Forum dyskusyjne
4 maja 2014, 09:40 [cytuj]
Według Daily Mail chcemy zamienić pana 1000 strzałów za Lalane.
Według Daily Mail chcemy zamienić pana 1000 strzałów za Lalane
4 maja 2014, 10:11 [cytuj]
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/townsend-set-for-tottenham-exit_153280.html
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/townsend-set-for-tottenham-exit_153280.html
4 maja 2014, 10:15 [cytuj]
Nie wierze własnym oczom, czyżby kogoś oświeciło. NajpierwTowsend, tera
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-transfer-news-harry-kane-3492259?, jeszcze Ade plus paru obrońców (oraz rozsądne zakupy) i zaczynamy nowe życie.
Nie wierze własnym oczom, czyżby kogoś oświeciło. NajpierwTowsend, teraz http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-transfer-news-harry-kane-3492259?, jeszcze Ade plus paru obrońców (oraz rozsądne zakupy) i zaczynamy nowe życie
4 maja 2014, 10:19 [cytuj]
Nieprzemyslana polityka kadrowa zmusza nas do latania sporej dziury w obronie (na moje oko potrzeba 5-6 obroncow, bo takich mamy moze dwoch: Walker i Vertonghen(ktory systematycznie opuszcza poziom i kolejne mecze) i moze w przyszlosci vlad) - reszta do wymiany. Na rozsadne zalatanie takiej dziury potrzeba okolo 2-3 przemyslanych sezonow
Ale nie spodziewajmy sie wiele, to Tottenham, pewnie ma juz na oku jakiegos srodkowego pomocnika!
Nieprzemyslana polityka kadrowa zmusza nas do latania sporej dziury w obronie (na moje oko potrzeba 5-6 obroncow, bo takich mamy moze dwoch: Walker i Vertonghen(ktory systematycznie opuszcza poziom i kolejne mecze) i moze w przyszlosci vlad) - reszta do wymiany. Na rozsadne zalatanie takiej dziury potrzeba okolo 2-3 przemyslanych sezonow
Ale nie spodziewajmy sie wiele, to Tottenham, pewnie ma juz na oku jakiegos srodkowego pomocnika!
4 maja 2014, 10:26 [cytuj]
Nowe życie to miało sie zacząć przed tym sezonem a co mamy? Tradycji stało się zadość... plecy kondomów oglądamy... znowu
Nowe życie to miało sie zacząć przed tym sezonem a co mamy? Tradycji stało się zadość... plecy kondomów oglądamy... znowu :plask:
4 maja 2014, 11:18 [cytuj]
no nie wiem czy H. Kane to zawodnik na sprzedaż
no nie wiem czy H. Kane to zawodnik na sprzedaż :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 maja 2014, 12:42 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
no nie wiem czy H. Kane to zawodnik na sprzedaż
Ja bym go wypożyczył.
Mamy ponoć klauzulę wykupu za 10 mln Caulkera z Cardiff city. Brać go z powrotem.
Ja bym go wypożyczył.
Mamy ponoć klauzulę wykupu za 10 mln Caulkera z Cardiff city. Brać go z powrotem
Offence win games, defence wins titles
4 maja 2014, 12:43 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Nowe życie to miało sie zacząć przed tym sezonem a co mamy? Tradycji stało się zadość... plecy kondomów oglądamy... znowu

To była stypa po Bale'u. Będący w nieutulonym żalu włodarze, dokonali kilku panicznych ruchów, a poza tym nie wszystko "wypaliło" jak się spodziewali. Teraz wygląda na to, że ktoś zdjął im różowe, czy czarne (obojętnie) okulary z oczu (być może są to żądania nowego manago). Trzeba się niestety rozstać jeszcze z takimi pupilkami jak, Sandro czy Ade.to widać gołym okiem, że nic już z tego nie będzie.
To była stypa po Bale'u. Będący w nieutulonym żalu włodarze, dokonali kilku panicznych ruchów, a poza tym nie wszystko "wypaliło" jak się spodziewali. Teraz wygląda na to, że ktoś zdjął im różowe, czy czarne (obojętnie) okulary z oczu (być może są to żądania nowego manago). Trzeba się niestety rozstać jeszcze z takimi pupilkami jak, Sandro czy Ade.to widać gołym okiem, że nic już z tego nie będzie
4 maja 2014, 12:46 [cytuj]
Ja bym wypierdolił za drzwi tego Baldiniego całego w pierwszej kolejności. Niektórzy z nas pamiętają kibica Romy który latem tu wszedł i wypowiadał się na temat tego człowieka
Ja bym wypierdolił za drzwi tego Baldiniego całego w pierwszej kolejności. Niektórzy z nas pamiętają kibica Romy który latem tu wszedł i wypowiadał się na temat tego człowieka
4 maja 2014, 13:23 [cytuj]
a co on ci zrobił?
a co on ci zrobił?
