Forum dyskusyjne
8 kwietnia 2014, 22:07 [cytuj]
TalkSport are claiming to have information which indicates LVG will be confirmed as Spurs boss in next 48hrs. Not sure what they base this on, but we shall see.
Anyway as I said talk-sport so big pinch of salt needed. COYS!!!! MG
TalkSport are claiming to have information which indicates LVG will be confirmed as Spurs boss in next 48hrs. Not sure what they base this on, but we shall see.
Anyway as I said talk-sport so big pinch of salt needed. COYS!!!! MG
9 kwietnia 2014, 19:19 [cytuj]
W najbliższym okienku powinniśmy pozyskiwać tylko i wyłącznie piłkarzy ogranych w Anglii.
W lecie kupiliśmy piłkarską wieżę Babel i rok im zajęło przystosowanie się do warunków tutaj panujących. Żadnych Gomisów i Menezów którzy jeśli w ogóle okażą się wzmocnieniami to i tak trzeba będzie na to poczekać.
W najbliższym okienku powinniśmy pozyskiwać tylko i wyłącznie piłkarzy ogranych w Anglii.
W lecie kupiliśmy piłkarską wieżę Babel i rok im zajęło przystosowanie się do warunków tutaj panujących. Żadnych Gomisów i Menezów którzy jeśli w ogóle okażą się wzmocnieniami to i tak trzeba będzie na to poczekać
9 kwietnia 2014, 22:49 [cytuj]
Problem w tym, że w Anglii nie ma lepszych niż obecnie mamy piłkarzy na naszą kieszeń(a takich pokroju Ashley Young czy Fabian Delph to można wsadzić sobie w d...pe)
Problem w tym, że w Anglii nie ma lepszych niż obecnie mamy piłkarzy na naszą kieszeń(a takich pokroju Ashley Young czy Fabian Delph to można wsadzić sobie w d...pe)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
9 kwietnia 2014, 22:53 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Nie mówię o Anglikach, tylko o piłkarzach grających w Anglii.
Zreszta nie powiesz mi, że na przykład Ben Davies jest słabszy od Rose'a, Benteke czy Lukaku tez by byli dużymi wzmocnieniami. Jest trochę piłkarzy w naszym zasięgu, którzy by się okazali bardzo przydatni
Nie mówię o Anglikach, tylko o piłkarzach grających w Anglii.
Zreszta nie powiesz mi, że na przykład Ben Davies jest słabszy od Rose'a, Benteke czy Lukaku tez by byli dużymi wzmocnieniami. Jest trochę piłkarzy w naszym zasięgu, którzy by się okazali bardzo przydatni
9 kwietnia 2014, 23:58 [cytuj]
Benteke kontuzja(wykreślony z MS) Nie wiadomo jak z formą po kontuzji.
Lukaku bez mrugnięcia okiem wybierze na dzień dzisiejszy lepszy klub, w którym obecnie gra.
Ben Davies nie jest lepszym piłkarzem od Rose'a. Ze Swansea na dzień dzisiejszy tylko Ashley Williams, ale to też ma lepsze opcje do wyboru. O Clyne, Shaw, Lallana czy Schneiderlin nie mamy co marzyć.Lambert też do nas nie przyjdzie. Jesteśmy średnim klubem na dzień dzisiejszy i tylko kontakty LVG mogą kogoś konkretnego przyciągnąć(o płaceniu wysokich pensji zapomnij).
Benteke kontuzja(wykreślony z MS) Nie wiadomo jak z formą po kontuzji.
Lukaku bez mrugnięcia okiem wybierze na dzień dzisiejszy lepszy klub, w którym obecnie gra.
Ben Davies nie jest lepszym piłkarzem od Rose'a. Ze Swansea na dzień dzisiejszy tylko Ashley Williams, ale to też ma lepsze opcje do wyboru. O Clyne, Shaw, Lallana czy Schneiderlin nie mamy co marzyć.Lambert też do nas nie przyjdzie. Jesteśmy średnim klubem na dzień dzisiejszy i tylko kontakty LVG mogą kogoś konkretnego przyciągnąć(o płaceniu wysokich pensji zapomnij)
10 kwietnia 2014, 20:39 [cytuj]
Oby:
Franco Baldini looks set to leave Spurs this summer after only one season at White Hart Lane. (ForzaItalian)
Oby:
Franco Baldini looks set to leave Spurs this summer after only one season at White Hart Lane. (ForzaItalian)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 kwietnia 2014, 21:16 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Oby:
:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 kwietnia 2014, 21:23 [cytuj]
może oddajmy go Romie - Lamela 30 mln + Bambini gratis
może oddajmy go Romie - Lamela 30 mln + Bambini gratis
10 kwietnia 2014, 22:51 [cytuj]
Ja wam mówię, Lamela w przyszłym sezonie będzie lepszy od skrzydłowych w LFC MU i City
Ja wam mówię, Lamela w przyszłym sezonie będzie lepszy od skrzydłowych w LFC MU i City
11 kwietnia 2014, 10:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
daj Boże, ale wątpię
- miało być oficjalne info o LvG w TOTT - i co ? nie ma
..
daj Boże, ale wątpię
- miało być oficjalne info o LvG w TOTT - i co ? nie ma :mysli:
11 kwietnia 2014, 15:18 [cytuj]
Lamela lamelą. Może być zajebisty bo ja tez tak sądzę .

