Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
28 marca 2014, 07:34 [cytuj]
Uważam że do Tottenhamu powinien trafić szkoleniowiec z jajami, który nie da wejść sobie na głowę i jasno określi się przed naszym prezesem w kwestii transferów. Bez niedomówień. Levy daje hajs i czas a on to czego wymagamy.
Uważam że do Tottenhamu powinien trafić szkoleniowiec z jajami, który nie da wejść sobie na głowę i jasno określi się przed naszym prezesem w kwestii transferów. Bez niedomówień. Levy daje hajs i czas a on to czego wymagamy
28 marca 2014, 10:47 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Uważam że do Tottenhamu powinien trafić szkoleniowiec z jajami, który nie da wejść sobie na głowę i jasno określi się przed naszym prezesem w kwestii transferów. Bez niedomówień. Levy daje hajs i czas a on to czego wymagamy

Będziecie wyrzucać Sherwooda nawet jak da rade wskoczyć do top4? Wiem, może troche bujam w obłokach ale Arsenal jest bardzo słaby, jedyne czego można się obawiać to Evertonu.
Będziecie wyrzucać Sherwooda nawet jak da rade wskoczyć do top4? Wiem, może troche bujam w obłokach ale Arsenal jest bardzo słaby, jedyne czego można się obawiać to Evertonu
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
28 marca 2014, 10:52 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Będziecie wyrzucać Sherwooda nawet jak da rade wskoczyć do top4? Wiem, może troche bujam w obłokach ale Arsenal jest bardzo słaby, jedyne czego można się obawiać to Evertonu

Jedyne czego można się obawiać to samych siebie. Mogą wszyscy w top 4 złapać zadyszkę, a my i tak niekoniecznie będziemy umieli to wykorzystać.
Jedyne czego można się obawiać to samych siebie. Mogą wszyscy w top 4 złapać zadyszkę, a my i tak niekoniecznie będziemy umieli to wykorzystać
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 marca 2014, 10:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jedyne czego można się obawiać to samych siebie. Mogą wszyscy w top 4 złapać zadyszkę, a my i tak niekoniecznie będziemy umieli to wykorzystać

Wiem, dlatego zaznaczyłem że trochę bujam w obłokach. Wiem jak jest, nie raz i nie dwa przegraliśmy frajersko sezon np na rzecz Arsenalu, ale kiedyś udało się pokonać City na Etihad i zdobyć te top4 więc może i tym razem się odkujemy.
Wiem, dlatego zaznaczyłem że trochę bujam w obłokach. Wiem jak jest, nie raz i nie dwa przegraliśmy frajersko sezon np na rzecz Arsenalu, ale kiedyś udało się pokonać City na Etihad i zdobyć te top4 więc może i tym razem się odkujemy
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
28 marca 2014, 12:25 [cytuj]
Guus Hiddink has signed a two year deal to manage the Netherlands after LVG leaves his post after the World Cup.
Guus Hiddink has signed a two year deal to manage the Netherlands after LVG leaves his post after the World Cup
28 marca 2014, 12:33 [cytuj]
vebq powiedział/a:

Osobiscie uważam że jeśli będziemy w 4 to powinien zostać.
Osobiscie uważam że jeśli będziemy w 4 to powinien zostać
28 marca 2014, 20:11 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Osobiscie uważam że jeśli będziemy w 4 to powinien zostać

Poddaje się i wysiadam................
Poddaje się i wysiadam
Can't Smile Without You!!!
29 marca 2014, 10:34 [cytuj]
Tak, niech przyjdzie drugi Wenger czyli LvG ktory od 20 lat na sile wprowadza swoja filozofie do zespolu i nie patrzy na to ze jest ona jest starsza od jego zony. Louis sie skonczyl na Barcelonie, poza AZ Alkmar potem nic nie ugral ale jak dla mnie wygranie ligi holenderskiej taka druzyna rowna sie wygraniu Ekstraklasy Ruchem Chorzow. Przypadek, taki sam jak super sezon AVB z Porto.
Tak, niech przyjdzie drugi Wenger czyli LvG ktory od 20 lat na sile wprowadza swoja filozofie do zespolu i nie patrzy na to ze jest ona jest starsza od jego zony. Louis sie skonczyl na Barcelonie, poza AZ Alkmar potem nic nie ugral ale jak dla mnie wygranie ligi holenderskiej taka druzyna rowna sie wygraniu Ekstraklasy Ruchem Chorzow. Przypadek, taki sam jak super sezon AVB z Porto
29 marca 2014, 11:26 [cytuj]
Masz błędne informacje. Później z Bayernem wygrał mistrzostwo, puchar i superpuchar...

