Forum dyskusyjne
3 stycznia 2014, 19:28 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Swoją droga, to skoro BAE raczej nie wraca, a mamy problem na lewej obronie (bynajmniej nie problem bogactwa

), to może Ben Davies byłby dobrym wyborem? Myślę, że do wyciągnięcia ze Swansea za rozsądną cenę, ograny w Anglii, wciąż rozwijający się, ale już grający na na prawdę dobrym poziomie. Widziałem go 2-3 razy na początku sezonu i wywarł na mnie duże wrażenie. Nie wiem jak sobie teraz radzi bo dawno Łabędzi nie oglądałem
hmmmm.... tak zdecydowanie ciekawy i perspektywiczny zawodnik
Wduwek powiedział/a:
11 asyst w 21 meczach Creswella robi wrażenie. Za to drugiego nie znam, nawet nie słyszałem o takim
Ale trzeba brać pod uwagę, że to liga słabsza. No, ale z braku laku - czemu nie?
tuczi powiedział/a:
A Simon Dawkins odszedł do Derby County na stałe... w końcu

NARESZCIE!
Bez dwóch zdań - powinien zostać i grać coraz więcej w pierwszym składzie
hmmmm.... tak zdecydowanie ciekawy i perspektywiczny zawodnik
[quote=Wduwek]11 asyst w 21 meczach Creswella robi wrażenie. Za to drugiego nie znam, nawet nie słyszałem o takim
3 stycznia 2014, 19:40 [cytuj]
Cholera, trudna sytuacja z tym Lewisem. On chce grać i gra bardzo dobrze, ale w pomocy mamy takie bogactwo, że właściwie nie wiadomo gdzie i za kogo miałby grać. Eriksen zaczyna się rozkręcać, gdy dostał więcej swobody w grze. Nawet rezygnacja z dwóch napastników na rzecz pięciu pomocników przestaje wchodzić w grę, bo Soldado przy Ade zaczyna coś tam grać. Holtby byłby zajebistym rezerwowym ale on nie chce i w sumie nie ma co się mu dziwić. Lewego obrońcy raczej z niego nie zrobimy, a tylko tam mamy problemy.
Cholera, trudna sytuacja z tym Lewisem. On chce grać i gra bardzo dobrze, ale w pomocy mamy takie bogactwo, że właściwie nie wiadomo gdzie i za kogo miałby grać. Eriksen zaczyna się rozkręcać, gdy dostał więcej swobody w grze. Nawet rezygnacja z dwóch napastników na rzecz pięciu pomocników przestaje wchodzić w grę, bo Soldado przy Ade zaczyna coś tam grać. Holtby byłby zajebistym rezerwowym ale on nie chce i w sumie nie ma co się mu dziwić. Lewego obrońcy raczej z niego nie zrobimy, a tylko tam mamy problemy
3 stycznia 2014, 21:32 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
Holtby do QPR. jak tak bardzo chce mu sie grac to powinnismy mu to umozliwic
Oszalałeś?
Jego to by można do PL bez żadnego problemu wcisnąć.
Za to jak chcemy grać dwójką napastników, a Defoe ucieka w marcu, to ściągamy Longa chyba.
Oszalałeś? :krzyk:
Za to jak chcemy grać dwójką napastników, a Defoe ucieka w marcu, to ściągamy Longa chyba. ;)
LMAO
3 stycznia 2014, 21:53 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Oszalałeś?
Za to jak chcemy grać dwójką napastników, a Defoe ucieka w marcu, to ściągamy Longa chyba.

