Forum dyskusyjne
25 kwietnia 2014, 08:00 [cytuj]
o moj boże, chyba jeszcze gorzej
o moj boże, chyba jeszcze gorzej :glupek:
25 kwietnia 2014, 12:34 [cytuj]
...
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/hugo-lloris-moze-opuscic-tottenham-hotspur/rxj0w
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/hugo-lloris-moze-opuscic-tottenham-hotspur/rxj0w
25 kwietnia 2014, 12:48 [cytuj]
@up
Żadna nowość. To jest klasowy piłkarz, za dobry na tą drużynę. On po prostu nie ma z kim grac w tym klubie.

Podobno interesujemy się Benem Fosterem z WBA
Piał bym z zachwytu jak Kogut gdyby Lloris dał szansę klubowi choć jeszcze jeden jedyny raz ale każdy widzi jak jest. Kibice są sfrustrowani a co mówić o ambitnych graczach jak Lloris
@up
Żadna nowość. To jest klasowy piłkarz, za dobry na tą drużynę. On po prostu nie ma z kim grac w tym klubie. :X Podobno interesujemy się Benem Fosterem z WBA
Piał bym z zachwytu jak Kogut gdyby Lloris dał szansę klubowi choć jeszcze jeden jedyny raz ale każdy widzi jak jest. Kibice są sfrustrowani a co mówić o ambitnych graczach jak Lloris
25 kwietnia 2014, 13:45 [cytuj]
Lloris i reszta pewnie czekają na nazwisko nowego menedżera, czekają na to, co zrobi Levy: czy zatrudni doświadczonego fachowca, czy znowu wynalazek typu Villas-Boas. Ja się ucieszyłem, gdy przeczytałem, że Lloris wypowiada się o następnym sezonie, to daje pewne nadzieje, że może Lloris zdecyduje się zostać jeszcze na chociaż rok.
Lloris i reszta pewnie czekają na nazwisko nowego menedżera, czekają na to, co zrobi Levy: czy zatrudni doświadczonego fachowca, czy znowu wynalazek typu Villas-Boas. Ja się ucieszyłem, gdy przeczytałem, że Lloris wypowiada się o następnym sezonie, to daje pewne nadzieje, że może Lloris zdecyduje się zostać jeszcze na chociaż rok
25 kwietnia 2014, 14:29 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Lloris i reszta pewnie czekają na nazwisko nowego menedżera, czekają na to, co zrobi Levy: czy zatrudni doświadczonego fachowca, czy znowu wynalazek typu Villas-Boas. Ja się ucieszyłem, gdy przeczytałem, że Lloris wypowiada się o następnym sezonie, to daje pewne nadzieje, że może Lloris zdecyduje się zostać jeszcze na chociaż rok
zgadzam się w stu procentach. Jeśli trafi do nas Van Gaal lub inny szkoleniowiec z najwyższej półki i przedstawi rozsądną i ambitną wizję przyszłości, to większość zostanie, być może nawet Vertonghena uda się przekonać do kontynuowania przygody z Tottenhamem. Jeśli jednak Levy to prześpi ... to exodus będzie bolesny, bardzo.
zgadzam się w stu procentach. Jeśli trafi do nas Van Gaal lub inny szkoleniowiec z najwyższej półki i przedstawi rozsądną i ambitną wizję przyszłości, to większość zostanie, być może nawet Vertonghena uda się przekonać do kontynuowania przygody z Tottenhamem. Jeśli jednak Levy to prześpi ... to exodus będzie bolesny, bardzo
26 kwietnia 2014, 07:26 [cytuj]
Pakiet bredni z przeglądu sportowego
21.58 ANGLIA Posada menedżerów Tottenhamu jest tak niestabilna, że bardzo często pojawiają się nazwiska szkoleniowców, którzy mogą pracować w tym klubie. Już nie tylko Mauricio Pochettino może zastąpić Tima Sherwooda, ale również zwolniony z Manchesteru United David Moyes. Nad kandydaturą Szkota prezes klubu Daniel Levy zastanawiał się już wówczas, gdy szukał następcy Harry'ego Redknappa.