To może nie być "długoletnia" opcja, ale nasza drużyna jest złożona z piłkarzy, którzy mają odpowiednie umiejętności i tego im odmówić nie można. Brakuje im bata! Bata, kurwa. Kogoś z charaktertem, renomą i jajami, który ustawi ich do odpowiedniego poziomu. Oni mają wiedzieć, że jest nad nimi ktoś, kto będzie mentorem, doradcą i przywódcą. I taką akurat osobą jest Luis van Gaal...

Na tą chwilę mają kogoś, kto jest jedynie śmiesznym, miotającym się naokoło chłopcem, który sam nie wie co zrobić ze sobą (trybuny, loża vip, ławka), a co dopiero z grupą zadufanych w sobie piłkarzy...

Gullit już poprawił mi poranny humor...
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/26798631
...oby oby oby :D
Masz błędne informacje. Później z Bayernem wygrał mistrzostwo, puchar i superpuchar... To może nie być "długoletnia" opcja, ale nasza drużyna jest złożona z piłkarzy, którzy mają odpowiednie umiejętności i tego im odmówić nie można. Brakuje im bata! Bata, kurwa. Kogoś z charaktertem, renomą i jajami, który ustawi ich do odpowiedniego poziomu. Oni mają wiedzieć, że jest nad nimi ktoś, kto będzie mentorem, doradcą i przywódcą. I taką akurat osobą jest Luis van Gaal... Na tą chwilę mają kogoś, kto jest jedynie śmiesznym, miotającym się naokoło chłopcem, który sam nie wie co zrobić ze sobą (trybuny, loża vip, ławka), a co dopiero z grupą zadufanych w sobie piłkarzy... Gullit już poprawił mi poranny humor... http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/26798631 ...oby oby oby :D
29 marca 2014, 12:12 [cytuj]
Hit dnia! Wp sugeruje, że Chiriches miałby zastąpić Hummelsa w BVB :D Czegoś podobnego nie widziałem od dawna, nawet na onecie :D
Hit dnia! Wp sugeruje, że Chiriches miałby zastąpić Hummelsa w BVB :D Czegoś podobnego nie widziałem od dawna, nawet na onecie :D
30 marca 2014, 00:33 [cytuj]
Kogos rusza wygranie mistrza w tak slabej lidze jak niemiecka trenujac Bayern? To nie byl co prawda ten Bayern co teraz ale i tak przerastal reszte tych ligowych szkolek pilkarskich ktore ktos hucznie nazywa klubami.
Kogos rusza wygranie mistrza w tak slabej lidze jak niemiecka trenujac Bayern? To nie byl co prawda ten Bayern co teraz ale i tak przerastal reszte tych ligowych szkolek pilkarskich ktore ktos hucznie nazywa klubami
30 marca 2014, 11:51 [cytuj]
No jeśli tak podchodzisz do sprawy, to trzeba poprosić Sir Aleksa o powrót z emerytury, wyciągnąć Mourinho od ruskich albo Manciniego z Galaty... Tylko oni, ostatnimi czasy, potrafili wygrywać mistrza w lidze nas interesującej... bo przecież nie chodzi nam o tych wygrywających słabą hiszpańską etc. Oj myślę, że może być ciężko ;P
No jeśli tak podchodzisz do sprawy, to trzeba poprosić Sir Aleksa o powrót z emerytury, wyciągnąć Mourinho od ruskich albo Manciniego z Galaty... Tylko oni, ostatnimi czasy, potrafili wygrywać mistrza w lidze nas interesującej... bo przecież nie chodzi nam o tych wygrywających słabą hiszpańską etc. Oj myślę, że może być ciężko ;P
30 marca 2014, 12:38 [cytuj]
Słabą Hiszpańską. Śmiechłem niesamowicie. Ah te mity

