Forum dyskusyjne
5 stycznia 2014, 20:38 [cytuj]
Druglerowi chyba chodziło o to, że nie dostanie całej kasy naraz
Druglerowi chyba chodziło o to, że nie dostanie całej kasy naraz :tak:
6 stycznia 2014, 13:00 [cytuj]
Robert powiedział/a:
[quote=Drugler]kasy nie dostanie za szybko , a na pewno nie w całości/quote]
na tempo spłaty sie zgodził, ale ze nie dostanie całości? przecież to nie ma sensu, bo niby jak;p
Ty Tracz już wiesz najlepiej jak nie płacić pełnej kasy
Ty Tracz już wiesz najlepiej jak nie płacić pełnej kasy :D :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 stycznia 2014, 13:11 [cytuj]
Może Joveticia dało by się wyciągnąć ?
a na obrone z City Lescott jest do wydania
i brak pomysłów na lewą obrone;/
a na obrone z City Lescott jest do wydania ;)
6 stycznia 2014, 13:30 [cytuj]
Głośno na temat wypożyczenia Lameli do Interu, dużo bulwarówek o tym pisze, jeśli jest coś w tym prawdy to Levy z Baldinim wyjdą na idiotów jak go wypożyczą do Włoch. Chłopak nie zna języka angielskiego, nie dostaje szans na boisku i jak ma się wkomponować do drużyny ? A potencjał napewno ma i było to widać nie raz. Głupotą byłoby go wypożyczyć do tej ligi z której przyszedł, mam nadzieje, że to tylko plotki.
Głośno na temat wypożyczenia Lameli do Interu, dużo bulwarówek o tym pisze, jeśli jest coś w tym prawdy to Levy z Baldinim wyjdą na idiotów jak go wypożyczą do Włoch. Chłopak nie zna języka angielskiego, nie dostaje szans na boisku i jak ma się wkomponować do drużyny ? A potencjał napewno ma i było to widać nie raz. Głupotą byłoby go wypożyczyć do tej ligi z której przyszedł, mam nadzieje, że to tylko plotki
6 stycznia 2014, 14:14 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ty Tracz już wiesz najlepiej jak nie płacić pełnej kasy

a już myslałem ze nikt nie pozna i bedą pisać ze to Tim
Topola2994 powiedział/a:
a na obrone z City Lescott jest do wydania
Lescott zarabia 90 tysi
Jovetic jeszcze wiecej
a oboje bardzo mało grają, nie wiem czy warto wydawać taką kase;p
co do Lameli, podobno ktoś to dementował ze to ploty, juz jakiś czas temu
a już myslałem ze nikt nie pozna i bedą pisać ze to Tim:rotfl:
[quote=Topola2994]Może Joveticia dało by się wyciągnąć ?
a na obrone z City Lescott jest do wydania ;)
6 stycznia 2014, 14:44 [cytuj]
jeśli JD odejdzie - trzeba będzie kogoś wypożyczyć do napadu ... może Karim Benzema ... w zamian za umorzenie kilku mln długu Realu wobec nas
jeśli JD odejdzie - trzeba będzie kogoś wypożyczyć do napadu ... może Karim Benzema ... w zamian za umorzenie kilku mln długu Realu wobec nas :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 stycznia 2014, 14:48 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jeśli JD odejdzie - trzeba będzie kogoś wypożyczyć do napadu ... może Karim Benzema ... w zamian za umorzenie kilku mln długu Realu wobec nas

lepiej niech nam dadzą kase to sie kogoś kupi, zresztą Benzema wątpie aby był do ruszenia
lepiej niech nam dadzą kase to sie kogoś kupi, zresztą Benzema wątpie aby był do ruszenia:P
6 stycznia 2014, 17:04 [cytuj]
Co do Lameli nie mogli tego zdementować bo ploty pojawią się dzisiaj i jest co raz to głośniej. Owszem wcześniej też o tym pisano, ale teraz co raz więcej jest tego. Ponoć interesujemy sie Kalou, jak dla mnie już przeciętny zawodnik.
