Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
6 stycznia 2014, 20:20 [cytuj]
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1557691_684593951580750_1576781711_n.jpg

stworzyłem taki o to obrazek i jestem z niego bardzo dumny :D

ps. jakie modric rzuca piły w realu :brawo: szkoda, że odszedł :/
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1557691_684593951580750_1576781711_n.jpg stworzyłem taki o to obrazek i jestem z niego bardzo dumny :D ps. jakie modric rzuca piły w realu :brawo: szkoda, że odszedł :/
6 stycznia 2014, 20:41 [cytuj]
Smackey, widziałem go w necie przed chwilą :D

Jak juz się śmiejemy z innych zespołów:

What's the difference between a tea bag and Man United?

A tea bag stays in the cup longer !
Smackey, widziałem go w necie przed chwilą :D Jak juz się śmiejemy z innych zespołów: What's the difference between a tea bag and Man United? A tea bag stays in the cup longer !
6 stycznia 2014, 20:44 [cytuj]
"Theo Walcott z powodu kontuzji zapewne nie zagra na mundialu.

Theo Walcott, gwiazdor Arsenalu, podczas sobotniego meczu z Tottenhamem doznał kontuzji. Dziś okazało się, że zerwał więzadła krzyżowe w lewym kolanie. Będzie pauzować przez pół roku. Oznacza to, że 24-letni skrzydłowy prawdopodobnie nie pojedzie na mundial. Niebawem Walcott będzie operowany."

a taki śmieszek z niego byl;P

dla niego ten puchar jest ważniejszy jak mundial:rotfl:
"Theo Walcott z powodu kontuzji zapewne nie zagra na mundialu. Theo Walcott, gwiazdor Arsenalu, podczas sobotniego meczu z Tottenhamem doznał kontuzji. Dziś okazało się, że zerwał więzadła krzyżowe w lewym kolanie. Będzie pauzować przez pół roku. Oznacza to, że 24-letni skrzydłowy prawdopodobnie nie pojedzie na mundial. Niebawem Walcott będzie operowany." a taki śmieszek z niego byl;P dla niego ten puchar jest ważniejszy jak mundial:rotfl:
6 stycznia 2014, 21:01 [cytuj]
Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe, Teo Wallcottcie!
Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe, Teo Wallcottcie!
Offence win games, defence wins titles
7 stycznia 2014, 15:06 [cytuj]
Do ataku do wzięcia od reki za podobne pieniądze jak S.Long jest łotewski kałasznikow Artjoms Rudnevs. :)
Do ataku do wzięcia od reki za podobne pieniądze jak S.Long jest łotewski kałasznikow Artjoms Rudnevs. :)
7 stycznia 2014, 15:34 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Lamela ma być wypożyczony do Interu ? ktoś na WHL choruje na głowę?? :|

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10555122/Tottenham-will-not-send-Erik-Lamela-out-on-loan-despite-record-signing-being-linked-with-switch-to-Inter-Milan.html

...calm down and take it easy, Tiger :D
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10555122/Tottenham-will-not-send-Erik-Lamela-out-on-loan-despite-record-signing-being-linked-with-switch-to-Inter-Milan.html ...calm down and take it easy, Tiger :D
Can't Smile Without You!!!
7 stycznia 2014, 17:33 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10555122/Tottenham-will-not-send-Erik-Lamela-out-on-loan-despite-record-signing-being-linked-with-switch-to-Inter-Milan.html

...calm down and take it easy, Tiger :D

no .. uspokoiłeś mnie Tuczi :plotki:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 stycznia 2014, 17:52 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

W sumie to...

http://metro.co.uk/2014/01/07/erik-lamela-wants-to-quit-tottenham-in-january-reveals-father-jose-lamela-4253483/

...źródło pizd*wate, ale już sam zaczynam mieć wątpliwości :|

Inna rzecz, że podkreśla, iż my nie chcemy go puścić w styczniu. Ale, jeśli on jest "nieszczęśliwy" to wiele nam nie da...