O ile w lidze Hiszpania do nie dawna była dwoma siłami a w ostatnim sezonie są to 3 kluby. To w europie zupełnie inaczej to wygląda. Są takie kluby jak Atletico, Villarreal, Bilbao którzy osiągali nie brzydkie wyniki w europie.
Słabą Hiszpańską. Śmiechłem niesamowicie. Ah te mity O ile w lidze Hiszpania do nie dawna była dwoma siłami a w ostatnim sezonie są to 3 kluby. To w europie zupełnie inaczej to wygląda. Są takie kluby jak Atletico, Villarreal, Bilbao którzy osiągali nie brzydkie wyniki w europie
30 marca 2014, 12:45 [cytuj]
No jeśli słaba niemiecka, według Lukempire, to jak inaczej nazwać hiszpańską? Chwytaj kontekst Mateuszek, a nie za słówka :P
No jeśli słaba niemiecka, według Lukempire, to jak inaczej nazwać hiszpańską? Chwytaj kontekst Mateuszek, a nie za słówka :P
30 marca 2014, 13:24 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Nie pamiętam, kiedy ostatnio i czy w ogóle doszło do sytuacji w lidze hiszpańskiej, żeby pierwsza drużyna miała aż 22 punkty przewagi nad drugą drużyną w tabeli, w dodatku na sześć kolejek przed końcem sezonu :)
Nie pamiętam, kiedy ostatnio i czy w ogóle doszło do sytuacji w lidze hiszpańskiej, żeby pierwsza drużyna miała aż 22 punkty przewagi nad drugą drużyną w tabeli, w dodatku na sześć kolejek przed końcem sezonu :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
30 marca 2014, 13:48 [cytuj]
No wiesz, choćby w zeszłym, Barcelona miała na koniec 15 punktów przewagi nad Realem. Na koniec, a nie na 6 kolejek przed końcem. Bayern może skończyć ligę z nieco mniejszą ;P

Ale nie to było tematem, a nasz ewentualny przyszły "head coach" :D
No wiesz, choćby w zeszłym, Barcelona miała na koniec 15 punktów przewagi nad Realem. Na koniec, a nie na 6 kolejek przed końcem. Bayern może skończyć ligę z nieco mniejszą ;P Ale nie to było tematem, a nasz ewentualny przyszły "head coach" :D
30 marca 2014, 14:37 [cytuj]
Wychodzi na to, że w chwili obecnej tracimy tam tylko osiem punktów do Arsenalu :) 15, a 22 to jest znaczna różnica i to bardzo :) Albo może mieć tych punktów nawet 30 :)

Słyszałem wczoraj, że niby jesteśmy zainteresowani podpisaniem kontraktu ze szkoleniowcem Sportingu Lizbona, Leonardo Jadrim :glupek:

Koleś odwala kawał dobrej roboty, ale mam nadzieję, że zarząd nie skorzysta z sugestii mediów, bo znowu weszlibyśmy po raz kolejny do tej samej wody.
Wychodzi na to, że w chwili obecnej tracimy tam tylko osiem punktów do Arsenalu :) 15, a 22 to jest znaczna różnica i to bardzo :) Albo może mieć tych punktów nawet 30 :) Słyszałem wczoraj, że niby jesteśmy zainteresowani podpisaniem kontraktu ze szkoleniowcem Sportingu Lizbona, Leonardo Jadrim :glupek: Koleś odwala kawał dobrej roboty, ale mam nadzieję, że zarząd nie skorzysta z sugestii mediów, bo znowu weszlibyśmy po raz kolejny do tej samej wody
30 marca 2014, 14:59 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Wychodzi na to, że w chwili obecnej tracimy tam tylko osiem punktów do Arsenalu :) 15, a 22 to jest znaczna różnica i to bardzo :) Albo może mieć tych punktów nawet 30 :)

Może, ale nie musi. Dlatego też napisałem o końcu sezonu, a nie 6 kolejkach przed końcem.

