Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  39  40  41  42  43    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
11 stycznia 2014, 18:27 [cytuj]
po co nam ludzie, co mieli by sie uczyć gry na wyspach, przede wszystkim Morata, chcą to niech go sobie wysyłają gdzie chcą aby sie ogrywał, byle nie do nas
po co nam ludzie, co mieli by sie uczyć gry na wyspach, przede wszystkim Morata, chcą to niech go sobie wysyłają gdzie chcą aby sie ogrywał, byle nie do nas
11 stycznia 2014, 18:36 [cytuj]
Martin Montoya- nie ma tematu.

Z rundy na rundę jest coraz lepszy i na dziś jest godnym rywalem dla Alvesa. Już dziś gra tam bardzo dużo i dobrze.
Myślę że rok, dwa i będzie podstawowym zawodnikiem pierwszej 11 w Barcelonie.
Gdyby miał odejść to tylko dlatego że chciałby zmienić środowisko jak Valdes. Tylko że chyba nie zdążył się jeszcze znudzić zdobywaniem trofeów w FCB
Martin Montoya- nie ma tematu. Z rundy na rundę jest coraz lepszy i na dziś jest godnym rywalem dla Alvesa. Już dziś gra tam bardzo dużo i dobrze. Myślę że rok, dwa i będzie podstawowym zawodnikiem pierwszej 11 w Barcelonie. Gdyby miał odejść to tylko dlatego że chciałby zmienić środowisko jak Valdes. Tylko że chyba nie zdążył się jeszcze znudzić zdobywaniem trofeów w FCB
11 stycznia 2014, 18:38 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Jeśli chodzi o La Liga to najbardziej skupiłbym się na Moracie, bo chłopak ma talent, a w Realu na występy liczyć nie może. Potrzebny nam napastnik i na miejscu zarządu pomyślałbym o tym graczu

Ancelotti na dzisiejszej konfie wyraźnie zanaczył, że Morata nigdzie nie odejdzie w tym okienku.
Ancelotti na dzisiejszej konfie wyraźnie zanaczył, że Morata nigdzie nie odejdzie w tym okienku
Can't Smile Without You!!!
11 stycznia 2014, 22:22 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/premier-league-assou-ekotto-pozostanie-w-qpr-powrot-carrolla/kr51c :rotfl:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/premier-league-assou-ekotto-pozostanie-w-qpr-powrot-carrolla/kr51c :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
11 stycznia 2014, 23:36 [cytuj]
a na zdjeciu Hudd:wysmiewacz:
11 stycznia 2014, 23:37 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Właśnie to jest sedno sprawy :P informacje sprzed lat świetlnych w kłębowisku plotek ;)
Właśnie to jest sedno sprawy :P informacje sprzed lat świetlnych w kłębowisku plotek ;)
12 stycznia 2014, 01:46 [cytuj]
Lamela za Vucinica + pieniadze? Obilo mi sie cos takiego o uszy w trakcie spotkania. Jak dla mnie idiotyzm. Nie rozumialem transferu Argentynczyka, nadal nie rozumiem, ale taka transakcja to bylaby olbrzymia glupota. Za to powinny poleciec glowy. Co do Czarnogorca, to przy jego usposobieniu... z reszta, wiekszosc mysle, ze ma wyobrazenia, jak mogloby to idiotycznie wygladac.
Defoe odchodzi, to juz pewne. Jego milosnikiem nie bylem nigdy, ale i tego posuniecia nie rozumiem. Zmienilo sie ustawienie, na gre dwoma napastnikami. Dla mnie kwestia czasu jest to, kiedy Ade wyleci na kilka spotkan za jeden ze swoich wslizgow. Zapewne nie zrobi tego celowo, zapewne bedzie sie przy tym usmiechal, szczerze przepraszajac, ale wyleci. Wowczas 3 spotkania bedzie gral Kane, Holtby, Lamela, Chadli jako drugi napastnik? Tez tego nie widze, nie potrafie sobie wyobrazic.
Lamela za Vucinica + pieniadze? Obilo mi sie cos takiego o uszy w trakcie spotkania. Jak dla mnie idiotyzm. Nie rozumialem transferu Argentynczyka, nadal nie rozumiem, ale taka transakcja to bylaby olbrzymia glupota. Za to powinny poleciec glowy. Co do Czarnogorca, to przy jego usposobieniu... z reszta, wiekszosc mysle, ze ma wyobrazenia, jak mogloby to idiotycznie wygladac. Defoe odchodzi, to juz pewne. Jego milosnikiem nie bylem nigdy, ale i tego posuniecia nie rozumiem. Zmienilo sie ustawienie, na gre dwoma napastnikami. Dla mnie kwestia czasu jest to, kiedy Ade wyleci na kilka spotkan za jeden ze swoich wslizgow. Zapewne nie zrobi tego celowo, zapewne bedzie sie przy tym usmiechal, szczerze przepraszajac, ale wyleci. Wowczas 3 spotkania bedzie gral Kane, Holtby, Lamela, Chadli jako drugi napastnik? Tez tego nie widze, nie potrafie sobie wyobrazic
12 stycznia 2014, 09:56 [cytuj]
wtedy Eriksen zagra za napastnikiem:luzik:
wtedy Eriksen zagra za napastnikiem:luzik:
12 stycznia 2014, 10:08 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Potem zdziwienie czemu na spursmanii taki poziom. Beka.

