Forum dyskusyjne
2 stycznia 2014, 21:32 [cytuj]
Swoją droga, to skoro BAE raczej nie wraca, a mamy problem na lewej obronie (bynajmniej nie problem bogactwa

), to może Ben Davies byłby dobrym wyborem? Myślę, że do wyciągnięcia ze Swansea za rozsądną cenę, ograny w Anglii, wciąż rozwijający się, ale już grający na na prawdę dobrym poziomie. Widziałem go 2-3 razy na początku sezonu i wywarł na mnie duże wrażenie. Nie wiem jak sobie teraz radzi bo dawno Łabędzi nie oglądałem.
Swoją droga, to skoro BAE raczej nie wraca, a mamy problem na lewej obronie (bynajmniej nie problem bogactwa ;) ), to może Ben Davies byłby dobrym wyborem? Myślę, że do wyciągnięcia ze Swansea za rozsądną cenę, ograny w Anglii, wciąż rozwijający się, ale już grający na na prawdę dobrym poziomie. Widziałem go 2-3 razy na początku sezonu i wywarł na mnie duże wrażenie. Nie wiem jak sobie teraz radzi bo dawno Łabędzi nie oglądałem
3 stycznia 2014, 00:28 [cytuj]
Just been informed that Defoe has signed a contract with Toronto and will leave in March. Apparently he said he has loved Spurs and wants to come back to manage in the future.
Yes sounds like bull, but it is from someone very close to Defoe who has no reason to lie. #ITK
-KH
Źródło: COYS News/FB
Just been informed that Defoe has signed a contract with Toronto and will leave in March. Apparently he said he has loved Spurs and wants to come back to manage in the future.
Yes sounds like bull, but it is from someone very close to Defoe who has no reason to lie. #ITK
-KH
Źródło: COYS News/FB
3 stycznia 2014, 00:34 [cytuj]
um, założyłem nowe konto, nie wiem dlaczego nie mogłem się zalogować na stare, a zmiana hasła nigdy nie przyszła mi na maila, któryś z administratorów mógłby mi pomóc odzyskać hasło? 3/4 ma zapchaną skrzynkę > stare konto Mr_Johny, prosiłbym o wysłanie nowego hasła na mail podany przy rejestracji
um, założyłem nowe konto, nie wiem dlaczego nie mogłem się zalogować na stare, a zmiana hasła nigdy nie przyszła mi na maila, któryś z administratorów mógłby mi pomóc odzyskać hasło? 3/4 ma zapchaną skrzynkę > stare konto Mr_Johny, prosiłbym o wysłanie nowego hasła na mail podany przy rejestracji :)
3 stycznia 2014, 00:57 [cytuj]
mi sie marzy Leighton Baines w koszulce Spurs.
zdaje sobie sprawe ze to na chwile obecna nierealne ale gdyby jakims cudem udalo nam sie awansowac do LM to na miejscu Levy'ego dalbym kazde pieniadze zeby miec w zespole dwoch bocznych obroncow reprezentacji Anglii.
to by bylo cos pieknego
mi sie marzy Leighton Baines w koszulce Spurs.
zdaje sobie sprawe ze to na chwile obecna nierealne ale gdyby jakims cudem udalo nam sie awansowac do LM to na miejscu Levy'ego dalbym kazde pieniadze zeby miec w zespole dwoch bocznych obroncow reprezentacji Anglii.
to by bylo cos pieknego
3 stycznia 2014, 08:14 [cytuj]
Baines jest nie do wyciągnięcia. Na potwierdzenie wystarczy fakt, że od jakichś 3 lat ma grać w ManU, a jak jest widzimy. Davies to fajny zawodnik, Shaw moze by był skory do nas dołączyć, dobra inwestycja na przyszłość a teraz też trzyma wysoki poziom, ale na miejscu Sherwooda poszukałbym w Championship. Można znaleźć niezłe perełki. Dla przykładu Cresswell z Ipswich czy Byrom z Derby. Dwaj bardzo fajnie grający i perspektywiczni lewi defensorzy, a dodatkowo cena byłaby niewysoka.
