Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
17 stycznia 2014, 21:17 [cytuj]
Mi się marzy , aby Baldini ruszył dupe do Holandi i przypatrzył się Bakkaliemu .
Mi się marzy , aby Baldini ruszył dupe do Holandi i przypatrzył się Bakkaliemu
18 stycznia 2014, 01:57 [cytuj]
M'Vila podobnież opuszcza Kazań na rzecz Napoli, więc chyba Capoue zostaje ;)
M'Vila podobnież opuszcza Kazań na rzecz Napoli, więc chyba Capoue zostaje ;)
18 stycznia 2014, 02:01 [cytuj]
Przy taktyce 4-4-2, którą preferuje Sherwood mamy tylko 2 miejsca w środku pola, a świetnych graczy multum, więc po co nam Capoue? Jeśli dadzą za niego 10 mln to oddałbym go z ucałowaniem reki. Nie twierdzę, że jest słaby, podoba mi się jego gra, ale środek pola będzie należał do Paulinho-Dembele (ew. Bentaleb), a nie zapominajmy o Holtby'm, Carrollu i Sandro , który jest równie dobry w destrukcji. Szanse popularnego "Kapu" na grę są mizerne, ponieważ Tim uparcie (i słusznie) stawia na Bentaleba, a i Carrolla nie ściągałby z wypożyczenia bez powodu. Tak więc, jeśli Napoli da te 10 mln, to powinniśmy go puścić, ponieważ cena rynkowa tego zawodnika będzie stale spadać. A za te pieniądze możemy nabyć chociażby napastnika europejskiej klasy :)
Przy taktyce 4-4-2, którą preferuje Sherwood mamy tylko 2 miejsca w środku pola, a świetnych graczy multum, więc po co nam Capoue? Jeśli dadzą za niego 10 mln to oddałbym go z ucałowaniem reki. Nie twierdzę, że jest słaby, podoba mi się jego gra, ale środek pola będzie należał do Paulinho-Dembele (ew. Bentaleb), a nie zapominajmy o Holtby'm, Carrollu i Sandro , który jest równie dobry w destrukcji. Szanse popularnego "Kapu" na grę są mizerne, ponieważ Tim uparcie (i słusznie) stawia na Bentaleba, a i Carrolla nie ściągałby z wypożyczenia bez powodu. Tak więc, jeśli Napoli da te 10 mln, to powinniśmy go puścić, ponieważ cena rynkowa tego zawodnika będzie stale spadać. A za te pieniądze możemy nabyć chociażby napastnika europejskiej klasy :)
18 stycznia 2014, 05:25 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Mi się marzy , aby Baldini ruszył dupe do Holandi i przypatrzył się Bakkaliemu

Pytanie czy nas stać żeby wydać z 30 baniek na 17-latka? Poza tym PSV musiałoby być szalone, żeby pozbywać się talentu na miarę Hazarda
Pytanie czy nas stać żeby wydać z 30 baniek na 17-latka? Poza tym PSV musiałoby być szalone, żeby pozbywać się talentu na miarę Hazarda
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 stycznia 2014, 08:23 [cytuj]
varba powiedział/a:
Pytanie czy nas stać żeby wydać z 30 baniek na 17-latka?

Dlaczego mielibyśmy wydać za niego 30 mln ?