21:03 ANGLIA Manchester City oferuje Tottenhamowi Joe Harta w zamian za Hugo Llorisa. Czy dojdzie do wymiany bramkarzy?
18.38 ANGLIA Mauricio Pochettino kandydatem do zastąpienia Tima Sherwooda na stanowisku trenera Tottenhamu. Wobec coraz głośniejszych zapowiedzi, że stery w Manchesterze United przejmie Louis van Gaal, Daily Mail sądzi, iż obecny szkoleniowiec Southampton odejdzie latem na White Hart Lane.
----------------------------------------
Choć zastanawiam się czy przyjście Pochettino nie pociągnęło za sobą jakiegoś zawodnika The Saints

no ale wynalazek...
Pakiet bredni z przeglądu sportowego
21.58 ANGLIA Posada menedżerów Tottenhamu jest tak niestabilna, że bardzo często pojawiają się nazwiska szkoleniowców, którzy mogą pracować w tym klubie. Już nie tylko Mauricio Pochettino może zastąpić Tima Sherwooda, ale również zwolniony z Manchesteru United David Moyes. Nad kandydaturą Szkota prezes klubu Daniel Levy zastanawiał się już wówczas, gdy szukał następcy Harry'ego Redknappa.
21:03 ANGLIA Manchester City oferuje Tottenhamowi Joe Harta w zamian za Hugo Llorisa. Czy dojdzie do wymiany bramkarzy?
18.38 ANGLIA Mauricio Pochettino kandydatem do zastąpienia Tima Sherwooda na stanowisku trenera Tottenhamu. Wobec coraz głośniejszych zapowiedzi, że stery w Manchesterze United przejmie Louis van Gaal, Daily Mail sądzi, iż obecny szkoleniowiec Southampton odejdzie latem na White Hart Lane.
----------------------------------------
Choć zastanawiam się czy przyjście Pochettino nie pociągnęło za sobą jakiegoś zawodnika The Saints :mysli: no ale wynalazek... :plask:
26 kwietnia 2014, 14:08 [cytuj]
Kogo byś chciał z Sotonu? Jedyne co u nich jest ciekawego to Lallana i Lovren. Na tego pierwszego raczej nas nie stać, a tego drugiego chcę podobno Liverpool.
Gdybyśmy nie mieli Sandro i Capoue to jeszcze Schneiderlin byłby ciekawy.
Kogo byś chciał z Sotonu? Jedyne co u nich jest ciekawego to Lallana i Lovren. Na tego pierwszego raczej nas nie stać, a tego drugiego chcę podobno Liverpool.
Gdybyśmy nie mieli Sandro i Capoue to jeszcze Schneiderlin byłby ciekawy
LMAO
26 kwietnia 2014, 14:19 [cytuj]
Liverpool pewnie Kolkera wyciągnie a Lovren to bardzo dobra opcja. Lovren ponoć najlepszy stoper z drużyn spoza top 4

Z tym że wiesz... u naszego prezesa pomoc priorytetem

Liverpool pewnie Kolkera wyciągnie a Lovren to bardzo dobra opcja. Lovren ponoć najlepszy stoper z drużyn spoza top 4 :mysli: Z tym że wiesz... u naszego prezesa pomoc priorytetem :wysmiewacz::wysmiewacz:
28 kwietnia 2014, 18:57 [cytuj]
A ja bym tego gościa ściągnął:
https://www.youtube.com/watch?v=AzRr5YHNCk4
A ja bym tego gościa ściągnął:
https://www.youtube.com/watch?v=AzRr5YHNCk4
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 kwietnia 2014, 19:47 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Z tym że wiesz... u naszego prezesa pomoc priorytetem

Szczerze mówiąc nie wiem o co Ci chodzi. Straciliśmy latem Dempseya, Parkera i Huddlestone'a. Dostaliśmy w zamian Eriksena, Capoue i Paulinho. Odszedł Caulker i Gallas - dostaliśmy Chirichesa. Sprzedaliśmy Bale'a - dostaliśmy Lamelę.
Jedyne bonusy to Chadli(bardzo przyzwoity piłkarz, wszechstronny, solidny i w miarę tani) i Soldado(w tym sezonie wyglądał bardziej na 8 mln, ale patrząc na ostatnie występy jest jakaś szansa). No i potem jeszcze odszedł Defoe.
