Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
31 marca 2014, 14:41 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Mówiłem to już po tym jak się zwijał z bólu po kontakcie z Zozulya w meczu z Dnipro. Wtedy byłem sam, teraz chyba więcej osób nie chce go u nas widzieć
Ja miałem podobne odczucia ale wolałem nic nie pisać bo można niezłe zjeby dostać. A potem jak napiszesz że miałeś racje to "Jara cie ze miałeś racje/że nasz klub przegrywa?" Można to interpretować to jak się chce. Najśmieszniejsze w tym Vertonghenie jest to że on płacze że LM i to tamto siamto a sam zawodzi w najważniejszych momentach. Solidny z niego piłkarz ale jak to ktoś ładnie napisał niedawno. Vertonghenowi coś się jeszcze chciało w 1 sezonie ale jak zobaczył się na reszte tych Tottenhamowych kwiatków to ma tak samo wyjebane jak oni. Nie chce go więcej oglądać. Wychodzi jakby grał za kare. Jemu chyba rozum odjęło. UEFArcelona przyjmie go z otwartymi
Ja miałem podobne odczucia ale wolałem nic nie pisać bo można niezłe zjeby dostać. A potem jak napiszesz że miałeś racje to "Jara cie ze miałeś racje/że nasz klub przegrywa?" Można to interpretować to jak się chce. Najśmieszniejsze w tym Vertonghenie jest to że on płacze że LM i to tamto siamto a sam zawodzi w najważniejszych momentach. Solidny z niego piłkarz ale jak to ktoś ładnie napisał niedawno. Vertonghenowi coś się jeszcze chciało w 1 sezonie ale jak zobaczył się na reszte tych Tottenhamowych kwiatków to ma tak samo wyjebane jak oni. Nie chce go więcej oglądać. Wychodzi jakby grał za kare. Jemu chyba rozum odjęło. UEFArcelona przyjmie go z otwartymi
31 marca 2014, 15:24 [cytuj]
Tottenham Hotspur midfielder Lewis Holtby has been targeted by Everton with regards to a summer move, according to footballdirectnews.

Przynajmniej oni się na nim poznali.
Tottenham Hotspur midfielder Lewis Holtby has been targeted by Everton with regards to a summer move, according to footballdirectnews. Przynajmniej oni się na nim poznali
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
31 marca 2014, 16:21 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Tottenham Hotspur midfielder Lewis Holtby has been targeted by Everton with regards to a summer move, according to footballdirectnews.

Przynajmniej oni się na nim poznali

Jak dla mnie to transfer paulinho byl bez sensu, powinnismy miec dwoch def pom sanro i capoue/bentaleb i z obok nich na zmiane holtby lub dembele. Wtedy nie gralibysmy tak zachowawczo.
Jak dla mnie to transfer paulinho byl bez sensu, powinnismy miec dwoch def pom sanro i capoue/bentaleb i z obok nich na zmiane holtby lub dembele. Wtedy nie gralibysmy tak zachowawczo
31 marca 2014, 19:31 [cytuj]
A Moyes chce Lennona na OT i daje w zamian Hernandeza - rzeczywiscie gosc ma papiery na bycie wielkim menago:D
A Moyes chce Lennona na OT i daje w zamian Hernandeza - rzeczywiscie gosc ma papiery na bycie wielkim menago:D
2 kwietnia 2014, 13:39 [cytuj]
ZA PRZEGLĄDEM SPORTOWYM - "Younes Kaboul odejdzie do Arsenalu? Tak sugerują angielskie media podając przykład Sola Campbella, który w 2001 roku zostawił Tottenham dla największego rywala Kogutów. Niewykluczone, że tą droga pójdzie również Kaboul. Dla przestrogi – Campbellowi kibice Spurs nie wybaczyli tej decyzji do dnia dzisiejszego."

Ktoś coś wie?
ZA PRZEGLĄDEM SPORTOWYM - "Younes Kaboul odejdzie do Arsenalu? Tak sugerują angielskie media podając przykład Sola Campbella, który w 2001 roku zostawił Tottenham dla największego rywala Kogutów. Niewykluczone, że tą droga pójdzie również Kaboul. Dla przestrogi – Campbellowi kibice Spurs nie wybaczyli tej decyzji do dnia dzisiejszego." Ktoś coś wie?
2 kwietnia 2014, 14:08 [cytuj]
To chyba byłoby osłabienie anali i tym samym nasze wzmocnienie :mysli:
To chyba byłoby osłabienie anali i tym samym nasze wzmocnienie :mysli:
2 kwietnia 2014, 14:54 [cytuj]
Jak poinformowała świnia Zbysiu , jesteśmy zainteresowani jakimś młodzikiem z Lecha , ktoś coś wie?
Jak poinformowała świnia Zbysiu , jesteśmy zainteresowani jakimś młodzikiem z Lecha , ktoś coś wie?
2 kwietnia 2014, 15:01 [cytuj]
pan_burns powiedział/a:
ZA PRZEGLĄDEM SPORTOWYM - "Younes Kaboul odejdzie do Arsenalu? Tak sugerują angielskie media podając przykład Sola Campbella, który w 2001 roku zostawił Tottenham dla największego rywala Kogutów. Niewykluczone, że tą droga pójdzie również Kaboul. Dla przestrogi – Campbellowi kibice Spurs nie wybaczyli tej decyzji do dnia dzisiejszego."

Ktoś coś wie?

Przegląd Sportowy :F
Przegląd Sportowy :F
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
2 kwietnia 2014, 15:05 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Czyli idąc tokiem Twojego myślenia wyjebmy solidnego gracza, który widząc pseudograjków zrównał się do ich poziomu a prowodyrów beznadziejnej gry i postawy całego zespołu zostawmy :szok:
Najśmieszniejsze jest właśnie to ,że gdy Janek strzeli gola czy zagra dobry mecz to każdy mu dupe liże, ciekawy jestem ile osób będzie wyło z rozpaczy i przeklinało jak Verts odejdzie. Na szczęście Lewy czy kto tam stoi za tymi transferami nie jest na tyle głupi żeby Janka oddawać.
Czyli idąc tokiem Twojego myślenia wyjebmy solidnego gracza, który widząc pseudograjków zrównał się do ich poziomu a prowodyrów beznadziejnej gry i postawy całego zespołu zostawmy :szok: Najśmieszniejsze jest właśnie to ,że gdy Janek strzeli gola czy zagra dobry mecz to każdy mu dupe liże, ciekawy jestem ile osób będzie wyło z rozpaczy i przeklinało jak Verts odejdzie. Na szczęście Lewy czy kto tam stoi za tymi transferami nie jest na tyle głupi żeby Janka oddawać
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
2 kwietnia 2014, 15:27 [cytuj]
To nie mój tok myślenia a kogoś innego i nawet to tak wygląda jak ta osoba napisała. Lizanie dupy Vertonghenowi było ale przez dłuższy czas bo grał jak piłkarz a od jakiegoś czasu nie widać w nim chęci grania w Tottenhamie. Nie wiem czy to przez kontuzje albo co. Lizanie dupy to dopiero było Paulinho jak niemal całe forum się spuszczało jaki to znakomity piłkarz a teraz każdy chce jego odejścia :X

TrueYid powiedział/a:
Na szczęście Lewy czy kto tam stoi za tymi transferami nie jest na tyle głupi żeby Janka oddawać

