Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  26  27  28  29  30    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
12 grudnia 2013, 17:30 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
To byłby debilizm. Piłkarza, który jest w trakcie przyzwyczajania się do życia w Anglii i angielskiej piłki wysyłać na wypożyczenie do Hiszpanii. Wypożyczenie, po którym miałby zaczynać od nowa. Oby to była głupia plota

dokładnie - jeśli już wypożyczać to do Crystal Palce albo Norwich City ... tak, żeby nawet nie musiał zmieniać mieszkania :rotfl: -- albo do QPR
dokładnie - jeśli już wypożyczać to do Crystal Palce albo Norwich City ... tak, żeby nawet nie musiał zmieniać mieszkania :rotfl: -- albo do QPR
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 grudnia 2013, 18:14 [cytuj]
Lamelę do QPR, Harry z niego zrobi terminatora :rotfl:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
12 grudnia 2013, 19:09 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:

Tylko musiałby się zgolić na łyso aby fryzury nie poprawiać :P
Tylko musiałby się zgolić na łyso aby fryzury nie poprawiać :P
Offence win games, defence wins titles
12 grudnia 2013, 19:43 [cytuj]
Puść piłkarza do QPR a potem płacz że nie ogrywa się w PL :rotfl:
Puść piłkarza do QPR a potem płacz że nie ogrywa się w PL :rotfl:
12 grudnia 2013, 20:20 [cytuj]
Jakby poszedł do Atletico i tam regularnie grał, to nie tak źle.
Jakby poszedł do Atletico i tam regularnie grał, to nie tak źle
LMAO
12 grudnia 2013, 21:57 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jakby poszedł do Atletico i tam regularnie grał, to nie tak źle

Tyle że cała aklimatyzacja w Londku w cholera by poszła :bezradny:
12 grudnia 2013, 22:09 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Wiem. ;P Ale przynajmniej do jakiegoś słabego klubu nie pójdzie.

Niestety temat Damiao chyba się już kończy... Idzie do Santosu. ;|
http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY
Wiem. ;P Ale przynajmniej do jakiegoś słabego klubu nie pójdzie. Niestety temat Damiao chyba się już kończy... Idzie do Santosu. ;| http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY
LMAO
14 grudnia 2013, 10:54 [cytuj]
http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2013/12/13/4476573/tottenham-join-race-for-dzeko?ICID=CP_105

---
walczymy o Dżeko - wtedy pewnie Ade albo JD - out
---
ponoć znów rozmawiamy z włodarzami S. Bukareszt :mysli:
http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2013/12/13/4476573/tottenham-join-race-for-dzeko?ICID=CP_105 --- walczymy o Dżeko - wtedy pewnie Ade albo JD - out --- ponoć znów rozmawiamy z włodarzami S. Bukareszt :mysli:
14 grudnia 2013, 13:28 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:
http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2013/12/13/4476573/tottenham-join-race-for-dzeko?ICID=CP_105

---
walczymy o Dżeko - wtedy pewnie Ade albo JD - out
---
ponoć znów rozmawiamy z włodarzami S. Bukareszt :mysli:

http://www.transfermarkt.de/de/gabriel-iancu/profil/spieler_164254.html o tego dzieciaka chodzi :P
http://www.transfermarkt.de/de/gabriel-iancu/profil/spieler_164254.html o tego dzieciaka chodzi :P
14 grudnia 2013, 15:07 [cytuj]
ciekawe co na to Gigi ? ... Bamibini pośle mu paczkę do zakładu karnego??:mysli:
ciekawe co na to Gigi ? ... Bamibini pośle mu paczkę do zakładu karnego??:mysli:
14 grudnia 2013, 15:37 [cytuj]
Dżeko byłby super transferem. Jeden z lepszych dostępnych na rynku napastników.
Dżeko byłby super transferem. Jeden z lepszych dostępnych na rynku napastników
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
14 grudnia 2013, 19:14 [cytuj]
PatricziwwersjiBet powiedział/a:

O tym też gadają:
http://www.transfermarkt.de/de/nicolae-stanciu/profil/spieler_148372.html
O tym też gadają: http://www.transfermarkt.de/de/nicolae-stanciu/profil/spieler_148372.html
LMAO
14 grudnia 2013, 19:23 [cytuj]
brać obydwóch

-- to tylko 3 mln euro ... chłopaki mają po 20 lat za 4, 5 lat będą wymiatać :tak:
brać obydwóch -- to tylko 3 mln euro ... chłopaki mają po 20 lat za 4, 5 lat będą wymiatać :tak:
16 grudnia 2013, 16:09 [cytuj]
sprzedac Jake Livermore (5 z mln od Hull do wziecia) i kupic Mateo Mussachio z Villareal
sprzedac Jake Livermore (5 z mln od Hull do wziecia) i kupic Mateo Mussachio z Villareal
http://wilczki.tumblr.com/
17 grudnia 2013, 10:06 [cytuj]
Monaco could make a shock move for Spurs defender Kyle Walker in the upcoming transfer window, say the Telegraph.

