Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
30 marca 2014, 15:48 [cytuj]
Pożyjemy zobaczymy...
Pożyjemy zobaczymy
Can't Smile Without You!!!
30 marca 2014, 15:50 [cytuj]
To, że poziom ligi jest jaki jest to nie wina Van Gaala. Nie można zapominać, że Heynckes na początku swojej drogi z Bayernem również musiał uznać wyższość Borussii w sezonie 2011/2012. Mimo to wielu ludzi uznaje go za świetnego szkoleniowca.

Chciałbym zobaczyć Holendra u nas. Warto zwrócić, że to właśnie on zrobił podwaliny pod wielkie sukcesy Barcelony, jak i Bayernu Monachium. W dodatku koleś weźmie niektórych zawodników za mordy i będą efekty.
To, że poziom ligi jest jaki jest to nie wina Van Gaala. Nie można zapominać, że Heynckes na początku swojej drogi z Bayernem również musiał uznać wyższość Borussii w sezonie 2011/2012. Mimo to wielu ludzi uznaje go za świetnego szkoleniowca. Chciałbym zobaczyć Holendra u nas. Warto zwrócić, że to właśnie on zrobił podwaliny pod wielkie sukcesy Barcelony, jak i Bayernu Monachium. W dodatku koleś weźmie niektórych zawodników za mordy i będą efekty
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
30 marca 2014, 15:59 [cytuj]
Najchetniej bym widzial u nas Martineza z Evertonu. Wiem, ze na oferte by nawet niepopatrzyl, szczegolnie ze w tym roku moze ugrac LM ale pokazal jak srednim managerem jest Moyes. Wszyscy nie umieli wyjsc z zachwytu jak to Moyes przy takim budzecie potrafi prawie caly sezon walczyc o pierwsza 6. Zwykle na tym etapie tracil szanse na ugranie pucharow. Teraz przyszedl Martinez i do konca sezonu, przy tym samym budzecie walczy o LM.
Swoja droga ladna padla teraz bramka dla Fulham.
Najchetniej bym widzial u nas Martineza z Evertonu. Wiem, ze na oferte by nawet niepopatrzyl, szczegolnie ze w tym roku moze ugrac LM ale pokazal jak srednim managerem jest Moyes. Wszyscy nie umieli wyjsc z zachwytu jak to Moyes przy takim budzecie potrafi prawie caly sezon walczyc o pierwsza 6. Zwykle na tym etapie tracil szanse na ugranie pucharow. Teraz przyszedl Martinez i do konca sezonu, przy tym samym budzecie walczy o LM. Swoja droga ladna padla teraz bramka dla Fulham
30 marca 2014, 16:03 [cytuj]
To jakie pilki rzuca dzisiaj w Fulham Lewis jest niepojete. Mam nadzieje, ze zostanie chociaz mlody juz nie jest
To jakie pilki rzuca dzisiaj w Fulham Lewis jest niepojete. Mam nadzieje, ze zostanie chociaz mlody juz nie jest
30 marca 2014, 20:21 [cytuj]
Szczerze mówiąc, to Spursom potrzebny jest (w pierwszej kolejności) porządny lewy obrońca, bo to co ostatnio wyczynia Rose (z całym szacunkiem), to niestety nie ta klasa. Nie nadąża za przeciwnikiem, co pokazał dziś na Anfield :/ Ja byłbym za Lukiem Shawem (choć znając życie to Chelsea chętnie go "przytuli"), ew. Buettner z MU. Wczoraj z ciekawości obejrzałem meczyk MU z AVB i przyznam, że przypadł mi do gustu ten Holender. Włącza się do ofensywy, walczy i ma niezłe przyspieszenie. Może by się odbudował na WHL. W ostateczności jest jeszcze BEA, ale wątpię, by chciał grać w THL. Następnie można by sprowadzić: PO, obiecującego BR i LP.

Z trenerem bym jeszcze się wstrzymał, bo jestem zdania, że nie można non stop rotować trenerami, gdyż zespół będzie niestabilny i od nowa będzie musiał "poznać" taktykę danego szkoleniowca. Jeżeli Levy będzie miał "widzimisię" (czytaj: Sherwood pójdzie w odstawkę) to jako nowego trenera widzę dwa nazwiska: Favre i Simeone. Myślę, że wspomniani Panowie poradziliby z kierowaniem Tottenhamem. Jeszcze raz powtarzam: wymieniłem nazwiska nowych kandydatów, ale tylko wtedy, kiedy Sherwoodowi Levy powiedziałby "Good bye".

