Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  38  39  40  41  42    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
10 stycznia 2014, 16:44 [cytuj]
"Real Madryt ponoć zgodził się na wypożyczenie Alvaro Moraty do końca sezonu do Premier League. Dziś agent piłkarza przebywa w Londynie, gdzie rozmawia z przedstawicielami Tottenhamu, Arsenalu i West Hamu w kwestii przejścia 21-letniego napastnika do któregoś z tych klubów na okres kilku miesięcy. " to jest kur** jakiś żart? jeżeli rzeczywiście ktoś u nas jest zainteresowany wypożyczeniem go to bez żadnego gadania powienien u nas być, real śmieje się nam w żywe oczy. Umowa partnerska? smiech na sali..
"Real Madryt ponoć zgodził się na wypożyczenie Alvaro Moraty do końca sezonu do Premier League. Dziś agent piłkarza przebywa w Londynie, gdzie rozmawia z przedstawicielami Tottenhamu, Arsenalu i West Hamu w kwestii przejścia 21-letniego napastnika do któregoś z tych klubów na okres kilku miesięcy. " to jest kur** jakiś żart? jeżeli rzeczywiście ktoś u nas jest zainteresowany wypożyczeniem go to bez żadnego gadania powienien u nas być, real śmieje się nam w żywe oczy. Umowa partnerska? smiech na sali
10 stycznia 2014, 17:04 [cytuj]
Spurs may also have to contend with Europa League ties as well as Premier League fixtures, but Sherwood does not believe that Spurs need to move for a replacement in the January transfer window.

“We’re always looking but it’s nothing which I think is pressing,” he said. “We have Soldado, Adebayor - who’s in a rich vein of form at the moment. We also have Nacer Chadli, and Erik Lamela can play off the front.

“We have a lot of goalscoring options. Gylfi Sigurdsson’s got a good eye for a goal and a good scoring record. I think we’ve got enough goals from different positions in the squad - Harry Kane is another young boy who can come in.

“Unless something happened drastically to one of those boys in the meantime, we may act, but we’ve got no intention to do that now.”

http://www.tottenhamjournal.co.uk/tottenham-hotspur/tottenham-hotspur/sherwood_hails_defoe_as_spurs_striker_agrees_transfer_to_toronto_1_3199343
Spurs may also have to contend with Europa League ties as well as Premier League fixtures, but Sherwood does not believe that Spurs need to move for a replacement in the January transfer window. “We’re always looking but it’s nothing which I think is pressing,” he said. “We have Soldado, Adebayor - who’s in a rich vein of form at the moment. We also have Nacer Chadli, and Erik Lamela can play off the front. “We have a lot of goalscoring options. Gylfi Sigurdsson’s got a good eye for a goal and a good scoring record. I think we’ve got enough goals from different positions in the squad - Harry Kane is another young boy who can come in. “Unless something happened drastically to one of those boys in the meantime, we may act, but we’ve got no intention to do that now.” http://www.tottenhamjournal.co.uk/tottenham-hotspur/tottenham-hotspur/sherwood_hails_defoe_as_spurs_striker_agrees_transfer_to_toronto_1_3199343
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
10 stycznia 2014, 18:09 [cytuj]
Sherwood mi nie wygląda na bystrzaka który robiłby zasłonę dymną dopinając jakiś transfer z dala od błysków fleszy...
Sherwood mi nie wygląda na bystrzaka który robiłby zasłonę dymną dopinając jakiś transfer z dala od błysków fleszy
10 stycznia 2014, 18:39 [cytuj]
chyba, że Baldini daje mu instrukcje co ma powiedzieć :D
chyba, że Baldini daje mu instrukcje co ma powiedzieć :D
10 stycznia 2014, 20:36 [cytuj]
Wiem że onet...
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/barcelona-zaoferowala-tottenhamowi-isaaca-cuence/bebgs
Wiem że onet... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/barcelona-zaoferowala-tottenhamowi-isaaca-cuence/bebgs
10 stycznia 2014, 20:45 [cytuj]
To już wolę dawać szanse Kane'owi. Cuenca by potrzebował pól roku żeby przywywknąć do Premier League, a później by wrócił do Barcelony.
To już wolę dawać szanse Kane'owi. Cuenca by potrzebował pól roku żeby przywywknąć do Premier League, a później by wrócił do Barcelony
10 stycznia 2014, 20:55 [cytuj]
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/272745.html#G63QakyXCFbHqvdW.99

i bardzo dobrze.
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/272745.html#G63QakyXCFbHqvdW.99 i bardzo dobrze
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 stycznia 2014, 21:52 [cytuj]
Lamela ma być partnerem Adebayora w ataku i basta!!!
10 stycznia 2014, 22:03 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