O ile w środku pomocy jakość piłkarzy lekko się poprawiła, to w obronie wyszliśmy na 0. Dodaj do tego odejście Bale'a i brak formy/kontuzję Lameli.
Wychodzi na to, że jesteśmy słabsi lub na tym samym poziomie co w zeszłym sezonie(przynajmniej skład jest odrobinę bardziej zbalansowany). Zabrakło dwóch rzeczy. Po pierwsze, lepszych transferów do obrony. Chiriches nie jest zły, ale ogólnej jakości nie podniósł, a lewa strona kuleje. Druga sprawa to gra Adebayora od początku sezonu. On sam pokazał, że może nam dużo dać, a gdyby Soldado musiał walczyć o miejsce w drużynie to może grałby lepiej.
Szczerze mówiąc nie wiem o co Ci chodzi. Straciliśmy latem Dempseya, Parkera i Huddlestone'a. Dostaliśmy w zamian Eriksena, Capoue i Paulinho. Odszedł Caulker i Gallas - dostaliśmy Chirichesa. Sprzedaliśmy Bale'a - dostaliśmy Lamelę.
Jedyne bonusy to Chadli(bardzo przyzwoity piłkarz, wszechstronny, solidny i w miarę tani) i Soldado(w tym sezonie wyglądał bardziej na 8 mln, ale patrząc na ostatnie występy jest jakaś szansa). No i potem jeszcze odszedł Defoe.
O ile w środku pomocy jakość piłkarzy lekko się poprawiła, to w obronie wyszliśmy na 0. Dodaj do tego odejście Bale'a i brak formy/kontuzję Lameli.
Wychodzi na to, że jesteśmy słabsi lub na tym samym poziomie co w zeszłym sezonie(przynajmniej skład jest odrobinę bardziej zbalansowany). Zabrakło dwóch rzeczy. Po pierwsze, lepszych transferów do obrony. Chiriches nie jest zły, ale ogólnej jakości nie podniósł, a lewa strona kuleje. Druga sprawa to gra Adebayora od początku sezonu. On sam pokazał, że może nam dużo dać, a gdyby Soldado musiał walczyć o miejsce w drużynie to może grałby lepiej
LMAO
28 kwietnia 2014, 20:02 [cytuj]
Według mnie należy zainwestować 20-30 mln w Bakkaliego , przy Lameli i Eriksenie to moglibyśmy mieć super tercet z przodu .
Według mnie należy zainwestować 20-30 mln w Bakkaliego , przy Lameli i Eriksenie to moglibyśmy mieć super tercet z przodu
28 kwietnia 2014, 20:23 [cytuj]
Moim zdaniem solidny lewy obrońca, ktoś na środek zamiast jednego z trójki Chiriches/Kaboul/Dawson i transfery, które pozwolą nam utrzymać poziom na danych pozycjach po odejściu/kontuzjach ważnych zawodników powinny wystarczyć. Boję się MŚ, bo tam możemy dużo stracić.
Do tego dorzucić ogarniętego trenera i możemy zaczynać sezon.
Moim zdaniem solidny lewy obrońca, ktoś na środek zamiast jednego z trójki Chiriches/Kaboul/Dawson i transfery, które pozwolą nam utrzymać poziom na danych pozycjach po odejściu/kontuzjach ważnych zawodników powinny wystarczyć. Boję się MŚ, bo tam możemy dużo stracić.
Do tego dorzucić ogarniętego trenera i możemy zaczynać sezon
LMAO
28 kwietnia 2014, 20:55 [cytuj]
Ogląda ktoś w miarę regularnie meczu Hull w tym sezonie i może poweidzieć coś o Livermore'u? Bo widziałem ich mecz z Arsenalem i muszę powiedzieć że zrobił na mnie wrażenie. Kilka świetnych prostopadłych piłek z głębi pola, pare groźnych strzałów w tym jeden w słupek, dużo biega, pracuje. Pare bramek w tym sezonie już też strzelił. Biorąc pod uwagę że to nasz wychowanek to jeśli potafił by tak grać u nas to powinien być w hierarchi wyżej niż chociażby Paulinho. No i jeszcze jest Tom Carroll z którym wiąże ogromne nadzieje. To może środek Livermore-Carroll-Eriksen ? A co z Sandro, Capoue, Paulinho, Dembele?
