Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
1 maja 2014, 19:49 [cytuj]
Iturbe to przynajmniej 20 mln, wiec raczej nie ma szans
Iturbe to przynajmniej 20 mln, wiec raczej nie ma szans
1 maja 2014, 20:58 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Jak podają angielskie media , top 6 drużyn z Anglii jest zainteresowane Iturbe ... Co za chłopak , pozyskanie będzie cholernie trudne , jednak MUSIMY powalczyć .

Lewa noga lepsza nawet od Bale`a .

https://www.youtube.com/watch?v=_1v4XK6uLbA

Nasz brat Real chce go pozyskać kłopociki być mogą.
Nasz brat Real chce go pozyskać kłopociki być mogą
Offence win games, defence wins titles
1 maja 2014, 21:00 [cytuj]
Perez niech lepiej zbiera hajs żeby nam za Modrica oddać
1 maja 2014, 21:17 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Nasz brat Real chce go pozyskać kłopociki być mogą

Zapomniałeś wziąć "brat" w cudzysłów.
Zapomniałeś wziąć "brat" w cudzysłów
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
1 maja 2014, 21:17 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

Mam przeczucie, że i w tym roku bonusów za Modricia nie dostaniemy.

Za Bale'a mają być jakieś bonusy, czy coś?
Mam przeczucie, że i w tym roku bonusów za Modricia nie dostaniemy. Za Bale'a mają być jakieś bonusy, czy coś?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
1 maja 2014, 21:20 [cytuj]
Jak narobili sobie u nas długów to można powiedziec że mamy ich w garści?? :D
1 maja 2014, 21:41 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

Oddajmy ich do KRUKA! :rotfl:

A co do Paulinho,
http://injuryleague.com/2014/05/tottenham-want-e35m-from-chelsea-for-midfielder/
Oddajmy ich do KRUKA! :rotfl: A co do Paulinho, http://injuryleague.com/2014/05/tottenham-want-e35m-from-chelsea-for-midfielder/
1 maja 2014, 21:51 [cytuj]
Lukaku i dopłata:rotfl:
Lukaku i dopłata:rotfl:
1 maja 2014, 21:57 [cytuj]
Azpilicuetaci i Lukaku to im mozna jeszcze Rose dorzucic :cwaniak:
1 maja 2014, 22:09 [cytuj]
PieS powiedział/a:

Azpilicuety Mourinho za cholerę nie odda. Natomiast Lukaku? Może się udać, nawet bez dopłaty ze strony CFC.
Chociaż nie bardzo mi się widzą interesy z CFC.
Azpilicuety Mourinho za cholerę nie odda. Natomiast Lukaku? Może się udać, nawet bez dopłaty ze strony CFC. Chociaż nie bardzo mi się widzą interesy z CFC
2 maja 2014, 07:13 [cytuj]
Frajerzy z nich że tego Brazola chcą
Frajerzy z nich że tego Brazola chcą
2 maja 2014, 12:13 [cytuj]
Może z Ciebie frajer, że nie widzisz jego umiejętności. :X
LMAO
2 maja 2014, 12:17 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Niestety taka jest prawda. Paulinho w formie ma 3x większe umiejętności niż Dembele, a siedząc na kanapie przy konsoli z zamkniętymi oczami zjada Bentaleba na śniadanko.

Po prostu nasz menago nie potrafi wykrzesać z najlepszych graczy umiejętności.
Niestety taka jest prawda. Paulinho w formie ma 3x większe umiejętności niż Dembele, a siedząc na kanapie przy konsoli z zamkniętymi oczami zjada Bentaleba na śniadanko. Po prostu nasz menago nie potrafi wykrzesać z najlepszych graczy umiejętności
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
2 maja 2014, 12:41 [cytuj]
35 mln za P8?
This is Tottenham Hotspur! :ok:

