Forum dyskusyjne
1 maja 2014, 19:49 [cytuj]
Iturbe to przynajmniej 20 mln, wiec raczej nie ma szans
Iturbe to przynajmniej 20 mln, wiec raczej nie ma szans
1 maja 2014, 20:58 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Jak podają angielskie media , top 6 drużyn z Anglii jest zainteresowane Iturbe ... Co za chłopak , pozyskanie będzie cholernie trudne , jednak MUSIMY powalczyć .
Lewa noga lepsza nawet od Bale`a .
https://www.youtube.com/watch?v=_1v4XK6uLbA
Nasz brat Real chce go pozyskać kłopociki być mogą.
Nasz brat Real chce go pozyskać kłopociki być mogą
Offence win games, defence wins titles
1 maja 2014, 21:00 [cytuj]
Perez niech lepiej zbiera hajs żeby nam za Modrica oddać
1 maja 2014, 21:17 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Nasz brat Real chce go pozyskać kłopociki być mogą
Zapomniałeś wziąć "brat" w cudzysłów.
Zapomniałeś wziąć "brat" w cudzysłów
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
1 maja 2014, 21:17 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Mam przeczucie, że i w tym roku bonusów za Modricia nie dostaniemy.
Za Bale'a mają być jakieś bonusy, czy coś?
Mam przeczucie, że i w tym roku bonusów za Modricia nie dostaniemy.
Za Bale'a mają być jakieś bonusy, czy coś?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
1 maja 2014, 21:20 [cytuj]
Jak narobili sobie u nas długów to można powiedziec że mamy ich w garści??
Jak narobili sobie u nas długów to można powiedziec że mamy ich w garści?? :D
1 maja 2014, 21:41 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Jak narobili sobie u nas długów to można powiedziec że mamy ich w garści??
Oddajmy ich do KRUKA!
A co do Paulinho,
http://injuryleague.com/2014/05/tottenham-want-e35m-from-chelsea-for-midfielder/
Oddajmy ich do KRUKA! :rotfl:
A co do Paulinho,
http://injuryleague.com/2014/05/tottenham-want-e35m-from-chelsea-for-midfielder/
1 maja 2014, 21:51 [cytuj]
Lukaku i dopłata
Lukaku i dopłata:rotfl:
1 maja 2014, 21:57 [cytuj]
Azpilicuetaci i Lukaku to im mozna jeszcze Rose dorzucic
Azpilicuetaci i Lukaku to im mozna jeszcze Rose dorzucic :cwaniak:
1 maja 2014, 22:09 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Azpilicuetaci i Lukaku to im mozna jeszcze Rose dorzucic
Azpilicuety Mourinho za cholerę nie odda. Natomiast Lukaku? Może się udać, nawet bez dopłaty ze strony CFC.
Chociaż nie bardzo mi się widzą interesy z CFC.
Azpilicuety Mourinho za cholerę nie odda. Natomiast Lukaku? Może się udać, nawet bez dopłaty ze strony CFC.
Chociaż nie bardzo mi się widzą interesy z CFC
2 maja 2014, 07:13 [cytuj]
Frajerzy z nich że tego Brazola chcą
Frajerzy z nich że tego Brazola chcą
2 maja 2014, 12:13 [cytuj]
Może z Ciebie frajer, że nie widzisz jego umiejętności.
Może z Ciebie frajer, że nie widzisz jego umiejętności. :X
LMAO
2 maja 2014, 12:17 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Niestety taka jest prawda. Paulinho w formie ma 3x większe umiejętności niż Dembele, a siedząc na kanapie przy konsoli z zamkniętymi oczami zjada Bentaleba na śniadanko.
Po prostu nasz menago nie potrafi wykrzesać z najlepszych graczy umiejętności.
Niestety taka jest prawda. Paulinho w formie ma 3x większe umiejętności niż Dembele, a siedząc na kanapie przy konsoli z zamkniętymi oczami zjada Bentaleba na śniadanko.
Po prostu nasz menago nie potrafi wykrzesać z najlepszych graczy umiejętności
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 maja 2014, 12:41 [cytuj]
35 mln za P8?
This is Tottenham Hotspur!
---------
choć te 100 mln euro z BALE - to była promocja... i jeszcze jakieś płatności w ratach!!
35 mln za P8?
This is Tottenham Hotspur! :ok:
---------
choć te 100 mln euro z BALE - to była promocja... i jeszcze jakieś płatności w ratach!! :zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 maja 2014, 14:50 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Ja odnoszę wrażenie że on do tego zespołu nie pasuje a moze i nawet do ligi. Tam do AVB by pasował. Nie ma takiej presji, futbol nie jest taki szybki. Kasy w chuj od Gazpromu. Ja na pewno nie jestem jednym z tych co będą za nm płakać... zresztą, po tym Bejlu też nie płaczę. Oni wszyscy są najemnicy z tym że jedni lepsi drudzy gorsi albo z mentalności albo z gry albo i z tego i tego. Mało takich piłkarzy typu Gerrard.
