Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  48  49  50  51  52    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
24 stycznia 2014, 15:30 [cytuj]
Ah te bomby Hispzańskich gazet. O Neymarze też pisali chyba wczoraj że ponad 200 mln kosztował :wysmiewacz:

Ja myślę że skoro przyleciał do Londynu to pewnie West Ham zarzuca na niego sieci :X Obrońca i git.
Ah te bomby Hispzańskich gazet. O Neymarze też pisali chyba wczoraj że ponad 200 mln kosztował :wysmiewacz: Ja myślę że skoro przyleciał do Londynu to pewnie West Ham zarzuca na niego sieci :X Obrońca i git
24 stycznia 2014, 15:37 [cytuj]
Ja tam czytałem że o Bale'u pisali 200+ a Neymar coś koło 100.
Ja tam czytałem że o Bale'u pisali 200+ a Neymar coś koło 100
24 stycznia 2014, 15:37 [cytuj]
x2 bo jestem niedorozwojem i nie umiem kliknąć raz
24 stycznia 2014, 16:21 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
hahah :D samokrytyka na najwyższym poziomie, zdarza się :)
hahah :D samokrytyka na najwyższym poziomie, zdarza się :)
24 stycznia 2014, 17:04 [cytuj]
Na co nam Hulk? TYLKO LO ewentualnie napastnik. Na każde skrzydło mamy naprawde fajnych zawodników. Hulk bedzie pewnie kosztował przynajmniej 30 mln bo watpie ze Zenit go odda za półdarmo. Niby chcecie żeby Lamela sie ogrywał a kiedy jakiś debil wyskoczy z Hulkiem to już sie podniecacie mozliwością jego zakupu. I kiedy ma sie wtedy ogrywać? Już teraz nie ma gdzie go wepchnąć. A sam Hulk pewnie zarabiać by chciał u nas tyle, że Adebayorowi bedzie pozyczał.
Na co nam Hulk? TYLKO LO ewentualnie napastnik. Na każde skrzydło mamy naprawde fajnych zawodników. Hulk bedzie pewnie kosztował przynajmniej 30 mln bo watpie ze Zenit go odda za półdarmo. Niby chcecie żeby Lamela sie ogrywał a kiedy jakiś debil wyskoczy z Hulkiem to już sie podniecacie mozliwością jego zakupu. I kiedy ma sie wtedy ogrywać? Już teraz nie ma gdzie go wepchnąć. A sam Hulk pewnie zarabiać by chciał u nas tyle, że Adebayorowi bedzie pozyczał
24 stycznia 2014, 17:20 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Na co nam Hulk? TYLKO LO ewentualnie napastnik. Na każde skrzydło mamy naprawde fajnych zawodników. Hulk bedzie pewnie kosztował przynajmniej 30 mln bo watpie ze Zenit go odda za półdarmo. Niby chcecie żeby Lamela sie ogrywał a kiedy jakiś debil wyskoczy z Hulkiem to już sie podniecacie mozliwością jego zakupu. I kiedy ma sie wtedy ogrywać? Już teraz nie ma gdzie go wepchnąć. A sam Hulk pewnie zarabiać by chciał u nas tyle, że Adebayorowi bedzie pozyczał

:brawo::brawo: Wystarczyło by ściągnąć Ingsa za 5 mil. :D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 stycznia 2014, 17:29 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:

może być... ale jak dla mnie LO to no. 1 :nerwus:

..
może być... ale jak dla mnie LO to no. 1 :nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 stycznia 2014, 18:04 [cytuj]
Na LO widze jedna opcję.Luke Shaw- czyli jakieś 20 mln i albo będzie u nas grał do końca kariery albo sprzedamy go za 2,3 lata i zarobimy na nim pewnie dwukrotnie lub Contreao czyli wersja tańsza i moim zdaniem pewniejsza niż młody anglik. Pewnie głodny gry bo skoro chce odejść mimo zarobków w realu to musi coś byc na rzeczy :D
Na LO widze jedna opcję.Luke Shaw- czyli jakieś 20 mln i albo będzie u nas grał do końca kariery albo sprzedamy go za 2,3 lata i zarobimy na nim pewnie dwukrotnie lub Contreao czyli wersja tańsza i moim zdaniem pewniejsza niż młody anglik. Pewnie głodny gry bo skoro chce odejść mimo zarobków w realu to musi coś byc na rzeczy :D
24 stycznia 2014, 19:13 [cytuj]
Chelsea się ślini na samo nazwisko Shaw, a sam zawodnik oficjalnie opowiada, że jest fanem ruskich od dziecka...