---------
choć te 100 mln euro z BALE - to była promocja... i jeszcze jakieś płatności w ratach!! :zly:
35 mln za P8? This is Tottenham Hotspur! :ok: --------- choć te 100 mln euro z BALE - to była promocja... i jeszcze jakieś płatności w ratach!! :zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 maja 2014, 14:50 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ja odnoszę wrażenie że on do tego zespołu nie pasuje a moze i nawet do ligi. Tam do AVB by pasował. Nie ma takiej presji, futbol nie jest taki szybki. Kasy w chuj od Gazpromu. Ja na pewno nie jestem jednym z tych co będą za nm płakać... zresztą, po tym Bejlu też nie płaczę. Oni wszyscy są najemnicy z tym że jedni lepsi drudzy gorsi albo z mentalności albo z gry albo i z tego i tego. Mało takich piłkarzy typu Gerrard.
Ja odnoszę wrażenie że on do tego zespołu nie pasuje a moze i nawet do ligi. Tam do AVB by pasował. Nie ma takiej presji, futbol nie jest taki szybki. Kasy w chuj od Gazpromu. Ja na pewno nie jestem jednym z tych co będą za nm płakać... zresztą, po tym Bejlu też nie płaczę. Oni wszyscy są najemnicy z tym że jedni lepsi drudzy gorsi albo z mentalności albo z gry albo i z tego i tego. Mało takich piłkarzy typu Gerrard
2 maja 2014, 15:15 [cytuj]
Paulinho to na pewno o niebo lepszy piłkarz od Huddlestone'a , Parkera i Livermore'a . To że go pozyskaliśmy wg mnie było bardzo dobrym krokiem . Nie zgodzę się jednak że w formie jest trzy razy lepszy od Dembele . Dla mnie Moussa to jeden z najlepszych piłkarzy w PL którzy są tzw łącznikami . Znakomicie łączy grę defensywną z ofensywną i problem polega tylko na tym że ten sezon ma dość słaby przez nie umiejętne korzystanie z jego predyspozycji przez naszego menago .
Paulinho to na pewno o niebo lepszy piłkarz od Huddlestone'a , Parkera i Livermore'a . To że go pozyskaliśmy wg mnie było bardzo dobrym krokiem . Nie zgodzę się jednak że w formie jest trzy razy lepszy od Dembele . Dla mnie Moussa to jeden z najlepszych piłkarzy w PL którzy są tzw łącznikami . Znakomicie łączy grę defensywną z ofensywną i problem polega tylko na tym że ten sezon ma dość słaby przez nie umiejętne korzystanie z jego predyspozycji przez naszego menago
2 maja 2014, 16:00 [cytuj]
Paulinho to ŚWIETNY, ale jednocześnie SPECYFICZNY piłkarz, i mam wrażenie, że ani AVB, ani tym bardziej Timmy nie mieli/mają pojęcia, jak ustawić go na boisku. Zresztą, to podstawowa jedenastka reprezentacji Brazylii - byle łajza by się nie załapała (ulubieniec kibiców Sandro ma problemy, żeby się do szerokiej kadry załapać!). Trzeba Scolariego podpytać, co z tym fantem zrobić ;)
Paulinho to ŚWIETNY, ale jednocześnie SPECYFICZNY piłkarz, i mam wrażenie, że ani AVB, ani tym bardziej Timmy nie mieli/mają pojęcia, jak ustawić go na boisku. Zresztą, to podstawowa jedenastka reprezentacji Brazylii - byle łajza by się nie załapała (ulubieniec kibiców Sandro ma problemy, żeby się do szerokiej kadry załapać!). Trzeba Scolariego podpytać, co z tym fantem zrobić ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 maja 2014, 17:32 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Ja odnoszę wrażenie że on do tego zespołu nie pasuje a moze i nawet do ligi. Tam do AVB by pasował. Nie ma takiej presji, futbol nie jest taki szybki. Kasy w chuj od Gazpromu. Ja na pewno nie jestem jednym z tych co będą za nm płakać... zresztą, po tym Bejlu też nie płaczę. Oni wszyscy są najemnicy z tym że jedni lepsi drudzy gorsi albo z mentalności albo z gry albo i z tego i tego. Mało takich piłkarzy typu Gerrard

Może masz rację, że Paulinho do naszego zespołu nie pasuje, nie wiem. Po prostu nie trzeba od razu w ten sposób się do niego odnosić. W końcu wciąż jest naszym piłkarzem. :kwiatek:
Może masz rację, że Paulinho do naszego zespołu nie pasuje, nie wiem. Po prostu nie trzeba od razu w ten sposób się do niego odnosić. W końcu wciąż jest naszym piłkarzem. :kwiatek:
LMAO
2 maja 2014, 17:53 [cytuj]
Apropo frajera to w kontekście Ruskich było :P
Apropo frajera to w kontekście Ruskich było :P
3 maja 2014, 15:57 [cytuj]
Pierwszym transferem musi być trener, bo do Sherwooda to chyba nikt normalny nie przyjdzie. A czym prędzej znajdziemy kogoś ogarniętego tym większa szansa, że piłkarze jak Eriksen, Verts czy Lloris zaczną chociaż myśleć w małym stopniu o zostaniu w drużynie.
Pierwszym transferem musi być trener, bo do Sherwooda to chyba nikt normalny nie przyjdzie. A czym prędzej znajdziemy kogoś ogarniętego tym większa szansa, że piłkarze jak Eriksen, Verts czy Lloris zaczną chociaż myśleć w małym stopniu o zostaniu w drużynie
LMAO
|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 46 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się