Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  98  99  100  101  102    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
27 sierpnia 2014, 11:36 [cytuj]
Ponoć walczymy z ruskimi i Wengierami o Rabiota z PSG. Great deal moim zdaniem :ok:
Ponoć walczymy z ruskimi i Wengierami o Rabiota z PSG. Great deal moim zdaniem :ok:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
27 sierpnia 2014, 12:07 [cytuj]
za to Hamburg mocno zainteresowany Holtbym... Szkoda byłoby mi tego gracza. Tak na dobrą sprawę nigdy nie dostał odpowiedniego zaufania u nas.Fakt, że jak dostawał szanse w lidze to nie wyglądało to jakoś rewelacyjnie, ale chłopak ma potencjał.
za to Hamburg mocno zainteresowany Holtbym... Szkoda byłoby mi tego gracza. Tak na dobrą sprawę nigdy nie dostał odpowiedniego zaufania u nas.Fakt, że jak dostawał szanse w lidze to nie wyglądało to jakoś rewelacyjnie, ale chłopak ma potencjał
27 sierpnia 2014, 12:34 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
za to Hamburg mocno zainteresowany Holtbym... Szkoda byłoby mi tego gracza. Tak na dobrą sprawę nigdy nie dostał odpowiedniego zaufania u nas.Fakt, że jak dostawał szanse w lidze to nie wyglądało to jakoś rewelacyjnie, ale chłopak ma potencjał

Hamburg już nam jednego kozaka na koniec okienka wyciągnął, nie chcę powtórki z rozrywki. Zaczynają drażnić jak niejaki Real... :zly::zly::zly:
Hamburg już nam jednego kozaka na koniec okienka wyciągnął, nie chcę powtórki z rozrywki. Zaczynają drażnić jak niejaki Real... :zly::zly::zly:
27 sierpnia 2014, 13:14 [cytuj]
Sky Sports podaje, że Fazio na testach u nas :D
Sky Sports podaje, że Fazio na testach u nas :D
27 sierpnia 2014, 13:28 [cytuj]
z pomocnikami dajmy sobie spokój:P

Daws zrobił miejsce dla niego;)
z pomocnikami dajmy sobie spokój:P Daws zrobił miejsce dla niego;)
27 sierpnia 2014, 13:33 [cytuj]
Z tym Holtbym to MUSI być plota. W sensie - HSV może i złożyło jakąś ofertę, ale my przecież nie musimy jej przyjmować. Taką mam przynajmniej nadzieję...

Ze świecą szukać teraz piłkarzy o takim zaangażowaniu. W dodatku Lewis mocno "wsiąknął" w Tottenham, nie mówiąc już o tym, że niemal z miejsca stał się jednym z ulubieńców kibiców. No i jeszcze młody wiek, potencjał... Będziemy mocno tego żałować, jeśli go sprzedamy.
Z tym Holtbym to MUSI być plota. W sensie - HSV może i złożyło jakąś ofertę, ale my przecież nie musimy jej przyjmować. Taką mam przynajmniej nadzieję... Ze świecą szukać teraz piłkarzy o takim zaangażowaniu. W dodatku Lewis mocno "wsiąknął" w Tottenham, nie mówiąc już o tym, że niemal z miejsca stał się jednym z ulubieńców kibiców. No i jeszcze młody wiek, potencjał... Będziemy mocno tego żałować, jeśli go sprzedamy
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
27 sierpnia 2014, 13:43 [cytuj]
Razem z Fazio wychodzimy na ±0. Ciekawe, czy Levy zdecyduje się wreszcie wydać trochę kasy w tym okienku.

BTW Zawodnicy kupieni zeszłego lata chyba zaczynają się budzić. Eriksen radził sobie dobrze, ale teraz Lamela i Capoue pokazują się z bardzo dobrej strony, Chadli i Soldado też wyglądają na bardziej przydatnych. Może jeszcze Chiriches i Paulinho zaczną łapać formę to może coś ugramy w tym sezonie.
Razem z Fazio wychodzimy na ±0. Ciekawe, czy Levy zdecyduje się wreszcie wydać trochę kasy w tym okienku. BTW Zawodnicy kupieni zeszłego lata chyba zaczynają się budzić. Eriksen radził sobie dobrze, ale teraz Lamela i Capoue pokazują się z bardzo dobrej strony, Chadli i Soldado też wyglądają na bardziej przydatnych. Może jeszcze Chiriches i Paulinho zaczną łapać formę to może coś ugramy w tym sezonie
LMAO
27 sierpnia 2014, 13:52 [cytuj]
ŁKSiakowi mówię do widzenia.
ŁKSiakowi mówię do widzenia
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
27 sierpnia 2014, 13:58 [cytuj]
gdzies tam poszła plota ze Paulinho Sandro Vlad i Holtby sa na sprzedaż
27 sierpnia 2014, 14:07 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:

według tych plot to nie mielibyśmy juz połowy składu;p

TrueYid powiedział/a:
ŁKSiakowi mówię do widzenia

popieram;)
według tych plot to nie mielibyśmy juz połowy składu;p [quote=TrueYid]ŁKSiakowi mówię do widzenia
27 sierpnia 2014, 14:17 [cytuj]
dlatego mówię, że plota. Jednakże ploty o odejściu Dawsa się sprawdziły, ploty o Townsendzie zostały szybko urwane, a po Vladzie Sandro i Paulinho ani śladu.
dlatego mówię, że plota. Jednakże ploty o odejściu Dawsa się sprawdziły, ploty o Townsendzie zostały szybko urwane, a po Vladzie Sandro i Paulinho ani śladu
27 sierpnia 2014, 14:26 [cytuj]
w poniedziałek bedzie już swiety spokój i bedzie wszystko wiadomo ;)
w poniedziałek bedzie już swiety spokój i bedzie wszystko wiadomo ;)
27 sierpnia 2014, 14:32 [cytuj]
Watpie ,zeby Pochettino chcial zostac z 3 srodkowymi pomocnikami.poza tym kadra zredukowala sie wlasciwie do 25 zawodnikow.moim zdaniem poza Fazio nikt juz nie przyjdzie,ani nie odejdzie
Watpie ,zeby Pochettino chcial zostac z 3 srodkowymi pomocnikami.poza tym kadra zredukowala sie wlasciwie do 25 zawodnikow.moim zdaniem poza Fazio nikt juz nie przyjdzie,ani nie odejdzie
27 sierpnia 2014, 16:21 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:

Mało znasz nasz klub. Levy lubi urządzać cyrki i robić koło siebie szum na koniec dnia. Jeszcze nas czymś zaskoczy(pozytywnie bądź negatywnie)
Mało znasz nasz klub. Levy lubi urządzać cyrki i robić koło siebie szum na koniec dnia. Jeszcze nas czymś zaskoczy(pozytywnie bądź negatywnie)
27 sierpnia 2014, 16:44 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

To tylko moja opinia,ze nikt z grona holtby,paulinho,sandro, nie odejdzie.nasza kadra wydaje sie odpowiednio zbalansowana po wzmocnieniach w defensywie,dlatego tak mysle.jedynie pozbycie sie BAE wydaje sie konieczne.
To tylko moja opinia,ze nikt z grona holtby,paulinho,sandro, nie odejdzie.nasza kadra wydaje sie odpowiednio zbalansowana po wzmocnieniach w defensywie,dlatego tak mysle.jedynie pozbycie sie BAE wydaje sie konieczne
27 sierpnia 2014, 16:56 [cytuj]
Vlad Paulinho owszem, ale Sandro i Lewis mogliby zostać...
Vlad Paulinho owszem, ale Sandro i Lewis mogliby zostać
27 sierpnia 2014, 17:04 [cytuj]
z BAE to chyba jedyna opcja, to rozwiązać kontrakt

i najlepiej Paulinho który jest jeszcze coś wart, bo mamy tylko 2 pozycje, a na nie 6 graczy
z BAE to chyba jedyna opcja, to rozwiązać kontrakt i najlepiej Paulinho który jest jeszcze coś wart, bo mamy tylko 2 pozycje, a na nie 6 graczy
27 sierpnia 2014, 17:06 [cytuj]
co wy chcecie od vlada? w zeszłym sezonie popełniał chyba najmniej błędów
co wy chcecie od vlada? w zeszłym sezonie popełniał chyba najmniej błędów
27 sierpnia 2014, 17:12 [cytuj]
http://transfery.info/69392,milan-odrzucil-oferte-wymiany-z-tottenhamem
27 sierpnia 2014, 17:28 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

bez przesady z tymi obrońcami bo zaraz będziemy mieli po 3 na każdą pozycje.. :szok:
bez przesady z tymi obrońcami bo zaraz będziemy mieli po 3 na każdą pozycje.. :szok:
|<  <<  <  98  99  100  101  102    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się