2+2 = zapomnij ;P
Chelsea się ślini na samo nazwisko Shaw, a sam zawodnik oficjalnie opowiada, że jest fanem ruskich od dziecka... 2+2 = zapomnij ;P
Can't Smile Without You!!!
24 stycznia 2014, 22:48 [cytuj]
Ah jaramy się tym całym okienkiem transferowym. A to Hulk a to Shaw , czy tam Ings :O . Jak na razie to nikogo nie ściągnęliśmy i zastanawiam się czy będzie jakiś transfer bo do końca okienka zostało 7 dni. Nie licząc dzisiejszego dnia. :( A wiec jak to ktoś wcześniej powiedział nie spodziewajmy się zakupów. ;(
Ah jaramy się tym całym okienkiem transferowym. A to Hulk a to Shaw , czy tam Ings :O . Jak na razie to nikogo nie ściągnęliśmy i zastanawiam się czy będzie jakiś transfer bo do końca okienka zostało 7 dni. Nie licząc dzisiejszego dnia. :( A wiec jak to ktoś wcześniej powiedział nie spodziewajmy się zakupów. ;(
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 stycznia 2014, 23:08 [cytuj]
Hulk to i tak pewnie do Ruskich :X
Hulk to i tak pewnie do Ruskich :X
25 stycznia 2014, 00:02 [cytuj]
z Chelsea robi sie kolejny Real. Tzn. juz wcześniej marnowali piłkarzy ale teraz kupuja każdego. Co jakas informacja o transferze w Pl to na 80% chodzi o Chelsea. Szczegolnie jeśli chodzi o pomocnika. Ale to dobrze. Poł roku i połowa piłkarzy zacznie im płakać, że chca odejść i bedą dostępni za darmo jak pewnego czasu Holendrzy w Realu.
z Chelsea robi sie kolejny Real. Tzn. juz wcześniej marnowali piłkarzy ale teraz kupuja każdego. Co jakas informacja o transferze w Pl to na 80% chodzi o Chelsea. Szczegolnie jeśli chodzi o pomocnika. Ale to dobrze. Poł roku i połowa piłkarzy zacznie im płakać, że chca odejść i bedą dostępni za darmo jak pewnego czasu Holendrzy w Realu
25 stycznia 2014, 01:13 [cytuj]

Jeszcze Capoue na tą listę dopisać.

lukempire powiedział/a:
z Chelsea robi sie kolejny Real. Tzn. juz wcześniej marnowali piłkarzy ale teraz kupuja każdego. Co jakas informacja o transferze w Pl to na 80% chodzi o Chelsea. Szczegolnie jeśli chodzi o pomocnika. Ale to dobrze. Poł roku i połowa piłkarzy zacznie im płakać, że chca odejść i bedą dostępni za darmo jak pewnego czasu Holendrzy w Realu

Zdecydowanie nie. Odchodzą: Mata, De Bruyne, Essien, przychodzą: Salah, Hulk, ktoś jeszcze. Liczebność kadry zostaje bez zmian.
Jeszcze Capoue na tą listę dopisać. [quote=lukempire]z Chelsea robi sie kolejny Real. Tzn. juz wcześniej marnowali piłkarzy ale teraz kupuja każdego. Co jakas informacja o transferze w Pl to na 80% chodzi o Chelsea. Szczegolnie jeśli chodzi o pomocnika. Ale to dobrze. Poł roku i połowa piłkarzy zacznie im płakać, że chca odejść i bedą dostępni za darmo jak pewnego czasu Holendrzy w Realu
25 stycznia 2014, 12:20 [cytuj]
Gazzetto dello Sport report that We have had £8.2m bid for Fredy Guarin has been rejected by Inter Milan. GTC
Gazzetto dello Sport report that We have had £8.2m bid for Fredy Guarin has been rejected by Inter Milan. GTC
25 stycznia 2014, 12:27 [cytuj]
PO CO GUARIN? CZY ONI ZDURNIELI DO RESZTY?
PO CO GUARIN? CZY ONI ZDURNIELI DO RESZTY?
25 stycznia 2014, 12:37 [cytuj]
Guarin za 8 mln to by była naprawdę okazja ,a gdyby jeszcze gość nie strzelał fochów to mega super okazja, ale Inter aż tak głupi chyba nie jest, chociaż kto ich tam wie. Wygląda na to ,że zamierzamy prawdopodobnie sprzedać jakiegoś pomocnika, albo go tylko sprzatnąć ,żeby nie poszedł do jakiejś konkurencji.
Ale ja i tak czekam na jakiegoś obrońcę ,ale chyba się nie doczekam.
Guarin za 8 mln to by była naprawdę okazja ,a gdyby jeszcze gość nie strzelał fochów to mega super okazja, ale Inter aż tak głupi chyba nie jest, chociaż kto ich tam wie. Wygląda na to ,że zamierzamy prawdopodobnie sprzedać jakiegoś pomocnika, albo go tylko sprzatnąć ,żeby nie poszedł do jakiejś konkurencji. Ale ja i tak czekam na jakiegoś obrońcę ,ale chyba się nie doczekam
25 stycznia 2014, 13:22 [cytuj]
Guarin to dla mnie najlepszy piłkarz Interu. Bardzo go lubie i robił na mnie zawsze wielkie wrażenie.
Trochę był niedoceniany w Porto w porównaniu do Falcao, Hulka i Moutinho. Wpływ na grę miał tam ogromny.
Natomiast 8mln to śmiech na sali. Wart jest z 18mln.
Napewno jest lepszy niż Siggi i Chadli. Obiektywnie.

