Forum dyskusyjne
4 grudnia 2013, 18:59 [cytuj]
Onety twierdzą, że Mourinho jest zły na Lukaku. Jeśli obu panom nie jest po drodze, to może powinniśmy spróbować wyciągnąć młodego Belga.

Myślę, że jesteśmy w stanie przebić Everton ofertą finansową, a i aspiracje mamy chyba większe. Bo z tego co widzę, to Jose go chyba na siłę nie będzie trzymać.
Onety twierdzą, że Mourinho jest zły na Lukaku. Jeśli obu panom nie jest po drodze, to może powinniśmy spróbować wyciągnąć młodego Belga. :cwaniak: Myślę, że jesteśmy w stanie przebić Everton ofertą finansową, a i aspiracje mamy chyba większe. Bo z tego co widzę, to Jose go chyba na siłę nie będzie trzymać. :wysmiewacz:
4 grudnia 2013, 19:03 [cytuj]
najwyższa pora żeby ktoś (np: Bambini) spowodował że "sodówka" uderzy mu do głowy i będzie chciał na WHL
najwyższa pora żeby ktoś (np: Bambini) spowodował że "sodówka" uderzy mu do głowy i będzie chciał na WHL :rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 grudnia 2013, 19:08 [cytuj]
ciekawe jaką ma tygodniówkę ?
ciekawe jaką ma tygodniówkę ?:mysli:
4 grudnia 2013, 20:20 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
ciekawe jaką ma tygodniówkę ?
Tyle że Lukaku nie lubi Andrre

Czyli wyrzućmy AVB kupmy Lukaku!
Tyle że Lukaku nie lubi Andrre :P Czyli wyrzućmy AVB kupmy Lukaku! :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
5 grudnia 2013, 00:20 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2013/12/04/tottenham-target-brazilian-attacking-midfielder-douglas-costa/
--
coś mi się wydaje, że będziemy mieli 3 Brazylijczyka w składzie
http://www.caughtoffside.com/2013/12/04/tottenham-target-brazilian-attacking-midfielder-douglas-costa/
--
coś mi się wydaje, że będziemy mieli 3 Brazylijczyka w składzie :D
5 grudnia 2013, 00:30 [cytuj]
Ale to jest prawy skrzydłowy, co prawda może grać za napastnikiem jako ofensywny. Ale po co nam tylu pomocników. ?? Potrzebny jest napastnik.

Nie jestem do końca przekonany co do tego transferu który miałby nastąpić.
Ale to jest prawy skrzydłowy, co prawda może grać za napastnikiem jako ofensywny. Ale po co nam tylu pomocników. ?? Potrzebny jest napastnik. :( Nie jestem do końca przekonany co do tego transferu który miałby nastąpić. :|
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
5 grudnia 2013, 00:34 [cytuj]
Zwracam honor. Skrzydłowy napastnik

ale nadal myślę ze bardziej przydał by się PEWNIAK na środek. ŚN.
Zwracam honor. Skrzydłowy napastnik :luzik: ale nadal myślę ze bardziej przydał by się PEWNIAK na środek. ŚN
5 grudnia 2013, 00:35 [cytuj]
Jakby zaczął podawać piłki do napastników, to brać go od razu.
Jakby zaczął podawać piłki do napastników, to brać go od razu
LMAO
5 grudnia 2013, 00:48 [cytuj]
myślę, że po jego przyjściu - Sigur musiałby iść na wypożyczenie/sprzedaż (?)... może do QPR? albo do Świętych - a w drugim kierunku przychodzi Luk Shaw
myślę, że po jego przyjściu - Sigur musiałby iść na wypożyczenie/sprzedaż (?)... może do QPR? albo do Świętych - a w drugim kierunku przychodzi Luk Shaw :cwaniak:
5 grudnia 2013, 00:57 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=DhfK3qd_vtQ
chce go! - Bambini działaj !
--------------------------------------
takiego nam trzeba - zagra na lewej i na prawej albo obok Soldado jak drugi napastnik
http://www.youtube.com/watch?v=DhfK3qd_vtQ
chce go! - Bambini działaj ! :cwaniak:
takiego nam trzeba - zagra na lewej i na prawej albo obok Soldado jak drugi napastnik :ok:
5 grudnia 2013, 10:56 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=DhfK3qd_vtQ chce go! - Bambini działaj !
takiego nam trzeba - zagra na lewej i na prawej albo obok Soldado jak drugi napastnik

No styl ma dryblera.
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
Lamela też miał być świetnym skrzydłowym dryblerem jak na razie piłka go kiwa.

No ale gdy on robi przewrotkę po strzelonej bramce widać ze jest bardzo wysportowany. Drugi Nani.
No styl ma dryblera. :] Lamela też miał być świetnym skrzydłowym dryblerem jak na razie piłka go kiwa. :plask: No ale gdy on robi przewrotkę po strzelonej bramce widać ze jest bardzo wysportowany. Drugi Nani. :ok:
5 grudnia 2013, 12:08 [cytuj]
A moim marzeniem okienka transferowego jest... Rafa Benitez
5 grudnia 2013, 16:14 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
W pakiecie z kimś na LO, ale nie wydaję mi się żeby zostawił Napoli, chociaż wymiana trenerów? De Laurentis chciał AVB.
W pakiecie z kimś na LO, ale nie wydaję mi się żeby zostawił Napoli, chociaż wymiana trenerów? De Laurentis chciał AVB
Offence win games, defence wins titles
5 grudnia 2013, 17:48 [cytuj]
tylko jak przyleci do Londynu na testy - lepiej żeby Mou nie wiedział ... bo będzie jak z Willian-em
tylko jak przyleci do Londynu na testy - lepiej żeby Mou nie wiedział ... bo będzie jak z Willian-em :plask:
5 grudnia 2013, 19:28 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
tylko jak przyleci do Londynu na testy - lepiej żeby Mou nie wiedział ... bo będzie jak z Willian-em

Wątpię, że ktoś by się pchał do Chelsea na ofensywnego pomocnika w tym momencie. Chyba, że Mata by odszedł naprawdę. Wtedy go do nas wrzucić i niech Costa idzie do niebieskich.
Wątpię, że ktoś by się pchał do Chelsea na ofensywnego pomocnika w tym momencie. Chyba, że Mata by odszedł naprawdę. Wtedy go do nas wrzucić i niech Costa idzie do niebieskich. :ok:
LMAO
5 grudnia 2013, 20:19 [cytuj]
CFC zgłasza sie Falcao
--- przebijmy ich
CFC zgłasza sie Falcao :mysli:
--- przebijmy ich:nerwus:
6 grudnia 2013, 13:29 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=DhfK3qd_vtQ chce go! - Bambini działaj !
AVB i tak zrobiłby z niego schematycznie grającego piłkarza
AVB i tak zrobiłby z niego schematycznie grającego piłkarza ;)
6 grudnia 2013, 15:26 [cytuj]
narzekać na styl gry avb, chcieć beniteza
:bezradny::bezradny::bezradny::bezradny:
6 grudnia 2013, 17:13 [cytuj]
Christian Eriksen powrócił dzisiaj do treningów.
Christian Eriksen powrócił dzisiaj do treningów
6 grudnia 2013, 17:47 [cytuj]
A chociaż widziałeś jak gra Napoli ?
A chociaż widziałeś jak gra Napoli ?