Co do Lameli nie mogli tego zdementować bo ploty pojawią się dzisiaj i jest co raz to głośniej. Owszem wcześniej też o tym pisano, ale teraz co raz więcej jest tego. Ponoć interesujemy sie Kalou, jak dla mnie już przeciętny zawodnik
6 stycznia 2014, 17:12 [cytuj]
oddanie Lameli na wypożyczenie i wzięcie Kalou?
są 2 opcje, mamy w klubie idiotów, a 2 to idiotami są ci co to wymyślają
oddanie Lameli na wypożyczenie i wzięcie Kalou?
są 2 opcje, mamy w klubie idiotów, a 2 to idiotami są ci co to wymyślają;P
6 stycznia 2014, 17:17 [cytuj]
Robert powiedział/a:
lepiej niech nam dadzą kase to sie kogoś kupi, zresztą Benzema wątpie aby był do ruszenia

wydaje mi się, że jest im coraz mniej potrzebny
wydaje mi się, że jest im coraz mniej potrzebny
:mysli:
6 stycznia 2014, 17:18 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/transferowy-niewypal-tottenhamu-coraz-blizej-interu/pbrjm
na onecie już trąbią
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/transferowy-niewypal-tottenhamu-coraz-blizej-interu/pbrjm
na onecie już trąbią
6 stycznia 2014, 17:22 [cytuj]
Lamela ma być wypożyczony do Interu ? ktoś na WHL choruje na głowę??
Lamela ma być wypożyczony do Interu ? ktoś na WHL choruje na głowę?? :|
6 stycznia 2014, 18:04 [cytuj]
Przecież Brian Lamela, brat Erika, powiedział że Erik zostaję skupia się na THFC a to są ploty
Przecież Brian Lamela, brat Erika, powiedział że Erik zostaję skupia się na THFC a to są ploty :bezradny:
Offence win games, defence wins titles
6 stycznia 2014, 18:13 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Przecież Brian Lamela, brat Erika, powiedział że Erik zostaję skupia się na THFC a to są ploty

właśnie
właśnie:ok:
6 stycznia 2014, 18:24 [cytuj]
Powiedział, jakiś czas temu. U nas w klubie to rzeczy dzieją się zbyt szybko by je połapać, a że Levy do najmądrzejszych nie należy to wszystko jest możliwe.
Powiedział, jakiś czas temu. U nas w klubie to rzeczy dzieją się zbyt szybko by je połapać, a że Levy do najmądrzejszych nie należy to wszystko jest możliwe
6 stycznia 2014, 18:58 [cytuj]
Jak tak to ja wysyłam paczkę do Londynu z jajkiem żeby osoby odpowiedzialne w klubie za ten transfer mogły sobie to jajko rozbić na głowie!!!
W ogóle ten Baldini to mi sie już nie podoba. Roma sie go pozbyła i vice-lider. Pamiętam jak kibic Romy zawitał na początku sezonu z proroczą informacją że jeszcze nam ten "transfer" sie czkawką odbije
Jak tak to ja wysyłam paczkę do Londynu z jajkiem żeby osoby odpowiedzialne w klubie za ten transfer mogły sobie to jajko rozbić na głowie!!!
W ogóle ten Baldini to mi sie już nie podoba. Roma sie go pozbyła i vice-lider. Pamiętam jak kibic Romy zawitał na początku sezonu z proroczą informacją że jeszcze nam ten "transfer" sie czkawką odbije
6 stycznia 2014, 19:02 [cytuj]
Talking THFC™ @TalkingTHFC
@AssouEkotto Perfect answer Benny. Will you be helping us to get the big 4? Are you coming back? Lol.
