Forum dyskusyjne
23 stycznia 2014, 19:41 [cytuj]
http://www.ftbpro.com/posts/antony.moule.1/632312/5-players-tottenham-must-keep
Ja się w 100% zgadzam.
http://www.ftbpro.com/posts/antony.moule.1/632312/5-players-tottenham-must-keep
Ja się w 100% zgadzam
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
23 stycznia 2014, 19:50 [cytuj]
Do tego sprzedać Gylfiego.
Do tego sprzedać Gylfiego
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
23 stycznia 2014, 20:22 [cytuj]
ja również
:ok:
ja również
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 stycznia 2014, 20:58 [cytuj]
A mi się wydaje , że po odejściu szczura to nie jest ten sam Tottenham . Jak modric był w drużynie to były podejmowane decyzję , z którymi ( nawet media ) nikt nie mógł dyskutować ,a teraz? Nagle Chadli , który gra - przepraszam - gówno ma pretensje następnie występuje publicznie i mówi , że on musi grać ( albo odejdzie ) bo trzeba mu miejsce w reprezentacji to ja się pytam na jakiego kija my go w 1 składzie trzymamy? Taka sama sytuacja z Erikiem , cały czas nagonka gdzie on to nie odejdzie - Tim / Daniel powinien wyjść i postawić sprawę jasno bo takie czekanie to tylko czekanie aż wydarzy się coś złego .
A co do linku trzaskala to w pełni się z tym zgadzam i dziwi mnie pisanie , że mamy sprzedawać zawodników poniżej 21 roku życia oni u nas powinni być do ~~25-26 roku życia a jak nic z nich nie wypali to wtedy trzeba podjąć jakieś działania na rynku - nie wcześniej .
Miłego wieczoru
A mi się wydaje , że po odejściu szczura to nie jest ten sam Tottenham . Jak modric był w drużynie to były podejmowane decyzję , z którymi ( nawet media ) nikt nie mógł dyskutować ,a teraz? Nagle Chadli , który gra - przepraszam - gówno ma pretensje następnie występuje publicznie i mówi , że on musi grać ( albo odejdzie ) bo trzeba mu miejsce w reprezentacji to ja się pytam na jakiego kija my go w 1 składzie trzymamy? Taka sama sytuacja z Erikiem , cały czas nagonka gdzie on to nie odejdzie - Tim / Daniel powinien wyjść i postawić sprawę jasno bo takie czekanie to tylko czekanie aż wydarzy się coś złego .
A co do linku trzaskala to w pełni się z tym zgadzam i dziwi mnie pisanie , że mamy sprzedawać zawodników poniżej 21 roku życia oni u nas powinni być do ~~25-26 roku życia a jak nic z nich nie wypali to wtedy trzeba podjąć jakieś działania na rynku - nie wcześniej .
Miłego wieczoru
23 stycznia 2014, 21:43 [cytuj]
Szczerze to Chadli wprowadza tyle do naszej gry, że tylko mu to na gorsze może wyjść. Ze wszystkich transferów to właśnie ten był zupełnie zbędny moim zdaniem.
Szczerze to Chadli wprowadza tyle do naszej gry, że tylko mu to na gorsze może wyjść. Ze wszystkich transferów to właśnie ten był zupełnie zbędny moim zdaniem
23 stycznia 2014, 23:49 [cytuj]
A ja muszę się przyznać bez bicia, że jak każde okienko zimowe powodowało wręcz u mnie orgazmy bądź spazmy

tak te jest jak wyjątkowo brzydka dziewczyna na którą nawet desperaci nie patrzą.
A ja muszę się przyznać bez bicia, że jak każde okienko zimowe powodowało wręcz u mnie orgazmy bądź spazmy :) tak te jest jak wyjątkowo brzydka dziewczyna na którą nawet desperaci nie patrzą
24 stycznia 2014, 00:45 [cytuj]
Dobrze że nie ma u nas Pablo Osvaldo o którym się mowiło przed sezonem.
W wyniku sprzeczki z Fonte na treningu został zawieszony przez klub na 2 tygodnie.
Dobrze że nie ma u nas Pablo Osvaldo o którym się mowiło przed sezonem.
W wyniku sprzeczki z Fonte na treningu został zawieszony przez klub na 2 tygodnie
24 stycznia 2014, 08:37 [cytuj]
W Hiszpanii piszą że real za Bale zapłacił 265 mln
W Hiszpanii piszą że real za Bale zapłacił 265 mln :wysmiewacz:
24 stycznia 2014, 09:51 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
W Hiszpanii piszą że real za Bale zapłacił 265 mln