@lukempire - wątpię, by Martinez po 1 sezonie chciałby odejść z Goodison Park.
Szczerze mówiąc, to Spursom potrzebny jest (w pierwszej kolejności) porządny lewy obrońca, bo to co ostatnio wyczynia Rose (z całym szacunkiem), to niestety nie ta klasa. Nie nadąża za przeciwnikiem, co pokazał dziś na Anfield :/ Ja byłbym za Lukiem Shawem (choć znając życie to Chelsea chętnie go "przytuli"), ew. Buettner z MU. Wczoraj z ciekawości obejrzałem meczyk MU z AVB i przyznam, że przypadł mi do gustu ten Holender. Włącza się do ofensywy, walczy i ma niezłe przyspieszenie. Może by się odbudował na WHL. W ostateczności jest jeszcze BEA, ale wątpię, by chciał grać w THL. Następnie można by sprowadzić: PO, obiecującego BR i LP. Z trenerem bym jeszcze się wstrzymał, bo jestem zdania, że nie można non stop rotować trenerami, gdyż zespół będzie niestabilny i od nowa będzie musiał "poznać" taktykę danego szkoleniowca. Jeżeli Levy będzie miał "widzimisię" (czytaj: Sherwood pójdzie w odstawkę) to jako nowego trenera widzę dwa nazwiska: Favre i Simeone. Myślę, że wspomniani Panowie poradziliby z kierowaniem Tottenhamem. Jeszcze raz powtarzam: wymieniłem nazwiska nowych kandydatów, ale tylko wtedy, kiedy Sherwoodowi Levy powiedziałby "Good bye". @lukempire - wątpię, by Martinez po 1 sezonie chciałby odejść z Goodison Park
30 marca 2014, 20:29 [cytuj]
Shawa juz podobno zaklepalo MU za 34 mln. Osobiscie na LO chcialbym wspominanego tu Fabio Contreao.
Shawa juz podobno zaklepalo MU za 34 mln. Osobiscie na LO chcialbym wspominanego tu Fabio Contreao
30 marca 2014, 21:15 [cytuj]
A Fabio to chociaż gra coś w tym realu ?
Mi to się marzy powrót Króla ze zdrową nogą, i dodatkowo obok niego Woodgate, także zdrowy. Przy nich Walker by takich gaf nie popełniał, a na lewej by mógł grać nawet cieć.
Aaaa i niech janek spierdala od nas jak najdalej, super ćwok.
A Fabio to chociaż gra coś w tym realu ? Mi to się marzy powrót Króla ze zdrową nogą, i dodatkowo obok niego Woodgate, także zdrowy. Przy nich Walker by takich gaf nie popełniał, a na lewej by mógł grać nawet cieć. Aaaa i niech janek spierdala od nas jak najdalej, super ćwok
30 marca 2014, 21:31 [cytuj]
Biorąc Coentrao to trzeba się liczyć z tym że jednak Rose będzie częściej występował jak ten Realowiec się połamie. Zresztą u nas i tak szpital nieustannie. A w sztabie medycznym to nie wiem kto pracuje. Chyba jakieś zakamuflowane kondomy :X
Biorąc Coentrao to trzeba się liczyć z tym że jednak Rose będzie częściej występował jak ten Realowiec się połamie. Zresztą u nas i tak szpital nieustannie. A w sztabie medycznym to nie wiem kto pracuje. Chyba jakieś zakamuflowane kondomy :X
30 marca 2014, 21:43 [cytuj]
Moglby mi ktos przyblizyc sprawe siedzenia na trybunach pana tracza, co to ma na celu?!
Moglby mi ktos przyblizyc sprawe siedzenia na trybunach pana tracza, co to ma na celu?!
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
30 marca 2014, 21:47 [cytuj]
A ja się zastanawiam czy większa wina jest po stronie trenera (Sherwood + AVB, Ramsey ?)czy zawodników. Przecież to nie możliwe, że solidni obrońcy których posiadaliśmy stali się nagle w ciągu jednego sezonu pośmiewiskiem ligi (potykają się o swoje cienie, boją się wszystkiego, są niedokładni, ospali, wolni, zagubieni na boisku) ? Na dodatek początek mieli bardzo dobry. Dziś przecież każdy obrońca popełnił katastrofalny błąd. Janek cieniuje strasznie, Dawson podanie półinteligenta, Rose też beznadziejnie. Kaboul parę błędów w tym samobój. Naughton i Walker też coraz gorzej. Na dodatek cała gra obronna tego zespołu nie istnieje o pressingu w środku pola to już nie mówię ...
A ja się zastanawiam czy większa wina jest po stronie trenera (Sherwood + AVB, Ramsey ?)czy zawodników. Przecież to nie możliwe, że solidni obrońcy których posiadaliśmy stali się nagle w ciągu jednego sezonu pośmiewiskiem ligi (potykają się o swoje cienie, boją się wszystkiego, są niedokładni, ospali, wolni, zagubieni na boisku) ? Na dodatek początek mieli bardzo dobry. Dziś przecież każdy obrońca popełnił katastrofalny błąd. Janek cieniuje strasznie, Dawson podanie półinteligenta, Rose też beznadziejnie. Kaboul parę błędów w tym samobój. Naughton i Walker też coraz gorzej. Na dodatek cała gra obronna tego zespołu nie istnieje o pressingu w środku pola to już nie mówię
30 marca 2014, 21:47 [cytuj]
zmienić całą obronę poza walkerem i llorisem
zmienić całą obronę poza walkerem i llorisem
30 marca 2014, 21:50 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
Odkąd Żorże Żezus zakpił sobie z niego pamietnym gestem wymachiwania 3 palców to Tracz cyka sie ławki trenerskiej jak ognia. Wychodzi tam tylko super ekstremalnych przypadkach