Albo zupełnie nie odpali. Myślę ze powinniśmy mu dać szanse bo jednak on za mało grał.

No Tottenham24. Mówią o sprzedaży Arona Lennona.

chyba to lekka przesada, wiem ze Azzor w tym sezonie nie jest naszą gwiazdą, ale ten zawodnik jest młody i ma duży potencjał.

I gdy by lamela zatrybił miał by na prawdę dużą konkurencie

. No i w tedy mieli byśmy dwóch zajebistych prawoskrzydłowych.
Lamela lamelą. Może być zajebisty bo ja tez tak sądzę .:) Albo zupełnie nie odpali. Myślę ze powinniśmy mu dać szanse bo jednak on za mało grał. :( No Tottenham24. Mówią o sprzedaży Arona Lennona. :( chyba to lekka przesada, wiem ze Azzor w tym sezonie nie jest naszą gwiazdą, ale ten zawodnik jest młody i ma duży potencjał. :cwaniak::cwaniak: I gdy by lamela zatrybił miał by na prawdę dużą konkurencie :). No i w tedy mieli byśmy dwóch zajebistych prawoskrzydłowych. :ok:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
11 kwietnia 2014, 15:29 [cytuj]
Lennon był młody ok. 5-6 sezonów temu...
Lennon był młody ok. 5-6 sezonów temu
11 kwietnia 2014, 17:44 [cytuj]
Szczerze? Jestem ciekawy jak bez Baldiniego i AVB będą wyglądały transfery. Mam nadzieję, że będziemy kupowali też dobrych młodzików z zagranicy(jak Eriksen), a nie tylko ogranych w Anglii 'dziadków' i wolnych agentów.
Szczerze? Jestem ciekawy jak bez Baldiniego i AVB będą wyglądały transfery. Mam nadzieję, że będziemy kupowali też dobrych młodzików z zagranicy(jak Eriksen), a nie tylko ogranych w Anglii 'dziadków' i wolnych agentów
LMAO
11 kwietnia 2014, 20:00 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Lennon był młody ok. 5-6 sezonów temu
Nie przesadzajmy, Lennon ma 26 lat.
Nie przesadzajmy, Lennon ma 26 lat
Offence win games, defence wins titles
11 kwietnia 2014, 20:15 [cytuj]
No właśnie. Czyli 5-6 sezonów miał 20-21 lat. Piłkarz który ma 26 lat jest młody? Toż on jest właśnie w najlepszym dla piłkarza wieku. Nie spełnia pokładanych w nim oczekiwań. Zatrzymał się w rozwoju już parę lat temu niestety... Ale broń boże żeby go sprzedawać. Za dużo ikon się chyba pozbyliśmy w ostatnim czasie...
No właśnie. Czyli 5-6 sezonów miał 20-21 lat. Piłkarz który ma 26 lat jest młody? Toż on jest właśnie w najlepszym dla piłkarza wieku. Nie spełnia pokładanych w nim oczekiwań. Zatrzymał się w rozwoju już parę lat temu niestety... Ale broń boże żeby go sprzedawać. Za dużo ikon się chyba pozbyliśmy w ostatnim czasie
11 kwietnia 2014, 20:56 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
No właśnie. Czyli 5-6 sezonów miał 20-21 lat. Piłkarz który ma 26 lat jest młody? Toż on jest właśnie w najlepszym dla piłkarza wieku. Nie spełnia pokładanych w nim oczekiwań. Zatrzymał się w rozwoju już parę lat temu niestety... Ale broń boże żeby go sprzedawać. Za dużo ikon się chyba pozbyliśmy w ostatnim czasie
Jeżeli to jest nasza ikona to Bale był w takim razie naszym Mojżeszem.
Jeżeli to jest nasza ikona to Bale był w takim razie naszym Mojżeszem
11 kwietnia 2014, 21:33 [cytuj]
ikona to za dużo powiedziane ,ale ja sobie nie wyobrażam Spurs bez niego. Obok Dawsona jedyny z naprawdę porządnym stażem u nas(już prędzej Dawsona bym z tej dwojki pozegnał,gdyby była koniecznosc). To już jego 9ty rok u nas, jak ten czas szybko leci. Pamiętam jak to Routledge miałbyć gwiazdą ,a tu wyskoczył niczym królik z kapelusza młodziutki Aaron. Tak czy siak Lennon jeszcze na co najmniej rok szansy zasługuje, w tym sezonie mało kto się wyróżnia ,większość jest pod formą, więc jeszcze może się odblokuje(na co bardzo licze) ,poza tym on chyba nie narzeka jak ma usiąść na ławce ,a na boisku się zawsze stara(co niestety w naszej druzynie niezawsze norma)- te jego poworty do obrony