Ja odnoszę wrażenie że on do tego zespołu nie pasuje a moze i nawet do ligi. Tam do AVB by pasował. Nie ma takiej presji, futbol nie jest taki szybki. Kasy w chuj od Gazpromu. Ja na pewno nie jestem jednym z tych co będą za nm płakać... zresztą, po tym Bejlu też nie płaczę. Oni wszyscy są najemnicy z tym że jedni lepsi drudzy gorsi albo z mentalności albo z gry albo i z tego i tego. Mało takich piłkarzy typu Gerrard
2 maja 2014, 15:15 [cytuj]
Paulinho to na pewno o niebo lepszy piłkarz od Huddlestone'a , Parkera i Livermore'a . To że go pozyskaliśmy wg mnie było bardzo dobrym krokiem . Nie zgodzę się jednak że w formie jest trzy razy lepszy od Dembele . Dla mnie Moussa to jeden z najlepszych piłkarzy w PL którzy są tzw łącznikami . Znakomicie łączy grę defensywną z ofensywną i problem polega tylko na tym że ten sezon ma dość słaby przez nie umiejętne korzystanie z jego predyspozycji przez naszego menago .
Paulinho to na pewno o niebo lepszy piłkarz od Huddlestone'a , Parkera i Livermore'a . To że go pozyskaliśmy wg mnie było bardzo dobrym krokiem . Nie zgodzę się jednak że w formie jest trzy razy lepszy od Dembele . Dla mnie Moussa to jeden z najlepszych piłkarzy w PL którzy są tzw łącznikami . Znakomicie łączy grę defensywną z ofensywną i problem polega tylko na tym że ten sezon ma dość słaby przez nie umiejętne korzystanie z jego predyspozycji przez naszego menago
2 maja 2014, 16:00 [cytuj]
Paulinho to ŚWIETNY, ale jednocześnie SPECYFICZNY piłkarz, i mam wrażenie, że ani AVB, ani tym bardziej Timmy nie mieli/mają pojęcia, jak ustawić go na boisku. Zresztą, to podstawowa jedenastka reprezentacji Brazylii - byle łajza by się nie załapała (ulubieniec kibiców Sandro ma problemy, żeby się do szerokiej kadry załapać!). Trzeba Scolariego podpytać, co z tym fantem zrobić
Paulinho to ŚWIETNY, ale jednocześnie SPECYFICZNY piłkarz, i mam wrażenie, że ani AVB, ani tym bardziej Timmy nie mieli/mają pojęcia, jak ustawić go na boisku. Zresztą, to podstawowa jedenastka reprezentacji Brazylii - byle łajza by się nie załapała (ulubieniec kibiców Sandro ma problemy, żeby się do szerokiej kadry załapać!). Trzeba Scolariego podpytać, co z tym fantem zrobić ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 maja 2014, 17:32 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Ja odnoszę wrażenie że on do tego zespołu nie pasuje a moze i nawet do ligi. Tam do AVB by pasował. Nie ma takiej presji, futbol nie jest taki szybki. Kasy w chuj od Gazpromu. Ja na pewno nie jestem jednym z tych co będą za nm płakać... zresztą, po tym Bejlu też nie płaczę. Oni wszyscy są najemnicy z tym że jedni lepsi drudzy gorsi albo z mentalności albo z gry albo i z tego i tego. Mało takich piłkarzy typu Gerrard
Może masz rację, że Paulinho do naszego zespołu nie pasuje, nie wiem. Po prostu nie trzeba od razu w ten sposób się do niego odnosić. W końcu wciąż jest naszym piłkarzem.
Może masz rację, że Paulinho do naszego zespołu nie pasuje, nie wiem. Po prostu nie trzeba od razu w ten sposób się do niego odnosić. W końcu wciąż jest naszym piłkarzem. :kwiatek:
LMAO
2 maja 2014, 17:53 [cytuj]
Apropo frajera to w kontekście Ruskich było
Apropo frajera to w kontekście Ruskich było :P
3 maja 2014, 15:57 [cytuj]
Pierwszym transferem musi być trener, bo do Sherwooda to chyba nikt normalny nie przyjdzie. A czym prędzej znajdziemy kogoś ogarniętego tym większa szansa, że piłkarze jak Eriksen, Verts czy Lloris zaczną chociaż myśleć w małym stopniu o zostaniu w drużynie.
Pierwszym transferem musi być trener, bo do Sherwooda to chyba nikt normalny nie przyjdzie. A czym prędzej znajdziemy kogoś ogarniętego tym większa szansa, że piłkarze jak Eriksen, Verts czy Lloris zaczną chociaż myśleć w małym stopniu o zostaniu w drużynie
LMAO