Jeszcze nam tego brakowało choć wiem, że źródło słabe.
Monaco could make a shock move for Spurs defender Kyle Walker in the upcoming transfer window, say the Telegraph. Jeszcze nam tego brakowało choć wiem, że źródło słabe
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 grudnia 2013, 21:39 [cytuj]
Ee tam, jak wysupłają dość kasy, żebyśmy mogli kupić 3 dobrych bocznych obrońców, to nie byłoby tak źle.
Ee tam, jak wysupłają dość kasy, żebyśmy mogli kupić 3 dobrych bocznych obrońców, to nie byłoby tak źle
LMAO
18 grudnia 2013, 19:41 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ee tam, jak wysupłają dość kasy, żebyśmy mogli kupić 3 dobrych bocznych obrońców, to nie byłoby tak źle

wydaje mi sie ze już raz tak zrobiliśmy, póki co wyszło że jest gorzej:nerwus:
wydaje mi sie ze już raz tak zrobiliśmy, póki co wyszło że jest gorzej:nerwus:
28 grudnia 2013, 09:38 [cytuj]
Ponoć Erik Lamela chce odejść na wypoż. do Interu lub Atletico z opcją transferu def. ? :mysli:
----
ale temat transferowy ucichł po zwolnieniu AVB :|
Ponoć Erik Lamela chce odejść na wypoż. do Interu lub Atletico z opcją transferu def. ? :mysli: ---- ale temat transferowy ucichł po zwolnieniu AVB :|
28 grudnia 2013, 10:02 [cytuj]
Nie wydaje mi się żeby Levy sprzedał tak wcześnie Lamele , jeśli ma zimą zmienić klub to niech to będzie wypożyczenie .
Nie wydaje mi się żeby Levy sprzedał tak wcześnie Lamele , jeśli ma zimą zmienić klub to niech to będzie wypożyczenie
28 grudnia 2013, 13:20 [cytuj]
Odejście Lameli nawet na wypożyczenie traktuję w kategoriach bardzo słabego żartu. Jeśli rzeczywiście byśmy oddawali Argentyńczyka to znaczy, że bagaż zwija Lewis. Podobnie rzecz się ma z rzekomym odejściem Capoue, którego ponoć Sherwood nie widzi kompletnie w składzie. Identyczne plotki rodzą się o Holtbym, co by tłumaczyło zmianę w meczu z WBA na Bentaleba i odesłanie na mecz rezerw obu wymienionych piłkarzy. Żal na to patrzeć ;(

Co do transferów na zimę - przede wszystkim boczni obrońcy. Coentrao był celem AVB. Nie wiem, czy to się teraz zmieni. Już się mówi o (C)Ashleyu Cole'u - jak dla mnie poroniony pomysł. Kolejny najemnik nam niepotrzebny.

Do tego koniecznie napastnik. Jak dla mnie - świetnym celem był Morata, tylko pewnie Real go nie będzie chciał puścić na stałe, a jedynie na wypożyczenie, jeśli w ogóle. Plotki o przyjściu Gomisa też traktuję w formie żartu, bo to taka słabsza wersja Adebayora.

No i właśnie czas się pozbyć do końca drewna. Ja nie wierzę w odrodzenie Adebayora, czy zmianę Defoe. Obaj są dla mnie na sprzedaż - w zamian nich powinniśmy sprowadzić dwóch porządnych napastników do konkurencji z Soldado. W składzie jest jeszcze takie drewno jak Gomes, ale jego pewnie nikt nie będzie chciał i odejdzie po sezonie za darmo. Do tego szklany Kaboul - w zamian niego można się postarać o jakiegoś solidnego środkowego.

Ciężko mi operować nazwiskami, bo nie wiem nawet, czy przy obecnej sytuacji ma to sens. Na środek podobałby mi się Inigo Martinez z Sociedad, ale to już raczej można pomarzyć. No nie wiem - pożyjemy zobaczymy. Nie zdziwię się, jak nie sprowadzimy nikogo, albo jedynie załatamy dziury nic nie wnoszącymi do składu piłkarzami.
Odejście Lameli nawet na wypożyczenie traktuję w kategoriach bardzo słabego żartu. Jeśli rzeczywiście byśmy oddawali Argentyńczyka to znaczy, że bagaż zwija Lewis. Podobnie rzecz się ma z rzekomym odejściem Capoue, którego ponoć Sherwood nie widzi kompletnie w składzie. Identyczne plotki rodzą się o Holtbym, co by tłumaczyło zmianę w meczu z WBA na Bentaleba i odesłanie na mecz rezerw obu wymienionych piłkarzy. Żal na to patrzeć ;( Co do transferów na zimę - przede wszystkim boczni obrońcy. Coentrao był celem AVB. Nie wiem, czy to się teraz zmieni. Już się mówi o (C)Ashleyu Cole'u - jak dla mnie poroniony pomysł. Kolejny najemnik nam niepotrzebny. Do tego koniecznie napastnik. Jak dla mnie - świetnym celem był Morata, tylko pewnie Real go nie będzie chciał puścić na stałe, a jedynie na wypożyczenie, jeśli w ogóle. Plotki o przyjściu Gomisa też traktuję w formie żartu, bo to taka słabsza wersja Adebayora. No i właśnie czas się pozbyć do końca drewna. Ja nie wierzę w odrodzenie Adebayora, czy zmianę Defoe. Obaj są dla mnie na sprzedaż - w zamian nich powinniśmy sprowadzić dwóch porządnych napastników do konkurencji z Soldado. W składzie jest jeszcze takie drewno jak Gomes, ale jego pewnie nikt nie będzie chciał i odejdzie po sezonie za darmo. Do tego szklany Kaboul - w zamian niego można się postarać o jakiegoś solidnego środkowego. Ciężko mi operować nazwiskami, bo nie wiem nawet, czy przy obecnej sytuacji ma to sens. Na środek podobałby mi się Inigo Martinez z Sociedad, ale to już raczej można pomarzyć. No nie wiem - pożyjemy zobaczymy. Nie zdziwię się, jak nie sprowadzimy nikogo, albo jedynie załatamy dziury nic nie wnoszącymi do składu piłkarzami
|<  <<  <  26  27  28  29  30    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 71 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się