Forum dyskusyjne
19 stycznia 2014, 12:10 [cytuj]
9:50
The Sunday People claims that Manchester United are willing to spend £15million on Everton's Seamus Coleman, while Tottenham are said to be readying a summer approach for Aston Villa striker Christian Benteke.
9:47
The Sunday Mirror reports that Montpellier midfielder Remy Cabella is to become a Newcastle player this month, while Tottenham are ready to pay £28million for Borussia Dortmund midfielder Marco Reus.
Szalejemy!
The Sunday People claims that Manchester United are willing to spend £15million on Everton's Seamus Coleman, while Tottenham are said to be readying a summer approach for Aston Villa striker Christian Benteke.
The Sunday Mirror reports that Montpellier midfielder Remy Cabella is to become a Newcastle player this month, while Tottenham are ready to pay £28million for Borussia Dortmund midfielder Marco Reus.
Szalejemy! :rotfl:
19 stycznia 2014, 12:33 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Szalejemy!

ihhhhhhaaaa
ihhhhhhaaaa :rotfl:
:rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 stycznia 2014, 12:48 [cytuj]
Po pewnym czasie dziękowałem że nie kupili Benteke ale z drugiej strony kupili Soldado. Ja już nie wiem co by było gorsze. Reus u nas

a to dobre
Po pewnym czasie dziękowałem że nie kupili Benteke ale z drugiej strony kupili Soldado. Ja już nie wiem co by było gorsze. Reus u nas :wysmiewacz:a to dobre
19 stycznia 2014, 12:57 [cytuj]
..a ja myślę, że transfer Benteke do nas już w styczniu wcale nie jest taki nierealny - JD odchodzi ... z jego transferu mamy jakieś 7,5 mln GBP; jeśli odszedłby jeszcze Capoue za jakieś 11 mln to mamy kasę na Belga - króry zarabia a AV 56 tys. tyg. -

myślę, że jakieś 10 - 15 tys możemy do tego dołożyć. Poza-tym możemy go skusić grą w LE i może w LM ... no i Janek, Chadli i Dembele też nie są bez znaczenia
a ja myślę, że transfer Benteke do nas już w styczniu wcale nie jest taki nierealny - JD odchodzi ... z jego transferu mamy jakieś 7,5 mln GBP; jeśli odszedłby jeszcze Capoue za jakieś 11 mln to mamy kasę na Belga - króry zarabia a AV 56 tys. tyg. - :mysli: myślę, że jakieś 10 - 15 tys możemy do tego dołożyć. Poza-tym możemy go skusić grą w LE i może w LM ... no i Janek, Chadli i Dembele też nie są bez znaczenia :mysli:
19 stycznia 2014, 18:48 [cytuj]
Moim zdaniem AVilla teraz nie puściłaby Benteke za żadne skarby świata ,bo muszą się utrzymać za wszelką cenę ,a więc temat dopiero na lato ,zobaczymy jak się teraz będzie prezentował .Widać że już powolutku dochodzi do siebie po kontuzji.
Moim zdaniem AVilla teraz nie puściłaby Benteke za żadne skarby świata ,bo muszą się utrzymać za wszelką cenę ,a więc temat dopiero na lato ,zobaczymy jak się teraz będzie prezentował .Widać że już powolutku dochodzi do siebie po kontuzji
19 stycznia 2014, 19:05 [cytuj]
Pamiętajcie, że facet ma MŚ w głowie. Nie jest głupi i wie, że nie będzie łatwo mu wskoczyć i grać "non stop", gdy za konkurentów ma Adebayora w gazie i Soldado z niezłym "CV".
Większą szansę widziałbym w lecie.
Pamiętajcie, że facet ma MŚ w głowie. Nie jest głupi i wie, że nie będzie łatwo mu wskoczyć i grać "non stop", gdy za konkurentów ma Adebayora w gazie i Soldado z niezłym "CV".