Och, losie niewdzięczny :blee:
W sumie to... http://metro.co.uk/2014/01/07/erik-lamela-wants-to-quit-tottenham-in-january-reveals-father-jose-lamela-4253483/ ...źródło pizd*wate, ale już sam zaczynam mieć wątpliwości :| Inna rzecz, że podkreśla, iż my nie chcemy go puścić w styczniu. Ale, jeśli on jest "nieszczęśliwy" to wiele nam nie da... Och, losie niewdzięczny :blee:
7 stycznia 2014, 18:14 [cytuj]
metro ?
zobaczymy co z tego wyjdzie .. jeśli już ma gdzieś iść to do QPR albo Crystal Palace ... nigdzie poza Lądek
metro ? zobaczymy co z tego wyjdzie .. jeśli już ma gdzieś iść to do QPR albo Crystal Palace ... nigdzie poza Lądek
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 stycznia 2014, 19:04 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
W sumie to...

http://metro.co.uk/2014/01/07/erik-lamela-wants-to-quit-tottenham-in-january-reveals-father-jose-lamela-4253483/

...źródło pizd*wate, ale już sam zaczynam mieć wątpliwości :|

Inna rzecz, że podkreśla, iż my nie chcemy go puścić w styczniu. Ale, jeśli on jest "nieszczęśliwy" to wiele nam nie da...

Och, losie niewdzięczny :blee:

Metro już dało Garethowi kontrakt :P
Offence win games, defence wins titles
7 stycznia 2014, 19:16 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Masz rację Patriczi i dlatego też napisałem, że źródło pizd*wate. Bardziej martwi mnie cytat wypowiedzi jego ojca...
Masz rację Patriczi i dlatego też napisałem, że źródło pizd*wate. Bardziej martwi mnie cytat wypowiedzi jego ojca
7 stycznia 2014, 21:39 [cytuj]
I są konkrety tylko, że nie w tym kierunku idące. Wypożyczyć tak ale nie do Italii tylko do Hull, Cardiff czy nawet CrystalP.

Erik Lamela’s Tottenham career looks all but over after his father revealed the player is desperate to quit White Hart Lane.

- FJ

Lamela only joined Spurs in the summer as part of a club record £30million deal, but he has struggled to adapt to life in England.

And despite Tim Sherwood previously shrugging off speculation that the 21-year-old could leave on-loan this month, Jose Lamela says his son is desperate to leave.

Erik is not happy and wants to go back to Italy,’ he told the Italian media.

‘He has been linked with Lazio, but I don’t know anything about this. Could he re-join Roma? I don’t know.

‘Tottenham does not want him to leave in January.’

Lamela has made just nine Premier League appearances this term – and was previously linked with a transfer to Inter Milan.
I są konkrety tylko, że nie w tym kierunku idące. Wypożyczyć tak ale nie do Italii tylko do Hull, Cardiff czy nawet CrystalP. Erik Lamela’s Tottenham career looks all but over after his father revealed the player is desperate to quit White Hart Lane. - FJ Lamela only joined Spurs in the summer as part of a club record £30million deal, but he has struggled to adapt to life in England. And despite Tim Sherwood previously shrugging off speculation that the 21-year-old could leave on-loan this month, Jose Lamela says his son is desperate to leave. Erik is not happy and wants to go back to Italy,’ he told the Italian media. ‘He has been linked with Lazio, but I don’t know anything about this. Could he re-join Roma? I don’t know. ‘Tottenham does not want him to leave in January.’ Lamela has made just nine Premier League appearances this term – and was previously linked with a transfer to Inter Milan
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 stycznia 2014, 21:54 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Shane Long jest dobrym rozwiązaniem ... jak chcemy być mniej więcej w czołówce dolnej części tabeli . Każdy ( z 5 z 7 czołowych klubów ) ma przyzwoitego napastnika : suarez , lukaku , rvp / rooney , giroud , ayew ... no i zostajemy my+chelsea . Chelsea z tego co słyszałem to stara się o falcao / coste / higuaina a my staramy się o Longa? Proszę Was , albo baldini stara się i szuka jakiś dobrych grajków albo robimy z tottenhamu drugie Hull

Początki Girouda na wyspach też kolorowe nie były, później się jakoś rozkręcił, jestem pewien, że Soldado odpali, bo mówta co chceta, ale Roberto to świetny napastnik :)

