Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  15  16  17  18  19    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
22 kwietnia 2014, 15:03 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Ciekawe, czy Jol dałby sobie teraz radę, gdy mamy tyle lepszy skład(teoretycznie). W końcu jest wolny :D

Jol? Nie widzę różnicy pomiędzy Jol'e, a Jolantą Rutowicz
Jol? Nie widzę różnicy pomiędzy Jol'e, a Jolantą Rutowicz
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 kwietnia 2014, 19:24 [cytuj]
Jeśli przyjdzie kochany Moyes to tylko Levy utwierdzi mnie w przekonaniu , że dla niego najważniejsza jest kasa i szkoda ją wydać na LVG kiedy ma się darmowego Moyesa .
Jeśli przyjdzie kochany Moyes to tylko Levy utwierdzi mnie w przekonaniu , że dla niego najważniejsza jest kasa i szkoda ją wydać na LVG kiedy ma się darmowego Moyesa
22 kwietnia 2014, 19:27 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Jeśli przyjdzie kochany Moyes to tylko Levy utwierdzi mnie w przekonaniu , że dla niego najważniejsza jest kasa i szkoda ją wydać na LVG kiedy ma się darmowego Moyesa

EDIT : Jeśli Moyes nie poukładał poukładanego Manchesteru , nie ułoży rozwalonego Tottenhamu .
EDIT : Jeśli Moyes nie poukładał poukładanego Manchesteru , nie ułoży rozwalonego Tottenhamu
22 kwietnia 2014, 19:32 [cytuj]
Luzik Mateuszek, te rozważania tak w sferze SF.
Cd. trenera to poza LvG nikt mi nie przychodzi do głowy a znając Łysego z Tottenhamu to wszystkie gdybania i przewidywania pójdą w pizdu.
Luzik Mateuszek, te rozważania tak w sferze SF. Cd. trenera to poza LvG nikt mi nie przychodzi do głowy a znając Łysego z Tottenhamu to wszystkie gdybania i przewidywania pójdą w pizdu
22 kwietnia 2014, 19:42 [cytuj]
Jak dla mnie to powinnismy wziac trenera ktory mial doswiadczenie w anglii, Pocettino albo laudrupa.
Jak dla mnie to powinnismy wziac trenera ktory mial doswiadczenie w anglii, Pocettino albo laudrupa
22 kwietnia 2014, 20:00 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Jak dla mnie to powinnismy wziac trenera ktory mial doswiadczenie w anglii, Pocettino albo laudrupa

Ci to mają tak duże doświadczenie w Anglii, że szczena opada.

Ja mam nadzieję, że De Boer do nas przyjdzie, ułoży zespół i sprawi, że Eriksen będzie jeszcze jaśniej błyszczał. Szczególnie, że obaj wydają się mieć łeb na karku i się znają.
3 z rzędu mistrzostwo jako trener Ajaxu(przec cały sezon) ma już prawie pewne, więc powinien dać się skusić. Oby tylko Levy nie zostawił Sherwooda na przyszły sezon.
Ci to mają tak duże doświadczenie w Anglii, że szczena opada. Ja mam nadzieję, że De Boer do nas przyjdzie, ułoży zespół i sprawi, że Eriksen będzie jeszcze jaśniej błyszczał. Szczególnie, że obaj wydają się mieć łeb na karku i się znają. 3 z rzędu mistrzostwo jako trener Ajaxu(przec cały sezon) ma już prawie pewne, więc powinien dać się skusić. Oby tylko Levy nie zostawił Sherwooda na przyszły sezon
LMAO
22 kwietnia 2014, 20:15 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

Widzę, że mało Ci jeszcze wynalazków pokroju AVB?
Widzę, że mało Ci jeszcze wynalazków pokroju AVB?
22 kwietnia 2014, 20:20 [cytuj]
A co tam słychać u Jacksona Martineza ? Dalej bije seryjnie gole w porto?
A co tam słychać u Jacksona Martineza ? Dalej bije seryjnie gole w porto?
22 kwietnia 2014, 20:53 [cytuj]
Mourinho :D przecież przegrał wszystko praktycznie a zapewniał że jak skończy sezon bez trofeum to odchodzi z Chelsea :D Nie no to tak w formie żartu ale mała jest grupa szkoleniowców odpowiednia Tottenhamowi. Tym bardziej że w MU, Barcelonie, Marsylii będą rewolucje trenerskie a to przecież pewnie ułamek tych rewolucji. Pewnie skończymy z jakimś kolejnym wynalazkiem ale Laudrup nie! Nie! I jeszcze raz nie!
Mourinho :D przecież przegrał wszystko praktycznie a zapewniał że jak skończy sezon bez trofeum to odchodzi z Chelsea :D Nie no to tak w formie żartu ale mała jest grupa szkoleniowców odpowiednia Tottenhamowi. Tym bardziej że w MU, Barcelonie, Marsylii będą rewolucje trenerskie a to przecież pewnie ułamek tych rewolucji. Pewnie skończymy z jakimś kolejnym wynalazkiem ale Laudrup nie! Nie! I jeszcze raz nie!
22 kwietnia 2014, 21:05 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ci to mają tak duże doświadczenie w Anglii, że szczena opada.