Ty tak na serio? :D w takim razie nie mam pytań

On chce grać w LM, my tego mu nie potrafimy zapewnić. A nas prezes najdroższy pokazywał już nie raz co w takich sytuacjach robi. Nic nie robi żeby tych ludzi zatrzymać. I to każdy wie kto tu pisze. A z tym nie głupim to ja nie byłbym taki pewien jak się ładuje 120 baniek w środek i przód a zapomina się o tyłach kompletnie na dodatek sprzedając perspektywicznego wychowanka :rotfl: to chyba trzeba się martwic ja tak myślę. Nie jeden pisał że rozjebaliśmy 120 mln w błoto. Czyli wychodzi na to że niekompetentni ludzie u nas się tym zajmują?
Ty tak na serio? :D w takim razie nie mam pytań On chce grać w LM, my tego mu nie potrafimy zapewnić. A nas prezes najdroższy pokazywał już nie raz co w takich sytuacjach robi. Nic nie robi żeby tych ludzi zatrzymać. I to każdy wie kto tu pisze. A z tym nie głupim to ja nie byłbym taki pewien jak się ładuje 120 baniek w środek i przód a zapomina się o tyłach kompletnie na dodatek sprzedając perspektywicznego wychowanka :rotfl: to chyba trzeba się martwic ja tak myślę. Nie jeden pisał że rozjebaliśmy 120 mln w błoto. Czyli wychodzi na to że niekompetentni ludzie u nas się tym zajmują?
2 kwietnia 2014, 16:14 [cytuj]
to mógł zostać w ajaxie jak mu tak zależało na LM, tam przecież prawie co roku grają :bezradny:
to mógł zostać w ajaxie jak mu tak zależało na LM, tam przecież prawie co roku grają :bezradny:
2 kwietnia 2014, 16:26 [cytuj]
Hajsik ziomuś, hajsik. Myślał że u nas połączy i to i to, niestety tak ładnie nie ma. To pewnie będzie się rozglądał po klubach które płacą i więcej niż my i grają w LM regularnie :X sądząc po pewnych skłonnościach to słoneczna UEFAlonia czeka :kwiatek: a oni właśnie niby mają tam deficyt i Vertonghen jest wymieniany jako jeden z tych który ten deficyt wypełni
Hajsik ziomuś, hajsik. Myślał że u nas połączy i to i to, niestety tak ładnie nie ma. To pewnie będzie się rozglądał po klubach które płacą i więcej niż my i grają w LM regularnie :X sądząc po pewnych skłonnościach to słoneczna UEFAlonia czeka :kwiatek: a oni właśnie niby mają tam deficyt i Vertonghen jest wymieniany jako jeden z tych który ten deficyt wypełni
2 kwietnia 2014, 18:59 [cytuj]
pan_burns powiedział/a:

Ktoś coś wie?

Dopłaciłbym nawet :)
Dopłaciłbym nawet :)
2 kwietnia 2014, 19:16 [cytuj]
Niby już po prima, ale na tych celach transferowych powinniśmy się skupić

Defensywny pomocnik, napastnik i bramkarz(jeśli Hugo odejdzie) :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vje8Fp3yQFM
Niby już po prima, ale na tych celach transferowych powinniśmy się skupić Defensywny pomocnik, napastnik i bramkarz(jeśli Hugo odejdzie) : https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vje8Fp3yQFM
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
2 kwietnia 2014, 19:30 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Z farsą może nie wyjść bo im na razie zakazik transferowy wlepili. Ale pewnie uchylą
Z farsą może nie wyjść bo im na razie zakazik transferowy wlepili. Ale pewnie uchylą
2 kwietnia 2014, 21:37 [cytuj]
Pewnie, przecież to pupilki UEFY :X teraz wielkie zamieszanie zrobili a oni i tak się odwołają i uchylą :nerwus:
Pewnie, przecież to pupilki UEFY :X teraz wielkie zamieszanie zrobili a oni i tak się odwołają i uchylą :nerwus:
3 kwietnia 2014, 11:31 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Ty tak na serio? :D w takim razie nie mam pytań

On chce grać w LM, my tego mu nie potrafimy zapewnić. A nas prezes najdroższy pokazywał już nie raz co w takich sytuacjach robi. Nic nie robi żeby tych ludzi zatrzymać. I to każdy wie kto tu pisze. A z tym nie głupim to ja nie byłbym taki pewien jak się ładuje 120 baniek w środek i przód a zapomina się o tyłach kompletnie na dodatek sprzedając perspektywicznego wychowanka :rotfl: to chyba trzeba się martwic ja tak myślę. Nie jeden pisał że rozjebaliśmy 120 mln w błoto. Czyli wychodzi na to że niekompetentni ludzie u nas się tym zajmują?

