Forum dyskusyjne
13 października 2013, 12:51 [cytuj]
Pato albo Hernandez!!!
Pato albo Hernandez!!!
13 października 2013, 13:39 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Pato albo Hernandez!!!
Hernandez karwasz twarz! ale to dopiero po lewym obrońcy któy gra bardzo dobrze do przodu, Kurzawa by się nadał.
Hernandez karwasz twarz! ale to dopiero po lewym obrońcy któy gra bardzo dobrze do przodu, Kurzawa by się nadał
Offence win games, defence wins titles
13 października 2013, 13:55 [cytuj]
co z Lukaku - Everton go kupił czy wypożyczył ?
co z Lukaku - Everton go kupił czy wypożyczył ?:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 października 2013, 14:03 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
co z Lukaku - Everton go kupił czy wypożyczył ?
Wypożyczył Rafo, wypożyczył do końca sezonu.
Wypożyczył Rafo, wypożyczył do końca sezonu
Can't Smile Without You!!!
13 października 2013, 14:44 [cytuj]
Nasz Menago nie próżnuję, obserwował Sergiego Sampera(Def.Pom), Javiera Espinoze (ŚP,PP)i Jordiego Masipa(GK), wszyscy z Barcelony B.
Nasz Menago nie próżnuję, obserwował Sergiego Sampera(Def.Pom), Javiera Espinoze (ŚP,PP)i Jordiego Masipa(GK), wszyscy z Barcelony B.
14 października 2013, 16:41 [cytuj]
Według mnie to 2 bramkarzy by się przydało , dlaczego? W następnym sezonie już po 30-40 mln oferty za hugo przyjdą i raczej nikt im nie odmówi :<
Według mnie to 2 bramkarzy by się przydało , dlaczego? W następnym sezonie już po 30-40 mln oferty za hugo przyjdą i raczej nikt im nie odmówi :<
14 października 2013, 17:23 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Idąc tym tokiem myślenia wyprzedamy pół drużyny...
Idąc tym tokiem myślenia wyprzedamy pół drużyny
14 października 2013, 20:07 [cytuj]
Sprzeda się Hugo i kupi Mandandę

nie no ludzie dajcie spokój. Wraz z odejściem przepłaconego skończyło się wykupywania naszych graczy
Sprzeda się Hugo i kupi Mandandę ;) nie no ludzie dajcie spokój. Wraz z odejściem przepłaconego skończyło się wykupywania naszych graczy
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
14 października 2013, 20:22 [cytuj]
Myślę, że po zakupie Bale'a większość prezesów nie ma ochoty na negocjacje z Levy'm
Myślę, że po zakupie Bale'a większość prezesów nie ma ochoty na negocjacje z Levy'm :)
14 października 2013, 20:25 [cytuj]
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C3%81d%C3%A1m_Bogd%C3%A1n
a pamiętacie tego pana? niesamowity był w bramce (mimo, że rudy :v ) i patrząc na pozycję boltonu moglibyśmy go za trzy piłki i bidon wyciągnąć na ławkę
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C3%81d%C3%A1m_Bogd%C3%A1n
a pamiętacie tego pana? niesamowity był w bramce (mimo, że rudy :v ) i patrząc na pozycję boltonu moglibyśmy go za trzy piłki i bidon wyciągnąć na ławkę
14 października 2013, 21:15 [cytuj]
Ulubieniec Twaro i Nahornego
W piątek dostał 8 od Holandi, ale wtedy gdy graliśmy z Bolltonem to był po prostu epicki!
Ulubieniec Twaro i Nahornego :P
W piątek dostał 8 od Holandi, ale wtedy gdy graliśmy z Bolltonem to był po prostu epicki!
14 października 2013, 23:07 [cytuj]
Mnie się marzy Guilhermo Ochoa z Ajaccio u nas na ławce. Jak dla mnie to on spokojnie mógłby grać z powodzeniem na bramce jakiegoś przeciętniaka w Premier League. A jeśli chodzi o alternatywę dla Hugo, to Rui Patricio najlepsza opcja. Młody jak na gk, utalentowany, doświadczony mimo wszystko i do tego gra w klubie tonącym w długach, gdzie każde euro się przyda.
