Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  27  28  29  30  31    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
28 grudnia 2013, 15:06 [cytuj]
Barometr wszystko wziąłeś na opak, media przed meczem z WBA pisało, że niby Holtby i Capoue zostali wysłani do rezerw a to jerst nie prawda, pisał to tylko szmatławiec, po tym było zdjecie jak Holtby trenowal normalnie i to nawet z Timem, to samo Caopue, a danie ich do 18 meczowej tylko potwierdzilo, ze nie są w żadnych rezerwach, wiec skończcie wierzyć w bajki to co napisze jakieś daily mail czy inny "wiarygodny" szmatławiec. Adebayor zostanie( ponoć City nadal placi jego tygodniówke) to by wyjaśniao dlaczego nie moze odejsc. Po drugie z Soldado nie ma co konkurować bo po prostu na Premier League jest za słaby, nie wykorzystuje tak samo sytuacji jak i Defoe, a Hiszpan już kilkanaście meczy w Premier League rozegrał. Napastnik i boczny obrońca a nawet środkowy to potrzeby okienka transferowego. Powinniśmy się pozbyć z Kaboula bo to tak jakbysmy od dwóch lat mieli 3 środkowych obrońców, więc nie wiem po co nam taki który grać nie może, Sakho był do wyciągnięcia za grosze. Fajnie by było powalczyć o Lavezziego, Remyego bądź Lukaku (mało realne), hmm z Morata też ciekawy pomysł, ale czy sprawdziłby się ?

Jeszcze co do Erika, chłopak potencjał ma, tylko niech zagra 3-4 mecze pod rząd, niech złapie rytm meczowy to być może zaskoczy, jak nie zaskoczy dajmy na to po 5-6 meczach to wypożyczyć go do takiego Swansea czy Fulham do końca sezonu.
Barometr wszystko wziąłeś na opak, media przed meczem z WBA pisało, że niby Holtby i Capoue zostali wysłani do rezerw a to jerst nie prawda, pisał to tylko szmatławiec, po tym było zdjecie jak Holtby trenowal normalnie i to nawet z Timem, to samo Caopue, a danie ich do 18 meczowej tylko potwierdzilo, ze nie są w żadnych rezerwach, wiec skończcie wierzyć w bajki to co napisze jakieś daily mail czy inny "wiarygodny" szmatławiec. Adebayor zostanie( ponoć City nadal placi jego tygodniówke) to by wyjaśniao dlaczego nie moze odejsc. Po drugie z Soldado nie ma co konkurować bo po prostu na Premier League jest za słaby, nie wykorzystuje tak samo sytuacji jak i Defoe, a Hiszpan już kilkanaście meczy w Premier League rozegrał. Napastnik i boczny obrońca a nawet środkowy to potrzeby okienka transferowego. Powinniśmy się pozbyć z Kaboula bo to tak jakbysmy od dwóch lat mieli 3 środkowych obrońców, więc nie wiem po co nam taki który grać nie może, Sakho był do wyciągnięcia za grosze. Fajnie by było powalczyć o Lavezziego, Remyego bądź Lukaku (mało realne), hmm z Morata też ciekawy pomysł, ale czy sprawdziłby się ? Jeszcze co do Erika, chłopak potencjał ma, tylko niech zagra 3-4 mecze pod rząd, niech złapie rytm meczowy to być może zaskoczy, jak nie zaskoczy dajmy na to po 5-6 meczach to wypożyczyć go do takiego Swansea czy Fulham do końca sezonu
28 grudnia 2013, 15:33 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Ponoć Erik Lamela chce odejść na wypoż. do Interu lub Atletico z opcją transferu def. ? :mysli:

Brian Lamela, brat Erika, odpowiedział dziś na pytania kilku kibiców na temat brata na swym profilu...
Lamela nie prosił o wypożyczenie, nie interesują go przenosiny dokądkolwiek, chce być i grać w Tottenhamie, i tylko na tym się skupia, a żadne "rozmowy" nie są prowadzone!!!
Brian Lamela, brat Erika, odpowiedział dziś na pytania kilku kibiców na temat brata na swym profilu... Lamela nie prosił o wypożyczenie, nie interesują go przenosiny dokądkolwiek, chce być i grać w Tottenhamie, i tylko na tym się skupia, a żadne "rozmowy" nie są prowadzone!!!
Can't Smile Without You!!!
28 grudnia 2013, 15:38 [cytuj]
Ja myślę, że w tym okienku BAE wróci z wypożyczenia (i będzie zmiennikiem Rose), odejdzie Defoe do Toronto, Kane będzie naszym trzecim napastnikiem (ew. ktoś pokroju Gomisa) i ewentualnie kupimy kogoś przyzwoitego na środek obrony za Kaboula. Może jeszcze odejdzie Naughton, a zmiennikiem Walkera byłby Fredericks lub Smith (bo podobno też ma wrócić z wypożyczenia)

Nikt ważny nie odejdzie ale też nie będzie fajerwerków transferowych w naszym wykonaniu. Zdziwię się jeśli będzie inaczej.

Edit http://www.sportsmole.co.uk/football/fiorentina/transfer-talk/news/fiorentina-eyeing-kaboul-heitinga_126883.html

Jak dla mnie mógłby odejść. Chciałbym w jego miejsce kogoś z ligi Angielskiej, kto nie potrzebowałby czasu do końca sezonu na aklimatyzację, tylko znałby tempo Premier ELague i byłby na nie przygotowany. Yanga-Mbiwa, Williams, Shawcross - ale to raczej nierealne.
Ja myślę, że w tym okienku BAE wróci z wypożyczenia (i będzie zmiennikiem Rose), odejdzie Defoe do Toronto, Kane będzie naszym trzecim napastnikiem (ew. ktoś pokroju Gomisa) i ewentualnie kupimy kogoś przyzwoitego na środek obrony za Kaboula. Może jeszcze odejdzie Naughton, a zmiennikiem Walkera byłby Fredericks lub Smith (bo podobno też ma wrócić z wypożyczenia) Nikt ważny nie odejdzie ale też nie będzie fajerwerków transferowych w naszym wykonaniu. Zdziwię się jeśli będzie inaczej. Edit: http://www.sportsmole.co.uk/football/fiorentina/transfer-talk/news/fiorentina-eyeing-kaboul-heitinga_126883.html Jak dla mnie mógłby odejść. Chciałbym w jego miejsce kogoś z ligi Angielskiej, kto nie potrzebowałby czasu do końca sezonu na aklimatyzację, tylko znałby tempo Premier ELague i byłby na nie przygotowany. Yanga-Mbiwa, Williams, Shawcross - ale to raczej nierealne
28 grudnia 2013, 16:05 [cytuj]
Dobra,wy chcecie śo, ale czy Levy z Timem chcą?
28 grudnia 2013, 16:48 [cytuj]
Erik Lamela's brother, Brian, has once again used his twitter account to answer press speculation involving his brother. He has confirmed that Erik does not want to and will not be leaving on loan in January and that he is perfectly happy at Spurs.
tuczi powiedział/a:
Brian Lamela, brat Erika, odpowiedział dziś na pytania kilku kibiców na temat brata na swym profilu...

Lamela nie prosił o wypożyczenie, nie interesują go przenosiny dokądkolwiek, chce być i grać w Tottenhamie, i tylko na tym się skupia, a żadne "rozmowy" nie są prowadzone!!!
Erik Lamela's brother, Brian, has once again used his twitter account to answer press speculation involving his brother. He has confirmed that Erik does not want to and will not be leaving on loan in January and that he is perfectly happy at Spurs. [quote=tuczi]Brian Lamela, brat Erika, odpowiedział dziś na pytania kilku kibiców na temat brata na swym profilu... Lamela nie prosił o wypożyczenie, nie interesują go przenosiny dokądkolwiek, chce być i grać w Tottenhamie, i tylko na tym się skupia, a żadne "rozmowy" nie są prowadzone!!! [/quote]
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 grudnia 2013, 16:54 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

