Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  36  37  38  39  40    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
9 stycznia 2014, 03:43 [cytuj]
;(;(;(;( wiele wyzwisk na niego rzucałem ale defoe to defoe :X:X:X
;(;(;(;( wiele wyzwisk na niego rzucałem ale defoe to defoe :X:X:X
9 stycznia 2014, 09:59 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Gówno dający w ataku? Atak to nie tylko bramki, a jak popatrzysz np. na skrót meczu z United, to zobaczysz ile w tym meczu dał nam Soldado. Chyba, że jego nogi wg ciebie są tylko do strzelania bramek i cała reszta się nie liczy. W takim razie serdecznie przepraszam. Masz rację, geniuszu. :X

PS Zdecydowanie, zgadzam się. Sherwood to idiota, że wystawia zdrowego Soldado, a kontuzjowany Lamela nie jest nawet na ławce
Od czego jest napastnik? Od strzelania bramek? Chyba od strzelania. Ale może się pomyliłem. Napastnika rozlicza się ze STRZELANIA a jak nie strzela to coś jest chyba nie tak? Czy wszystko jest w porzadku z 1 strzeloną bramką z gry? Widuję tu nie raz komentarze że takie akcje co Soldado marnuje to Defoe dupą by strzelił. Przecież on banalne akcje marnuje :krzyk: a co żeby nie marnował? Bylibyśmy wyżej.

Zapomniałbym, avatar zobowiązuje. Przepraszam szefie :blee:

Cieszę się że coraz bliżej opuszczenia klubu jest Defoe. Osłabiał nas ten człowiek od kilku-kilkunastu miesięcy.
Od czego jest napastnik? Od strzelania bramek? Chyba od strzelania. Ale może się pomyliłem. Napastnika rozlicza się ze STRZELANIA a jak nie strzela to coś jest chyba nie tak? Czy wszystko jest w porzadku z 1 strzeloną bramką z gry? Widuję tu nie raz komentarze że takie akcje co Soldado marnuje to Defoe dupą by strzelił. Przecież on banalne akcje marnuje :krzyk: a co żeby nie marnował? Bylibyśmy wyżej. Zapomniałbym, avatar zobowiązuje. Przepraszam szefie :blee: Cieszę się że coraz bliżej opuszczenia klubu jest Defoe. Osłabiał nas ten człowiek od kilku-kilkunastu miesięcy
9 stycznia 2014, 10:28 [cytuj]
SkajSports donosi, że Juve oferuje za Lamelę furkę hajsu i Vucinicia. Sam nie wiem, co o tym myśleć.
SkajSports donosi, że Juve oferuje za Lamelę furkę hajsu i Vucinicia. Sam nie wiem, co o tym myśleć
9 stycznia 2014, 10:30 [cytuj]
Furkę? Tzn w przybliżeniu ile? To taki klub który woli bardziej wyciągnąć kogoś za bezcen albo skorzystać z wolnego transferu. Na kogo oni ostatnio jakiś większy hajs wydali?
Furkę? Tzn w przybliżeniu ile? To taki klub który woli bardziej wyciągnąć kogoś za bezcen albo skorzystać z wolnego transferu. Na kogo oni ostatnio jakiś większy hajs wydali?
9 stycznia 2014, 10:36 [cytuj]
Nie wiem konkretnie ile. Na Sky piszą "Juve could offer experienced striker Mirko Vucinic in part-exchange", a w jakiejś angielskiej gazecie w nagłówku podane jest łączne 30M funciaków. Jednak sami wiemy, jak może być z prasowymi doniesieniami.
Nie wiem konkretnie ile. Na Sky piszą "Juve could offer experienced striker Mirko Vucinic in part-exchange", a w jakiejś angielskiej gazecie w nagłówku podane jest łączne 30M funciaków. Jednak sami wiemy, jak może być z prasowymi doniesieniami
9 stycznia 2014, 10:52 [cytuj]
Ja nie mogę uwierzyć że Lamela jest takim niewypałem. To wszystko to jakiś zły sen, koszmar. Latem pamiętam jak się cieszyliśmy a nieliczni chłodzili zapędy... no i wyszło na tych drugich. Dlaczego ten klub ma takiego pecha, nie rozumiem tego.
Ja nie mogę uwierzyć że Lamela jest takim niewypałem. To wszystko to jakiś zły sen, koszmar. Latem pamiętam jak się cieszyliśmy a nieliczni chłodzili zapędy... no i wyszło na tych drugich. Dlaczego ten klub ma takiego pecha, nie rozumiem tego
9 stycznia 2014, 12:20 [cytuj]
J.DEFOE to jest jeden z ulubionych moich zawodników Tottenhamu. Jak i Lennon czy BAE. No ale jakoś sobie nie wyobrażam teraz Tottenhamu bez Defoe. :( Tak samo jak i bez Lennon-a . Ale to inna bajka ;(;(;(;( szkoda. Bo ten piłkarz przez 12 lat dużo, nawet bardzo dużo dla nas zrobił
J.DEFOE to jest jeden z ulubionych moich zawodników Tottenhamu. Jak i Lennon czy BAE. No ale jakoś sobie nie wyobrażam teraz Tottenhamu bez Defoe. :( Tak samo jak i bez Lennon-a . Ale to inna bajka ;(;(;(;( szkoda. Bo ten piłkarz przez 12 lat dużo, nawet bardzo dużo dla nas zrobił
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
9 stycznia 2014, 16:43 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Ja nie mogę uwierzyć że Lamela jest takim niewypałem. To wszystko to jakiś zły sen, koszmar. Latem pamiętam jak się cieszyliśmy a nieliczni chłodzili zapędy... no i wyszło na tych drugich. Dlaczego ten klub ma takiego pecha, nie rozumiem tego

