Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  45  46  47  48  49    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
20 stycznia 2014, 22:11 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/trener-tottenhamu-z-ultimatum/mjh4j

---
za 5 miejsce - to już było :mysli: - nie odgrzewajmy starych kotletów
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/trener-tottenhamu-z-ultimatum/mjh4j --- za 5 miejsce - to już było :mysli: - nie odgrzewajmy starych kotletów
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 stycznia 2014, 15:58 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

co?! Berbatov zapłaci 1,5 mln żeby u nas zagrać ?? :mysli:

Dobry plan :rotfl:
Dobry plan :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
21 stycznia 2014, 20:56 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/agent-capoue-zadania-tottenhamu-sa-absurdalne/pv08j

I prawidłowo, jeśli chcą go kupić to kasa ma się zgadzać.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/agent-capoue-zadania-tottenhamu-sa-absurdalne/pv08j I prawidłowo, jeśli chcą go kupić to kasa ma się zgadzać
21 stycznia 2014, 21:12 [cytuj]
Kto pyta, ten nie błądzi - http://www.sportsdirectnews.com/fulham-fc-transfer-news/38830-cottagers-ponder-spurs-swap-deal.php#.Ut7UYUetZlo
21 stycznia 2014, 22:33 [cytuj]
Eidu powiedział/a:

Stary nie cytuj onetu, oni napisali że Tim stawia na Holtbiego haha. Ale dziwi mnie to że kilku zawodników podpisało z nami kontrakty wiedząc jaką mamy kadre w pomocy. A teraz płacz i zgrzytanie zębów.
Stary nie cytuj onetu, oni napisali że Tim stawia na Holtbiego haha. Ale dziwi mnie to że kilku zawodników podpisało z nami kontrakty wiedząc jaką mamy kadre w pomocy. A teraz płacz i zgrzytanie zębów
21 stycznia 2014, 22:38 [cytuj]
Wy tu gadu gadu a Mata w United nad ranem. Ale jaja
Wy tu gadu gadu a Mata w United nad ranem. Ale jaja
21 stycznia 2014, 23:33 [cytuj]
Mata w MU
- to zrozumiałe, Mou już nie widzi w nich rywala do TOP4 ... teraz wygrał 3-1 ... więc niech się MC i Ars meczą z Diabłami wzmocnionymi Matą :brawo: na jego miejscu zrobiłbym to samo
Mata w MU - to zrozumiałe, Mou już nie widzi w nich rywala do TOP4 ... teraz wygrał 3-1 ... więc niech się MC i Ars meczą z Diabłami wzmocnionymi Matą :brawo: na jego miejscu zrobiłbym to samo
21 stycznia 2014, 23:33 [cytuj]
Gan - normalnie bym nie cytował onetu bo wiadomo jak to z nimi, poziom artykułów jest tragiczny w porównaniu do starego Eurosportu. Tam to zobaczyłem, a wstawiłem bo chodziło mi o cytat wypowiedzi agenta Capoue, który musi być autentyczny. A wzmiankę o Holtbym oczywiście pominę, bo z tym rzeczywiście odjebali, choć to w ich stylu.
Gan - normalnie bym nie cytował onetu bo wiadomo jak to z nimi, poziom artykułów jest tragiczny w porównaniu do starego Eurosportu. Tam to zobaczyłem, a wstawiłem bo chodziło mi o cytat wypowiedzi agenta Capoue, który musi być autentyczny. A wzmiankę o Holtbym oczywiście pominę, bo z tym rzeczywiście odjebali, choć to w ich stylu
22 stycznia 2014, 01:02 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Mata w MU
- to zrozumiałe, Mou już nie widzi w nich rywala do TOP4 ... teraz wygrał 3-1 ... więc niech się MC i Ars meczą z Diabłami wzmocnionymi Matą :brawo: na jego miejscu zrobiłbym to samo

A dla mnie Mou strzela sobie w stopę, kiedys muły wreszcie zaskoczą, czy to z tym trenerem czy innym, i zacznie się płacz jak to możliwe. Ale co tam, nie mój cyrk nie moje małpy.
A dla mnie Mou strzela sobie w stopę, kiedys muły wreszcie zaskoczą, czy to z tym trenerem czy innym, i zacznie się płacz jak to możliwe. Ale co tam, nie mój cyrk nie moje małpy
22 stycznia 2014, 04:01 [cytuj]
Mourinho, to jednak Mourinho. Chce zostać w Chelsea na wiele lat i buduje drużynę po swojemu. W mediach przewija się kwota ok. 40 milionów funtów i myślę, że za te pieniądze będzie chciał pozyskać Paula Pogbę z Juventusu albo jakiegoś klasowego napastnika. Jako, że jestem fanem talentu Juana Maty życzę mu wszystkiego najlepszego, bo jeszcze niedawno był jednym z najlepszych zawodników w Premier League.
Mourinho, to jednak Mourinho. Chce zostać w Chelsea na wiele lat i buduje drużynę po swojemu. W mediach przewija się kwota ok. 40 milionów funtów i myślę, że za te pieniądze będzie chciał pozyskać Paula Pogbę z Juventusu albo jakiegoś klasowego napastnika. Jako, że jestem fanem talentu Juana Maty życzę mu wszystkiego najlepszego, bo jeszcze niedawno był jednym z najlepszych zawodników w Premier League
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
22 stycznia 2014, 09:18 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Mourinho, to jednak Mourinho. Chce zostać w Chelsea na wiele lat i buduje drużynę po swojemu. W mediach przewija się kwota ok. 40 milionów funtów i myślę, że za te pieniądze będzie chciał pozyskać Paula Pogbę z Juventusu albo jakiegoś klasowego napastnika. Jako, że jestem fanem talentu Juana Maty życzę mu wszystkiego najlepszego, bo jeszcze niedawno był jednym z najlepszych zawodników w Premier League

tak, zdecydowanie ścisła czołówka ofensywnych pomocników

:mysli:
tak, zdecydowanie ścisła czołówka ofensywnych pomocników :mysli:
22 stycznia 2014, 12:58 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
tak, zdecydowanie ścisła czołówka ofensywnych pomocników