Ja mam nadzieję, że De Boer do nas przyjdzie, ułoży zespół i sprawi, że Eriksen będzie jeszcze jaśniej błyszczał. Szczególnie, że obaj wydają się mieć łeb na karku i się znają.
3 z rzędu mistrzostwo jako trener Ajaxu(przec cały sezon) ma już prawie pewne, więc powinien dać się skusić. Oby tylko Levy nie zostawił Sherwooda na przyszły sezon

Hades a widziałeś puchar Holandii? Ja widziałem na żywo. Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd. Zastanawiam się nawet, czy to nie było sprzedane. tyle goli wpuścić. O zachowaniu kibiców i przerwie meczu pozwól mi przemilczeć ;) aż nas musiał Edwin Van der Sar uspokajać
Hades a widziałeś puchar Holandii? Ja widziałem na żywo. Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd. Zastanawiam się nawet, czy to nie było sprzedane. tyle goli wpuścić. O zachowaniu kibiców i przerwie meczu pozwól mi przemilczeć ;) aż nas musiał Edwin Van der Sar uspokajać
22 kwietnia 2014, 21:17 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Widziałem tylko wynik. :D Co się tam tak właściwie stało?
Widziałem tylko wynik. :D Co się tam tak właściwie stało?
LMAO
22 kwietnia 2014, 22:54 [cytuj]
Sceny rodem z polskiej ekstraklasy. Niby każdy sprawdzany przy wejściu dokładniej niż na psiarni(mi zaglądał gościu do buta i nawet w czapkę z daszkiem) a iluś tam debili zaczęło rzucać racami pod bramkę, gdzie stał Vermeer(czyli swojemu bramkarzowi pod nogi) Gra przerwana(bo zrobili to już drugi raz) na 30 minut, a do kibiców przyszedł negocjować Van der Sar. Wiocha w chu...
Sceny rodem z polskiej ekstraklasy. Niby każdy sprawdzany przy wejściu dokładniej niż na psiarni(mi zaglądał gościu do buta i nawet w czapkę z daszkiem) a iluś tam debili zaczęło rzucać racami pod bramkę, gdzie stał Vermeer(czyli swojemu bramkarzowi pod nogi) Gra przerwana(bo zrobili to już drugi raz) na 30 minut, a do kibiców przyszedł negocjować Van der Sar. Wiocha w chu
23 kwietnia 2014, 00:13 [cytuj]
To akurat widziałem. ;P Potem van Rhijn strzelił tą zajebistą bramkę. Bardziej zastanawiam się jak Ajax to w 35 minut praktycznie przegrał.
To akurat widziałem. ;P Potem van Rhijn strzelił tą zajebistą bramkę. Bardziej zastanawiam się jak Ajax to w 35 minut praktycznie przegrał
LMAO
23 kwietnia 2014, 12:46 [cytuj]
Dostali piątke w plecy to dostali, po co drążyć?
23 kwietnia 2014, 18:16 [cytuj]
Pochettino? :mysli:
Pochettino? :mysli:
23 kwietnia 2014, 23:53 [cytuj]
jol >> moyes
jol >> moyes
24 kwietnia 2014, 00:48 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Po co? To tak jakby Liverpool dostał 5 goli od Cardiff w finale pucharu anglii. Nie jest to normalne, gdy mistrz ot tak dostaje takie baty. Za tym coś się musi kryć i pewnie ktoś się nieźle obłowił przy lewych bukach
Po co? To tak jakby Liverpool dostał 5 goli od Cardiff w finale pucharu anglii. Nie jest to normalne, gdy mistrz ot tak dostaje takie baty. Za tym coś się musi kryć i pewnie ktoś się nieźle obłowił przy lewych bukach
24 kwietnia 2014, 16:43 [cytuj]
ostatnio fatalne ploty. najpierw moyes teraz kolo toure...
ostatnio fatalne ploty. najpierw moyes teraz kolo toure
25 kwietnia 2014, 01:00 [cytuj]
Jak dla mnie plan jest prosty. Na razie cierpliwie czekamy, a jak Newcastle zwolni Pardew'a, to wtedy go jak najszybciej bierzemy i idziemy po poczwórną koronę w przyszłym sezonie. :tak:
Jak dla mnie plan jest prosty. Na razie cierpliwie czekamy, a jak Newcastle zwolni Pardew'a, to wtedy go jak najszybciej bierzemy i idziemy po poczwórną koronę w przyszłym sezonie. :tak:
LMAO
25 kwietnia 2014, 06:48 [cytuj]
Chyba spadek weźmiemy z tymi żabojadami których nam ściągnie :X jak chcesz Wengera to weź tego prawdziwego a nie marną kopie
Chyba spadek weźmiemy z tymi żabojadami których nam ściągnie :X jak chcesz Wengera to weź tego prawdziwego a nie marną kopie
|<  <<  <  15  16  17  18  19    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się