Forum dyskusyjne
3 kwietnia 2014, 18:39 [cytuj]
i to jest news. kupić lukaku za 25 mln, sprzedać soldado za 10 i myślę, że będzie ok
strzelam oczywiście ceny
i to jest news. kupić lukaku za 25 mln, sprzedać soldado za 10 i myślę, że będzie ok
strzelam oczywiście ceny
3 kwietnia 2014, 19:20 [cytuj]
Jestem mile zaskoczony działaniem prezesa jeszcze przed zakończeniem sezonu. Stara się o vG jadąc do niego do domu, teraz rozmawiając osobiście z agentem Lukaku. Podoba mi się taki plan działania

Przynajmniej widać że się stara i że w końcu mu zależy a nie tylko sedzi na trybunie z miną Redknappa jakby mu minimum pół rodziny wymordowali
Jestem mile zaskoczony działaniem prezesa jeszcze przed zakończeniem sezonu. Stara się o vG jadąc do niego do domu, teraz rozmawiając osobiście z agentem Lukaku. Podoba mi się taki plan działania :ok: Przynajmniej widać że się stara i że w końcu mu zależy a nie tylko sedzi na trybunie z miną Redknappa jakby mu minimum pół rodziny wymordowali :plask:
4 kwietnia 2014, 19:55 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Stara się o vG jadąc do niego do domu, teraz rozmawiając osobiście z agentem Lukaku.
Starał się o Ville i Soldado , jak wyszło każdy wie .
Starał się o Ville i Soldado , jak wyszło każdy wie
4 kwietnia 2014, 20:29 [cytuj]
Z Villą to inna sprawa, jak chciał zostać w Hiszpanii to Levy sobie mógł jeździć klamki całować co najwyżej

A co z Soldado? Soldado jest a że gra jak gra to kto to mół wiedzieć że człowiekowi który w ostatnich sezonach strzelał po 20 bramek nagle wyrosną kulasy zamiast nóg? Życie ziom, życie. Też mnie to boli ale jak spojrzę na sezon jako całokształt to ta dyspozycja Soldado już mnie nie rusza
Z Villą to inna sprawa, jak chciał zostać w Hiszpanii to Levy sobie mógł jeździć klamki całować co najwyżej :D A co z Soldado? Soldado jest a że gra jak gra to kto to mół wiedzieć że człowiekowi który w ostatnich sezonach strzelał po 20 bramek nagle wyrosną kulasy zamiast nóg? Życie ziom, życie. Też mnie to boli ale jak spojrzę na sezon jako całokształt to ta dyspozycja Soldado już mnie nie rusza :X
4 kwietnia 2014, 20:47 [cytuj]
Musi się starać, bo inaczej Lukaku powie : Everton w LM pierdole was
VG powie prawie to samo tylko zamiast Everton w LM będzie United daje od ch...ja kasy na transfery i mogę kupić kogokolwiek chcę.
Nie dziwi mnie fakt, że DL skacze na lewej nodze, drapiąc się po dupie w rytm muzyki z Kloss'a.
Musi się starać, bo inaczej Lukaku powie : Everton w LM pierdole was
VG powie prawie to samo tylko zamiast Everton w LM będzie United daje od ch...ja kasy na transfery i mogę kupić kogokolwiek chcę.
Nie dziwi mnie fakt, że DL skacze na lewej nodze, drapiąc się po dupie w rytm muzyki z Kloss'a
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
5 kwietnia 2014, 10:59 [cytuj]
...a ja nie jestem za kupowaniem piłkarzy za cenę ponad 15 mln GBP - mamy doświadczenie z ubiegłego lata i teraz ponad 50 (!) siedzi nam na ławie (Soldado - pół zawodnika

i Lamela - Aon płaci mu chyba tygodniówki... DL minimalizuje koszty jego transferu na WHL