własnie malo kto pamieta ,ze w poprzednim sezonie to do polowy sezonu to Lennon był chyba u nas najlepszym (albo prawie najlepszym)zawodnikiem ,a potem w nowym roku wyskoczył Bale i wszyscy o tym zapomnieli
ikona to za dużo powiedziane ,ale ja sobie nie wyobrażam Spurs bez niego. Obok Dawsona jedyny z naprawdę porządnym stażem u nas(już prędzej Dawsona bym z tej dwojki pozegnał,gdyby była koniecznosc). To już jego 9ty rok u nas, jak ten czas szybko leci. Pamiętam jak to Routledge miałbyć gwiazdą ,a tu wyskoczył niczym królik z kapelusza młodziutki Aaron. Tak czy siak Lennon jeszcze na co najmniej rok szansy zasługuje, w tym sezonie mało kto się wyróżnia ,większość jest pod formą, więc jeszcze może się odblokuje(na co bardzo licze) ,poza tym on chyba nie narzeka jak ma usiąść na ławce ,a na boisku się zawsze stara(co niestety w naszej druzynie niezawsze norma)- te jego poworty do obrony:brawo:
własnie malo kto pamieta ,ze w poprzednim sezonie to do polowy sezonu to Lennon był chyba u nas najlepszym (albo prawie najlepszym)zawodnikiem ,a potem w nowym roku wyskoczył Bale i wszyscy o tym zapomnieli
11 kwietnia 2014, 23:26 [cytuj]
Z tym Lamelą to sprawa mi śmierdzi i to takim nieprzyjemnym łajnem.
Chłopaka nie było w tym roku w składzie meczowym. Nie wiem czy dobrze pamietam, ale przez kontuzję na treningu. Teraz czytam że ma do końca sezonu się nie pojawić. Była szansa na mundial, ale wszystko wzięło łeb.
Na początku nie dostawał szans, kosztem 20 słabych strzałów Townsenda. Mimo 1000 minut spędzonych mniej na boisku statystykami bije Lennona (LOL?) Nie dostał szansy żeby się wykazać. Sezon dla chłopaka zmarnowany.
Z tym Lamelą to sprawa mi śmierdzi i to takim nieprzyjemnym łajnem.
Chłopaka nie było w tym roku w składzie meczowym. Nie wiem czy dobrze pamietam, ale przez kontuzję na treningu. Teraz czytam że ma do końca sezonu się nie pojawić. Była szansa na mundial, ale wszystko wzięło łeb.
Na początku nie dostawał szans, kosztem 20 słabych strzałów Townsenda. Mimo 1000 minut spędzonych mniej na boisku statystykami bije Lennona (LOL?) Nie dostał szansy żeby się wykazać. Sezon dla chłopaka zmarnowany
12 kwietnia 2014, 07:59 [cytuj]
Ramzes : chyba lepiej , żeby już nie zagrał w tym sezonie jeśli znów ma dostać kontuzję , liczę na chłopaka w przyszłym sezonie pod wodzą LVG . Co do lennona , to już nie jest ten sam lennon co sezon , dwa sezony temu - boi się akcji 1 na 1 , przewidywalny , jedynie te powroty do obrony go ratują .
Są jakieś nowe informacje na temat Lukaku?
Ramzes : chyba lepiej , żeby już nie zagrał w tym sezonie jeśli znów ma dostać kontuzję , liczę na chłopaka w przyszłym sezonie pod wodzą LVG . Co do lennona , to już nie jest ten sam lennon co sezon , dwa sezony temu - boi się akcji 1 na 1 , przewidywalny , jedynie te powroty do obrony go ratują .
Są jakieś nowe informacje na temat Lukaku?
12 kwietnia 2014, 09:56 [cytuj]
No kurde, to analogiczne podejście do "Nie ma co grać w LE". Ma grać, a jego powrót jest odwlekany i odwlekany. Stracił szansę na mistrzostwa w Brazylii, bo wątpię że trener weźmie kogoś co ostatni mecz rozegrał ponad pół roku temu.
No kurde, to analogiczne podejście do "Nie ma co grać w LE". Ma grać, a jego powrót jest odwlekany i odwlekany. Stracił szansę na mistrzostwa w Brazylii, bo wątpię że trener weźmie kogoś co ostatni mecz rozegrał ponad pół roku temu