Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
3 stycznia 2014, 19:28 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Swoją droga, to skoro BAE raczej nie wraca, a mamy problem na lewej obronie (bynajmniej nie problem bogactwa ;) ), to może Ben Davies byłby dobrym wyborem? Myślę, że do wyciągnięcia ze Swansea za rozsądną cenę, ograny w Anglii, wciąż rozwijający się, ale już grający na na prawdę dobrym poziomie. Widziałem go 2-3 razy na początku sezonu i wywarł na mnie duże wrażenie. Nie wiem jak sobie teraz radzi bo dawno Łabędzi nie oglądałem

hmmmm.... tak zdecydowanie ciekawy i perspektywiczny zawodnik

Wduwek powiedział/a:
11 asyst w 21 meczach Creswella robi wrażenie. Za to drugiego nie znam, nawet nie słyszałem o takim

Ale trzeba brać pod uwagę, że to liga słabsza. No, ale z braku laku - czemu nie?

tuczi powiedział/a:
A Simon Dawkins odszedł do Derby County na stałe... w końcu ;)

NARESZCIE!

trzaska powiedział/a:
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10548453/Lewis-Holtby-I-will-leave-Tottenham-if-first-team-opportunities-dry-up-under-Tim-Sherwood.html

i znów zostaniemy z jednym prawdziwym playmakerem. lewis powinien zostać bo zaczął fajnie grać i di tego jest młody

Bez dwóch zdań - powinien zostać i grać coraz więcej w pierwszym składzie
hmmmm.... tak zdecydowanie ciekawy i perspektywiczny zawodnik [quote=Wduwek]11 asyst w 21 meczach Creswella robi wrażenie. Za to drugiego nie znam, nawet nie słyszałem o takim
3 stycznia 2014, 19:40 [cytuj]
Cholera, trudna sytuacja z tym Lewisem. On chce grać i gra bardzo dobrze, ale w pomocy mamy takie bogactwo, że właściwie nie wiadomo gdzie i za kogo miałby grać. Eriksen zaczyna się rozkręcać, gdy dostał więcej swobody w grze. Nawet rezygnacja z dwóch napastników na rzecz pięciu pomocników przestaje wchodzić w grę, bo Soldado przy Ade zaczyna coś tam grać. Holtby byłby zajebistym rezerwowym ale on nie chce i w sumie nie ma co się mu dziwić. Lewego obrońcy raczej z niego nie zrobimy, a tylko tam mamy problemy.
Cholera, trudna sytuacja z tym Lewisem. On chce grać i gra bardzo dobrze, ale w pomocy mamy takie bogactwo, że właściwie nie wiadomo gdzie i za kogo miałby grać. Eriksen zaczyna się rozkręcać, gdy dostał więcej swobody w grze. Nawet rezygnacja z dwóch napastników na rzecz pięciu pomocników przestaje wchodzić w grę, bo Soldado przy Ade zaczyna coś tam grać. Holtby byłby zajebistym rezerwowym ale on nie chce i w sumie nie ma co się mu dziwić. Lewego obrońcy raczej z niego nie zrobimy, a tylko tam mamy problemy
3 stycznia 2014, 21:32 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
Holtby do QPR. jak tak bardzo chce mu sie grac to powinnismy mu to umozliwic

Oszalałeś? :krzyk:
Jego to by można do PL bez żadnego problemu wcisnąć.

Za to jak chcemy grać dwójką napastników, a Defoe ucieka w marcu, to ściągamy Longa chyba. ;)
Oszalałeś? :krzyk: Jego to by można do PL bez żadnego problemu wcisnąć. Za to jak chcemy grać dwójką napastników, a Defoe ucieka w marcu, to ściągamy Longa chyba. ;)
LMAO
3 stycznia 2014, 21:53 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Oszalałeś? :krzyk:
Jego to by można do PL bez żadnego problemu wcisnąć.