) - moje propozycje do napadu na przyszły sezon, biorąc pod uwagę cennik o którym wspomniałem wyżej ->
- Troy Deeney, Watford - 2 mln - 25lat (20 goli)
- Michu, Swansea - 10 mln - 28 lat (6 goli)
- Papis Demba Cisse - 8 mln (4 gole)
a ja nie jestem za kupowaniem piłkarzy za cenę ponad 15 mln GBP - mamy doświadczenie z ubiegłego lata i teraz ponad 50 (!) siedzi nam na ławie (Soldado - pół zawodnika :nie: i Lamela - Aon płaci mu chyba tygodniówki... DL minimalizuje koszty jego transferu na WHL:mysli:) - moje propozycje do napadu na przyszły sezon, biorąc pod uwagę cennik o którym wspomniałem wyżej ->
- Troy Deeney, Watford - 2 mln - 25lat (20 goli)
- Michu, Swansea - 10 mln - 28 lat (6 goli)
- Papis Demba Cisse - 8 mln (4 gole)
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 kwietnia 2014, 11:16 [cytuj]
Michu

beka. Bohater 2 sezonów, w Rayo i jednego w Swansea. Latem sam myślałem że to by był zajebisty transfer ale zmieniłem zdanie
Michu :wysmiewacz:beka. Bohater 2 sezonów, w Rayo i jednego w Swansea. Latem sam myślałem że to by był zajebisty transfer ale zmieniłem zdanie :X
5 kwietnia 2014, 11:28 [cytuj]
Lukaku 20 mln, to DL powinien już teraz wyłożyć i go zaklepać, przecież co klub to dobrze gra
Lukaku 20 mln, to DL powinien już teraz wyłożyć i go zaklepać, przecież co klub to dobrze gra
5 kwietnia 2014, 11:38 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Michu

beka. Bohater 2 sezonów, w Rayo i jednego w Swansea. Latem sam myślałem że to by był zajebisty transfer ale zmieniłem zdanie

moim zdaniem, ostatni moment dla niego aby coś zdobyć
moim zdaniem, ostatni moment dla niego aby coś zdobyć :]
:rotfl:
6 kwietnia 2014, 19:57 [cytuj]
a Lloris wart wg. Tima - 100 mln euro - bravo
a Lloris wart wg. Tima - 100 mln euro - bravo :brawo:
6 kwietnia 2014, 20:12 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
moim zdaniem, ostatni moment dla niego aby coś zdobyć

Co on ma zdobywać? Większe prawdopodobieństwo ma w Swansea

nie oszukujmy się. A przecież nawet wygrał z nimi Puchar Ligi

swojego czasu odbyty go chciały i dawały z 18 mln. Z perspektywy czasu myślę że to byłby dla nich z znakomity transfer i przy jego dyspozycji jaką teraz prezentuje moglibyśmy my skorzystać
RAFO THFC powiedział/a:

Tyle on ma do gadania że... to samo Levy

jak nie zobacze coś typu "piłkarz x przedłużył kontrakt o y lat w takim i takim klubie" to nie mam zamiaru wierzyć w te brednie typu 100 baniek dopiero można brać.
Co on ma zdobywać? Większe prawdopodobieństwo ma w Swansea :D nie oszukujmy się. A przecież nawet wygrał z nimi Puchar Ligi :X swojego czasu odbyty go chciały i dawały z 18 mln. Z perspektywy czasu myślę że to byłby dla nich z znakomity transfer i przy jego dyspozycji jaką teraz prezentuje moglibyśmy my skorzystać ;)
[quote=RAFO THFC]a Lloris wart wg. Tima - 100 mln euro - bravo :brawo:
6 kwietnia 2014, 20:19 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
To właśnie jest oficjalne rozpoczęcie negocjacji transferowych... Mniej wiecej rok temu przemówił nasz prezes: "Bale nie jest na sprzedaż nawet za 100 mln!!!". Czyli... karuzelę transferową uważam za otwartą
To właśnie jest oficjalne rozpoczęcie negocjacji transferowych... Mniej wiecej rok temu przemówił nasz prezes: "Bale nie jest na sprzedaż nawet za 100 mln!!!". Czyli... karuzelę transferową uważam za otwartą :D
Can't Smile Without You!!!
6 kwietnia 2014, 21:15 [cytuj]
Noi znowu od początku? Kolejna rewolucja przed sezonem?
cd. transferów
Ciekawą opcją w ataku mógłby okazać się Danny Ings
www.transfermarkt.co.uk/en/danny-ings/profil/spieler_134294.html Tani, młody, bramkostrzelny.
Albo może Loic Remy?
A na lewą obronę Davide Santon.
Poza tym ponoć mamy już "klepnietego" Konoplyanke. W tej sytuacji trzeba kogoś pozegnac.
Noi znowu od początku? Kolejna rewolucja przed sezonem?
cd. transferów
Ciekawą opcją w ataku mógłby okazać się Danny Ings
www.transfermarkt.co.uk/en/danny-ings/profil/spieler_134294.html
Tani, młody, bramkostrzelny.
Albo może Loic Remy?
A na lewą obronę Davide Santon.
Poza tym ponoć mamy już "klepnietego" Konoplyanke. W tej sytuacji trzeba kogoś pozegnac
7 kwietnia 2014, 17:00 [cytuj]
jeżeli możemy dostać sporo pieniędzy za llorisa to ok. zawsze można wykupić za trzy razy mniej jakiegoś krula na przykład. gorzej jakbyśmy mieli sprzedać kogoś z środka pola waznego dla nas (eriksen na przykład)
jeżeli możemy dostać sporo pieniędzy za llorisa to ok. zawsze można wykupić za trzy razy mniej jakiegoś krula na przykład. gorzej jakbyśmy mieli sprzedać kogoś z środka pola waznego dla nas (eriksen na przykład)
8 kwietnia 2014, 12:20 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/toni-kroos-powiedzial-kolegom-ze-odejdzie-z-bayernu/4nm9k?utm_source=onetsg_fb&utm_medium=onetsg_fb_sport&utm_campaign=onetsg_fb
Tego gościa !
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/toni-kroos-powiedzial-kolegom-ze-odejdzie-z-bayernu/4nm9k?utm_source=onetsg_fb&utm_medium=onetsg_fb_sport&utm_campaign=onetsg_fb
Tego gościa !
8 kwietnia 2014, 12:49 [cytuj]
A to nie tak było że podczas meczu MU - Bayen komentator mówił że Kroos podpisał nowy kontrakt z Bayernem?
A to nie tak było że podczas meczu MU - Bayen komentator mówił że Kroos podpisał nowy kontrakt z Bayernem? :tak:
8 kwietnia 2014, 13:01 [cytuj]
nie słyszałem nic o tym
nie słyszałem nic o tym
8 kwietnia 2014, 13:43 [cytuj]
Było coś w stylu "Kroos do Manchesteru może już tylko przyjechać jako przeciwnik"

albo wychodzi na to że ten kto to mówił chuja się zna.
Było coś w stylu "Kroos do Manchesteru może już tylko przyjechać jako przeciwnik" :mysli: albo wychodzi na to że ten kto to mówił chuja się zna. :plask:
8 kwietnia 2014, 15:39 [cytuj]
Ja bym się zainteresował również piłkarzami, którzy będą za darmo do wzięcia: Joleon Lescott, Caner Erkin, Juan Vargas, Jeremy Menez czy wreszcie Mame Diouf i Bafetimbi Gomiz. Wszyscy gracze na pozycje których potrzebujemy.
Ja bym się zainteresował również piłkarzami, którzy będą za darmo do wzięcia: Joleon Lescott, Caner Erkin, Juan Vargas, Jeremy Menez czy wreszcie Mame Diouf i Bafetimbi Gomiz. Wszyscy gracze na pozycje których potrzebujemy
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
8 kwietnia 2014, 16:15 [cytuj]
Gomis*
A Menez chyba już obiema nogami w klubie specjalizującym się tanimi bądź wolnymi transferami. No czyli do Juventusu
U nas to pewnie Gignac wyląduje którym tam WHU niby się interesuje
Gomis*
A Menez chyba już obiema nogami w klubie specjalizującym się tanimi bądź wolnymi transferami. No czyli do Juventusu :X
U nas to pewnie Gignac wyląduje którym tam WHU niby się interesuje