Czy chcą, nie wiadomo, ale oglądając nasze mecze ciężko nie odnieść wrażenia, że to jest pozycja u nas newralgiczna.
Czy chcą, nie wiadomo, ale oglądając nasze mecze ciężko nie odnieść wrażenia, że to jest pozycja u nas newralgiczna
28 grudnia 2013, 17:04 [cytuj]
sam nie wiem co z tym Lamelą - w końcówce spotkania z WBA miał naprawdę kilka fajnych zagrań i chyba pierwszy raz w meczu BPL nie stracił głupio piłki ... może zaskoczy :mysli:
------
co do transferów w styczniu - jeśli wygramy ze Stoke, MU lub Arsenalem w FA Cup, DL sypnie trochę grosza (myślę że do 10 mln) ... jeśli będzie słabo w tych meczach, prezes zamknie sejf i będzie czekał na letnie okienko i van Gaal-a albo kogoś jego pokroju... i jemu sypnie funcikami, żeby zrobił sobie drużynę wg. swojej filozofii :mysli:
sam nie wiem co z tym Lamelą - w końcówce spotkania z WBA miał naprawdę kilka fajnych zagrań i chyba pierwszy raz w meczu BPL nie stracił głupio piłki ... może zaskoczy :mysli: ------ co do transferów w styczniu - jeśli wygramy ze Stoke, MU lub Arsenalem w FA Cup, DL sypnie trochę grosza (myślę że do 10 mln) ... jeśli będzie słabo w tych meczach, prezes zamknie sejf i będzie czekał na letnie okienko i van Gaal-a albo kogoś jego pokroju... i jemu sypnie funcikami, żeby zrobił sobie drużynę wg. swojej filozofii :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 grudnia 2013, 17:12 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Barometr wszystko wziąłeś na opak, media przed meczem z WBA pisało, że niby Holtby i Capoue zostali wysłani do rezerw a to jerst nie prawda, pisał to tylko szmatławiec, po tym było zdjecie jak Holtby trenowal normalnie i to nawet z Timem, to samo Caopue, a danie ich do 18 meczowej tylko potwierdzilo, ze nie są w żadnych rezerwach, wiec skończcie wierzyć w bajki to co napisze jakieś daily mail czy inny "wiarygodny" szmatławiec. Adebayor zostanie( ponoć City nadal placi jego tygodniówke) to by wyjaśniao dlaczego nie moze odejsc. Po drugie z Soldado nie ma co konkurować bo po prostu na Premier League jest za słaby, nie wykorzystuje tak samo sytuacji jak i Defoe, a Hiszpan już kilkanaście meczy w Premier League rozegrał. Napastnik i boczny obrońca a nawet środkowy to potrzeby okienka transferowego. Powinniśmy się pozbyć z Kaboula bo to tak jakbysmy od dwóch lat mieli 3 środkowych obrońców, więc nie wiem po co nam taki który grać nie może, Sakho był do wyciągnięcia za grosze. Fajnie by było powalczyć o Lavezziego, Remyego bądź Lukaku (mało realne), hmm z Morata też ciekawy pomysł, ale czy sprawdziłby się ?

Jeszcze co do Erika, chłopak potencjał ma, tylko niech zagra 3-4 mecze pod rząd, niech złapie rytm meczowy to być może zaskoczy, jak nie zaskoczy dajmy na to po 5-6 meczach to wypożyczyć go do takiego Swansea czy Fulham do końca sezonu

OK, ale to nie tłumaczy, że Capoue non stop siedzi na ławie i nawet jest zamiast niego wprowadzany Bentaleb! Nie tłumaczy też zdjęcia Holtby'ego, który rozgrywał bardzo dobre zawody z WBA.

Co do Kaboula się zgadzamy, Lameli oczywiście też. Co do napadziora - Lavezzii byłby super, Remy i Lukaku na bank nie do wyciągnięcia - w końcu Lukaku do końca sezonu jest wypożyczony do Evertonu

tuczi powiedział/a:

No i zajebiście - jakiś szmatławiec (zdaje się, że Mirror albo Mail) chciał błysnąć wymyślonym tekstem. Qrwa nie podoba mi się to jak wykorzystują zamieszanie w klubie i tworzą takie historie :zly:

A i BAE u nas nie widzę kompletnie - potrzeba kogoś naprawdę bardzo dobrego na lewą stronę, a nie gościa poziomem słabszym od Rose'a
OK, ale to nie tłumaczy, że Capoue non stop siedzi na ławie i nawet jest zamiast niego wprowadzany Bentaleb! Nie tłumaczy też zdjęcia Holtby'ego, który rozgrywał bardzo dobre zawody z WBA. Co do Kaboula się zgadzamy, Lameli oczywiście też. Co do napadziora - Lavezzii byłby super, Remy i Lukaku na bank nie do wyciągnięcia - w końcu Lukaku do końca sezonu jest wypożyczony do Evertonu [quote=tuczi]Brian Lamela, brat Erika, odpowiedział dziś na pytania kilku kibiców na temat brata na swym profilu... Lamela nie prosił o wypożyczenie, nie interesują go przenosiny dokądkolwiek, chce być i grać w Tottenhamie, i tylko na tym się skupia, a żadne "rozmowy" nie są prowadzone!!!
28 grudnia 2013, 17:48 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
No i zajebiście - jakiś szmatławiec (zdaje się, że Mirror albo Mail) chciał błysnąć wymyślonym tekstem. Qrwa nie podoba mi się to jak wykorzystują zamieszanie w klubie i tworzą takie historie

albo poprostu jego menadzer;p
albo poprostu jego menadzer;p
28 grudnia 2013, 18:27 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
A i BAE u nas nie widzę kompletnie - potrzeba kogoś naprawdę bardzo dobrego na lewą stronę, a nie gościa poziomem słabszym od Rose'a