Ogląda ktoś w miarę regularnie meczu Hull w tym sezonie i może poweidzieć coś o Livermore'u? Bo widziałem ich mecz z Arsenalem i muszę powiedzieć że zrobił na mnie wrażenie. Kilka świetnych prostopadłych piłek z głębi pola, pare groźnych strzałów w tym jeden w słupek, dużo biega, pracuje. Pare bramek w tym sezonie już też strzelił. Biorąc pod uwagę że to nasz wychowanek to jeśli potafił by tak grać u nas to powinien być w hierarchi wyżej niż chociażby Paulinho. No i jeszcze jest Tom Carroll z którym wiąże ogromne nadzieje. To może środek Livermore-Carroll-Eriksen ? A co z Sandro, Capoue, Paulinho, Dembele?
28 kwietnia 2014, 22:57 [cytuj]
Dzejkob, priorytetem dla nas do środka powinien być Holtby.
Dzejkob, priorytetem dla nas do środka powinien być Holtby
28 kwietnia 2014, 23:14 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Widziałem kilka meczów i Livermore naprawdę się rozwinął(albo nabrał pewności siebie) w Hull. Dzięki niemu Huddlestone ma całkiem duże pole do popisu, a on do tego dorzuca bramki i co jakiś czas udaje mu się puścić takie podanie, jakiego nikt u nas nie potrafi ostatnio. Na pewno ma tam zaufanie trenera i może w spokoju grać. Nie powiedziałbym, że u nas da radę wskoczyć do podstawy od razu, ale gdyby Sandro miał odejść, to on na pewno byłby przyzwoitym zmiennikiem dla Capoue, a może nawet potencjalnym zawodnikiem podstawy. Chociaż ja z młodzików bardziej liczę na Bentaleba, ewentualnie Carrolla.
Widziałem kilka meczów i Livermore naprawdę się rozwinął(albo nabrał pewności siebie) w Hull. Dzięki niemu Huddlestone ma całkiem duże pole do popisu, a on do tego dorzuca bramki i co jakiś czas udaje mu się puścić takie podanie, jakiego nikt u nas nie potrafi ostatnio. Na pewno ma tam zaufanie trenera i może w spokoju grać. Nie powiedziałbym, że u nas da radę wskoczyć do podstawy od razu, ale gdyby Sandro miał odejść, to on na pewno byłby przyzwoitym zmiennikiem dla Capoue, a może nawet potencjalnym zawodnikiem podstawy. Chociaż ja z młodzików bardziej liczę na Bentaleba, ewentualnie Carrolla
LMAO
29 kwietnia 2014, 18:42 [cytuj]
Trafiłem przed chwilą na taki artykuł:
http://whatculture.com/sport/spurs-transfers-7-players-signed-bale-money.php?
Jak to oceniacie?
PS. Odniósłbym się nawet samemu, ale w tej chwili nie mam czasu
Trafiłem przed chwilą na taki artykuł:
http://whatculture.com/sport/spurs-transfers-7-players-signed-bale-money.php?
Jak to oceniacie?
PS. Odniósłbym się nawet samemu, ale w tej chwili nie mam czasu :P
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
29 kwietnia 2014, 20:05 [cytuj]
Zgodzę się z Coentrao i może Alderweireldem, bo na tych pozycjach nam kogoś brakuje, ale prawda jest taka, że oni też mogliby się nie sprawdzić. Gdyby ktokolwiek robiący transfery u nas wiedział, że Soldado i Lamela nie wypalą, Paulihno i Chiriches nie są tak solidni jak mogło się wydawać, a Capoue złapie kontuzję to by ich nie kupił. Mądrzy po może być każdy.
Ja wierzę, że cała 5 ma szansę wskoczenia na pożądany poziom w przyszłym sezonie, Chadli też może odnajdzie formę i się ustabilizuje, a Eriksen utrzyma dyspozycję z kilku ostatnich meczów. Wtedy z dobrze poukładanym trenerem i 1-2 transferami możemy celować wyżej.
