Andrre :P Czyli wyrzućmy AVB kupmy Lukaku! :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
5 grudnia 2013, 00:20 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2013/12/04/tottenham-target-brazilian-attacking-midfielder-douglas-costa/
--
coś mi się wydaje, że będziemy mieli 3 Brazylijczyka w składzie :D
http://www.caughtoffside.com/2013/12/04/tottenham-target-brazilian-attacking-midfielder-douglas-costa/ -- coś mi się wydaje, że będziemy mieli 3 Brazylijczyka w składzie :D
5 grudnia 2013, 00:30 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:
http://www.caughtoffside.com/2013/12/04/tottenham-target-brazilian-attacking-midfielder- id="z4245t316s0_6" class="z4245t316s0">douglas-costa/
--
coś mi się wydaje, że będziemy mieli 3 Brazylijczyka w składzie :D

Ale to jest prawy skrzydłowy, co prawda może grać za napastnikiem jako ofensywny. Ale po co nam tylu pomocników. ?? Potrzebny jest napastnik. :( Nie jestem do końca przekonany co do tego transferu który miałby nastąpić. :|
Ale to jest prawy skrzydłowy, co prawda może grać za napastnikiem jako ofensywny. Ale po co nam tylu pomocników. ?? Potrzebny jest napastnik. :( Nie jestem do końca przekonany co do tego transferu który miałby nastąpić. :|
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
5 grudnia 2013, 00:34 [cytuj]
Zwracam honor. Skrzydłowy napastnik :luzik: ale nadal myślę ze bardziej przydał by się PEWNIAK na środek. ŚN.
Zwracam honor. Skrzydłowy napastnik :luzik: ale nadal myślę ze bardziej przydał by się PEWNIAK na środek. ŚN
5 grudnia 2013, 00:35 [cytuj]
Jakby zaczął podawać piłki do napastników, to brać go od razu.
Jakby zaczął podawać piłki do napastników, to brać go od razu
LMAO
5 grudnia 2013, 00:48 [cytuj]
myślę, że po jego przyjściu - Sigur musiałby iść na wypożyczenie/sprzedaż (?)... może do QPR? albo do Świętych - a w drugim kierunku przychodzi Luk Shaw :cwaniak:
myślę, że po jego przyjściu - Sigur musiałby iść na wypożyczenie/sprzedaż (?)... może do QPR? albo do Świętych - a w drugim kierunku przychodzi Luk Shaw :cwaniak:
5 grudnia 2013, 00:57 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=DhfK3qd_vtQ

chce go! - Bambini działaj ! :cwaniak:
--------------------------------------
takiego nam trzeba - zagra na lewej i na prawej albo obok Soldado jak drugi napastnik :ok:
http://www.youtube.com/watch?v=DhfK3qd_vtQ chce go! - Bambini działaj ! :cwaniak: -------------------------------------- takiego nam trzeba - zagra na lewej i na prawej albo obok Soldado jak drugi napastnik :ok:
5 grudnia 2013, 10:56 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:

takiego nam trzeba - zagra na lewej i na prawej albo obok Soldado jak drugi napastnik :ok:

No styl ma dryblera. :] Lamela też miał być świetnym skrzydłowym dryblerem jak na razie piłka go kiwa. :plask: No ale gdy on robi przewrotkę po strzelonej bramce widać ze jest bardzo wysportowany. Drugi Nani. :ok:
No styl ma dryblera. :] Lamela też miał być świetnym skrzydłowym dryblerem jak na razie piłka go kiwa. :plask: No ale gdy on robi przewrotkę po strzelonej bramce widać ze jest bardzo wysportowany. Drugi Nani. :ok:
5 grudnia 2013, 12:08 [cytuj]
A moim marzeniem okienka transferowego jest... Rafa Benitez
5 grudnia 2013, 16:14 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

W pakiecie z kimś na LO, ale nie wydaję mi się żeby zostawił Napoli, chociaż wymiana trenerów? De Laurentis chciał AVB.
W pakiecie z kimś na LO, ale nie wydaję mi się żeby zostawił Napoli, chociaż wymiana trenerów? De Laurentis chciał AVB
Offence win games, defence wins titles
5 grudnia 2013, 17:48 [cytuj]
tylko jak przyleci do Londynu na testy - lepiej żeby Mou nie wiedział ... bo będzie jak z Willian-em :plask:
tylko jak przyleci do Londynu na testy - lepiej żeby Mou nie wiedział ... bo będzie jak z Willian-em :plask:
5 grudnia 2013, 19:28 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Wątpię, że ktoś by się pchał do Chelsea na ofensywnego pomocnika w tym momencie. Chyba, że Mata by odszedł naprawdę. Wtedy go do nas wrzucić i niech Costa idzie do niebieskich. :ok:
Wątpię, że ktoś by się pchał do Chelsea na ofensywnego pomocnika w tym momencie. Chyba, że Mata by odszedł naprawdę. Wtedy go do nas wrzucić i niech Costa idzie do niebieskich. :ok:
LMAO
5 grudnia 2013, 20:19 [cytuj]
CFC zgłasza sie Falcao :mysli:
--- przebijmy ich:nerwus:
CFC zgłasza sie Falcao :mysli: --- przebijmy ich:nerwus:
6 grudnia 2013, 13:29 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:

AVB i tak zrobiłby z niego schematycznie grającego piłkarza ;)
AVB i tak zrobiłby z niego schematycznie grającego piłkarza ;)
6 grudnia 2013, 15:26 [cytuj]
narzekać na styl gry avb, chcieć beniteza

:bezradny::bezradny::bezradny::bezradny:
narzekać na styl gry avb, chcieć beniteza :bezradny::bezradny::bezradny::bezradny:
6 grudnia 2013, 17:13 [cytuj]
Christian Eriksen powrócił dzisiaj do treningów.
Christian Eriksen powrócił dzisiaj do treningów
6 grudnia 2013, 17:47 [cytuj]
smackey powiedział/a:
narzekać na styl gry avb, chcieć beniteza

:bezradny::bezradny::bezradny::bezradny:

A chociaż widziałeś jak gra Napoli ?
A chociaż widziałeś jak gra Napoli ?
|<  <<  <  24  25  26  27  28    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 58 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984
© Spursmania.org 2004-2025: Wszystkie prawa zastrzeżone.

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się