Większą szansę widziałbym w lecie
Can't Smile Without You!!!
19 stycznia 2014, 23:02 [cytuj]
Zyje zyje. Mimo iz po derbach z Analami umarlem dwa razy wrocilem jak feniks(nasi) z popiolow.
Transferowa karuzela? Nie nie i jeszcze raz nie. Nasi sie jeszcze porzadnie nie zgrali, a juz zabiera im sie Capoue i chce wciskac nowych graczy? O ile transfer coentrao jest przemyslany tak wciskanie nam kogos na skrzydlo do pomocy jest mega bledem.
Co do napastnika, to majac mozliwosc ogladania eredivisie polecam lookna w strone Mike'a Havenaar'a. W sam raz uzupelnienie po stracie Defoe. Nie jest to napastnik wybitny. Jest wysoki i w czerwcu konczy mu sie kontrakt :p bylby do wyciagniecia za grosze. Do dnia dzisiejszego ma na koncie 7 goli. Dzieki Havenaarowi Vittese ma tyle samo punktow co Ajax i szanse na majstra
Zyje zyje. Mimo iz po derbach z Analami umarlem dwa razy wrocilem jak feniks(nasi) z popiolow.
Transferowa karuzela? Nie nie i jeszcze raz nie. Nasi sie jeszcze porzadnie nie zgrali, a juz zabiera im sie Capoue i chce wciskac nowych graczy? O ile transfer coentrao jest przemyslany tak wciskanie nam kogos na skrzydlo do pomocy jest mega bledem.
Co do napastnika, to majac mozliwosc ogladania eredivisie polecam lookna w strone Mike'a Havenaar'a. W sam raz uzupelnienie po stracie Defoe. Nie jest to napastnik wybitny. Jest wysoki i w czerwcu konczy mu sie kontrakt :p bylby do wyciagniecia za grosze. Do dnia dzisiejszego ma na koncie 7 goli. Dzieki Havenaarowi Vittese ma tyle samo punktow co Ajax i szanse na majstra
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 stycznia 2014, 23:12 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
wypożyczenie Coentrao i jestem happy
Podbijam.
Podbijam
19 stycznia 2014, 23:42 [cytuj]
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/transfery,transfery-2014-na-zywo-na-zywo-okno-transferowe-2014-na-zywo,artykul,301254,1,970.html
Marco Reus u nas ?
nikłe szanse ;/
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/transfery,transfery-2014-na-zywo-na-zywo-okno-transferowe-2014-na-zywo,artykul,301254,1,970.html
Marco Reus u nas ?
nikłe szanse ;/
20 stycznia 2014, 09:23 [cytuj]
Ciekawe ile Real Sociedad latem zaśpiewałby za "Ałtua" Griezmanna? Albo latem Balotellego ściąga Baldini

bo duże dziecko już nie chce grać w Milanie. Nie no żarty, ten człowiek mentalnie jeszcze raczkuje. Chyba że rzeczywiście wygramy walke o top 4 i wyciągniemy łapy po Suareza
Ciekawe ile Real Sociedad latem zaśpiewałby za "Ałtua" Griezmanna? Albo latem Balotellego ściąga Baldini :wysmiewacz: bo duże dziecko już nie chce grać w Milanie. Nie no żarty, ten człowiek mentalnie jeszcze raczkuje. Chyba że rzeczywiście wygramy walke o top 4 i wyciągniemy łapy po Suareza :X
20 stycznia 2014, 10:39 [cytuj]
Jakbyśmy wyciągneli Reusa z Borussi to bym był wniebowzięty. Jestem fanem talentu tego chłopaka, i wiem że Tottenham nie ma najmniejszych szans by go ściągnąć
Jakbyśmy wyciągneli Reusa z Borussi to bym był wniebowzięty. Jestem fanem talentu tego chłopaka, i wiem że Tottenham nie ma najmniejszych szans by go ściągnąć :)
20 stycznia 2014, 15:10 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/Benteke-ponownie-na-celowniku-Kogutow-2577 Ciągle nagłaśnia się sprawa Benteke ? Czyżby to była prawda. Nie jestem za bardzo pewnie czy go ściągniemy teraz, ponieważ do końca okienka transferowego został ponad tydzień. Wolał bym Lukaku ale to marzenie.