Oby tylko ktoś nowy nie chciał przeprowadzić znowu rewolucji.
Zgodzę się z Coentrao i może Alderweireldem, bo na tych pozycjach nam kogoś brakuje, ale prawda jest taka, że oni też mogliby się nie sprawdzić. Gdyby ktokolwiek robiący transfery u nas wiedział, że Soldado i Lamela nie wypalą, Paulihno i Chiriches nie są tak solidni jak mogło się wydawać, a Capoue złapie kontuzję to by ich nie kupił. Mądrzy po może być każdy.
Ja wierzę, że cała 5 ma szansę wskoczenia na pożądany poziom w przyszłym sezonie, Chadli też może odnajdzie formę i się ustabilizuje, a Eriksen utrzyma dyspozycję z kilku ostatnich meczów. Wtedy z dobrze poukładanym trenerem i 1-2 transferami możemy celować wyżej.
Oby tylko ktoś nowy nie chciał przeprowadzić znowu rewolucji
LMAO
29 kwietnia 2014, 23:33 [cytuj]
Bentaleb vel nepotyzm? C'mon, on zasługiwał na grę w pierwszym składzie tak jak Arsenal zasługuje na 4 miejsce w tym sezonie. Grał, bo TS miał swoje widzimisię. Na wypożyczenie go i niech w innym klubie udowadnia swoją przydatność, bo do Carrola to mu jeszcze z 1100 km brakuje względem umiejętności
Bentaleb vel nepotyzm? C'mon, on zasługiwał na grę w pierwszym składzie tak jak Arsenal zasługuje na 4 miejsce w tym sezonie. Grał, bo TS miał swoje widzimisię. Na wypożyczenie go i niech w innym klubie udowadnia swoją przydatność, bo do Carrola to mu jeszcze z 1100 km brakuje względem umiejętności
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 kwietnia 2014, 03:57 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ale to dwaj inni zawodnicy praktycznie, a Carroll do tego jest dwa lata starszy. Bentaleb faktycznie na początku grał słabo i nie zasługiwał na grę w podstawie, ale doświadczenia trochę zebrał i było widać, że powolutku coś się dzieje.
Aż to nagle, kiedy zaczynał nieźle grać(przynajmniej w porównaniu z resztą drużyny) nagle Sherwoodowi się odwidziało i posadził go na ławce.
No i jin, też nie przesadzaj, bo robisz z Carrolla jakiegoś geniusza, kiedy wcale nim nie jest. Pewnie, zdarzyło mu się kilka dobrych meczów, ale to wszystko. Na pewno nie byłby naszym zbawicielem, gdyby nie poszedł do QPR.
Ale to dwaj inni zawodnicy praktycznie, a Carroll do tego jest dwa lata starszy. Bentaleb faktycznie na początku grał słabo i nie zasługiwał na grę w podstawie, ale doświadczenia trochę zebrał i było widać, że powolutku coś się dzieje.
Aż to nagle, kiedy zaczynał nieźle grać(przynajmniej w porównaniu z resztą drużyny) nagle Sherwoodowi się odwidziało i posadził go na ławce.
No i jin, też nie przesadzaj, bo robisz z Carrolla jakiegoś geniusza, kiedy wcale nim nie jest. Pewnie, zdarzyło mu się kilka dobrych meczów, ale to wszystko. Na pewno nie byłby naszym zbawicielem, gdyby nie poszedł do QPR
LMAO
1 maja 2014, 19:21 [cytuj]
Jak podają angielskie media , top 6 drużyn z Anglii jest zainteresowane Iturbe ... Co za chłopak , pozyskanie będzie cholernie trudne , jednak MUSIMY powalczyć .
Lewa noga lepsza nawet od Bale`a .
https://www.youtube.com/watch?v=_1v4XK6uLbA
Jak podają angielskie media , top 6 drużyn z Anglii jest zainteresowane Iturbe ... Co za chłopak , pozyskanie będzie cholernie trudne , jednak MUSIMY powalczyć .
Lewa noga lepsza nawet od Bale`a .
https://www.youtube.com/watch?v=_1v4XK6uLbA