Napisałem,że Lewak nie jest na tyle głupi żeby oddawać jednego z najlepszych obrońców poprzedniego sezonu, tylko do tego odniosłem jego mądrość. To,że rozjebali ponad 100 milionów na grajków rodem z Podbeskidzia krytykowałem już dawno i jest to dla mnie niepojęte.

Tak czy siak nie rozumiem najazdu na Janka , który mimo wszystko do czasu grał perfekcyjnie a taki na przykład Soldado nie dostaje od nikogo po głowie.
Napisałem,że Lewak nie jest na tyle głupi żeby oddawać jednego z najlepszych obrońców poprzedniego sezonu, tylko do tego odniosłem jego mądrość. To,że rozjebali ponad 100 milionów na grajków rodem z Podbeskidzia krytykowałem już dawno i jest to dla mnie niepojęte. Tak czy siak nie rozumiem najazdu na Janka , który mimo wszystko do czasu grał perfekcyjnie a taki na przykład Soldado nie dostaje od nikogo po głowie
3 kwietnia 2014, 14:59 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:

Tak czy siak nie rozumiem najazdu na Janka , który mimo wszystko do czasu grał perfekcyjnie a taki na przykład Soldado nie dostaje od nikogo po głowie

bo od Verthongena wymagamy więcej, przyzwyczaił nas do dobrych występów a w tym sezonie kompletnie brak mu serca do gry, jest nieskoncentrowany, gra na poziomie Dawsona. Proste. A Soldado przechodzi okres "aklimatyzacji" :wysmiewacz:
bo od Verthongena wymagamy więcej, przyzwyczaił nas do dobrych występów a w tym sezonie kompletnie brak mu serca do gry, jest nieskoncentrowany, gra na poziomie Dawsona. Proste. A Soldado przechodzi okres "aklimatyzacji" :wysmiewacz:
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
3 kwietnia 2014, 15:06 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
a taki na przykład Soldado nie dostaje od nikogo po głowie
Bo Soldado jest tak chujowy że nie już nawet nie trzeba tego pisać. Oczywiście mowa o jego wkład jako napastnika. Po za tym to jest ok, tylko taki mankament wynika z tego że on jest napastnikiem i się z bramek go rozlicza. Jak on kurwa milionowo procentowej patelni nie umie włożyć to ja nie mam pytań. To to już żaden problem z aklimatyzacją tylko z umiejętnościami. Tylko że tak nagle? Beka :bezradny: wcześniej był płacz że nie ma kto piłek mu dorzucać jak się okazało że dochodzi do takich patelni jak wspomniałem i nie trafia... no co tu dużo mówić. Wygląda na sympatycznego człowieka ale sympatią się top 4 nie zdobywa. Także tego
Bo Soldado jest tak chujowy że nie już nawet nie trzeba tego pisać. Oczywiście mowa o jego wkład jako napastnika. Po za tym to jest ok, tylko taki mankament wynika z tego że on jest napastnikiem i się z bramek go rozlicza. Jak on kurwa milionowo procentowej patelni nie umie włożyć to ja nie mam pytań. To to już żaden problem z aklimatyzacją tylko z umiejętnościami. Tylko że tak nagle? Beka :bezradny: wcześniej był płacz że nie ma kto piłek mu dorzucać jak się okazało że dochodzi do takich patelni jak wspomniałem i nie trafia... no co tu dużo mówić. Wygląda na sympatycznego człowieka ale sympatią się top 4 nie zdobywa. Także tego
3 kwietnia 2014, 17:19 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11668/9246323/transfer-news-romelu-lukakus-agent-says-he-has-spoken-to-tottenham-about-a-transfer
http://www1.skysports.com/football/news/11668/9246323/transfer-news-romelu-lukakus-agent-says-he-has-spoken-to-tottenham-about-a-transfer
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się