Ja pierdolę, toć dopiero 5 miesięcy minęło od tego transferu. Trochę cierpliwości!
Ja pierdolę, toć dopiero 5 miesięcy minęło od tego transferu. Trochę cierpliwości!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
9 stycznia 2014, 18:22 [cytuj]
Podobno Milan faraona oferuje ze erika ...
Podobno Milan faraona oferuje ze erika
9 stycznia 2014, 18:33 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Podobno Milan faraona oferuje ze erika

Faraona?
Faraona?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
9 stycznia 2014, 18:42 [cytuj]
el shaarawy
el shaarawy
9 stycznia 2014, 18:58 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Faraona?
smackey powiedział/a:
el shaarawy

Nie wiem , czemu we Włoszech tak wierzą w Erika :)
[quote=smackey]el shaarawy
9 stycznia 2014, 19:15 [cytuj]
Bo ma talent, potencjał ? Co pokazał u nas nawet, ale jak sie gra po 15 minut to nie można mieć formy meczowej a tym bardziej pokazać się jak z najlepszej strony. A tego faraonka niech sobie Milan zostawi, szklany jak nie wiem co, ledwo co wrócił po kontuzjii znów wypadł na pół roku, taki drugi szklany Rossi, tylko, że ten młodszy. Wole Lamele i on zostanie, nigdzie nie pójdzie a jak go sprzedadzą to jedno jest pewne, Levy z Baldinim muszą opuścić ten klub.
Bo ma talent, potencjał ? Co pokazał u nas nawet, ale jak sie gra po 15 minut to nie można mieć formy meczowej a tym bardziej pokazać się jak z najlepszej strony. A tego faraonka niech sobie Milan zostawi, szklany jak nie wiem co, ledwo co wrócił po kontuzjii znów wypadł na pół roku, taki drugi szklany Rossi, tylko, że ten młodszy. Wole Lamele i on zostanie, nigdzie nie pójdzie a jak go sprzedadzą to jedno jest pewne, Levy z Baldinim muszą opuścić ten klub
9 stycznia 2014, 20:16 [cytuj]
Nici z transferu Defoe:

http://www.veooz.com/photos/G6MwLZ.html?tag=defoe
Nici z transferu Defoe: http://www.veooz.com/photos/G6MwLZ.html?tag=defoe
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 stycznia 2014, 21:24 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Nici z transferu Defoe:

http://www.veooz.com/photos/G6MwLZ.html?tag=defoe

dobre... aż zaplułem sobie laptopa :rotfl:

:]
dobre... aż zaplułem sobie laptopa :rotfl: :]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 stycznia 2014, 21:24 [cytuj]
i popsułem stronkę :|
i popsułem stronkę :|
9 stycznia 2014, 21:34 [cytuj]
http://www.goal.com/en/news/9/england/2014/01/09/4531144/tottenham-rule-out-lamela-loan-move?ICID=CP_105

potrzebny nam ten Vucinić :krzyk: w zamian ...
ale El Shaarawy :mysli:
http://www.goal.com/en/news/9/england/2014/01/09/4531144/tottenham-rule-out-lamela-loan-move?ICID=CP_105 potrzebny nam ten Vucinić :krzyk: w zamian ... ale El Shaarawy :mysli:
9 stycznia 2014, 21:36 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:

El Shaarawy to gracz jednej rundy praktycznie, od przyjścia Balo nie gra nic. Nie warto, jeszcze te kontuzje, co chwile. Dajcie spokój Lamela zostaję i kropka. Jak nie to Baldini wypad.
El Shaarawy to gracz jednej rundy praktycznie, od przyjścia Balo nie gra nic. Nie warto, jeszcze te kontuzje, co chwile. Dajcie spokój Lamela zostaję i kropka. Jak nie to Baldini wypad
Offence win games, defence wins titles
9 stycznia 2014, 22:57 [cytuj]
Pod koniec tamtego sezonu onety i im podobne rozpisywały się kto to by go nie kupi latem i jakiej kasy nie wyłoży, City, Arsenal... Potem przyszedł Balotelli, Shaarawy usiadł na ławce i zaczął łapać kontuzje. Nie wiem na co nam on. Ale nad Niangiem można by się poważnie zastanowić :)
Pod koniec tamtego sezonu onety i im podobne rozpisywały się kto to by go nie kupi latem i jakiej kasy nie wyłoży, City, Arsenal... Potem przyszedł Balotelli, Shaarawy usiadł na ławce i zaczął łapać kontuzje. Nie wiem na co nam on. Ale nad Niangiem można by się poważnie zastanowić :)
9 stycznia 2014, 23:37 [cytuj]
oglądałem Real - Osasuna
Modrić - super gra :ok:
GB11 - średnio, ale widać, że grał na 50%
oglądałem Real - Osasuna Modrić - super gra :ok: GB11 - średnio, ale widać, że grał na 50%
|<  <<  <  36  37  38  39  40    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 46 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się