Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  100  101  102  103  104    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
28 sierpnia 2014, 00:38 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Pochettino: "We need to give balance to the squad. I don’t talk about names, never." #THFC
Ciekawe kogo ma na myśli

Cosmin Moti OBY! :cwaniak:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 sierpnia 2014, 01:02 [cytuj]
Co do obsadzenia środka pola - myślę że MP bierze pod uwage Holtbiego bardziej jako klasyczną 10 i zmiennik Eriksena. Mimo jego waleczności i zadziorności bardziej się nadaje na tą pozycje ze względu choćby na jego warunki fizyczne. Z tego co zauważyłem Pochettino woli stawiać na silnych i wysokich zawodników w środku pola, więc odejście LH raczej nierealne bo w wypadku kontuzji Eriksena - kaplica, zwłaszcza że pozbyliśmy sie Sigurdssona.
Co do obsadzenia środka pola - myślę że MP bierze pod uwage Holtbiego bardziej jako klasyczną 10 i zmiennik Eriksena. Mimo jego waleczności i zadziorności bardziej się nadaje na tą pozycje ze względu choćby na jego warunki fizyczne. Z tego co zauważyłem Pochettino woli stawiać na silnych i wysokich zawodników w środku pola, więc odejście LH raczej nierealne bo w wypadku kontuzji Eriksena - kaplica, zwłaszcza że pozbyliśmy sie Sigurdssona
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
28 sierpnia 2014, 01:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Niepotrzebnie cholera Vorma ściągnęli, taka okazja!
Offence win games, defence wins titles
28 sierpnia 2014, 10:05 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Co do obsadzenia środka pola - myślę że MP bierze pod uwage Holtbiego bardziej jako klasyczną 10 i zmiennik Eriksena. Mimo jego waleczności i zadziorności bardziej się nadaje na tą pozycje ze względu choćby na jego warunki fizyczne. Z tego co zauważyłem Pochettino woli stawiać na silnych i wysokich zawodników w środku pola, więc odejście LH raczej nierealne bo w wypadku kontuzji Eriksena - kaplica, zwłaszcza że pozbyliśmy sie Sigurdssona

przecież na tą pozycje najcześciej wchodzi Kane, czasem Soldado
28 sierpnia 2014, 10:41 [cytuj]
Robert powiedział/a:

I sądzisz że są oni wstanie zapewnić odpowiednią jakość w rozgrywaniu piły na wypadek absencji Eriksena? przecież to są napastnicy.
I sądzisz że są oni wstanie zapewnić odpowiednią jakość w rozgrywaniu piły na wypadek absencji Eriksena? przecież to są napastnicy
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
28 sierpnia 2014, 11:31 [cytuj]
dużo na siebie w rozegraniu daje Lamela, to myśle ze dadzą rade;)

Holtby powinien grać w dwójce defensywnych
dużo na siebie w rozegraniu daje Lamela, to myśle ze dadzą rade;) Holtby powinien grać w dwójce defensywnych
28 sierpnia 2014, 11:40 [cytuj]
Ciekawe czy odpadniecie Napoli z LM oznacza koniec zainteresowania Sandro, przez brak kasy na transfer...

Możliwe ze czekali z transferem do zakończenia kwalifikacji.
Ciekawe czy odpadniecie Napoli z LM oznacza koniec zainteresowania Sandro, przez brak kasy na transfer... Możliwe ze czekali z transferem do zakończenia kwalifikacji
http://wilczki.tumblr.com/
28 sierpnia 2014, 13:02 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Piłkarz wszechstronny to dzisiaj skarb. Nie bronił źle, ale ruchów bramkarskich nie miał. Jedno piąstkowanie i te karne. Historia nie z tej ziemi.

PS Koreańskie fora piszą coś o zainteresowaniu Son'em przez kilka angielskich klubów. Ktoś coś? Może my?
Piłkarz wszechstronny to dzisiaj skarb. Nie bronił źle, ale ruchów bramkarskich nie miał. Jedno piąstkowanie i te karne. Historia nie z tej ziemi. PS Koreańskie fora piszą coś o zainteresowaniu Son'em przez kilka angielskich klubów. Ktoś coś? Może my?
28 sierpnia 2014, 14:44 [cytuj]
Mam nadzieje, że nie my, i że nikogo już w tym okienku nie kupimy :) starczy! jeśli już na prawdę na upartego mamy kogoś kupić to tylko i wyłącznie napastnika
Mam nadzieje, że nie my, i że nikogo już w tym okienku nie kupimy :) starczy! jeśli już na prawdę na upartego mamy kogoś kupić to tylko i wyłącznie napastnika
28 sierpnia 2014, 14:52 [cytuj]
@Arcz
Son jest napadziorem;p
@Arcz Son jest napadziorem;p
28 sierpnia 2014, 14:57 [cytuj]
Jeśli Hamburg chce Holtbiego , to Raffael musi wrócić !
28 sierpnia 2014, 14:58 [cytuj]
Robert powiedział/a:
@Arcz
Son jest napadziorem;p
To raczej nie jest taki typowy napastnik, widziałem parę meczy z jego udziałem jak grał jeszcze w Hamburgarze i występował w 2 linii jako ofensywny pomocnik, zresztą w Leverkusen ostatnio pełni podobną rolę, bo głównym napastnikiem jest Kiebling. Jeśli rzeczywiście mógłby grać na szpicy, to nawet szłoby na to przystać ;p szybki jest i techniki mu nie brakuje, a co najważniejsze ma łeb na karku
To raczej nie jest taki typowy napastnik, widziałem parę meczy z jego udziałem jak grał jeszcze w Hamburgarze i występował w 2 linii jako ofensywny pomocnik, zresztą w Leverkusen ostatnio pełni podobną rolę, bo głównym napastnikiem jest Kiebling. Jeśli rzeczywiście mógłby grać na szpicy, to nawet szłoby na to przystać ;p szybki jest i techniki mu nie brakuje, a co najważniejsze ma łeb na karku
28 sierpnia 2014, 15:01 [cytuj]
jak dobrze mi sie wydaje, to w reprezentacji grał jako napastnik
jak dobrze mi sie wydaje, to w reprezentacji grał jako napastnik
28 sierpnia 2014, 15:40 [cytuj]
http://babb.telegraph.co.uk/trg/#menu
Proszę, plotków w cholerę!
http://babb.telegraph.co.uk/trg/#menu Proszę, plotków w cholerę!
Offence win games, defence wins titles
28 sierpnia 2014, 16:00 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Piłkarz wszechstronny to dzisiaj skarb. Nie bronił źle, ale ruchów bramkarskich nie miał. Jedno piąstkowanie i te karne. Historia nie z tej ziemi.

PS Koreańskie fora piszą coś o zainteresowaniu Son'em przez kilka angielskich klubów. Ktoś coś? Może my?

Son to kozak. Nawet bym się dwa razy nie zastanawiał. Nie jest może typowym napadziorem, on raczej gra uniwersalnie na ofensywnej pomocy. Zjada u nas każdego pod tym względem. A fakt, że może zagrać i na lewym boku pomocy, prawym, w środku i w ataku jak dla mnie jest jak najbardziej korzystny ;)
Son to kozak. Nawet bym się dwa razy nie zastanawiał. Nie jest może typowym napadziorem, on raczej gra uniwersalnie na ofensywnej pomocy. Zjada u nas każdego pod tym względem. A fakt, że może zagrać i na lewym boku pomocy, prawym, w środku i w ataku jak dla mnie jest jak najbardziej korzystny ;)
28 sierpnia 2014, 17:08 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

Chyba żartujesz?! :szok: Z tego co słyszałem to Rafa po odejściu od nas gra w Niemczech straszny piach i jest jednym z głównych winowajców słabej postawy HSV w poprzednim sezonie, przynajmniej wg mediów. Na ten moment nie wytrzymuje porównania z Lewisem, który jest jednym z najlepszych pomocników w naszej kadrze i niesamowicie żałuję, że gra tak mało... :bezradny:
Chyba żartujesz?! :szok: Z tego co słyszałem to Rafa po odejściu od nas gra w Niemczech straszny piach i jest jednym z głównych winowajców słabej postawy HSV w poprzednim sezonie, przynajmniej wg mediów. Na ten moment nie wytrzymuje porównania z Lewisem, który jest jednym z najlepszych pomocników w naszej kadrze i niesamowicie żałuję, że gra tak mało... :bezradny:
28 sierpnia 2014, 17:44 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:

jeśli najlepiej gra w lini miedzy napastnikiem a defensywnymi, to idealnie by pasował do Eriksena i Lameli
jeśli najlepiej gra w lini miedzy napastnikiem a defensywnymi, to idealnie by pasował do Eriksena i Lameli
28 sierpnia 2014, 20:24 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:

Do mnie przemawia fakt, który powiedział w koreańskim programie rozrywkowym. Pytali się o jego marzenie. Odpowiedź : Przenieść się do Anglii i zostać legendą w jednym klubie do końca kariery.
Do mnie przemawia fakt, który powiedział w koreańskim programie rozrywkowym. Pytali się o jego marzenie. Odpowiedź : Przenieść się do Anglii i zostać legendą w jednym klubie do końca kariery
28 sierpnia 2014, 21:55 [cytuj]
Obrońca Tottenhamu Ryan Fredericks trafił na wypożyczenie do Middlesbrough. 21-latek spędzi na Riverside Stadium cały sezon 2014/2015.

:)
Obrońca Tottenhamu Ryan Fredericks trafił na wypożyczenie do Middlesbrough. 21-latek spędzi na Riverside Stadium cały sezon 2014/2015. :)
29 sierpnia 2014, 08:36 [cytuj]
Strasznie mnie ciekawi, czy jeszcze kogoś ściągniemy.
Strasznie mnie ciekawi, czy jeszcze kogoś ściągniemy
spurs88
|<  <<  <  100  101  102  103  104    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 55 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się