Za to jak chcemy grać dwójką napastników, a Defoe ucieka w marcu, to ściągamy Longa chyba. ;)

Shane Long? ten LONG, który nas zawsze karcił i straszył? jak będą to jakieś klepaki to na ławkę się nada ... ;)
Shane Long? ten LONG, który nas zawsze karcił i straszył? jak będą to jakieś klepaki to na ławkę się nada ... ;)
3 stycznia 2014, 21:55 [cytuj]
Powinnismy zrobic taki myk jak ch..je z WHU. Monaco kupuje Lacine Traore z Anzhi. Nie ma w tym sezonie dla niego miejsca to WHU korzysta i wypozycza go do konca sezonu...
Powinnismy zrobic taki myk jak ch..je z WHU. Monaco kupuje Lacine Traore z Anzhi. Nie ma w tym sezonie dla niego miejsca to WHU korzysta i wypozycza go do konca sezonu
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 stycznia 2014, 22:34 [cytuj]
a tak w ogóle został ktoś w Anzi, który jest warty uwagi czy juz wyprzedali wszystkich:P
a tak w ogóle został ktoś w Anzi, który jest warty uwagi czy juz wyprzedali wszystkich:P
3 stycznia 2014, 22:37 [cytuj]
Robert powiedział/a:

sprzataczka zostala :D
sprzataczka zostala :D
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 stycznia 2014, 23:19 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Jucilei ;) i kontrakt do czerwca, czyli już prawie nikt, i 2 liga wita.
Jucilei ;) i kontrakt do czerwca, czyli już prawie nikt, i 2 liga wita
Offence win games, defence wins titles
4 stycznia 2014, 17:26 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Powinnismy zrobic taki myk jak ch..je z WHU. Monaco kupuje Lacine Traore z Anzhi. Nie ma w tym sezonie dla niego miejsca to WHU korzysta i wypozycza go do konca sezonu

No, akurat do WHU Traore będzie pasował idealnie. U nas by się tylko zmarnował pewnie.
No, akurat do WHU Traore będzie pasował idealnie. U nas by się tylko zmarnował pewnie
LMAO
5 stycznia 2014, 08:53 [cytuj]
Idealnie to on by pasował do Stoke ;P Ale do nas na ławkę też mógłby przyjść. Chociaż i tak jestem za Longiem.
Idealnie to on by pasował do Stoke ;P Ale do nas na ławkę też mógłby przyjść. Chociaż i tak jestem za Longiem
5 stycznia 2014, 17:57 [cytuj]
Po wczorajszym meczu - nie jestem za wydawaniem choćby funta na jakiegoś nowego zawodnika.
- Zostawmy kasę na okres kiedy L. van Gaal albo F. de Boer będzie układał sobie zespół przed następnym sezonem. :mysli:
Po wczorajszym meczu - nie jestem za wydawaniem choćby funta na jakiegoś nowego zawodnika. - Zostawmy kasę na okres kiedy L. van Gaal albo F. de Boer będzie układał sobie zespół przed następnym sezonem. :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 stycznia 2014, 18:12 [cytuj]
chyba ze dogadamy sie z trenerem i podpiszemy kontrakt obowiązujący za pół roku, to jak kogoś wskaże to sie go weźmie ;P
chyba ze dogadamy sie z trenerem i podpiszemy kontrakt obowiązujący za pół roku, to jak kogoś wskaże to sie go weźmie ;P
5 stycznia 2014, 18:18 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Po wczorajszym meczu - nie jestem za wydawaniem choćby funta na jakiegoś nowego zawodnika.
- Zostawmy kasę na okres kiedy L. van Gaal albo F. de Boer będzie układał sobie zespół przed następnym sezonem. :mysli:

:brawo:
:brawo:
5 stycznia 2014, 18:20 [cytuj]
Jelavic do wyciągnięcia i Lambert podobno chciałby odejść z Southampton :mysli:

Pierwszy by spokojnie mógł zastąpić Defoe, ale szuka regularnych występów, a drugi to nawet o wyjściowa jedenastkę by zawalczył, tym bardziej, że gramy dwójka napastników.
Jelavic do wyciągnięcia i Lambert podobno chciałby odejść z Southampton :mysli: Pierwszy by spokojnie mógł zastąpić Defoe, ale szuka regularnych występów, a drugi to nawet o wyjściowa jedenastkę by zawalczył, tym bardziej, że gramy dwójka napastników
5 stycznia 2014, 18:25 [cytuj]
z tego co widziałem w tym sezonie to raczej bym nie chciał Lamberta :P
z tego co widziałem w tym sezonie to raczej bym nie chciał Lamberta :P
5 stycznia 2014, 18:47 [cytuj]
Lambert i jelavić ? Sory , ale z league cup odpadliśmy a oni u nas tylko na to by się nadawali . Potrzebny jest nam napastnik z prawdziwego zdarzenia , a nie kolejny zawodnik , który będzie psuł nasze nerwy , gdy będzie marnował 100% sytuacje .