Benoit Assou-Ekotto
Follow
@TalkingTHFC nope i dont com bk... 💭
11:57 AM - 5 Jan 2014
Twitter
http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2014/01/02/4516681/holtby-seeking-tottenham-talks-as-schalke-circle?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
sytuacja Holtby'ego dalej niepewna
I Adam Suter z Twittera:
Erik's representative is pushing for him to play or go out on loan NOT Lamelaand YES there is truth to Shane Long would replace JD.
Talking THFC™ @TalkingTHFC
@AssouEkotto Perfect answer Benny. Will you be helping us to get the big 4? Are you coming back? Lol.
Benoit Assou-Ekotto
Follow
@TalkingTHFC nope i dont com bk... 💭
11:57 AM - 5 Jan 2014
Twitter
http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2014/01/02/4516681/holtby-seeking-tottenham-talks-as-schalke-circle?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
sytuacja Holtby'ego dalej niepewna
I Adam Suter z Twittera:
Erik's representative is pushing for him to play or go out on loan NOT Lamelaand YES there is truth to Shane Long would replace JD
6 stycznia 2014, 19:19 [cytuj]
Shane Long jest dobrym rozwiązaniem ... jak chcemy być mniej więcej w czołówce dolnej części tabeli . Każdy ( z 5 z 7 czołowych klubów ) ma przyzwoitego napastnika : suarez , lukaku , rvp / rooney , giroud , ayew ... no i zostajemy my+chelsea . Chelsea z tego co słyszałem to stara się o falcao / coste / higuaina a my staramy się o Longa? Proszę Was , albo baldini stara się i szuka jakiś dobrych grajków albo robimy z tottenhamu drugie Hull
Shane Long jest dobrym rozwiązaniem ... jak chcemy być mniej więcej w czołówce dolnej części tabeli . Każdy ( z 5 z 7 czołowych klubów ) ma przyzwoitego napastnika : suarez , lukaku , rvp / rooney , giroud , ayew ... no i zostajemy my+chelsea . Chelsea z tego co słyszałem to stara się o falcao / coste / higuaina a my staramy się o Longa? Proszę Was , albo baldini stara się i szuka jakiś dobrych grajków albo robimy z tottenhamu drugie Hull
6 stycznia 2014, 19:24 [cytuj]
Napastnik jest po to, żeby strzelać bramki, nie zawsze wielkie nazwisko gracza to pokazuje. Jak przyjdzie Long za te 3 mln. funtów i będzie strzelał co ma strzelać to dlaczego ma być złym transferem ? Jestem jak najbardziej za takim rozwiązaniem, jeśli miałby odejść Defoe. W dodatku gra w Premier League i byłby na teraz.
Napastnik jest po to, żeby strzelać bramki, nie zawsze wielkie nazwisko gracza to pokazuje. Jak przyjdzie Long za te 3 mln. funtów i będzie strzelał co ma strzelać to dlaczego ma być złym transferem ? Jestem jak najbardziej za takim rozwiązaniem, jeśli miałby odejść Defoe. W dodatku gra w Premier League i byłby na teraz
6 stycznia 2014, 19:52 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Na piłkarzy pokroju Lukaku, Suarez, RVP, Rooney nie możemy sobie pozwolić bo nas na to nie stać, a oni by nie chcieli grać w klubie bez LM (w dodatku z człowiekiem z nikąd na ławce trenerskiej) więc Soldado i Ade to na obecną chwilę optymalne rozwiązania. Ciężko byłoby kupić kogoś dużo lepszego od nich. Long ma być zastępcą Defoe, czyli rezerwowym, a nie grającym pierwsze skrzypce.
Na piłkarzy pokroju Lukaku, Suarez, RVP, Rooney nie możemy sobie pozwolić bo nas na to nie stać, a oni by nie chcieli grać w klubie bez LM (w dodatku z człowiekiem z nikąd na ławce trenerskiej) więc Soldado i Ade to na obecną chwilę optymalne rozwiązania. Ciężko byłoby kupić kogoś dużo lepszego od nich. Long ma być zastępcą Defoe, czyli rezerwowym, a nie grającym pierwsze skrzypce