Kyrie elejson :D
Kyrie elejson :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 stycznia 2014, 23:34 [cytuj]
Jak dla mnie to branie mięsa odstrzałowego od kogoś (nawet z takiego klubu jak Barcelona) jest po prostu śmieszne dla klubu z aspiracjami związanymi z grą w Lidze Mistrzów. Widziałem go kilka razy w Ajaxie i moim zdaniem on się kompletnie nie nadaje do Premier League, a już na pewno nie jako środkowy napastnik. A jeśli chodzi o skrzydła to mamy zajęte miejsca, więc Cuenca i Barcelona muszą szukać innych frajerów.
Jak dla mnie to branie mięsa odstrzałowego od kogoś (nawet z takiego klubu jak Barcelona) jest po prostu śmieszne dla klubu z aspiracjami związanymi z grą w Lidze Mistrzów. Widziałem go kilka razy w Ajaxie i moim zdaniem on się kompletnie nie nadaje do Premier League, a już na pewno nie jako środkowy napastnik. A jeśli chodzi o skrzydła to mamy zajęte miejsca, więc Cuenca i Barcelona muszą szukać innych frajerów
11 stycznia 2014, 00:32 [cytuj]
jak juz kończy sie pozbywanie zbednych ludzi to ściągnąć jakiegoś ogórka? po cholere on;P
jak juz kończy sie pozbywanie zbednych ludzi to ściągnąć jakiegoś ogórka? po cholere on;P
11 stycznia 2014, 08:49 [cytuj]
Po prostu Barcelona szuka chętnego żeby im nie siedzial na trybunach.
Do nas pasuje jak pięść do oka...
Po prostu Barcelona szuka chętnego żeby im nie siedzial na trybunach. Do nas pasuje jak pięść do oka
11 stycznia 2014, 11:09 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Po prostu Barcelona szuka chętnego żeby im nie siedzial na trybunach.
Do nas pasuje jak pięść do oka

dokładnie :ok:
dokładnie :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 stycznia 2014, 12:50 [cytuj]
Przed sezonem media informowały że może do Tottenhamu trafić Marc Bartra. Wtedy wszyscy na forum mówili "Po co nam jakieś ogryzki z Barcy"
Tymczasem gra w pierwszej 11 kosztem Mascherano i Puyola. Zbiera dobre noty i pewnie pojedzie na Mundial.

Tyle że znając życie gdyby przyszedł do Londynu grałby dziś piach :P:P

Tak mi się przypomniało apropo Cuenci. Choć oczywiście zgadzam się z wami że ściąganie go nie jest dobrym pomysłem.
Przed sezonem media informowały że może do Tottenhamu trafić Marc Bartra. Wtedy wszyscy na forum mówili "Po co nam jakieś ogryzki z Barcy" Tymczasem gra w pierwszej 11 kosztem Mascherano i Puyola. Zbiera dobre noty i pewnie pojedzie na Mundial. Tyle że znając życie gdyby przyszedł do Londynu grałby dziś piach :P:P Tak mi się przypomniało apropo Cuenci. Choć oczywiście zgadzam się z wami że ściąganie go nie jest dobrym pomysłem
11 stycznia 2014, 13:23 [cytuj]
Podobno interesował nas też Montoya z Barcy. Co o nim myślicie?

Mateuszek powiedział/a:
Tera czaje, jaki rozkojarzony chyba jestem -.- :X

Ty to chyba jesteś rozkojarzony całe życie.
Ty to chyba jesteś rozkojarzony całe życie
LMAO
11 stycznia 2014, 14:29 [cytuj]
Zaaamknij... człowieku. Nie wiem za kogo ty sie uważasz tutaj :krzyk: jakieś dogryzanie czy coś.
Ciebie rozmowa nie dotyczy jeszcze sie wcinasz perfidnie. Takie komentarze to zostaw dla siebie.
Zaaamknij... człowieku. Nie wiem za kogo ty sie uważasz tutaj :krzyk: jakieś dogryzanie czy coś. Ciebie rozmowa nie dotyczy jeszcze sie wcinasz perfidnie. Takie komentarze to zostaw dla siebie
11 stycznia 2014, 15:27 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Zaaamknij... człowieku. Nie wiem za kogo ty sie uważasz tutaj :krzyk: jakieś dogryzanie czy coś.
Ciebie rozmowa nie dotyczy jeszcze sie wcinasz perfidnie. Takie komentarze to zostaw dla siebie

