Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
31 grudnia 2013, 10:02 [cytuj]
O Lukaku można zapomnieć, do końca seoznu jest wypożyczony do Evertonu, a Chelsea za mniej jak za 25 mln. funtów go nie puści, to samo jest z Benteke, chłop nie strzelił bramki od 3 miesięcy, i wydaje mi się, że tylko marnuje się w Aston Villi, nie ma co ryzykować, a Lavezzi wcale nie musi kosztować 25 czy 30 milionów, a to nie jest typ napastnika jak Soldado, a właśnie kogoś takiego nam potrzeba, wolałbym Lavezziego jak Benteke.
O Lukaku można zapomnieć, do końca seoznu jest wypożyczony do Evertonu, a Chelsea za mniej jak za 25 mln. funtów go nie puści, to samo jest z Benteke, chłop nie strzelił bramki od 3 miesięcy, i wydaje mi się, że tylko marnuje się w Aston Villi, nie ma co ryzykować, a Lavezzi wcale nie musi kosztować 25 czy 30 milionów, a to nie jest typ napastnika jak Soldado, a właśnie kogoś takiego nam potrzeba, wolałbym Lavezziego jak Benteke
31 grudnia 2013, 12:32 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Kupno bocznego obrońcy to mus. BAE niby wraca, ale:
1) Ktokolwiek wie, jak mu tam idzie w tej Championship?
2) Pamiętacie jaką padakę grał w zeszłym sezonie? Na początku jeszcze to jakoś wyglądało, ale im dalej w las, tym gorzej

No właśnie nie rozumiem tej konieczności sprowadzenia BAE. Traktujemy to jak oczywistość, a przecież zeszły sezon ten gościu zawalił
No właśnie nie rozumiem tej konieczności sprowadzenia BAE. Traktujemy to jak oczywistość, a przecież zeszły sezon ten gościu zawalił
31 grudnia 2013, 14:06 [cytuj]
Robert powiedział/a:
1. podobno zbierał dobre recenzje za gre
2. a to nie było czasem po kontuzji?

No właśnie - "podobno". A po kontuzji to można grać słabiej przez miesiąc, góra dwa, a nie większą część sezonu.

Żeby była jasność - absolutnie nic do gościa nie mam, swego czasu jeden z moich ulubionych Kogutów, po prostu nie sądzę, żeby sprostał wymaganiom.
No właśnie - "podobno". A po kontuzji to można grać słabiej przez miesiąc, góra dwa, a nie większą część sezonu. Żeby była jasność - absolutnie nic do gościa nie mam, swego czasu jeden z moich ulubionych Kogutów, po prostu nie sądzę, żeby sprostał wymaganiom
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
31 grudnia 2013, 14:14 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
po prostu nie sądzę, żeby sprostał wymaganiom

+1
+1
31 grudnia 2013, 14:55 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Za Vladka powiadasz. A nie czasem za Kaboula, który już nawet idąc do kibla łapie kontuzję?

I do tego ktoś pokroju Daniela Aggera. Hmm, a ilu takich "aggerów" chętnych na przyjście do nas w tej chwili znajdziesz?

Vlad od kilku meczy daje ciała...Może Aggera spróbować chociasz wyporzyczyć,na jakies stronie widziałem że The Reds ma zamiar go wyporzyczyć,jeśli Long by przyszedł (za grosze) to dać mu szanse albbo Benteke
Vlad od kilku meczy daje ciała...Może Aggera spróbować chociasz wyporzyczyć,na jakies stronie widziałem że The Reds ma zamiar go wyporzyczyć,jeśli Long by przyszedł (za grosze) to dać mu szanse albbo Benteke
31 grudnia 2013, 16:12 [cytuj]
Topola jeszcze nie ma 24 , więc nie wiem dlaczego już Cię złapało ... Agger na wypożyczenie ? i co , może Skrtel + Sakho razem będą grać , kiedy to skrtel daje gole za darmo . Co do Longa i Benteke to oni na pewno za grosze nie pójdą ( pokazało to letnie okienko i starania się o belga ) , a po letnim oknie to każdy będzie chciał od nas ściągnąć kasy . Nie mówie , że nie chciałbym ich zobaczyć na WHL , ale nam potrzebny klasowy napastnik - nie koniecznie młody , ktoś pokroju costy / falcao . Nawet jeśli mamy wydać 50 mln euro na 1 zawodnika , to warto .
Topola jeszcze nie ma 24 , więc nie wiem dlaczego już Cię złapało ... Agger na wypożyczenie ? i co , może Skrtel + Sakho razem będą grać , kiedy to skrtel daje gole za darmo . Co do Longa i Benteke to oni na pewno za grosze nie pójdą ( pokazało to letnie okienko i starania się o belga ) , a po letnim oknie to każdy będzie chciał od nas ściągnąć kasy . Nie mówie , że nie chciałbym ich zobaczyć na WHL , ale nam potrzebny klasowy napastnik - nie koniecznie młody , ktoś pokroju costy / falcao . Nawet jeśli mamy wydać 50 mln euro na 1 zawodnika , to warto
31 grudnia 2013, 16:13 [cytuj]
Topola2994 powiedział/a:

nie żebym się przypierdalał ale to aż w oczy kuje. Wyporzyczyć? Chociasz? my God:krzyk:
nie żebym się przypierdalał ale to aż w oczy kuje. Wyporzyczyć? Chociasz? my God:krzyk:
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
31 grudnia 2013, 16:19 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Topola jeszcze nie ma 24 , więc nie wiem dlaczego już Cię złapało ... Agger na wypożyczenie ? i co , może Skrtel + Sakho razem będą grać , kiedy to skrtel daje gole za darmo . Co do Longa i Benteke to oni na pewno za grosze nie pójdą ( pokazało to letnie okienko i starania się o belga ) , a po letnim oknie to każdy będzie chciał od nas ściągnąć kasy . Nie mówie , że nie chciałbym ich zobaczyć na WHL , ale nam potrzebny klasowy napastnik - nie koniecznie młody , ktoś pokroju costy / falcao . Nawet jeśli mamy wydać 50 mln euro na 1 zawodnika , to warto

tylko kto na tą napaść ?
tylko kto na tą napaść ?
31 grudnia 2013, 16:46 [cytuj]
O kurde Long? Lavezzi? Jak tam was czytam to mam nadzieję, że levy nie ma takich pomysłów bo naprawdę ... zaczynam się bać tego okienka ... Oglądaliście chociaż 1 mecz lavezziego? przecież on potrzebuje więcej okazji 100% niż soldado żeby strzelić, ogarnijcie się:O
O kurde Long? Lavezzi? Jak tam was czytam to mam nadzieję, że levy nie ma takich pomysłów bo naprawdę ... zaczynam się bać tego okienka ... Oglądaliście chociaż 1 mecz lavezziego? przecież on potrzebuje więcej okazji 100% niż soldado żeby strzelić, ogarnijcie się:O
31 grudnia 2013, 17:04 [cytuj]
Ja jestem za Longiem. Może nie jest jakiś powalający, ale to całkiem solidny napastnik za parę baniek i pewnie z niezbyt wygórowanymi wymaganiami finansowymi. Jego cała kariera to tylko Reading i WBA, dla niego byłby to skok i sam pewnie zmobilizowałby się, żeby wywalczyć sobie miejsce w składzie kosztem średnio spisującego się Soldado. A po drugie Sherwood odpadł z jednego pucharu a w dwóch dopiero będzie w tym sezonie grał. Gra dwoma napastnikami bez żadnego na ławce, Defoe kontuzjowany i prawdopodobnie w marcu pójdzie do Jankesów. To jasne, że Timmy będzie potrzebował napastnika, w dodatku Kane też połamany. Long to taki zakup bez ryzyka.

A jeśli chodzi o środek obrony to solidnym obrońcą jest Jonas Olsson, ale WBA nie puści swojego kapitana tanio a tym bardziej nie zimą. To kto? Nie mam tutaj pomysłu. Shawcross też byłby ciekawym wyborem. Zobaczymy, jutro zaczynamy karuzelę.
Ja jestem za Longiem. Może nie jest jakiś powalający, ale to całkiem solidny napastnik za parę baniek i pewnie z niezbyt wygórowanymi wymaganiami finansowymi. Jego cała kariera to tylko Reading i WBA, dla niego byłby to skok i sam pewnie zmobilizowałby się, żeby wywalczyć sobie miejsce w składzie kosztem średnio spisującego się Soldado. A po drugie Sherwood odpadł z jednego pucharu a w dwóch dopiero będzie w tym sezonie grał. Gra dwoma napastnikami bez żadnego na ławce, Defoe kontuzjowany i prawdopodobnie w marcu pójdzie do Jankesów. To jasne, że Timmy będzie potrzebował napastnika, w dodatku Kane też połamany. Long to taki zakup bez ryzyka. A jeśli chodzi o środek obrony to solidnym obrońcą jest Jonas Olsson, ale WBA nie puści swojego kapitana tanio a tym bardziej nie zimą. To kto? Nie mam tutaj pomysłu. Shawcross też byłby ciekawym wyborem. Zobaczymy, jutro zaczynamy karuzelę
31 grudnia 2013, 17:16 [cytuj]
Barometr powiedział/a:

Baro - BAE nie zagrał "piachu" w całym sezonie... słabszy okres miał po kontuzji ... chyba, nie pamiętacie jak Azza wrócił po urazie -> przez pół roku grał najwyżej średnio;| ... myślę, ze podobnie było z Kameruńczykiem.

jak wygramy jutro z MU - Levy kupi ZSRR - a - zobaczycie :rotfl:
Baro - BAE nie zagrał "piachu" w całym sezonie... słabszy okres miał po kontuzji ... chyba, nie pamiętacie jak Azza wrócił po urazie -> przez pół roku grał najwyżej średnio;| ... myślę, ze podobnie było z Kameruńczykiem. jak wygramy jutro z MU - Levy kupi ZSRR - a - zobaczycie :rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 stycznia 2014, 11:58 [cytuj]
Topola2994 powiedział/a:

Hahaha masz ty pojęcie kim dla the reds jest agger? Masakra jak spursmania straciła na wartości merytorycznej. Przykre. Same pierdoly albo spiny
Hahaha masz ty pojęcie kim dla the reds jest agger? Masakra jak spursmania straciła na wartości merytorycznej. Przykre. Same pierdoly albo spiny
.upadamy na dno by odbić się od niego.
1 stycznia 2014, 12:18 [cytuj]
Topola2994 powiedział/a:
Long by przyszedł (za grosze) to dać mu szanse

Long w tym miesiącu będzie miał 27 lat , jak w takim wieku chce się dawać zawodnikom szanse , to ja nie wiem co Ty chcesz z adebayorem albo eriksenem zrobić .
Long w tym miesiącu będzie miał 27 lat , jak w takim wieku chce się dawać zawodnikom szanse , to ja nie wiem co Ty chcesz z adebayorem albo eriksenem zrobić
1 stycznia 2014, 12:51 [cytuj]
Steven Fletcher wydaje się najlepszą i chyba najłatwiejszym do wyciągnięcia z Sunderlandu
:)
Steven Fletcher wydaje się najlepszą i chyba najłatwiejszym do wyciągnięcia z Sunderlandu :)
1 stycznia 2014, 13:28 [cytuj]
Najlepszym:ok:
Najlepszym:ok:
1 stycznia 2014, 13:45 [cytuj]
Wy tak serio z tym Fletcherem?
Wy tak serio z tym Fletcherem?
1 stycznia 2014, 15:41 [cytuj]
Bony 2 gole z MC:ok:
Bony 2 gole z MC:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 stycznia 2014, 15:47 [cytuj]
Jak ma regularnie grać tak, jak grał dzisiaj, to przywitałbym go na WHL z otwartymi ramionami :)
Jak ma regularnie grać tak, jak grał dzisiaj, to przywitałbym go na WHL z otwartymi ramionami :)
1 stycznia 2014, 16:54 [cytuj]
Ja tam bym w zimowym okienku dla odmiany wolał kogoś z Anglii bez wydawania grubych milionów. Kogoś kto wie jak gra się na wyspach i nie potrzebuje aklimatyzacji (może w niższych ligach znalazły by się jakieś perełki, które przy naszych gwiazdach szybko by się rozwinęły ?). Czy potrzebujemy na siłę zawodników z wielkimi nazwiskami czy może młodych z potencjałem (jak młodzi Defoe, Lennon, Walker, Bale, Keane). Z drugiej strony mamy już dużo młodzieży w składzie i może lepiej było by ściągnąć kogoś doświadczonego. Jedyna pozycja na którą bym nie patrzył w kategoriach cenowych to lewy obrońca bo wydaje mi się ona w tej chwili najbardziej newralgiczna jeśli chodzi o podstawową jedenastkę.
Ja tam bym w zimowym okienku dla odmiany wolał kogoś z Anglii bez wydawania grubych milionów. Kogoś kto wie jak gra się na wyspach i nie potrzebuje aklimatyzacji (może w niższych ligach znalazły by się jakieś perełki, które przy naszych gwiazdach szybko by się rozwinęły ?). Czy potrzebujemy na siłę zawodników z wielkimi nazwiskami czy może młodych z potencjałem (jak młodzi Defoe, Lennon, Walker, Bale, Keane). Z drugiej strony mamy już dużo młodzieży w składzie i może lepiej było by ściągnąć kogoś doświadczonego. Jedyna pozycja na którą bym nie patrzył w kategoriach cenowych to lewy obrońca bo wydaje mi się ona w tej chwili najbardziej newralgiczna jeśli chodzi o podstawową jedenastkę
1 stycznia 2014, 17:53 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Ja tam bym w zimowym okienku dla odmiany wolał kogoś z Anglii bez wydawania grubych milionów. Kogoś kto wie jak gra się na wyspach i nie potrzebuje aklimatyzacji (może w niższych ligach znalazły by się jakieś perełki, które przy naszych gwiazdach szybko by się rozwinęły ?). Czy potrzebujemy na siłę zawodników z wielkimi nazwiskami czy może młodych z potencjałem (jak młodzi Defoe, Lennon, Walker, Bale, Keane). Z drugiej strony mamy już dużo młodzieży w składzie i może lepiej było by ściągnąć kogoś doświadczonego. Jedyna pozycja na którą bym nie patrzył w kategoriach cenowych to lewy obrońca bo wydaje mi się ona w tej chwili najbardziej newralgiczna jeśli chodzi o podstawową jedenastkę

Walić potrzeby, weźmy Mate!
Walić potrzeby, weźmy Mate!
Offence win games, defence wins titles
|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 40 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się