varba powiedział/a:
talent na miarę Hazarda
Dlaczego mielibyśmy wydać za niego 30 mln ? [quote=varba]talent na miarę Hazarda
18 stycznia 2014, 12:00 [cytuj]
Mimo wszystko za 17-latka 30mln to zdecydowanie za dużo . Nigdy nie wiadomo jak za dwa trzy lata będzie wyglądał , być może się już nie rozwinie i będzie tylko średnim w swoim wieku grajkiem .Wstrzymał bym się od takich kwot za takich młodych piłkarzy .
Mimo wszystko za 17-latka 30mln to zdecydowanie za dużo . Nigdy nie wiadomo jak za dwa trzy lata będzie wyglądał , być może się już nie rozwinie i będzie tylko średnim w swoim wieku grajkiem .Wstrzymał bym się od takich kwot za takich młodych piłkarzy
18 stycznia 2014, 12:02 [cytuj]
Nie potrafię zrozumieć komentarzy osób, które uważają żeby sprzedać Capoue. Jest on z Sandro jedynym nominalnym destruktorem, świetnie sobie radzi, a do tego może grać jako obrońca. Przypominam, że Janek oraz Kaboul jeszcze nie wrócili do zdrowia więc lepiej go mieć w zapasie.
Nie potrafię zrozumieć komentarzy osób, które uważają żeby sprzedać Capoue. Jest on z Sandro jedynym nominalnym destruktorem, świetnie sobie radzi, a do tego może grać jako obrońca. Przypominam, że Janek oraz Kaboul jeszcze nie wrócili do zdrowia więc lepiej go mieć w zapasie
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
18 stycznia 2014, 12:04 [cytuj]
Kupowanie 17-latka za 30 mln jest wielką głupotą, po prostu tak sie nie robi.
Kupowanie 17-latka za 30 mln jest wielką głupotą, po prostu tak sie nie robi
18 stycznia 2014, 13:29 [cytuj]
Lamela ma 21 lat wydaliśmy 30 milionów. I na razie nic nie wskazuje na to żeby to się zwróciło. :( (Dajmy mu czas :luzik: ) Ale za 17 wydać 30 kawałków to jak by kupić złotego poloneza za 20 tysięcy.
Lamela ma 21 lat wydaliśmy 30 milionów. I na razie nic nie wskazuje na to żeby to się zwróciło. :( (Dajmy mu czas :luzik: ) Ale za 17 wydać 30 kawałków to jak by kupić złotego poloneza za 20 tysięcy
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
18 stycznia 2014, 14:34 [cytuj]
wszystko wskazuje na to, że poza jakimś wypożyczeniem - nic nas w tym okienku już nie czeka ... może to i dobrze
wszystko wskazuje na to, że poza jakimś wypożyczeniem - nic nas w tym okienku już nie czeka ... może to i dobrze
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 stycznia 2014, 14:35 [cytuj]
choć LO bym nie pogradził
choć LO bym nie pogradził
18 stycznia 2014, 16:32 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Dla mnie oznacza to jedynie tyle że Daniel nie do końca wierzy że Tim może zostać z nami na dłużej. Szkoda tylko że lada moment możemy zostać bez napastnika.
Dla mnie oznacza to jedynie tyle że Daniel nie do końca wierzy że Tim może zostać z nami na dłużej. Szkoda tylko że lada moment możemy zostać bez napastnika
18 stycznia 2014, 16:56 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Dla mnie oznacza to jedynie tyle że Daniel nie do końca wierzy że Tim może zostać z nami na dłużej. Szkoda tylko że lada moment możemy zostać bez napastnika

też tak uważam - tylko 4 miejsce obroni jego posadę ... myślę, że Louis van Gaal lub ktoś jego pokroju jest w planach DL
:mysli:
też tak uważam - tylko 4 miejsce obroni jego posadę ... myślę, że Louis van Gaal lub ktoś jego pokroju jest w planach DL :mysli:
18 stycznia 2014, 21:44 [cytuj]
Ja myślę, że jakieś ruchy transferowe nastąpią. W ostatnich dwóch-trzech dniach częstotliwość plotek transferowych na nasz temat wyraźnie wzrosła.

Mówi się m.in. o Vucinicu, Quagiarelli, Pandevie, Bernardzie (wypożyczenie), Defour, Kalou.

Inna sprawa, że kolejni pomocnicy nam nie potrzebni, a ewentualne wzmocnienia dobrze by było gdyby były ograne w Anglii w przeciwnym wypadku znów potrzebny będzie półroczny okres aklimatyzacji... Z tych nazwisk które się przewijają Kalou byłby ok. Według mnie bardzo niedoceniany był jak grał w Chelsea, a jak wchodził z ławki to zawsze robił sporo zamieszania, dość często strzelał bramki i raczej nie narzekał, że jest rezerwowym. Moim zdaniem jako trzeci napastnik byłby idealny.