:mysli:

Nie myśl... niestety nie dla psa kiełbasa ;(
Nie myśl... niestety nie dla psa kiełbasa ;(
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 stycznia 2014, 15:20 [cytuj]
O 12 jeszcze była informacja, że żadnej oferty za Matę nie było :D
22 stycznia 2014, 15:28 [cytuj]
Czy czasem po ruchach naszego klubu , możemy odczytać , że :
- chcemy pozyskać Reusa ( świetne wzmocnienie i to za 30 mln )
- blokujemy transfer Draxlera , transferem Holtbiego , ale Shalke oddaje nam Draxlera?

Proszę , aby ktoś mi wytłumaczył jak stoimy z Draxlerem i o co chodzi , bo już nie kapuje :) Ale posiadanie 2 gwiazd Niemieckich byłoby super
Czy czasem po ruchach naszego klubu , możemy odczytać , że : - chcemy pozyskać Reusa ( świetne wzmocnienie i to za 30 mln ) - blokujemy transfer Draxlera , transferem Holtbiego , ale Shalke oddaje nam Draxlera? Proszę , aby ktoś mi wytłumaczył jak stoimy z Draxlerem i o co chodzi , bo już nie kapuje :) Ale posiadanie 2 gwiazd Niemieckich byłoby super
22 stycznia 2014, 15:58 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:

Bo Mateuszek chyba zaspany już mocno był i nie do końca zrozumiał sens podawanych informacji... Według nich, Chelsea zgodziło się sprzedać Matę za cenę 40 mln funtów. Przedstawiciele United przyjęli to do wiadomości i tyle... Żadnej oferty nie złożyli do tej pory :F

Co nie oznacza, że nie ma tematu, bo (według innych info) Mata nie wziął dziś udziału w treningu. Chelsea, oficjalnie, zdementowała jednak te pogłoski. Tak więc karuzela trwa :D
Bo Mateuszek chyba zaspany już mocno był i nie do końca zrozumiał sens podawanych informacji... Według nich, Chelsea zgodziło się sprzedać Matę za cenę 40 mln funtów. Przedstawiciele United przyjęli to do wiadomości i tyle... Żadnej oferty nie złożyli do tej pory :F Co nie oznacza, że nie ma tematu, bo (według innych info) Mata nie wziął dziś udziału w treningu. Chelsea, oficjalnie, zdementowała jednak te pogłoski. Tak więc karuzela trwa :D
Can't Smile Without You!!!
22 stycznia 2014, 20:02 [cytuj]
@Drugler, zablokowali Holtbyego bo oni Draxlera mieli niby dać do arsenalu

a co do Maty, jest tylko zgoda na puszczenie, gdzieś widziałem nawet ze atletico madryt tez by sie skusiło na niego
@Drugler, zablokowali Holtbyego bo oni Draxlera mieli niby dać do arsenalu a co do Maty, jest tylko zgoda na puszczenie, gdzieś widziałem nawet ze atletico madryt tez by sie skusiło na niego
22 stycznia 2014, 20:54 [cytuj]
"Mata nie wziął dziś udziału w treningu"
:plask:
jest coraz bliżej MU
"Mata nie wziął dziś udziału w treningu" :plask: jest coraz bliżej MU
22 stycznia 2014, 21:03 [cytuj]
ku....a walczyć o Mate sprzedać etienna, sigiego, holtbego i będzie kasa, to jest zawodnik który może wnieść spokój i dużą jakość do naszej gry, według mnie najlepszy rozgrywający w Anglii.
ku....a walczyć o Mate sprzedać etienna, sigiego, holtbego i będzie kasa, to jest zawodnik który może wnieść spokój i dużą jakość do naszej gry, według mnie najlepszy rozgrywający w Anglii
22 stycznia 2014, 21:11 [cytuj]
http://talksport.com/football/manchester-united-close-mata-after-ps40m-bid-14012276777

chyba już za późno :|
http://talksport.com/football/manchester-united-close-mata-after-ps40m-bid-14012276777 chyba już za późno :|
22 stycznia 2014, 22:17 [cytuj]
Nie potrzebny nam kolejny pomocnik. Zresztą, gdyby Mata grał za napastnikiem, to Eriksen musiałby znowu zejść na lewą stronę, albo usiąść na ławce, a Duńczyk w ostatnich kolejkach jest po Adebayorze naszym najlepszym piłkarzem no i jest chyba najbardziej utalentowany z całej drużyny. Wydawanie w naszej sytuacji 40mln na Mate byłoby bezsensowne
Nie potrzebny nam kolejny pomocnik. Zresztą, gdyby Mata grał za napastnikiem, to Eriksen musiałby znowu zejść na lewą stronę, albo usiąść na ławce, a Duńczyk w ostatnich kolejkach jest po Adebayorze naszym najlepszym piłkarzem no i jest chyba najbardziej utalentowany z całej drużyny. Wydawanie w naszej sytuacji 40mln na Mate byłoby bezsensowne
|<  <<  <  45  46  47  48  49    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 10 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się