Natomiast chciałem spytać czy oglądał ktoś Draxlera w akcji? Tyle się mówi o tym zawodniku a sam nie widziałem go nigdy w meczu.
Guarin to dla mnie najlepszy piłkarz Interu. Bardzo go lubie i robił na mnie zawsze wielkie wrażenie. Trochę był niedoceniany w Porto w porównaniu do Falcao, Hulka i Moutinho. Wpływ na grę miał tam ogromny. Natomiast 8mln to śmiech na sali. Wart jest z 18mln. Napewno jest lepszy niż Siggi i Chadli. Obiektywnie. Natomiast chciałem spytać czy oglądał ktoś Draxlera w akcji? Tyle się mówi o tym zawodniku a sam nie widziałem go nigdy w meczu
25 stycznia 2014, 13:24 [cytuj]
Ale pomocnik nie jest priorytetem. Potrzebny nam LO i ŚN, których póki co nie widać.
Ale pomocnik nie jest priorytetem. Potrzebny nam LO i ŚN, których póki co nie widać
25 stycznia 2014, 14:22 [cytuj]
Ramzes ale jak widzisz to nie jest najważniejsze że pomocników jest wystarczająco dużo. Wydaje mi się że niektórzy to są oderwani od rzeczywistości jeżeli chodzi o transfery. Gdzieś ta granica między football managerem a prawdziwym życiem się zaciera niestety. Draxler ? po 1. kosztowałby nie mniej niż 30 baniek, po 2. jest lewym skrzydłowym, a skrzydła mamy chyba dobrze obsadzone tak?
może ja też żyje troche w świecie fantazji ale mam nadzieje że Lamela jeszcze odpali i właśnie jego widziałbym na lewym skrzydle / Chadli, a na prawym Lennon/Townsend. Priorytetem jest lewy obrońca, najlepiej doświadczony i z PL, żeby mógł od razu wejść do 11. no i napastnik. kryteria wg mnie takie same jak do obrońcy
Ramzes ale jak widzisz to nie jest najważniejsze że pomocników jest wystarczająco dużo. Wydaje mi się że niektórzy to są oderwani od rzeczywistości jeżeli chodzi o transfery. Gdzieś ta granica między football managerem a prawdziwym życiem się zaciera niestety. Draxler ? po 1. kosztowałby nie mniej niż 30 baniek, po 2. jest lewym skrzydłowym, a skrzydła mamy chyba dobrze obsadzone tak? może ja też żyje troche w świecie fantazji ale mam nadzieje że Lamela jeszcze odpali i właśnie jego widziałbym na lewym skrzydle / Chadli, a na prawym Lennon/Townsend. Priorytetem jest lewy obrońca, najlepiej doświadczony i z PL, żeby mógł od razu wejść do 11. no i napastnik. kryteria wg mnie takie same jak do obrońcy
25 stycznia 2014, 14:26 [cytuj]
A ja wole zdecydowanie na lewym skrzydle Townsenda bo nie wali w trybuny non stop i duuuzo lepiej gra, bardziej zespolowo :) a Lamele dalbym na prawe :P
A ja wole zdecydowanie na lewym skrzydle Townsenda bo nie wali w trybuny non stop i duuuzo lepiej gra, bardziej zespolowo :) a Lamele dalbym na prawe :P
|<  <<  <  48  49  50  51  52    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 9 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się