w FM 2014 Leo Messi przeszedl do City za 300 mln funtów

to tyle wzgledem tego niusa
w FM 2014 Leo Messi przeszedl do City za 300 mln funtów :wysmiewacz: to tyle wzgledem tego niusa
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
24 stycznia 2014, 10:22 [cytuj]
tylko w tym 265 mln jest to co ma dostać Tottenham, Bale, menagery no i ubezpieczenie
tylko w tym 265 mln jest to co ma dostać Tottenham, Bale, menagery no i ubezpieczenie
24 stycznia 2014, 10:23 [cytuj]
Tottenham Hotspur have now shown an interest in Fredy Guarin, according to Gazzetta dello Sport, and have reportedly offered €10million (£8.2m) for the Inter Milan midfielder. Guarin saw a move to Juventus fall through earlier this week, and has also recently been linked with Chelsea and Manchester United. Reports in Italy also claim that Galatasaray coach Roberto Mancini is weighing up an approach for the Colombia international.
Tottenham Hotspur have now shown an interest in Fredy Guarin, according to Gazzetta dello Sport, and have reportedly offered €10million (£8.2m) for the Inter Milan midfielder. Guarin saw a move to Juventus fall through earlier this week, and has also recently been linked with Chelsea and Manchester United. Reports in Italy also claim that Galatasaray coach Roberto Mancini is weighing up an approach for the Colombia international
24 stycznia 2014, 10:28 [cytuj]
Obrońce błagam, obrońce

po cholere ten Guarin?
Obrońce błagam, obrońce ;( po cholere ten Guarin?
24 stycznia 2014, 10:32 [cytuj]
Robert powiedział/a:
wiadomo, że to suma z ubezpieczeniem, menager-ką, podatkami ect ... niemniej to jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że Levy wynegocjował więcej niż 91 mln .. To info, które miało zapewnić spokój w szatni i niepoważalną pozycje CR7. Myślę, że Madryt jest nam winien conajmiej połowę tej kasy, czyli około 130 mln euro rozłożone na raty
wiadomo, że to suma z ubezpieczeniem, menager-ką, podatkami ect ... niemniej to jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że Levy wynegocjował więcej niż 91 mln .. To info, które miało zapewnić spokój w szatni i niepoważalną pozycje CR7. Myślę, że Madryt jest nam winien conajmiej połowę tej kasy, czyli około 130 mln euro rozłożone na raty :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 stycznia 2014, 11:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
wiadomo, że to suma z ubezpieczeniem, menager-ką, podatkami ect ... niemniej to jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że Levy wynegocjował więcej niż 91 mln .. To info, które miało zapewnić spokój w szatni i niepoważalną pozycje CR7. Myślę, że Madryt jest nam winien conajmiej połowę tej kasy, czyli około 130 mln euro rozłożone na raty

Podobno jeden z naszych działaczy przyznał w nieoficjalnej rozmowie, z którąś madrycką gazetą, że sam transfer Bale'a kosztował 101 milionów euro, a kwota o 10 "baniek" niższa jest podawana tylko, po to, aby Krystyna wciąż był uznawany za najdroższego zawodnika na świecie, bo inaczej mógłby się obrazić.
Podobno jeden z naszych działaczy przyznał w nieoficjalnej rozmowie, z którąś madrycką gazetą, że sam transfer Bale'a kosztował 101 milionów euro, a kwota o 10 "baniek" niższa jest podawana tylko, po to, aby Krystyna wciąż był uznawany za najdroższego zawodnika na świecie, bo inaczej mógłby się obrazić
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
24 stycznia 2014, 13:50 [cytuj]
Czyli na LO i ŚN nas stać. In Bambo we trust.
Niech jeszcze pożegnają Sigga.
Żoze Mourinho potwierdza że Mata w MUFC. Szkoda, coś czuje ze będzie to coś w stylu Ozil w Arsenalu.
Czyli na LO i ŚN nas stać. In Bambo we trust.
Niech jeszcze pożegnają Sigga.
Żoze Mourinho potwierdza że Mata w MUFC. Szkoda, coś czuje ze będzie to coś w stylu Ozil w Arsenalu
24 stycznia 2014, 14:26 [cytuj]
''Hulk wylądował w Londynie. Jak myslicie jest to tylko gościnna wizyta w Anglii, czy jednak bomba transferowa, którą szykuje Chelsea, Arsenal, a może Tottenham? W jakiej drużynie chcielibyście zobaczyć zawodnika Zenitu?''
źródło: Premier League Poland.
''Hulk wylądował w Londynie. Jak myslicie jest to tylko gościnna wizyta w Anglii, czy jednak bomba transferowa, którą szykuje Chelsea, Arsenal, a może Tottenham? W jakiej drużynie chcielibyście zobaczyć zawodnika Zenitu?''
źródło: Premier League Poland
24 stycznia 2014, 14:32 [cytuj]
Nie ma Boasa, nie będzie Hulka.
Nie ma Boasa, nie będzie Hulka
24 stycznia 2014, 14:55 [cytuj]
A na kiego "chulka" nam ten Hulk?
A na kiego "chulka" nam ten Hulk? ;P
Can't Smile Without You!!!
24 stycznia 2014, 15:26 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/Spurs-oferuja-5-milionow-funtow-za-rewelcaje-Championship-2599 Myślę że to by był na prawdę świetny transfer. Młody utalentowany i może udało by się go wyciągnąć. Myślec że sam zawodnik chciałby przejść do ligi wyżej. A wy co na to?
http://www.tottenham24.pl/news/Spurs-oferuja-5-milionow-funtow-za-rewelcaje-Championship-2599 Myślę że to by był na prawdę świetny transfer. Młody utalentowany i może udało by się go wyciągnąć. Myślec że sam zawodnik chciałby przejść do ligi wyżej. A wy co na to? :mysli:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 stycznia 2014, 15:30 [cytuj]
Wole jego niż kolejnego pomocnika
Wole jego niż kolejnego pomocnika