Shane Long? ten LONG, który nas zawsze karcił i straszył? jak będą to jakieś klepaki to na ławkę się nada ...
Shane Long? ten LONG, który nas zawsze karcił i straszył? jak będą to jakieś klepaki to na ławkę się nada ... ;)
3 stycznia 2014, 21:55 [cytuj]
Powinnismy zrobic taki myk jak ch..je z WHU. Monaco kupuje Lacine Traore z Anzhi. Nie ma w tym sezonie dla niego miejsca to WHU korzysta i wypozycza go do konca sezonu...
Powinnismy zrobic taki myk jak ch..je z WHU. Monaco kupuje Lacine Traore z Anzhi. Nie ma w tym sezonie dla niego miejsca to WHU korzysta i wypozycza go do konca sezonu
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
3 stycznia 2014, 22:34 [cytuj]
a tak w ogóle został ktoś w Anzi, który jest warty uwagi czy juz wyprzedali wszystkich
a tak w ogóle został ktoś w Anzi, który jest warty uwagi czy juz wyprzedali wszystkich:P
3 stycznia 2014, 22:37 [cytuj]
Robert powiedział/a:
a tak w ogóle został ktoś w Anzi, który jest warty uwagi czy juz wyprzedali wszystkich

sprzataczka zostala
sprzataczka zostala :D
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
3 stycznia 2014, 23:19 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Jucilei

i kontrakt do czerwca, czyli już prawie nikt, i 2 liga wita.
Jucilei ;) i kontrakt do czerwca, czyli już prawie nikt, i 2 liga wita
Offence win games, defence wins titles
4 stycznia 2014, 17:26 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Powinnismy zrobic taki myk jak ch..je z WHU. Monaco kupuje Lacine Traore z Anzhi. Nie ma w tym sezonie dla niego miejsca to WHU korzysta i wypozycza go do konca sezonu
No, akurat do WHU Traore będzie pasował idealnie. U nas by się tylko zmarnował pewnie.
No, akurat do WHU Traore będzie pasował idealnie. U nas by się tylko zmarnował pewnie
LMAO
5 stycznia 2014, 08:53 [cytuj]
Idealnie to on by pasował do Stoke