Napastnik + lewy obrońca i byłbym w 100% usatysfakcjonowany. I bez szaleństw, raczej uzupełnienia kadry, a nie piłkarze do pierwszego składu
Ja myślę, że jakieś ruchy transferowe nastąpią. W ostatnich dwóch-trzech dniach częstotliwość plotek transferowych na nasz temat wyraźnie wzrosła. Mówi się m.in. o Vucinicu, Quagiarelli, Pandevie, Bernardzie (wypożyczenie), Defour, Kalou. Inna sprawa, że kolejni pomocnicy nam nie potrzebni, a ewentualne wzmocnienia dobrze by było gdyby były ograne w Anglii w przeciwnym wypadku znów potrzebny będzie półroczny okres aklimatyzacji... Z tych nazwisk które się przewijają Kalou byłby ok. Według mnie bardzo niedoceniany był jak grał w Chelsea, a jak wchodził z ławki to zawsze robił sporo zamieszania, dość często strzelał bramki i raczej nie narzekał, że jest rezerwowym. Moim zdaniem jako trzeci napastnik byłby idealny. Napastnik + lewy obrońca i byłbym w 100% usatysfakcjonowany. I bez szaleństw, raczej uzupełnienia kadry, a nie piłkarze do pierwszego składu
18 stycznia 2014, 23:44 [cytuj]
To Pandev jeszcze żyje? :wysmiewacz: Jak mamy kupować napastnika, to nie szukajmy po cmentarzach/prosektoriach
To Pandev jeszcze żyje? :wysmiewacz: Jak mamy kupować napastnika, to nie szukajmy po cmentarzach/prosektoriach
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 stycznia 2014, 23:54 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

A Ty żyjesz?! Dawno Cię tu nie było ;)

Co do Pandeva, zgadzam się w pełnej rozciągłości.
A Ty żyjesz?! Dawno Cię tu nie było ;) Co do Pandeva, zgadzam się w pełnej rozciągłości
19 stycznia 2014, 03:21 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
też tak uważam - tylko 4 miejsce obroni jego posadę ... myślę, że Louis van Gaal lub ktoś jego pokroju jest w planach DL
:mysli:

wydaje mi się, że wtedy już w ogóle bedzie jak z dimateo.
nieoczekiwany sukces - trudno zwolnić. pierwszy krótszy okres niepowodzeń i nara :D
wydaje mi się, że wtedy już w ogóle bedzie jak z dimateo. nieoczekiwany sukces - trudno zwolnić. pierwszy krótszy okres niepowodzeń i nara :D
19 stycznia 2014, 11:10 [cytuj]
Potrzebny jest wysoki, silny napastnik, imo: Benteke, Ba lub Mandzukic :p

Przy okazji pozdrawiam wszystkich po długiej przerwie.
Potrzebny jest wysoki, silny napastnik, imo: Benteke, Ba lub Mandzukic :p Przy okazji pozdrawiam wszystkich po długiej przerwie
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
19 stycznia 2014, 12:01 [cytuj]
Transfermarkt.de podaje, że również Koguty są zainteresowane sprowadzeniem Mohameda Salaha, szkoda że news z końcówki maja. Nie miałbym nic przeciwko Egipcjaninowi. Do innych prawdopodobnych transferów zaliczani są Coentrao i Moussa Sow. Wszystkich mile bym tu widział, ale powątpiewam by Sherwood dostał taki kredyt zaufania, by pozwolono mu przeprowadzić większy transfer. Jak już nie raz mówiłem, sądzę że po MŚ ktoś go zastąpi, stawiam na Van Gaala (który sam mówi, że ciągnie go do BPL)
Transfermarkt.de podaje, że również Koguty są zainteresowane sprowadzeniem Mohameda Salaha, szkoda że news z końcówki maja. Nie miałbym nic przeciwko Egipcjaninowi. Do innych prawdopodobnych transferów zaliczani są Coentrao i Moussa Sow. Wszystkich mile bym tu widział, ale powątpiewam by Sherwood dostał taki kredyt zaufania, by pozwolono mu przeprowadzić większy transfer. Jak już nie raz mówiłem, sądzę że po MŚ ktoś go zastąpi, stawiam na Van Gaala (który sam mówi, że ciągnie go do BPL)
19 stycznia 2014, 12:04 [cytuj]
wypożyczenie Coentrao i jestem happy
wypożyczenie Coentrao i jestem happy
|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się