Takie odniosłem wrażenie po prostu i się podzieliłem swoim zdaniem. No, ale przepraszam. Nie wiedziałem, że nie mogę wyrażać swojego zdania na tym forum.
Takie odniosłem wrażenie po prostu i się podzieliłem swoim zdaniem. No, ale przepraszam. Nie wiedziałem, że nie mogę wyrażać swojego zdania na tym forum
LMAO
11 stycznia 2014, 15:42 [cytuj]
No chyba można ale nie wiem czy mile widziane jest dopierdalanie innym użytkownikom? Potem zdziwienie czemu na spursmanii taki poziom. Beka. Sam zaczepiasz :X nie pozdrawiam
No chyba można ale nie wiem czy mile widziane jest dopierdalanie innym użytkownikom? Potem zdziwienie czemu na spursmanii taki poziom. Beka. Sam zaczepiasz :X nie pozdrawiam
11 stycznia 2014, 16:09 [cytuj]
Jeśli chodzi o Bartre, to ja byłem za jego ściągnięciem od początku, ale teraz to już chyba nierealne. Co do Montoyi to sytuacja podobna jak z Cuencą. Niech ich Barcaa puści w pakiecie do Sunderlandu, bo u nas by nie mieli czego szukać na ławce. :P
Jeśli chodzi o Bartre, to ja byłem za jego ściągnięciem od początku, ale teraz to już chyba nierealne. Co do Montoyi to sytuacja podobna jak z Cuencą. Niech ich Barcaa puści w pakiecie do Sunderlandu, bo u nas by nie mieli czego szukać na ławce. :P
11 stycznia 2014, 18:17 [cytuj]
Bartra jest nie do wyciągnięcia i taka sama sytuacja była latem. Co do Montoyi to jest nie do wyciągnięcia, no chyba, że samemu zdecyduje się odejść, bo kończy mu się kontrakt. Chłopak zaczął grać, złapał formę i wątpię, żeby ktokolwiek chciał go oddać, biorąc pod uwagę jakim potencjałem dysponuje.
Na ławkę by się nie zmieścił? W formie to on bez większych problemów posłał Walkera na ławkę :)
To też raczej plotka, że trafi na White Hart Lane.

Co do Cuenci to potencjał sporawy, ale dosyć często łapię kontuzje. To też raczej informacja wyssana z palca, bo Tottenham nie potrzebuje kolejnego pomocnika i trafi do klubu, gdzie będzie mógł liczyć na regularne występy.

Jeśli chodzi o La Liga to najbardziej skupiłbym się na Moracie, bo chłopak ma talent, a w Realu na występy liczyć nie może. Potrzebny nam napastnik i na miejscu zarządu pomyślałbym o tym graczu.
Bartra jest nie do wyciągnięcia i taka sama sytuacja była latem. Co do Montoyi to jest nie do wyciągnięcia, no chyba, że samemu zdecyduje się odejść, bo kończy mu się kontrakt. Chłopak zaczął grać, złapał formę i wątpię, żeby ktokolwiek chciał go oddać, biorąc pod uwagę jakim potencjałem dysponuje. Na ławkę by się nie zmieścił? W formie to on bez większych problemów posłał Walkera na ławkę :) To też raczej plotka, że trafi na White Hart Lane. Co do Cuenci to potencjał sporawy, ale dosyć często łapię kontuzje. To też raczej informacja wyssana z palca, bo Tottenham nie potrzebuje kolejnego pomocnika i trafi do klubu, gdzie będzie mógł liczyć na regularne występy. Jeśli chodzi o La Liga to najbardziej skupiłbym się na Moracie, bo chłopak ma talent, a w Realu na występy liczyć nie może. Potrzebny nam napastnik i na miejscu zarządu pomyślałbym o tym graczu
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
|<  <<  <  38  39  40  41  42    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 35 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się