https://pbs.twimg.com/media/Bio-Q6HCQAA0Knw.png
Odkąd Żorże Żezus zakpił sobie z niego pamietnym gestem wymachiwania 3 palców to Tracz cyka sie ławki trenerskiej jak ognia. Wychodzi tam tylko super ekstremalnych przypadkach https://pbs.twimg.com/media/Bio-Q6HCQAA0Knw.png
30 marca 2014, 22:31 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Odkąd Żorże Żezus zakpił sobie z niego pamietnym gestem wymachiwania 3 palców to Tracz cyka sie ławki trenerskiej jak ognia. Wychodzi tam tylko super ekstremalnych przypadkach

https://pbs.twimg.com/media/Bio-Q6HCQAA0Knw.png

seems legit, ale i tak nie ma to dla mnie wiekszego sensu, trener powinien byc "przy" druzynie, a nie porozumiewac sie przez telefon ze sztabem z trybun.. zalosne zachowanie..
seems legit, ale i tak nie ma to dla mnie wiekszego sensu, trener powinien byc "przy" druzynie, a nie porozumiewac sie przez telefon ze sztabem z trybun.. zalosne zachowanie
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
30 marca 2014, 22:55 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Aaaa i niech janek spierdala od nas jak najdalej, super ćwok

Mówiłem to już po tym jak się zwijał z bólu po kontakcie z Zozulya w meczu z Dnipro. Wtedy byłem sam, teraz chyba więcej osób nie chce go u nas widzieć.
Mówiłem to już po tym jak się zwijał z bólu po kontakcie z Zozulya w meczu z Dnipro. Wtedy byłem sam, teraz chyba więcej osób nie chce go u nas widzieć
30 marca 2014, 23:10 [cytuj]
powinniśmy wywalić zawodników bez charakteru potrzebnego do gry w PL. Przede wszystkim Paulinho. Janek też ostatnio nie pokazuje żadnej woli walki. Jeśli kupować, to tylko sprawdzonych w Anglii piłkarzy. Gdybyśmy w ataku mieli takich cwaniaków jak Long czy Lambert to strzelalibyśmy zdecydowanie więcej bramek. Choć może o atak aż tak bardzo bym się nie martwił, ja nadal wierzę w Soldado. :rotfl:
powinniśmy wywalić zawodników bez charakteru potrzebnego do gry w PL. Przede wszystkim Paulinho. Janek też ostatnio nie pokazuje żadnej woli walki. Jeśli kupować, to tylko sprawdzonych w Anglii piłkarzy. Gdybyśmy w ataku mieli takich cwaniaków jak Long czy Lambert to strzelalibyśmy zdecydowanie więcej bramek. Choć może o atak aż tak bardzo bym się nie martwił, ja nadal wierzę w Soldado. :rotfl:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
30 marca 2014, 23:12 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Mówiłem to już po tym jak się zwijał z bólu po kontakcie z Zozulya w meczu z Dnipro. Wtedy byłem sam, teraz chyba więcej osób nie chce go u nas widzieć