Baines jest nie do wyciągnięcia. Na potwierdzenie wystarczy fakt, że od jakichś 3 lat ma grać w ManU, a jak jest widzimy. Davies to fajny zawodnik, Shaw moze by był skory do nas dołączyć, dobra inwestycja na przyszłość a teraz też trzyma wysoki poziom, ale na miejscu Sherwooda poszukałbym w Championship. Można znaleźć niezłe perełki. Dla przykładu Cresswell z Ipswich czy Byrom z Derby. Dwaj bardzo fajnie grający i perspektywiczni lewi defensorzy, a dodatkowo cena byłaby niewysoka. ;)
3 stycznia 2014, 08:14 [cytuj]
Dubel.
Dubel
3 stycznia 2014, 08:33 [cytuj]
a ja myślałem, że Ekotto będzie na Arseanl 4.I.2014.
a ja myślałem, że Ekotto będzie na Arseanl 4.I.2014. :zalamka:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 stycznia 2014, 10:35 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Dla przykładu Cresswell z Ipswich czy Byrom z Derby.
11 asyst w 21 meczach Creswella robi wrażenie. Za to drugiego nie znam, nawet nie słyszałem o takim.
11 asyst w 21 meczach Creswella robi wrażenie. Za to drugiego nie znam, nawet nie słyszałem o takim
COYS!
3 stycznia 2014, 11:45 [cytuj]
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10548453/Lewis-Holtby-I-will-leave-Tottenham-if-first-team-opportunities-dry-up-under-Tim-Sherwood.html
i znów zostaniemy z jednym prawdziwym playmakerem. lewis powinien zostać bo zaczął fajnie grać i di tego jest młody.
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10548453/Lewis-Holtby-I-will-leave-Tottenham-if-first-team-opportunities-dry-up-under-Tim-Sherwood.html
i znów zostaniemy z jednym prawdziwym playmakerem. lewis powinien zostać bo zaczął fajnie grać i di tego jest młody
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 stycznia 2014, 11:55 [cytuj]
Holtby do QPR. jak tak bardzo chce mu sie grac to powinnismy mu to umozliwic
Holtby do QPR. jak tak bardzo chce mu sie grac to powinnismy mu to umozliwic
3 stycznia 2014, 12:26 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
11 asyst w 21 meczach Creswella robi wrażenie. Za to drugiego nie znam, nawet nie słyszałem o takim
Przepraszam, wszystko mi się pomieszało. Zamiast Bryson napisałem Byrom, a chodziło mi oczywiście o Craig'a Forsyth'a

. Wybaczcie, po 3 zmianie

. A co do Holtbiego to podobnież ma wrócić do Schalke
Przepraszam, wszystko mi się pomieszało. Zamiast Bryson napisałem Byrom, a chodziło mi oczywiście o Craig'a Forsyth'a :). Wybaczcie, po 3 zmianie :(. A co do Holtbiego to podobnież ma wrócić do Schalke :)
3 stycznia 2014, 14:04 [cytuj]
Gdzieś czytałem, chyba na którymś z fejsbukowych fanpejdżów, że jeżeli nie uda się sprowadzić kogoś, kto znacząco wpłynie na jakość gry zespołu, to Tim woli dawać szanse juniorom niż ściągać jakieś zapchajdziury.
Gdzieś czytałem, chyba na którymś z fejsbukowych fanpejdżów, że jeżeli nie uda się sprowadzić kogoś, kto znacząco wpłynie na jakość gry zespołu, to Tim woli dawać szanse juniorom niż ściągać jakieś zapchajdziury
3 stycznia 2014, 15:45 [cytuj]
"Lewis was back on the training pitch after picking up a knee injury against West Brom on Boxing Day."
A więc kontuzja, Tim wcale go nie odsunął od składu
"Lewis was back on the training pitch after picking up a knee injury against West Brom on Boxing Day."
