Forum dyskusyjne
2 stycznia 2014, 10:12 [cytuj]
Po co nam Mata

? Mamy Eriksena który jest od niego lepszy
Po co nam Mata :bezradny: ? Mamy Eriksena który jest od niego lepszy
2 stycznia 2014, 12:01 [cytuj]
Ja bym nawet poszedł dalej z tym pytaniem: po co nam jakikolwiek nowy pomocnik?
COYS!
2 stycznia 2014, 14:25 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
ja bym nawet jednego sprzedał, Sigurdsona
ja bym nawet jednego sprzedał, Sigurdsona;P
2 stycznia 2014, 14:32 [cytuj]
Robert powiedział/a:
ja bym nawet jednego sprzedał, Sigurdsona

Co do Sigurdssona wypożyczył bym go . Ma dopiero 25 lat :O a jak odpali. Dać mu jeszcze z dwa lata.

Jeśli miał bym kogoś sprzedawać to jedynie pomyślał bym nad Lamelą ale chyba za 30 milionów. Ale czy kogoś stać żeby go odkupić. EH, Dajmy go na wypożyczenie do Arrego a my kupmy jakiegoś napastnika ogranego w PL.
Co do Sigurdssona wypożyczył bym go . Ma dopiero 25 lat :O a jak odpali. Dać mu jeszcze z dwa lata. :D Jeśli miał bym kogoś sprzedawać to jedynie pomyślał bym nad Lamelą ale chyba za 30 milionów. Ale czy kogoś stać żeby go odkupić. EH, Dajmy go na wypożyczenie do Arrego a my kupmy jakiegoś napastnika ogranego w PL
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
2 stycznia 2014, 14:46 [cytuj]
tylko i wyłąznie Sigi z pomocników
dopiero? to by miał w polskiej ekstraklasie, jako młody obiecujący zawodnik
tylko i wyłąznie Sigi z pomocników
dopiero? to by miał w polskiej ekstraklasie, jako młody obiecujący zawodnik:P
2 stycznia 2014, 15:04 [cytuj]
A tymczasem Solskjaer trenerem Cardiff City. Bardzo jestem ciekaw jak sobie poradzi
A tymczasem Solskjaer trenerem Cardiff City. Bardzo jestem ciekaw jak sobie poradzi :)
2 stycznia 2014, 15:35 [cytuj]
Pojawiają się plotki o zainteresowaniu Spurs półrocznym wypożyczeniem Lescotta. W obliczu niepewnej sytuacji z Kaboulem mogłoby to być ciekawe rozwiązanie
Pojawiają się plotki o zainteresowaniu Spurs półrocznym wypożyczeniem Lescotta. W obliczu niepewnej sytuacji z Kaboulem mogłoby to być ciekawe rozwiązanie
2 stycznia 2014, 15:50 [cytuj]
a MC puściło by go? jak dla nas to moze byc dobra wiadomośc bo na chwile obecną jesteśmy z 2 śo, jeden kontuzjowany od ponad miesiaca a 2 juz od półtora sezonu
a MC puściło by go? jak dla nas to moze byc dobra wiadomośc bo na chwile obecną jesteśmy z 2 śo, jeden kontuzjowany od ponad miesiaca a 2 juz od półtora sezonu;|
2 stycznia 2014, 16:03 [cytuj]
1. Lescott byłby dobrym rozwiązaniem na pół roku - nic więcej.
2. Gylffiego sprzedać / wypożyczyć? To jest jedyny zawodnik na przełomie roku , na którego złego słowa nie można powiedzieć - no i te bramki .
3. Mata byłby dobrym rozwiązaniem bo może grać na całej szerokości drugiej linii , ale jeśli kosztowałby ponad 25 mln euro to nie , bo wtedy rezygnujemy z holtbiego / eriksena / erika . Pytanie tylko czy chcemy kupować to , co chciał AVB?
2. Gylffiego sprzedać / wypożyczyć? To jest jedyny zawodnik na przełomie roku , na którego złego słowa nie można powiedzieć - no i te bramki .
3. Mata byłby dobrym rozwiązaniem bo może grać na całej szerokości drugiej linii , ale jeśli kosztowałby ponad 25 mln euro to nie , bo wtedy rezygnujemy z holtbiego / eriksena / erika . Pytanie tylko czy chcemy kupować to , co chciał AVB?
2 stycznia 2014, 16:30 [cytuj]
haha Drugler, czy ty piszesz poważnie o Siggim? przecież on jest na szarym końcu pod względem przydatności podczas gry..
haha Drugler, czy ty piszesz poważnie o Siggim? przecież on jest na szarym końcu pod względem przydatności podczas gry
To dare is to do.
2 stycznia 2014, 16:47 [cytuj]
Gylfi gra strasznie mizernie. Jestem świadom że strzelił parę goli, ale dla mnie jest w tym momencie ostatnim środkowym pomocnikiem w hierarchi. Za Bentalebem, Hotlbym, Eriksenem, Dembele, Paulinho, Sandro, Capoue. Wiele osób też zauważyło że to miejsce w 11 stce jest niesluszne (żarty o jego działalności pod stołowej)
Gylfi gra strasznie mizernie. Jestem świadom że strzelił parę goli, ale dla mnie jest w tym momencie ostatnim środkowym pomocnikiem w hierarchi. Za Bentalebem, Hotlbym, Eriksenem, Dembele, Paulinho, Sandro, Capoue. Wiele osób też zauważyło że to miejsce w 11 stce jest niesluszne (żarty o jego działalności pod stołowej)
2 stycznia 2014, 17:09 [cytuj]
Gdzieś dzisiaj czytałem o możliwym wypożyczeniu z City Lesccota na pół roku bo tyle ma kontraktu. Wg. mnie ciekawa opcja, solidny obrońca, przydałby się i po ew. rocznym wypożyczeniu można by pomyśleć czy nie dać mu jakiegoś kontraktu na 1-2 lata. Oby to była prawda, a nie plotki
Gdzieś dzisiaj czytałem o możliwym wypożyczeniu z City Lesccota na pół roku bo tyle ma kontraktu. Wg. mnie ciekawa opcja, solidny obrońca, przydałby się i po ew. rocznym wypożyczeniu można by pomyśleć czy nie dać mu jakiegoś kontraktu na 1-2 lata. Oby to była prawda, a nie plotki :)
2 stycznia 2014, 17:12 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Nie, nie chcemy kupować tego co chciał AVB. Po co by nam byli piłkarze jak Alex Sandro, Coentrao, Mata, Moutinho czy Hulk? Na szczęście u nas w klubie nie patrzą na to kto kogo chciał, tylko kto jest dobry. Tych mamy kupować.
Lescott - pewnie, o ile nie będzie lepszych piłkarzy dostępnych.
A gdyby Gylfi zaczął grać tak, jak niekiedy mu się to udawało, to niech gra w podstawie. Umiejętności ma, ale rzadko kiedy potrafi zrobi z nimi coś pożytecznego i spędza potem cały mecz niewidoczny w ataku. Ale za to w obronie pracuje. Jako zmiennik jest całkiem niezły.
Nie, nie chcemy kupować tego co chciał AVB. Po co by nam byli piłkarze jak Alex Sandro, Coentrao, Mata, Moutinho czy Hulk? Na szczęście u nas w klubie nie patrzą na to kto kogo chciał, tylko kto jest dobry. Tych mamy kupować.
Lescott - pewnie, o ile nie będzie lepszych piłkarzy dostępnych.
A gdyby Gylfi zaczął grać tak, jak niekiedy mu się to udawało, to niech gra w podstawie. Umiejętności ma, ale rzadko kiedy potrafi zrobi z nimi coś pożytecznego i spędza potem cały mecz niewidoczny w ataku. Ale za to w obronie pracuje. Jako zmiennik jest całkiem niezły
LMAO
2 stycznia 2014, 17:16 [cytuj]
Oficjalna strona QPR poinformowała, że władze Tottenhamu zezwoliły BAE na grę w weekendowym FA Cup, ale zablokowały występ Toma Carrolla...
Tak więc Benny przetrwa raczej u Harrego, a "Tomek" zapewne w drodze powrotnej na White Hart Lane
Oficjalna strona QPR poinformowała, że władze Tottenhamu zezwoliły BAE na grę w weekendowym FA Cup, ale zablokowały występ Toma Carrolla...
Tak więc Benny przetrwa raczej u Harrego, a "Tomek" zapewne w drodze powrotnej na White Hart Lane ;P
Can't Smile Without You!!!
2 stycznia 2014, 17:31 [cytuj]
Co my Hiszpanie budujemy? Całej 11stki z pomocników nie zrobimy.
Co my Hiszpanie budujemy? Całej 11stki z pomocników nie zrobimy
2 stycznia 2014, 17:43 [cytuj]
Taka decyzja może być po prostu związana z przyszłością Gylfiego i Lewisa w naszej drużynie...
Taka decyzja może być po prostu związana z przyszłością Gylfiego i Lewisa w naszej drużynie
2 stycznia 2014, 17:54 [cytuj]
Hm, ale chyba Tom Caroll od Lewisa odbiega poziomem.
Hm, ale chyba Tom Caroll od Lewisa odbiega poziomem
2 stycznia 2014, 18:59 [cytuj]
nie chyba a na pewno
nie chyba a na pewno
2 stycznia 2014, 19:30 [cytuj]
Nie wiem co ma w głowie Sherwood, więc nie pytajcie...
Nie wiem co ma w głowie Sherwood, więc nie pytajcie
2 stycznia 2014, 21:26 [cytuj]
Oby Holtby wytrzymał do końca sezonu, po sezonie, mamm nadzieję, że przyjdzie trener z nazwiskiem i taktyką nie grą na hurra, oczywiscie miło się to ogląda są emocję, ale ludzie tak się da grać długo, tu potrzeba cwaniactwa, wyrachowania taktycznego i gry reaktywnej, czyli grać tyle ile trzeba, bo Nasi padną.
A gdy już przyjdzie "Nowy" to Holtby zostanie, bo tak w ogóle co bedzie gdy Eriksen złapie kontuzję? Gylfi?- dla Niego najlepszy byłby L`pool i Rodgers.
Oby Holtby wytrzymał do końca sezonu, po sezonie, mamm nadzieję, że przyjdzie trener z nazwiskiem i taktyką nie grą na hurra, oczywiscie miło się to ogląda są emocję, ale ludzie tak się da grać długo, tu potrzeba cwaniactwa, wyrachowania taktycznego i gry reaktywnej, czyli grać tyle ile trzeba, bo Nasi padną.
A gdy już przyjdzie "Nowy" to Holtby zostanie, bo tak w ogóle co bedzie gdy Eriksen złapie kontuzję? Gylfi?- dla Niego najlepszy byłby L`pool i Rodgers
Offence win games, defence wins titles