Nie byłeś sam :)
Ja mam go dosyć od czasów wywiadu o lm itp, chociaż już wcześniej nie było mi z nim po drodze. Pierwszy sezon go jakoś ratował bo drużyna grała lepiej i jego błędy nie były tak widoczne. Ten sezon już ewidentnie pokazuje gdzie super ćwok ma nasz klub.
Nie byłeś sam :) Ja mam go dosyć od czasów wywiadu o lm itp, chociaż już wcześniej nie było mi z nim po drodze. Pierwszy sezon go jakoś ratował bo drużyna grała lepiej i jego błędy nie były tak widoczne. Ten sezon już ewidentnie pokazuje gdzie super ćwok ma nasz klub
31 marca 2014, 00:52 [cytuj]
Nie no bez jaj. Jakby koledzy grali tak jak grają, to sam olałbym to cieplutkim moczem. Jeszcze Eriksen powinien jak najszybciej uciekać z naszej drużyny. Nie umiemy dbać o najlepszych zawodników. Nie umiemy ich wykorzystywać. Umiemy tylko wystawiać ŚO na LO i grać Bentalebem, który grać to owszem może w bambuko a nie w coś na podwórku o nazwie Premiership.
Nie no bez jaj. Jakby koledzy grali tak jak grają, to sam olałbym to cieplutkim moczem. Jeszcze Eriksen powinien jak najszybciej uciekać z naszej drużyny. Nie umiemy dbać o najlepszych zawodników. Nie umiemy ich wykorzystywać. Umiemy tylko wystawiać ŚO na LO i grać Bentalebem, który grać to owszem może w bambuko a nie w coś na podwórku o nazwie Premiership
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 marca 2014, 03:11 [cytuj]
Vertonghen tak bardzo chce LM, chce odejść do klubu, który będzie tam grał a potencjalnych kupców ostatnio tylko i wyłącznie odstrasza. Nie wiem czego on oczekuje, ale pokazując zero zaangażowania i walki i popełniając straszne błędy, wróci najwyżej do Ajaxu, który co najwyżej przyjmie go tylko ze względu na przeszłość. Bo Vertonghen zaczął piłkarsko cofać się w rozwoju.
Vertonghen tak bardzo chce LM, chce odejść do klubu, który będzie tam grał a potencjalnych kupców ostatnio tylko i wyłącznie odstrasza. Nie wiem czego on oczekuje, ale pokazując zero zaangażowania i walki i popełniając straszne błędy, wróci najwyżej do Ajaxu, który co najwyżej przyjmie go tylko ze względu na przeszłość. Bo Vertonghen zaczął piłkarsko cofać się w rozwoju
31 marca 2014, 12:40 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Vertonghen tak bardzo chce LM, chce odejść do klubu, który będzie tam grał a potencjalnych kupców ostatnio tylko i wyłącznie odstrasza. Nie wiem czego on oczekuje, ale pokazując zero zaangażowania i walki i popełniając straszne błędy, wróci najwyżej do Ajaxu, który co najwyżej przyjmie go tylko ze względu na przeszłość. Bo Vertonghen zaczął piłkarsko cofać się w rozwoju

nie wróci bo mu hajs nie bedzie sie zgadzac:luzik:
nie wróci bo mu hajs nie bedzie sie zgadzac:luzik:
31 marca 2014, 12:55 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

W takiej formie(naszego zespołu) to i Bale/cr7 dopasowaliby się do całego teamu. Jak przez x kolejek 8 - 9 piłkarzy gra gówno, to i Lloris z Vertonghenem robią babole.

Zmienić Sherwooda na kogoś z półwyspu apenińskiego i od razu piłkarze odetchną pełną piersią.
W takiej formie(naszego zespołu) to i Bale/cr7 dopasowaliby się do całego teamu. Jak przez x kolejek 8 - 9 piłkarzy gra gówno, to i Lloris z Vertonghenem robią babole. Zmienić Sherwooda na kogoś z półwyspu apenińskiego i od razu piłkarze odetchną pełną piersią
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się