A więc kontuzja, Tim wcale go nie odsunął od składu:)
3 stycznia 2014, 15:49 [cytuj]
Na pytanie o Lescotta, Sherwood na konfie odpowiedział:
"We're not looking for players. He's a good player, but he's at City at the moment so I can't comment on that."
Czyli wiem, ale nie powiem
Na pytanie o Lescotta, Sherwood na konfie odpowiedział:
"We're not looking for players. He's a good player, but he's at City at the moment so I can't comment on that."
Czyli wiem, ale nie powiem ;P
Can't Smile Without You!!!
3 stycznia 2014, 16:07 [cytuj]
jak to lewisa sprzedać????????? siggiego prędzej a nie
3 stycznia 2014, 17:29 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Martwi mnie trochę ta sytuacja, bo Holtby zawsze na boisku dawał z siebie wszystko, w dodatku jest młody, ale przy naszym bogactwie w pomocy cięzko będzie mu wychodzić w podstawowym składzie.
Martwi mnie trochę ta sytuacja, bo Holtby zawsze na boisku dawał z siebie wszystko, w dodatku jest młody, ale przy naszym bogactwie w pomocy cięzko będzie mu wychodzić w podstawowym składzie
3 stycznia 2014, 18:17 [cytuj]
Tottenham Hotspur @SpursOfficial 2 min
Young striker Shaquille Coulthirst has joined League One title-chasers Leyton Orient on a month’s loan.
Young striker Shaquille Coulthirst has joined League One title-chasers Leyton Orient on a month’s loan
3 stycznia 2014, 18:23 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Young striker Shaquille Coulthirst has joined League One title-chasers Leyton Orient on a month’s loan
A Simon Dawkins odszedł do Derby County na stałe... w końcu
A Simon Dawkins odszedł do Derby County na stałe... w końcu ;)
Can't Smile Without You!!!
3 stycznia 2014, 18:24 [cytuj]
Mr_Johny_Mk powiedział/a:
um, założyłem nowe konto, nie wiem dlaczego nie mogłem się zalogować na stare, a zmiana hasła nigdy nie przyszła mi na maila, któryś z administratorów mógłby mi pomóc odzyskać hasło? 3/4 ma zapchaną skrzynkę > stare konto Mr_Johny, prosiłbym o wysłanie nowego hasła na mail podany przy rejestracji

Musisz do Snajpera napisać.
Musisz do Snajpera napisać
3 stycznia 2014, 18:42 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9099990/transfer-news-tim-sherwood-plays-down-joleon-lescott-loan-reports
Między wierszami interpretuję to tak, że poczekamy, aż kontuzjowani zawodnicy się wyleczą (do końca okienka) i wtedy, w Deadline Day, jeśli będzie szansa sprowadzić kogoś, kto będzie rzeczywiście wzmocnieniem naszej jedenastki, to być może przeprowadzimy transfer. W sumie rozsądnie, nie ma sensu iść w ilość mając tak szeroką kadrę, ale jeden obrońca by się przydał. Choć na razie się z tym nie pali, bo - odpukać - mamy czterech zdrowych obrońców do wyjściowej jedenastki + Fryers i Fredericks, a w przyszłym tygodniu ma do treningów wrócić Kaboul jeśli wierzyć oficjalnej stronie.
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9099990/transfer-news-tim-sherwood-plays-down-joleon-lescott-loan-reports
Między wierszami interpretuję to tak, że poczekamy, aż kontuzjowani zawodnicy się wyleczą (do końca okienka) i wtedy, w Deadline Day, jeśli będzie szansa sprowadzić kogoś, kto będzie rzeczywiście wzmocnieniem naszej jedenastki, to być może przeprowadzimy transfer. W sumie rozsądnie, nie ma sensu iść w ilość mając tak szeroką kadrę, ale jeden obrońca by się przydał. Choć na razie się z tym nie pali, bo - odpukać - mamy czterech zdrowych obrońców do wyjściowej jedenastki + Fryers i Fredericks, a w przyszłym tygodniu ma do treningów wrócić Kaboul jeśli wierzyć oficjalnej stronie