http://www.tottenham24.pl/news/Benteke-ponownie-na-celowniku-Kogutow-2577 Ciągle nagłaśnia się sprawa Benteke ? Czyżby to była prawda. Nie jestem za bardzo pewnie czy go ściągniemy teraz, ponieważ do końca okienka transferowego został ponad tydzień. Wolał bym Lukaku ale to marzenie. :(
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
20 stycznia 2014, 15:18 [cytuj]
Żeby dostać Lukaku to musielibyśmy najpierw przetransferować Tottenham do innej ligi. Szkockiej albo Walijskiej ale przynajmniej rok w rok gralibyśmy w LM
Żeby dostać Lukaku to musielibyśmy najpierw przetransferować Tottenham do innej ligi. Szkockiej albo Walijskiej ale przynajmniej rok w rok gralibyśmy w LM :D
20 stycznia 2014, 16:11 [cytuj]
Reusy, Suarezy, Lukaki, Bario Malotelli... Która opcja was śmieszy najbardziej?
20 stycznia 2014, 16:35 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Głos na Bario
Głos na Bario :D
20 stycznia 2014, 16:44 [cytuj]
Bartosz Ślusarski i Rafał Murawski dostali karnego kut...sa i zdegradowani do rezzerw. Jest szansa, że Ci będą chcieli grać w naszej drużynie. ATAKOWAĆ MR BAMBINI
Bartosz Ślusarski i Rafał Murawski dostali karnego kut...sa i zdegradowani do rezzerw. Jest szansa, że Ci będą chcieli grać w naszej drużynie. ATAKOWAĆ MR BAMBINI
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 stycznia 2014, 17:54 [cytuj]
Można spróbować z Ciro Immobile z Torino ,człowiek umie strzelać bramki.
Można spróbować z Ciro Immobile z Torino ,człowiek umie strzelać bramki
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
20 stycznia 2014, 18:46 [cytuj]
Coraz więcej źródeł podaje informacje o transferze Benteke. Jak dla mnie bomba, na MŚ pojedzie tak czy owak, więc myślę, że on nie miałby z tym problemu. Pytanie, czy AV puści go już teraz - nie sądzę, szczerze mówiąc.
Coraz więcej źródeł podaje informacje o transferze Benteke. Jak dla mnie bomba, na MŚ pojedzie tak czy owak, więc myślę, że on nie miałby z tym problemu. Pytanie, czy AV puści go już teraz - nie sądzę, szczerze mówiąc
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
20 stycznia 2014, 19:26 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Każda opcja śmieszy równomiernie... po 25% na każdą
MatMar powiedział/a:
Coraz więcej źródeł podaje informacje o transferze Benteke.
Coraz więcej źródeł, to podaje informacje o 1,5 mln transferze Berbatova... a to już dla mnie "bomba" nie jest...
Każda opcja śmieszy równomiernie... po 25% na każdą :D
[quote=MatMar] Coraz więcej źródeł podaje informacje o transferze Benteke
Can't Smile Without You!!!
20 stycznia 2014, 22:03 [cytuj]
"Coraz więcej źródeł, to podaje informacje o 1,5 mln transferze Berbatova... a to już dla mnie "bomba" nie jest..."
co?! Berbatov zapłaci 1,5 mln żeby u nas zagrać ??
"Coraz więcej źródeł, to podaje informacje o 1,5 mln transferze Berbatova... a to już dla mnie "bomba" nie jest..."
co?! Berbatov zapłaci 1,5 mln żeby u nas zagrać ?? :mysli: