Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  101  102  103  104  105    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
29 sierpnia 2014, 09:49 [cytuj]
Mam przeczucie ze deadline day będzie w naszym wykonaniu nudny.Nie zanosi się na żadne ruchy z naszej strony.
Mam przeczucie ze deadline day będzie w naszym wykonaniu nudny.Nie zanosi się na żadne ruchy z naszej strony
29 sierpnia 2014, 10:17 [cytuj]
Welbeck ma zostać do nas wypożyczony na sezon.
Welbeck ma zostać do nas wypożyczony na sezon
spurs88
29 sierpnia 2014, 10:20 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:
Mam przeczucie ze deadline day będzie w naszym wykonaniu nudny.Nie zanosi się na żadne ruchy z naszej strony

No i bardzo dobrze. :ok: Potrzebny nam ktoś jeszcze?! No może poza napastnikiem, ale ja wciąż wierzę, że Pochettino tchnie drugie życie w Soldado.
No i bardzo dobrze. :ok: Potrzebny nam ktoś jeszcze?! No może poza napastnikiem, ale ja wciąż wierzę, że Pochettino tchnie drugie życie w Soldado
29 sierpnia 2014, 11:01 [cytuj]
Prezydent Sevilli Jose castro uważa, że zaprezentowany w czwartek przez Tottenham wciąż jest piłkarzem hiszpańskiego klubu – Zawodnik ma kontrakt, pieniądze może i zostaly zdeponowane w La liga, ale wciąż nie ma ich w Sevilli. Nie rozumiem co zawodnik robi w Anglii. Odejdzie wtedy, kiedy zostanie rozwiązany jego kontrakt, a ten jeszcze jest ważny. Oczywiście, że jesteśmy źli, jednak nie chcę wchodzić w szczegóły, to do niczego nie prowadzi. Oni zapłacili 8 mln £, jego klauzulę wykupu, ale zobaczymy, że zgodnie z prawem nie będą musieli zapłacić więcej.

Gość ma chyba trochę nierówno... :wysmiewacz: Niezłe jaja, co? :rotfl::rotfl::rotfl:
Prezydent Sevilli Jose castro uważa, że zaprezentowany w czwartek przez Tottenham wciąż jest piłkarzem hiszpańskiego klubu – Zawodnik ma kontrakt, pieniądze może i zostaly zdeponowane w La liga, ale wciąż nie ma ich w Sevilli. Nie rozumiem co zawodnik robi w Anglii. Odejdzie wtedy, kiedy zostanie rozwiązany jego kontrakt, a ten jeszcze jest ważny. Oczywiście, że jesteśmy źli, jednak nie chcę wchodzić w szczegóły, to do niczego nie prowadzi. Oni zapłacili 8 mln £, jego klauzulę wykupu, ale zobaczymy, że zgodnie z prawem nie będą musieli zapłacić więcej. Gość ma chyba trochę nierówno... :wysmiewacz: Niezłe jaja, co? :rotfl::rotfl::rotfl:
29 sierpnia 2014, 16:18 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:

Holtby podobno ma odejśc - 1 news.
Townsenda bardzo chcą Święci , jeśli doszłoby do porozumienia to doszłoby do wymiany za Rodrigeza / Schneiderlena - 2 news.
Welbeck i jego wypożyczenie / transfer - 3 news.
Według Skysport Bony odejdzie do Tottenhamu lub do Liverpoolu - 4 news.
Soldado i dziwna kontuzja ( kontuzja modrica / bale`a ) - 5 news.
Destro i non stop plotki we włoskich mediach o odejściu do Tottenhamu lub Chelsea - 6 news .

Oczywiście są to plotki i być może żadna z nich nie okaże się prawdziwa , ale kto wie ? Według mnie prawdopodobne jest odejście ( niestety ) Lewisa i transfer jednego z wyżej wymienionych napastników .
Na pewno nie powinniśmy się zgodzić na ŻADNE wypożyczenie , albo transfer albo adios . Bony wydawałby się najlepszą opcją ( cena 26 mln funtów ) , welbeck nie potrzebowałby czasu na klimatyzację , a Destro to taka kinder niespodzianka .

Townsend za Schneiderlena? Według mnie tak . Schneiderlen to ... jeden z najlepszych środkowych pomocników w Anglii i z tego co sobie przypominam z meczów świętych to bardzo dobrze rozgrywa piłkę od tyłu - wtedy Eriksen nie musiałby się cofać po piłki . Wraz z Christianem i ( np ) Capoue tworzyliby bardzo solidny środek pola .
Holtby podobno ma odejśc - 1 news. Townsenda bardzo chcą Święci , jeśli doszłoby do porozumienia to doszłoby do wymiany za Rodrigeza / Schneiderlena - 2 news. Welbeck i jego wypożyczenie / transfer - 3 news. Według Skysport Bony odejdzie do Tottenhamu lub do Liverpoolu - 4 news. Soldado i dziwna kontuzja ( kontuzja modrica / bale`a ) - 5 news. Destro i non stop plotki we włoskich mediach o odejściu do Tottenhamu lub Chelsea - 6 news . Oczywiście są to plotki i być może żadna z nich nie okaże się prawdziwa , ale kto wie ? Według mnie prawdopodobne jest odejście ( niestety ) Lewisa i transfer jednego z wyżej wymienionych napastników . Na pewno nie powinniśmy się zgodzić na ŻADNE wypożyczenie , albo transfer albo adios . Bony wydawałby się najlepszą opcją ( cena 26 mln funtów ) , welbeck nie potrzebowałby czasu na klimatyzację , a Destro to taka kinder niespodzianka . Townsend za Schneiderlena? Według mnie tak . Schneiderlen to ... jeden z najlepszych środkowych pomocników w Anglii i z tego co sobie przypominam z meczów świętych to bardzo dobrze rozgrywa piłkę od tyłu - wtedy Eriksen nie musiałby się cofać po piłki . Wraz z Christianem i ( np ) Capoue tworzyliby bardzo solidny środek pola
29 sierpnia 2014, 16:46 [cytuj]
Przyjście Boniego byłoby solidnym wzmocnieniem.
Przyjście Boniego byłoby solidnym wzmocnieniem
spurs88
29 sierpnia 2014, 20:30 [cytuj]
"@MontpellierHSC announce an agreement has been reached with Tottenham for the transfer of Benjamin Stambouli. #THFC"
"@MontpellierHSC announce an agreement has been reached with Tottenham for the transfer of Benjamin Stambouli. #THFC"
29 sierpnia 2014, 20:32 [cytuj]
Według Skysport Bony odejdzie do Tottenhamu lub do Liverpoolu - 4 news

--
kontuzja pleców Soldado ???
Według Skysport Bony odejdzie do Tottenhamu lub do Liverpoolu - 4 news -- kontuzja pleców Soldado ???
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 sierpnia 2014, 20:34 [cytuj]
moshino powiedział/a:

kto to kur...a jest ??
kto to kur...a jest ??
29 sierpnia 2014, 20:42 [cytuj]
mega grajek
mega grajek
29 sierpnia 2014, 20:53 [cytuj]
spurscfaniak powiedział/a:
mega grajek

To opowiedz coś wiecej, czym się charakteryzuje itp.
To opowiedz coś wiecej, czym się charakteryzuje itp
29 sierpnia 2014, 21:08 [cytuj]
z tym benjaminem to już oficjalnie https://twitter.com/MontpellierHSC/status/505419003582767104/photo/1
z tym benjaminem to już oficjalnie https://twitter.com/MontpellierHSC/status/505419003582767104/photo/1
29 sierpnia 2014, 21:30 [cytuj]
Poch wie, co robi ;)
Poch wie, co robi ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
29 sierpnia 2014, 21:39 [cytuj]
defensywny pomocnik, zajebisty w defensywie, bardzo ruchliwy, silny i świetny w kontratakach. Technicznie zjada Sandro na obiad. Zaczynał jako środkowy obrońca i go przesunięto do pomocy ze względu na świetną technikę i kreatywność. Gość wszedł do składu Montpelier 3 lata temu (miał 20 lat), gdy zdobywali mistrzostwo Francji.
defensywny pomocnik, zajebisty w defensywie, bardzo ruchliwy, silny i świetny w kontratakach. Technicznie zjada Sandro na obiad. Zaczynał jako środkowy obrońca i go przesunięto do pomocy ze względu na świetną technikę i kreatywność. Gość wszedł do składu Montpelier 3 lata temu (miał 20 lat), gdy zdobywali mistrzostwo Francji
29 sierpnia 2014, 21:43 [cytuj]
dla tych co nie wiedzą kto to:P
https://www.youtube.com/watch?v=f9KPoZOXDYo
gra całkiem fajnie
tylko w takim wypadku kto jeszcze odejdzie?
Vlad/Kaboul? czy moze ktoś ze środkowych pomocników (mam nadzieje ze nie Sandro i Holtby)
dla tych co nie wiedzą kto to:P https://www.youtube.com/watch?v=f9KPoZOXDYo gra całkiem fajnie tylko w takim wypadku kto jeszcze odejdzie? Vlad/Kaboul? czy moze ktoś ze środkowych pomocników (mam nadzieje ze nie Sandro i Holtby)
29 sierpnia 2014, 22:03 [cytuj]
Sandro, Holtby , Dembele ... na kogo padnie na tego bęc ... wszyscy piłkarze na wysokim poziomie jeśli chodzi o środek pola - ale nie o tej charakterystyce, której wymaga Pochett
Sandro, Holtby , Dembele ... na kogo padnie na tego bęc ... wszyscy piłkarze na wysokim poziomie jeśli chodzi o środek pola - ale nie o tej charakterystyce, której wymaga Pochett
29 sierpnia 2014, 22:16 [cytuj]
no nie wiem czy Paulinho bardziej pasuje jak Sandro i Holtby ;P
no nie wiem czy Paulinho bardziej pasuje jak Sandro i Holtby ;P
29 sierpnia 2014, 22:49 [cytuj]
Sandro, Holtby , Dembele ... nie ważne na kogo wypadnie :P ważne żeby co meczyk 3 punkty a z psiurakami z top 2 może być i jeden
Sandro, Holtby , Dembele ... nie ważne na kogo wypadnie :P ważne żeby co meczyk 3 punkty a z psiurakami z top 2 może być i jeden
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 sierpnia 2014, 23:33 [cytuj]
LH już chyba w HSV
LH już chyba w HSV
30 sierpnia 2014, 01:07 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
LH już chyba w HSV

Nie ogarniam...
Oglądając mecze przygotowawcze wydawało mi się, że właśnie w oparciu o Lewisa będziemy budować rozgrywanie( wiadomo Eriksen też) ze środka, przyszedł pierwszy mecz w sezonie i ława...
Wystarczy obejrzeć jego instagrama, by wiedzieć, że jest zawsze przywiązany do drużyny, w której gra, wprowadza dobrą atmosferę w szatni i daje z siebie maksa w trakcie spotkania. Oby nie :zly:
Nie ogarniam... Oglądając mecze przygotowawcze wydawało mi się, że właśnie w oparciu o Lewisa będziemy budować rozgrywanie( wiadomo Eriksen też) ze środka, przyszedł pierwszy mecz w sezonie i ława... Wystarczy obejrzeć jego instagrama, by wiedzieć, że jest zawsze przywiązany do drużyny, w której gra, wprowadza dobrą atmosferę w szatni i daje z siebie maksa w trakcie spotkania. Oby nie :zly:
|<  <<  <  101  102  103  104  105    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 57 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się