Tak jak już ktoś napisał Shaw za grosze na ławkę jak najbardziej, ograny i przyzwoity :P
Początki Girouda na wyspach też kolorowe nie były, później się jakoś rozkręcił, jestem pewien, że Soldado odpali, bo mówta co chceta, ale Roberto to świetny napastnik :) Tak jak już ktoś napisał Shaw za grosze na ławkę jak najbardziej, ograny i przyzwoity :P
7 stycznia 2014, 22:17 [cytuj]
Giroud sie rozkręcił? Od kiedy?
Giroud sie rozkręcił? Od kiedy?
7 stycznia 2014, 22:46 [cytuj]
Mr_Johny_Mk powiedział/a:

Tak jak już ktoś napisał Shaw za grosze na ławkę jak najbardziej, ograny i przyzwoity :P

Shaw ? ten lewy obronca od świetych?:rotfl::wysmiewacz:
8 stycznia 2014, 02:13 [cytuj]
tuczi, chyba niestety trzeba zacząć oswajać się z tym, że Lamela nie da sobie u nas rady :( Szkoda, strasznie wierzyłem w tego zawodnika... A najbardziej boli mnie ta kwota - 30 mln...

Podobno Berbatov ma iść do Gunnersów... Na dodatek Wenger widziany na treningu z Costą...

http://media1.sulia.com/static/user_images/61/2014-01-07/c0424d7f-c554-4b87-8807-3edab3ab7b8d.png :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
tuczi, chyba niestety trzeba zacząć oswajać się z tym, że Lamela nie da sobie u nas rady :( Szkoda, strasznie wierzyłem w tego zawodnika... A najbardziej boli mnie ta kwota - 30 mln... Podobno Berbatov ma iść do Gunnersów... Na dodatek Wenger widziany na treningu z Costą... http://media1.sulia.com/static/user_images/61/2014-01-07/c0424d7f-c554-4b87-8807-3edab3ab7b8d.png :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
8 stycznia 2014, 07:24 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Matko nie Shaw tylko Long nie wiem co mi się pokręciło :P
Matko nie Shaw tylko Long nie wiem co mi się pokręciło :P
8 stycznia 2014, 07:28 [cytuj]
Trzeba zrobić deal z Roma oddać Lamele a zabrać Pjanica. :-)
Trzeba zrobić deal z Roma oddać Lamele a zabrać Pjanica. :-)
8 stycznia 2014, 09:23 [cytuj]
Facet jest u nas 5 miesięcy, nikt nie daje mu zbyt wielu szans na pokazanie się, a wy chcielibyście go już sprzedawać. No ludzie, dajcie mu chociaż dograć ten sezon..

Przed sezonem tylu z Was - w tym ja - tak pięknie pisało, że w 2013/2014 spokojnie zgrajmy zespół, dajmy im się przystosować, a teraz wyganiacie wszystkich na półmetku sezonu. Lamela to nie twardziel w rodzaju Teveza czy Aguero, który poradzi sobie od razu po przyjściu do nowego klubu; W Romie też od razu nie błyszczał. Poza tym, mi się tam jego gra wielokrotnie w barwach Spurs podobało, widać nieprawdopodobny potencjał, więc jakiekolwiek pomysły, żeby go czym prędzej sprzedawać, to dla mnie bzdury.
Facet jest u nas 5 miesięcy, nikt nie daje mu zbyt wielu szans na pokazanie się, a wy chcielibyście go już sprzedawać. No ludzie, dajcie mu chociaż dograć ten sezon.. Przed sezonem tylu z Was - w tym ja - tak pięknie pisało, że w 2013/2014 spokojnie zgrajmy zespół, dajmy im się przystosować, a teraz wyganiacie wszystkich na półmetku sezonu. Lamela to nie twardziel w rodzaju Teveza czy Aguero, który poradzi sobie od razu po przyjściu do nowego klubu; W Romie też od razu nie błyszczał. Poza tym, mi się tam jego gra wielokrotnie w barwach Spurs podobało, widać nieprawdopodobny potencjał, więc jakiekolwiek pomysły, żeby go czym prędzej sprzedawać, to dla mnie bzdury
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
8 stycznia 2014, 10:39 [cytuj]
berbatov więcej niż 10 goli w sezonie raczej nie ustrzeli, niech se idzie do arsenalu
berbatov więcej niż 10 goli w sezonie raczej nie ustrzeli, niech se idzie do arsenalu
|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się