Ja nie pisałem kogo bym chciał, tylko jak to moim zdaniem będzie wyglądać w rzeczywistości ;)
Ja nie pisałem kogo bym chciał, tylko jak to moim zdaniem będzie wyglądać w rzeczywistości ;)
28 grudnia 2013, 18:51 [cytuj]
Barometr- Inigo to kwestia nawet do 30 mln euro, więc odpada.
Na środek obrony ktoś pokroju Stefana de Vrija- kapitalny potencjał i umiejętności bardzo dobre na ten moment, ale mógłby przyjść ktoś z PL- no ale to znowu potworna ilość gotówki.
Barometr- Inigo to kwestia nawet do 30 mln euro, więc odpada. Na środek obrony ktoś pokroju Stefana de Vrija- kapitalny potencjał i umiejętności bardzo dobre na ten moment, ale mógłby przyjść ktoś z PL- no ale to znowu potworna ilość gotówki
Offence win games, defence wins titles
28 grudnia 2013, 19:50 [cytuj]
http://www.transfermarkt.pl/pl/liga-angielska--100-mln-funtow-odstpnego-za-suareza/news/anzeigen_144492.html

---
można?
te 91 mln euro z BALE to była promocja panie Levy :krzyk:
- niech mi ktoś, jeszcze raz powie, że za Walijczyka to my dobrą kasę dostaliśmy ! żenująca kwota to była od razu pisałem ..
http://www.transfermarkt.pl/pl/liga-angielska--100-mln-funtow-odstpnego-za-suareza/news/anzeigen_144492.html --- można? te 91 mln euro z BALE to była promocja panie Levy :krzyk: - niech mi ktoś, jeszcze raz powie, że za Walijczyka to my dobrą kasę dostaliśmy ! żenująca kwota to była od razu pisałem
28 grudnia 2013, 23:43 [cytuj]
Nieprawda RAFO, transfer Bale'a zepsuł rynek transferowy, teraz każdy szanujący się klub będzie żądał za swojego kluczowego zawodnika ponad 100 mln ojro :)
Nieprawda RAFO, transfer Bale'a zepsuł rynek transferowy, teraz każdy szanujący się klub będzie żądał za swojego kluczowego zawodnika ponad 100 mln ojro :)
28 grudnia 2013, 23:49 [cytuj]
wersus powiedział/a:

Bardziej rynek psują transfery innych ludzi którzy są przepłaceni.
Fernandinho - 40 baniek
i wielu innych
Bardziej rynek psują transfery innych ludzi którzy są przepłaceni. Fernandinho - 40 baniek i wielu innych
29 grudnia 2013, 09:14 [cytuj]
Ogólnie już od paru lat wszystkie transfery są przepłacane, no sory szanuje Garetha i reszte ale wydać na jednego zawodnika blisko 100mln to jest gruba przesada. Powinno być coś wprowadzone żeby zmniejszyć te kwoty, bo to jest przeginka. Ale to moje zdanie możecie się nie zgadzać ;)
Ogólnie już od paru lat wszystkie transfery są przepłacane, no sory szanuje Garetha i reszte ale wydać na jednego zawodnika blisko 100mln to jest gruba przesada. Powinno być coś wprowadzone żeby zmniejszyć te kwoty, bo to jest przeginka. Ale to moje zdanie możecie się nie zgadzać ;)
29 grudnia 2013, 10:02 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Fernandinho - 40 baniek

Ten Fernandinho , Yaya i Aguero ciągną City po mistrza . Brazylijczyk jest jednym z kluczowych zawodników na ŚPD ( tak samo jak Martinez w Bayernie ) .

