Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  99  100  101  102  103    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
27 sierpnia 2014, 17:49 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
bez przesady z tymi obrońcami bo zaraz będziemy mieli po 3 na każdą pozycje.. :szok:

w zasadzi to już tak jest:P

to z milanem jest stare, pewnie z przed ściągniecia Bena
w zasadzi to już tak jest:P to z milanem jest stare, pewnie z przed ściągniecia Bena
27 sierpnia 2014, 18:20 [cytuj]
SIGNED! Federico Fazio has joined us on a four-year contract from Sevilla. ‪#‎WelcomeFazio‬
Leave your #WelcomeFazio messages in the comments below …
SIGNED! Federico Fazio has joined us on a four-year contract from Sevilla. ‪#‎WelcomeFazio‬ Leave your #WelcomeFazio messages in the comments below …
27 sierpnia 2014, 18:25 [cytuj]
Fazio nasz!
Fazio nasz!
27 sierpnia 2014, 18:33 [cytuj]
Zobaczymy jak mu pójdzdie. :)
Zobaczymy jak mu pójdzdie. :)
LMAO
27 sierpnia 2014, 19:07 [cytuj]
No ciekawe kogo po Fazio ściągniemy.
No ciekawe kogo po Fazio ściągniemy
spurs88
27 sierpnia 2014, 19:22 [cytuj]
Schneiderlina może.
Schneiderlina może
LMAO
27 sierpnia 2014, 19:37 [cytuj]
A koniecznie musimy kogoś jeszcze kupować?
A koniecznie musimy kogoś jeszcze kupować?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
27 sierpnia 2014, 19:44 [cytuj]
Pokazał ,że nadaje się do tej ligi gdy uderzył Coste :ok:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
27 sierpnia 2014, 19:51 [cytuj]
i to uderzenie... Szukał wątroby. Po prostu swój człowiek :luzik:
i to uderzenie... Szukał wątroby. Po prostu swój człowiek :luzik:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
27 sierpnia 2014, 20:08 [cytuj]
no to misio Fazi nasz :brawo:
- teraz na środek mamy Janka, Dier-a i Fazi-ego - jest OK~!
no to misio Fazi nasz :brawo: - teraz na środek mamy Janka, Dier-a i Fazi-ego - jest OK~!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 sierpnia 2014, 20:11 [cytuj]
i Kaboul od biedy, już nie jest źle a jeżeli nie pozbędziemy się Vlada to uważam go za 3 siłę na równi z Dierem w naszej rotacji.
i Kaboul od biedy, już nie jest źle a jeżeli nie pozbędziemy się Vlada to uważam go za 3 siłę na równi z Dierem w naszej rotacji
27 sierpnia 2014, 20:33 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:

z tego co widziałem, costa ewidentnie uderzył Fazio w rękę, całkiem przypadkowo zaciśnięta w pięść :rotfl:

Hades powiedział/a:
Schneiderlina może

jak sprzedamy Paulinho to jestem za;)
a Bentaleb gdzieś niech idzie i sie ogrywa, bo jak wrócą wszyscy pomocnicy to może mieć problem z graniem
z tego co widziałem, costa ewidentnie uderzył Fazio w rękę, całkiem przypadkowo zaciśnięta w pięść :rotfl: [quote=Hades]Schneiderlina może
27 sierpnia 2014, 21:00 [cytuj]
Robert powiedział/a:
z tego co widziałem, costa ewidentnie uderzył Fazio w rękę, całkiem przypadkowo zaciśnięta w pięść :rotfl:
Costa sprowokował, Fazio odpowiedział bardzo porządnie i to mi się podoba :)
Costa sprowokował, Fazio odpowiedział bardzo porządnie i to mi się podoba :)
27 sierpnia 2014, 21:37 [cytuj]
Robert powiedział/a:
a Bentaleb gdzieś niech idzie i sie ogrywa, bo jak wrócą wszyscy pomocnicy to może mieć problem z graniem