Musisz również zauważyć, że gadki o "słabych" ligach nie zaczynałem, a jedynie ją kontynuowałem. Ktoś rzuca o słabej lidze niemieckiej, to odpowiadam hiszpańską, która została przez szkopów rozbita w zeszłym sezonie :F
Może, ale nie musi. Dlatego też napisałem o końcu sezonu, a nie 6 kolejkach przed końcem. Musisz również zauważyć, że gadki o "słabych" ligach nie zaczynałem, a jedynie ją kontynuowałem. Ktoś rzuca o słabej lidze niemieckiej, to odpowiadam hiszpańską, która została przez szkopów rozbita w zeszłym sezonie :F
30 marca 2014, 15:38 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Może, ale nie musi. Dlatego też napisałem o końcu sezonu, a nie 6 kolejkach przed końcem.

Musisz również zauważyć, że gadki o "słabych" ligach nie zaczynałem, a jedynie ją kontynuowałem. Ktoś rzuca o słabej lidze niemieckiej, to odpowiadam hiszpańską, która została przez szkopów rozbita w zeszłym sezonie :F

Dlatego poczekamy do ostatniej kolejki :)

Wiem, widziałem, że ktoś o tym wspomniał. Wystarczy spojrzeć na to jak drużyny z ligi niemieckiej prezentują się w europejskich pucharach, aby stwierdzić, że poziom spadł. Nie mówię tu o Bayernie Monachium, ale patrzę również na LE :)

Jedna jaskółka wiosny nie czyni :) Angielskie drużyny już regularnie od kilku lat dostają po głowie od tych z Hiszpanii. Biorę pod uwagę większość przypadków :F:F

Zobaczymy jak to będzie wyglądało na koniec maja :P
Dlatego poczekamy do ostatniej kolejki :) Wiem, widziałem, że ktoś o tym wspomniał. Wystarczy spojrzeć na to jak drużyny z ligi niemieckiej prezentują się w europejskich pucharach, aby stwierdzić, że poziom spadł. Nie mówię tu o Bayernie Monachium, ale patrzę również na LE :) Jedna jaskółka wiosny nie czyni :) Angielskie drużyny już regularnie od kilku lat dostają po głowie od tych z Hiszpanii. Biorę pod uwagę większość przypadków :F:F Zobaczymy jak to będzie wyglądało na koniec maja :P
30 marca 2014, 15:41 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Niemiecka jest slaba bo poza Bayernem i od niedawna BvB tamte druzyny na arenie miedzynarodowej zbieraja wpierdol tak wielki, ze nie wiem czy Legia by sobie nie poradzila lepiej. Kluby poza Bayernem nawet osiagajac sukces w lidze musza sie wyprzedawac co sezon. Cos takiego nie ma miejsca ani w Anglii czy hiszpanii. Nawet w biednej Portugalii nie musza co sezon otwierac swojego sklepiku. Liga jako liga jest slabsza od hiszpanskiej bo tam kluby chcociaz nie kompromituja sie co roku. Dlatego robienie geniusza taktyki z kogos kto nie daje sobie rady w lidze gdzie jest jakakolwiek konkurencja jest bledem. A takiej konkurencji jak w Anglii nie ma nigdzie. Van Gaal to ostatnia osoba ktora powinna tu trenowac. Poza nazwiskiem nie ma nic do zaoferowania.
Niemiecka jest slaba bo poza Bayernem i od niedawna BvB tamte druzyny na arenie miedzynarodowej zbieraja wpierdol tak wielki, ze nie wiem czy Legia by sobie nie poradzila lepiej. Kluby poza Bayernem nawet osiagajac sukces w lidze musza sie wyprzedawac co sezon. Cos takiego nie ma miejsca ani w Anglii czy hiszpanii. Nawet w biednej Portugalii nie musza co sezon otwierac swojego sklepiku. Liga jako liga jest slabsza od hiszpanskiej bo tam kluby chcociaz nie kompromituja sie co roku. Dlatego robienie geniusza taktyki z kogos kto nie daje sobie rady w lidze gdzie jest jakakolwiek konkurencja jest bledem. A takiej konkurencji jak w Anglii nie ma nigdzie. Van Gaal to ostatnia osoba ktora powinna tu trenowac. Poza nazwiskiem nie ma nic do zaoferowania
|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się