Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
12 kwietnia 2014, 10:02 [cytuj]
Ehhh z tym Lamelą :bezradny: smród jak z "kontuzją" Bale'A, tak jak ktoś tam wcześniej pisał, kręgosłup połamał czy jak?? Jakieś przebłyski miał, przydałby się patrząc na dzisiejszą formę naszych skrzydłowych. No ale nic to, trzeba poczekać do następnego sezonu
Ehhh z tym Lamelą :bezradny: smród jak z "kontuzją" Bale'A, tak jak ktoś tam wcześniej pisał, kręgosłup połamał czy jak?? Jakieś przebłyski miał, przydałby się patrząc na dzisiejszą formę naszych skrzydłowych. No ale nic to, trzeba poczekać do następnego sezonu
12 kwietnia 2014, 11:05 [cytuj]
Beka z amatora na naszej ławce i tyle. Ja wam mówiłem z początku że żadnej kontuzji nie ma ale nie braliscie tego na poważnie. Cały czas odciąganie a sam Lamela ani słowem się nie wypowiedział na ten temat. Po sezonie jak anal odejdzie to pewnie nagle wszyscy zaczną mówić jak to było w szatni :X a teraz niby Lennon czy Adebayor chcą jego pozostania na ławce trenerskiej :krzyk:kontuzja, psia jego mać. Taka jak u Adebayora była. Kontuzje to ma ten trenerzyna, kontuzje głowy
Beka z amatora na naszej ławce i tyle. Ja wam mówiłem z początku że żadnej kontuzji nie ma ale nie braliscie tego na poważnie. Cały czas odciąganie a sam Lamela ani słowem się nie wypowiedział na ten temat. Po sezonie jak anal odejdzie to pewnie nagle wszyscy zaczną mówić jak to było w szatni :X a teraz niby Lennon czy Adebayor chcą jego pozostania na ławce trenerskiej :krzyk:kontuzja, psia jego mać. Taka jak u Adebayora była. Kontuzje to ma ten trenerzyna, kontuzje głowy
12 kwietnia 2014, 11:24 [cytuj]
Mateuszek , może po prostu Lamela uczy się angielskiego , ostro trenuje aby w przyszłym sezonie wszystkich zaskoczyć ?:)
Mateuszek , może po prostu Lamela uczy się angielskiego , ostro trenuje aby w przyszłym sezonie wszystkich zaskoczyć ?:)
12 kwietnia 2014, 11:38 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Dostał urlop uczniowski :wysmiewacz: nawe nie zdziwiłbym się gdyby się okazało że góra hello, goodbye, please, fuck you, sex, want more money umiał :rotfl:

Brat Lameli mówił że nigdzie sie nie wybiera. To chociaż to dobre
Dostał urlop uczniowski :wysmiewacz: nawe nie zdziwiłbym się gdyby się okazało że góra hello, goodbye, please, fuck you, sex, want more money umiał :rotfl: Brat Lameli mówił że nigdzie sie nie wybiera. To chociaż to dobre
12 kwietnia 2014, 11:51 [cytuj]
Gdyby gral i zaliczyl 15 asyst i 20 bramek to pewnie chcialby odejsc. Gdzie niby ma odejsc po rocznej pauzie? Do Realu czy City? Nikt go nie chce to nie odejdzie. Kupilismy Hargreavsa i tyle. Mam nadzieje ze sie myle ale nawdt jak uda mu sie kolejny sezon to bedzie to jego ostatni w naszych barwach.
Gdyby gral i zaliczyl 15 asyst i 20 bramek to pewnie chcialby odejsc. Gdzie niby ma odejsc po rocznej pauzie? Do Realu czy City? Nikt go nie chce to nie odejdzie. Kupilismy Hargreavsa i tyle. Mam nadzieje ze sie myle ale nawdt jak uda mu sie kolejny sezon to bedzie to jego ostatni w naszych barwach
12 kwietnia 2014, 11:56 [cytuj]
We Włoszech z otwartymi rękoma go przyjmą. Nawet taki Juventus tylko że w ramach dopłaty dziada Vućinića nam oferuje :wysmiewacz:
We Włoszech z otwartymi rękoma go przyjmą. Nawet taki Juventus tylko że w ramach dopłaty dziada Vućinića nam oferuje :wysmiewacz:
14 kwietnia 2014, 22:33 [cytuj]
ciekawe czy MU podbierze nam L v G ?
bo to, że zrobi to Arsenal to chyba plota :mysli:
ciekawe czy MU podbierze nam L v G ? bo to, że zrobi to Arsenal to chyba plota :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 kwietnia 2014, 22:35 [cytuj]
tak myśle, że wtedy pewnie Levy dogada się z D. Moyes-em
14 kwietnia 2014, 22:37 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Z wrzutkami Rose'a myślę że byłoby pysznie :bezradny:
Z wrzutkami Rose'a myślę że byłoby pysznie :bezradny:
15 kwietnia 2014, 07:37 [cytuj]
Czy ja wiem czy taka plota. Wszystko zależy od Evertonu i pozycji Wengera na koniec sezonu
Czy ja wiem czy taka plota. Wszystko zależy od Evertonu i pozycji Wengera na koniec sezonu
15 kwietnia 2014, 12:04 [cytuj]
Moim zdaniem predzej odejdzie Wenger niz Moyes. Wenger kazdy sezon psuje jak Harry wiec pewnie maja go dosc. Moyes jest tu pierwszy sezon no i druzyna sie w koncu obudzila co pewnie daje zarzadowi MU nadzieje. Ja na miejscu MU nie zwalnialbym Moyesa, a jesli juz to w jego miejsce wzialbym Martineza a nie starego, Wengerowatego LvG.
Moim zdaniem predzej odejdzie Wenger niz Moyes. Wenger kazdy sezon psuje jak Harry wiec pewnie maja go dosc. Moyes jest tu pierwszy sezon no i druzyna sie w koncu obudzila co pewnie daje zarzadowi MU nadzieje. Ja na miejscu MU nie zwalnialbym Moyesa, a jesli juz to w jego miejsce wzialbym Martineza a nie starego, Wengerowatego LvG
15 kwietnia 2014, 23:32 [cytuj]
obyśmy tylko nie zatrudnili jakiegoś kosmonauty ... :mysli:
obyśmy tylko nie zatrudnili jakiegoś kosmonauty ... :mysli:
16 kwietnia 2014, 10:53 [cytuj]
http://angielskaliga.eu/news/show/eto039o-odejdzie-z-chelsea-ale-nie-z-londynu

Ciekawa opcja
http://angielskaliga.eu/news/show/eto039o-odejdzie-z-chelsea-ale-nie-z-londynu Ciekawa opcja
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
16 kwietnia 2014, 12:05 [cytuj]

hmmm Duet Eto'o Drogba i jestem w niebie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 kwietnia 2014, 15:47 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Do tego jeszcze wehikuł czasu :)
Do tego jeszcze wehikuł czasu :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
16 kwietnia 2014, 17:49 [cytuj]
Ja proponuje jeszcze Pelego ściągnąć , 70 pare lat mat , jeszcze troche pociągnie .
Ja proponuje jeszcze Pelego ściągnąć , 70 pare lat mat , jeszcze troche pociągnie
16 kwietnia 2014, 20:02 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Ja proponuje jeszcze Pelego ściągnąć , 70 pare lat mat , jeszcze troche pociągnie

Na pewno pokazałby klasę i strzelał gole nie tylko z karnych. Mimo,że dziadek.
Na pewno pokazałby klasę i strzelał gole nie tylko z karnych. Mimo,że dziadek
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
19 kwietnia 2014, 10:46 [cytuj]
Pritchard
- pamiętacie gościa ... gol dla Swindon wczoraj --- i chłopak bije się o awans do 2 ligi :ok:
Pritchard - pamiętacie gościa ... gol dla Swindon wczoraj --- i chłopak bije się o awans do 2 ligi :ok:
19 kwietnia 2014, 13:54 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Pritchard
- pamiętacie gościa ... gol dla Swindon wczoraj --- i chłopak bije się o awans do 2 ligi :ok:

Oby z Carrollem byli w przyszłym sezonie w pierwszej drużynie.
Oby z Carrollem byli w przyszłym sezonie w pierwszej drużynie
Offence win games, defence wins titles
19 kwietnia 2014, 14:03 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Oby z Carrollem byli w przyszłym sezonie w pierwszej drużynie

Za kilka lat będziemy szaleć z Carrollem, Bentalebem, Pritchardem, Townsendem i oby Eriksenem. :X
A potem każdego z nich sprzedamy za 25-70 mln, kupimy 12 nowych graczy i biznes będzie się kręcił. :D
Za kilka lat będziemy szaleć z Carrollem, Bentalebem, Pritchardem, Townsendem i oby Eriksenem. :X A potem każdego z nich sprzedamy za 25-70 mln, kupimy 12 nowych graczy i biznes będzie się kręcił. :D
LMAO
|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 37 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się