"Taki", to znaczy jaki? Uważasz, że na Spursmanii jest niski poziom? Czytasz Ty aby inne polskie strony o zagranicznych klubach :krzyk:
"Taki", to znaczy jaki? Uważasz, że na Spursmanii jest niski poziom? Czytasz Ty aby inne polskie strony o zagranicznych klubach :krzyk:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
12 stycznia 2014, 11:23 [cytuj]
Coentrao podobno w mułach , luke shawe w city za ( !!! ) 30 mln funtów , matić za 35 mln euro w chelsea .

Niech levy pie***li ten Madryt , nie dość że sprzedał im 2 gwiazdy to jeszcze nic za to nie zyskaliśmy ( kasa jeszcze nie doszła ) , a jeszcze odbyty zyskały ozila i teraz muły Coentrao ... A Morata byłby dobrym rozwiązaniem jeśli byłby na sprzedaż , nie na wypożyczenie .
Coentrao podobno w mułach , luke shawe w city za ( !!! ) 30 mln funtów , matić za 35 mln euro w chelsea . Niech levy pie***li ten Madryt , nie dość że sprzedał im 2 gwiazdy to jeszcze nic za to nie zyskaliśmy ( kasa jeszcze nie doszła ) , a jeszcze odbyty zyskały ozila i teraz muły Coentrao ... A Morata byłby dobrym rozwiązaniem jeśli byłby na sprzedaż , nie na wypożyczenie
12 stycznia 2014, 21:26 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
O kolejny...

Widziałem nie raz narzekali że poziom niski. No ale teraz to jest moja wina bo ja o tym wspomniałem. :wnerw: Weź człowieku... obudź się.
O kolejny... Widziałem nie raz narzekali że poziom niski. No ale teraz to jest moja wina bo ja o tym wspomniałem. :wnerw: Weź człowieku... obudź się
12 stycznia 2014, 22:47 [cytuj]
Baldini ma kontakty w Serie A no nie http://espnfc.com/blog/_/name/juventus/id/1217?cc=5739 niech go zaciągnie do Nas. 19 lat, 4 gole Milanowi, już 11 w tym sezonie, cholera czemu u Nas nikt tak nie może? :bezradny:
Baldini ma kontakty w Serie A no nie? http://espnfc.com/blog/_/name/juventus/id/1217?cc=5739 niech go zaciągnie do Nas. 19 lat, 4 gole Milanowi, już 11 w tym sezonie, cholera czemu u Nas nikt tak nie może? :bezradny:
13 stycznia 2014, 00:40 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
O kolejny...

Widziałem nie raz narzekali że poziom niski. No ale teraz to jest moja wina bo ja o tym wspomniałem. :wnerw: Weź człowieku... obudź się

Ok, obudzę się, ale pod jednym warunkiem - że popracujesz nad interpunkcją, okej? Bo, ekhm, poziom zaniżasz!
Ok, obudzę się, ale pod jednym warunkiem - że popracujesz nad interpunkcją, okej? Bo, ekhm, poziom zaniżasz!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
13 stycznia 2014, 10:48 [cytuj]
A co z nią? :plask:
A co z nią? :plask:
13 stycznia 2014, 13:33 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Widziałem nie raz narzekali że poziom niski. No ale teraz to jest moja wina bo ja o tym wspomniałem. :wnerw: Weź człowieku... obudź się

Nie martw się. Nikt nie mówi, że zaniżasz poziom, bo o tym wspomniałeś. Powód jest inny. ;)
Nie martw się. Nikt nie mówi, że zaniżasz poziom, bo o tym wspomniałeś. Powód jest inny. ;)
LMAO
13 stycznia 2014, 20:28 [cytuj]
cisza w zimie ... kurde jak sobie przypomnę gorące lato transferowe w naszym wykonaniu to nie poznaje tego Daniela i Franco ... z drugiej strony może i dobrze, 7 nowych piłkarzy to za dużo jak na jeden raz :mysli: - teraz, przydałby się jeden obrońca; najlepiej na lewą stronę ..
cisza w zimie ... kurde jak sobie przypomnę gorące lato transferowe w naszym wykonaniu to nie poznaje tego Daniela i Franco ... z drugiej strony może i dobrze, 7 nowych piłkarzy to za dużo jak na jeden raz :mysli: - teraz, przydałby się jeden obrońca; najlepiej na lewą stronę
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 stycznia 2014, 22:16 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
cisza w zimie ... kurde jak sobie przypomnę gorące lato transferowe w naszym wykonaniu to nie poznaje tego Daniela i Franco ... z drugiej strony może i dobrze, 7 nowych piłkarzy to za dużo jak na jeden raz :mysli: - teraz, przydałby się jeden obrońca; najlepiej na lewą stronę

Najlepiej dwóch prawy i lewy.
Najlepiej dwóch prawy i lewy
14 stycznia 2014, 12:27 [cytuj]
Transfer news
Napoli have offered tottenham £9m + ad-ons for Capoue.
Mirror believe Adebayor is close to completing a big money move to Arab club Al-ain
Transfer news Napoli have offered tottenham £9m + ad-ons for Capoue. Mirror believe Adebayor is close to completing a big money move to Arab club Al-ain
14 stycznia 2014, 13:20 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Transfer news
Napoli have offered tottenham £9m + ad-ons for Capoue.
Mirror believe Adebayor is close to completing a big money move to Arab club Al-ain
Mam nadzieje, że nigdzie go nie puszczą
Mam nadzieje, że nigdzie go nie puszczą
14 stycznia 2014, 13:27 [cytuj]
Ade czy Capoue? :D

Ktoś wie jak sobie Krkić radzi w Ajaxie? :mysli:
Ade czy Capoue? :D Ktoś wie jak sobie Krkić radzi w Ajaxie? :mysli:
|<  <<  <  39  40  41  42  43    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się