Co do transferów to wydaje mi się , że tej zimy nie będzie żadnego ryzyka i kupowania młodych graczy , chyba że Morata rzeczywiście będzie odchodził z realu wtedy można o niego powalczyć . Jeśli defoe odejdzie to dobrze bo to chyba ostatni okres w którym możemy coś za niego zarobić , a sprzedawanie Adebayora to byłby strzał w głowę , bo Togijczyk jest naszym najlepszym napastnikiem teraz - prędzej warto byłoby sprzedać Soldado , który sobie nie radzi . Za 3 dni okienko transferowe , więc zaczynają się marzenia ... Pewnie Real nam odda 25 mln euro od Bale`a bo mięli te 100 mln w ciągu 2 lat spłacić , więc za tą kasę można byłoby Leightona ściągnąć , albo dołożyć 15 i mieć Lukaku na następny sezon .
Ten Fernandinho , Yaya i Aguero ciągną City po mistrza . Brazylijczyk jest jednym z kluczowych zawodników na ŚPD ( tak samo jak Martinez w Bayernie ) . Co do transferów to wydaje mi się , że tej zimy nie będzie żadnego ryzyka i kupowania młodych graczy , chyba że Morata rzeczywiście będzie odchodził z realu wtedy można o niego powalczyć . Jeśli defoe odejdzie to dobrze bo to chyba ostatni okres w którym możemy coś za niego zarobić , a sprzedawanie Adebayora to byłby strzał w głowę , bo Togijczyk jest naszym najlepszym napastnikiem teraz - prędzej warto byłoby sprzedać Soldado , który sobie nie radzi . Za 3 dni okienko transferowe , więc zaczynają się marzenia ... Pewnie Real nam odda 25 mln euro od Bale`a bo mięli te 100 mln w ciągu 2 lat spłacić , więc za tą kasę można byłoby Leightona ściągnąć , albo dołożyć 15 i mieć Lukaku na następny sezon
29 grudnia 2013, 12:52 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/shane-long-w-zimowych-planach-tottenhamu/z68w9

a Tim-owi chyba doradza Arry
- choć Shane Long to niezły napastnik i jeszcze nie taki stary ..
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/shane-long-w-zimowych-planach-tottenhamu/z68w9 a Tim-owi chyba doradza Arry - choć Shane Long to niezły napastnik i jeszcze nie taki stary
29 grudnia 2013, 12:57 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/shane-long-w-zimowych-planach-tottenhamu/z68w9

a Tim-owi chyba doradza Arry
- choć Shane Long to niezły napastnik i jeszcze nie taki stary

Niech Sherwood kupi sobie taczkę i na niej wyjedzie, Shane Long?!
Niech Sherwood kupi sobie taczkę i na niej wyjedzie, Shane Long?!
Offence win games, defence wins titles
29 grudnia 2013, 13:47 [cytuj]
To co znowu szukamy napastnika za 30 mln ? Za dużo nie wiem o Longu ale może kupno takiego taniego zawodnika (nie koniecznie jego ale młodego i zdolnego, obytego w Anglii) to byłby dobry ruch ? Soldado miał być gwarantem iluś tam bramek w lidze lecz na razie ma problem. Może znów kupienie kogoś młodego tak jak Robbiego z Leeds za 7 mln funtów wyszło by nam lepiej na korzyść niż walka o kogoś z marką ?
To co znowu szukamy napastnika za 30 mln ? Za dużo nie wiem o Longu ale może kupno takiego taniego zawodnika (nie koniecznie jego ale młodego i zdolnego, obytego w Anglii) to byłby dobry ruch ? Soldado miał być gwarantem iluś tam bramek w lidze lecz na razie ma problem. Może znów kupienie kogoś młodego tak jak Robbiego z Leeds za 7 mln funtów wyszło by nam lepiej na korzyść niż walka o kogoś z marką ?
29 grudnia 2013, 13:48 [cytuj]
Im bliżej okienka tym będzie więcej spekulacji, przecież dobrze wiemy, że większość to brednie bo o czymś pisać trzeba.
Edit. Mam podobne zdanie jak Wolff, pora poszukać jakiegoś młodego grajka, ogranego w Angli (może warto poszukać ligę niżej), a jeśli już miałby to być ktoś zza granicy, to oby nie jakieś wielkie nazwisko, bo to znów łączyłoby się z dużym ryzykiem. Chociaż jak wiadomo przez takie kluby Jak Real, PSG, City rynek transferowy zwariował i nawet za "byle kogo" pewnie można usłyszeć ciekawe kwoty
Im bliżej okienka tym będzie więcej spekulacji, przecież dobrze wiemy, że większość to brednie bo o czymś pisać trzeba. Edit. Mam podobne zdanie jak Wolff, pora poszukać jakiegoś młodego grajka, ogranego w Angli (może warto poszukać ligę niżej), a jeśli już miałby to być ktoś zza granicy, to oby nie jakieś wielkie nazwisko, bo to znów łączyłoby się z dużym ryzykiem. Chociaż jak wiadomo przez takie kluby Jak Real, PSG, City rynek transferowy zwariował i nawet za "byle kogo" pewnie można usłyszeć ciekawe kwoty
|<  <<  <  27  28  29  30  31    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 134 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się