Mnie się marzy Guilhermo Ochoa z Ajaccio u nas na ławce. Jak dla mnie to on spokojnie mógłby grać z powodzeniem na bramce jakiegoś przeciętniaka w Premier League. A jeśli chodzi o alternatywę dla Hugo, to Rui Patricio najlepsza opcja. Młody jak na gk, utalentowany, doświadczony mimo wszystko i do tego gra w klubie tonącym w długach, gdzie każde euro się przyda
15 października 2013, 10:03 [cytuj]
Lepszy David Ospina z Nicei
Lepszy David Ospina z Nicei
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 października 2013, 11:03 [cytuj]
Ja tam wolę opcje niemiecką np Ter Stegen
Ja tam wolę opcje niemiecką np Ter Stegen
15 października 2013, 11:13 [cytuj]
Ter-Stegen to Barcelona, Real, Bayern takie klimaty a nie raczkujący w LM Tottenham
Ter-Stegen to Barcelona, Real, Bayern takie klimaty a nie raczkujący w LM Tottenham
15 października 2013, 16:56 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
We Freiburgu jest chyba Olivier Baumann, jak opcja niemiecka to /on już prędzej
We Freiburgu jest chyba Olivier Baumann, jak opcja niemiecka to /on już prędzej ;)
15 października 2013, 16:59 [cytuj]
Marzyć zawsze można. Osobiście nie liczę, że uda nam się kupić jakiegoś utalentowanego bramkarza w wieku 20-25 lat, bo to nie jest czas, aby siedzieć na ławce rezerwowych i decyzja ze strony takiego gracza byłaby dla niego strzałem w stopę. Jeśli chcemy mieć dobrą alternatywę dla Hugo Llorisa to potrzebny jest jakiś bramkarz po 30-tce i to z bagażem doświadczenia.
Marzyć zawsze można. Osobiście nie liczę, że uda nam się kupić jakiegoś utalentowanego bramkarza w wieku 20-25 lat, bo to nie jest czas, aby siedzieć na ławce rezerwowych i decyzja ze strony takiego gracza byłaby dla niego strzałem w stopę. Jeśli chcemy mieć dobrą alternatywę dla Hugo Llorisa to potrzebny jest jakiś bramkarz po 30-tce i to z bagażem doświadczenia
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
15 października 2013, 18:40 [cytuj]
" Jeśli chcemy mieć dobrą alternatywę dla Hugo Llorisa to potrzebny jest jakiś bramkarz po 30-tce i to z bagażem doświadczenia. " ......... RADEK MAJDAN ?
" Jeśli chcemy mieć dobrą alternatywę dla Hugo Llorisa to potrzebny jest jakiś bramkarz po 30-tce i to z bagażem doświadczenia. " ......... RADEK MAJDAN ?:mysli:
15 października 2013, 18:43 [cytuj]
ponoć Keisuke Honda już w styczniu na WHL - ciekawe gdzie będzie grał ?? - może lewego obrońce jak Danny złapie jakąś kontuzje ? .... swoją drogą kilka milionów koszulek w Azji mielibyśmy sprzedane
ponoć Keisuke Honda już w styczniu na WHL - ciekawe gdzie będzie grał ?? - może lewego obrońce jak Danny złapie jakąś kontuzje ? .... swoją drogą kilka milionów koszulek w Azji mielibyśmy sprzedane :mysli:
15 października 2013, 19:12 [cytuj]
Nie wiem po co kolejny ŚPO. Dajmy się rozwinąć Eriksenowi i Holtby'emu. Poza tym w rezerwie zostaje również Gylfi, który też ma nie maly talent. Akurat pozycja rozgrywającego to ostatnia na jaką powinniśmy szukać nowych graczy. W ogóle pomocmamy zajebiscie mocną. Lepiej sciagnac LO i SN i zgrywac się, bo tym składem, zgrannym i lekko wzmocnionym (na tych dwóch pozycjach) możemy pykać na mistrza.
Nie wiem po co kolejny ŚPO. Dajmy się rozwinąć Eriksenowi i Holtby'emu. Poza tym w rezerwie zostaje również Gylfi, który też ma nie maly talent. Akurat pozycja rozgrywającego to ostatnia na jaką powinniśmy szukać nowych graczy. W ogóle pomocmamy zajebiscie mocną. Lepiej sciagnac LO i SN i zgrywac się, bo tym składem, zgrannym i lekko wzmocnionym (na tych dwóch pozycjach) możemy pykać na mistrza