Ale do nas na ławkę też mógłby przyjść. Chociaż i tak jestem za Longiem.
Idealnie to on by pasował do Stoke ;P Ale do nas na ławkę też mógłby przyjść. Chociaż i tak jestem za Longiem
5 stycznia 2014, 17:57 [cytuj]
Po wczorajszym meczu - nie jestem za wydawaniem choćby funta na jakiegoś nowego zawodnika.
- Zostawmy kasę na okres kiedy L. van Gaal albo F. de Boer będzie układał sobie zespół przed następnym sezonem.
Po wczorajszym meczu - nie jestem za wydawaniem choćby funta na jakiegoś nowego zawodnika.
- Zostawmy kasę na okres kiedy L. van Gaal albo F. de Boer będzie układał sobie zespół przed następnym sezonem. :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 stycznia 2014, 18:12 [cytuj]
chyba ze dogadamy sie z trenerem i podpiszemy kontrakt obowiązujący za pół roku, to jak kogoś wskaże to sie go weźmie
chyba ze dogadamy sie z trenerem i podpiszemy kontrakt obowiązujący za pół roku, to jak kogoś wskaże to sie go weźmie ;P
5 stycznia 2014, 18:18 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
- Zostawmy kasę na okres kiedy L. van Gaal albo F. de Boer będzie układał sobie zespół przed następnym sezonem.
:brawo:
5 stycznia 2014, 18:20 [cytuj]
Jelavic do wyciągnięcia i Lambert podobno chciałby odejść z Southampton
Pierwszy by spokojnie mógł zastąpić Defoe, ale szuka regularnych występów, a drugi to nawet o wyjściowa jedenastkę by zawalczył, tym bardziej, że gramy dwójka napastników.
Jelavic do wyciągnięcia i Lambert podobno chciałby odejść z Southampton :mysli:
Pierwszy by spokojnie mógł zastąpić Defoe, ale szuka regularnych występów, a drugi to nawet o wyjściowa jedenastkę by zawalczył, tym bardziej, że gramy dwójka napastników
5 stycznia 2014, 18:25 [cytuj]
z tego co widziałem w tym sezonie to raczej bym nie chciał Lamberta
z tego co widziałem w tym sezonie to raczej bym nie chciał Lamberta :P
5 stycznia 2014, 18:47 [cytuj]
Lambert i jelavić ? Sory , ale z league cup odpadliśmy a oni u nas tylko na to by się nadawali . Potrzebny jest nam napastnik z prawdziwego zdarzenia , a nie kolejny zawodnik , który będzie psuł nasze nerwy , gdy będzie marnował 100% sytuacje .
a pro po : nigdy więcej zawodników dla realu . Real jest nam winny ( !!! ) 12 mln funtów za modrica i całą kwotę za bale`a . Podobno chcą nam za te 12 mln wcisnąć Quentrao. Osobiście jestem za tym , aby na WHL zawitali Di maria , quentrao , morata i higuain ( tak jak było planowane na wakacjach ) - levy musi zrozumieć , że kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości , a więc niech rząda zawodników .
Lambert i jelavić ? Sory , ale z league cup odpadliśmy a oni u nas tylko na to by się nadawali . Potrzebny jest nam napastnik z prawdziwego zdarzenia , a nie kolejny zawodnik , który będzie psuł nasze nerwy , gdy będzie marnował 100% sytuacje .
a pro po : nigdy więcej zawodników dla realu . Real jest nam winny ( !!! ) 12 mln funtów za modrica i całą kwotę za bale`a . Podobno chcą nam za te 12 mln wcisnąć Quentrao. Osobiście jestem za tym , aby na WHL zawitali Di maria , quentrao , morata i higuain ( tak jak było planowane na wakacjach ) - levy musi zrozumieć , że kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości , a więc niech rząda zawodników
5 stycznia 2014, 19:05 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
a pro po : nigdy więcej zawodników dla realu . Real jest nam winny ( !!! ) 12 mln funtów za modrica i całą kwotę za bale`a . Podobno chcą nam za te 12 mln wcisnąć Quentrao. Osobiście jestem za tym , aby na WHL zawitali Di maria , quentrao , morata i higuain ( tak jak było planowane na wakacjach ) - levy musi zrozumieć , że kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości , a więc niech żąda zawodników
Coentrao

Jak Przytuła: "Dla mnie to najlepsza 5 lewych obrońców w Europie" ;p
Serio Coentrao byłby kozak transfer
Coentrao :cwaniak: Jak Przytuła: "Dla mnie to najlepsza 5 lewych obrońców w Europie" ;p
Serio Coentrao byłby kozak transfer ;)
5 stycznia 2014, 19:35 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Osobiście jestem za tym , aby na WHL zawitali Di maria , quentrao , morata i higuain ( tak jak było planowane na wakacjach ) - levy musi zrozumieć , że kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości , a więc niech rząda zawodników
Hiquain, już od pewnego czasu, strzela bramki w Neapolu
Hiquain, już od pewnego czasu, strzela bramki w Neapolu ;P
Can't Smile Without You!!!
5 stycznia 2014, 19:59 [cytuj]
No to kto byłby do wyjecia za 100 mln z Realu. Ja bym brał Fabio, Benzeme i Di Marie. I Real placi ich tygodniowki przez rok. Hajs sie ma zgadzać.
No to kto byłby do wyjecia za 100 mln z Realu. Ja bym brał Fabio, Benzeme i Di Marie. I Real placi ich tygodniowki przez rok. Hajs sie ma zgadzać
5 stycznia 2014, 20:05 [cytuj]
[quote=Drugler]kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości/quote]
na tempo spłaty sie zgodził, ale ze nie dostanie całości? przecież to nie ma sensu, bo niby jak;p
[quote=Drugler]kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości/quote]
na tempo spłaty sie zgodził, ale ze nie dostanie całości? przecież to nie ma sensu, bo niby jak;p