Holtby już jest, Dembele też, zobaczymy co z Paulinho chyba jutro. A Bentaleb dalej gra. Koleś musi naprawdę ostro zapierdalać na treningach, że Sherwood i MP na niego stawiają.
Holtby już jest, Dembele też, zobaczymy co z Paulinho chyba jutro. A Bentaleb dalej gra. Koleś musi naprawdę ostro zapierdalać na treningach, że Sherwood i MP na niego stawiają
LMAO
27 sierpnia 2014, 21:50 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Holtby już jest, Dembele też, zobaczymy co z Paulinho chyba jutro. A Bentaleb dalej gra. Koleś musi naprawdę ostro zapierdalać na treningach, że Sherwood i MP na niego stawiają

Musi, ale i w trakcie meczów nie daje powodów dy na Niego nie stawiać. Owszem idealny nie jest, czasem zdarza mu się strata, ale biorąc pod uwagę jego wiek gra naprawdę bardzo solidnie. Czasem zagra bardzo fajne podanie prostopadłe co jego pozycji jest dodatkowym atutem, ma bardzo dobry strzał z dystansu, a Poch ma rękę do wychowywania, patrz chociażby Jay Rodriguez.
Musi, ale i w trakcie meczów nie daje powodów dy na Niego nie stawiać. Owszem idealny nie jest, czasem zdarza mu się strata, ale biorąc pod uwagę jego wiek gra naprawdę bardzo solidnie. Czasem zagra bardzo fajne podanie prostopadłe co jego pozycji jest dodatkowym atutem, ma bardzo dobry strzał z dystansu, a Poch ma rękę do wychowywania, patrz chociażby Jay Rodriguez
Offence win games, defence wins titles
27 sierpnia 2014, 21:59 [cytuj]
Ja go nie krytykowałem. :)
LMAO
27 sierpnia 2014, 22:03 [cytuj]
Patriczi, kiedy Bentaleb oddał jakiś naprawdę dobry strzał z dystansu?
27 sierpnia 2014, 22:15 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Wiem, ale ze 2/3 spursmani to robi ;)
Eidur powiedział/a:

Chociażby z West Hamem? W zeszłym sezonie też. Wiem, nie zdobył gola, ale każdy jego strzał jest groźny, sprawia problemy bramkarzowi, w zeszłym sezonie zaliczył 2 poprzeczki w któryś meczu. Dla mnie są to groźne strzały, lepszy niż chociażby oddaje Towsend który ma być przyszłością Tottenhamu wg wielu.
Wiem, ale ze 2/3 spursmani to robi ;) [quote=Eidur]Patriczi, kiedy Bentaleb oddał jakiś naprawdę dobry strzał z dystansu?
27 sierpnia 2014, 22:33 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

co jak co, ale kopyto ma i nie wali po ludziach na najwyższych trybunach, tylko wszystko w świato bramki;)

co do pomocników to jest;
Sandro, Capoue, Dembele, Holtby, Bentaleb, Paulinho
a do obsadzenia tylko 2 pozycje, dlatego jak miałby dojść Schneiderlin, to napewno Paulinho na sprzedaż, a Bentaleb na wypożyczenie, bo mógłby nie grać, a on powienien grać jak najwiecej sie da. Nawet nikogo nie ściągając warto by było sprzdać paulingo, bo to jednak na tą chwile mamy 6 chłopa na 2 pozycje.
co jak co, ale kopyto ma i nie wali po ludziach na najwyższych trybunach, tylko wszystko w świato bramki;) co do pomocników to jest; Sandro, Capoue, Dembele, Holtby, Bentaleb, Paulinho a do obsadzenia tylko 2 pozycje, dlatego jak miałby dojść Schneiderlin, to napewno Paulinho na sprzedaż, a Bentaleb na wypożyczenie, bo mógłby nie grać, a on powienien grać jak najwiecej sie da. Nawet nikogo nie ściągając warto by było sprzdać paulingo, bo to jednak na tą chwile mamy 6 chłopa na 2 pozycje
27 sierpnia 2014, 23:56 [cytuj]
Pochettino: "We need to give balance to the squad. I don’t talk about names, never." #THFC
Ciekawe kogo ma na myśli.
Pochettino: "We need to give balance to the squad. I don’t talk about names, never." #THFC Ciekawe kogo ma na myśli
|<  <<  <  99  100  101  102  103    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 59 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się