a pro po : nigdy więcej zawodników dla realu . Real jest nam winny ( !!! ) 12 mln funtów za modrica i całą kwotę za bale`a . Podobno chcą nam za te 12 mln wcisnąć Quentrao. Osobiście jestem za tym , aby na WHL zawitali Di maria , quentrao , morata i higuain ( tak jak było planowane na wakacjach ) - levy musi zrozumieć , że kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości , a więc niech rząda zawodników .
Lambert i jelavić ? Sory , ale z league cup odpadliśmy a oni u nas tylko na to by się nadawali . Potrzebny jest nam napastnik z prawdziwego zdarzenia , a nie kolejny zawodnik , który będzie psuł nasze nerwy , gdy będzie marnował 100% sytuacje . a pro po : nigdy więcej zawodników dla realu . Real jest nam winny ( !!! ) 12 mln funtów za modrica i całą kwotę za bale`a . Podobno chcą nam za te 12 mln wcisnąć Quentrao. Osobiście jestem za tym , aby na WHL zawitali Di maria , quentrao , morata i higuain ( tak jak było planowane na wakacjach ) - levy musi zrozumieć , że kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości , a więc niech rząda zawodników
5 stycznia 2014, 19:05 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Lambert i jelavić ? Sory , ale z league cup odpadliśmy a oni u nas tylko na to by się nadawali . Potrzebny jest nam napastnik z prawdziwego zdarzenia , a nie kolejny zawodnik , który będzie psuł nasze nerwy , gdy będzie marnował 100% sytuacje .

a pro po : nigdy więcej zawodników dla realu . Real jest nam winny ( !!! ) 12 mln funtów za modrica i całą kwotę za bale`a . Podobno chcą nam za te 12 mln wcisnąć Quentrao. Osobiście jestem za tym , aby na WHL zawitali Di maria , quentrao , morata i higuain ( tak jak było planowane na wakacjach ) - levy musi zrozumieć , że kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości , a więc niech żąda zawodników

Coentrao :cwaniak: Jak Przytuła: "Dla mnie to najlepsza 5 lewych obrońców w Europie" ;p
Serio Coentrao byłby kozak transfer ;)
Coentrao :cwaniak: Jak Przytuła: "Dla mnie to najlepsza 5 lewych obrońców w Europie" ;p Serio Coentrao byłby kozak transfer ;)
5 stycznia 2014, 19:35 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Osobiście jestem za tym , aby na WHL zawitali Di maria , quentrao , morata i higuain ( tak jak było planowane na wakacjach ) - levy musi zrozumieć , że kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości , a więc niech rząda zawodników

Hiquain, już od pewnego czasu, strzela bramki w Neapolu ;P
Hiquain, już od pewnego czasu, strzela bramki w Neapolu ;P
Can't Smile Without You!!!
5 stycznia 2014, 19:59 [cytuj]
No to kto byłby do wyjecia za 100 mln z Realu. Ja bym brał Fabio, Benzeme i Di Marie. I Real placi ich tygodniowki przez rok. Hajs sie ma zgadzać.
No to kto byłby do wyjecia za 100 mln z Realu. Ja bym brał Fabio, Benzeme i Di Marie. I Real placi ich tygodniowki przez rok. Hajs sie ma zgadzać
5 stycznia 2014, 20:05 [cytuj]
[quote=Drugler]kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości/quote]
na tempo spłaty sie zgodził, ale ze nie dostanie całości? przecież to nie ma sensu, bo niby jak;p
[quote=Drugler]kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości/quote] na tempo spłaty sie zgodził, ale ze nie dostanie całości? przecież to nie ma sensu, bo niby jak;p
|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się