4 maja 2014, 13:26 [cytuj]
oby to był nowy manago, a nie wymysły baldiniego, tima czy łysego, bo wątpie aby tim chciał sprzedawać Kane, gdzie według mnie Soldado bez formy jest lepszy od niego w formie, a gra i tak kane
Sandro co gra to sie stara i wkłada serducho, póki co to on nie ma rytmu meczowego to za dużo nie ma co wymagać
oby to był nowy manago, a nie wymysły baldiniego, tima czy łysego, bo wątpie aby tim chciał sprzedawać Kane, gdzie według mnie Soldado bez formy jest lepszy od niego w formie, a gra i tak kane
Sandro co gra to sie stara i wkłada serducho, póki co to on nie ma rytmu meczowego to za dużo nie ma co wymagać
4 maja 2014, 13:31 [cytuj]
A ja przed wyprzedażą zawodników najchętniej zobaczyłbym zatrudnienie nowego trenera i niech on podejmuje decyzję. Potem znów się okaże, że nie ma zawodników których potrzebuje albo na jakieś pozycje będziemy mieli kolejnych zawodników typu Rose. Co do Baldiniego to po tym jak nagle po zwolnieniu AVB nie można było znaleźć winnego transferów piłkarzy i odpowiedzi kto ich chciał oraz braku zawodnika na pozycję lewego obrońcy to także nie widzę większego sensu pozostawienia go w klubie. A na pewno nie w sytuacji gdy kilka osób chce decydować o transferach i najmniej do powiedzenia ma trener.
A ja przed wyprzedażą zawodników najchętniej zobaczyłbym zatrudnienie nowego trenera i niech on podejmuje decyzję. Potem znów się okaże, że nie ma zawodników których potrzebuje albo na jakieś pozycje będziemy mieli kolejnych zawodników typu Rose. Co do Baldiniego to po tym jak nagle po zwolnieniu AVB nie można było znaleźć winnego transferów piłkarzy i odpowiedzi kto ich chciał oraz braku zawodnika na pozycję lewego obrońcy to także nie widzę większego sensu pozostawienia go w klubie. A na pewno nie w sytuacji gdy kilka osób chce decydować o transferach i najmniej do powiedzenia ma trener
4 maja 2014, 13:43 [cytuj]
smackey powiedział/a:
a co on ci zrobił?
Żartujesz, prawda?
Żartujesz, prawda?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
4 maja 2014, 14:12 [cytuj]
oczywiście, że nie. utworzył nam na papierze najlepszy skład tottenhamu od początku istnienia PL. to, że żaden trener nie potrafił ogarnąć soldado i że lamela przez 3/4 sezonu miał kontuzje to nie jego wina. prawdopodobnie większość piłkarzy to zachcianki avb a baldini po prostu spośród listy ludzi jakich on chce brał tych, których potrafił wyrwać po najlepszej cenie
oczywiście, że nie. utworzył nam na papierze najlepszy skład tottenhamu od początku istnienia PL. to, że żaden trener nie potrafił ogarnąć soldado i że lamela przez 3/4 sezonu miał kontuzje to nie jego wina. prawdopodobnie większość piłkarzy to zachcianki avb a baldini po prostu spośród listy ludzi jakich on chce brał tych, których potrafił wyrwać po najlepszej cenie
4 maja 2014, 15:15 [cytuj]
Sorry ale 30 za Lamele i Soldado to nie były jednak wyprzedaże.
Sorry ale 30 za Lamele i Soldado to nie były jednak wyprzedaże
4 maja 2014, 15:26 [cytuj]
AVB chciał Hulka, Moutinho, Coentrao
płacenie za Soldado i Lamele + innych tyle co chciał dany klub, to nie wiem czy to są najlepsze ceny dla nas
płacenie za Soldado i Lamele + innych tyle co chciał dany klub, to nie wiem czy to są najlepsze ceny dla nas:luzik:
4 maja 2014, 16:55 [cytuj]
co wy ludzie sprzedajecie Sandro ???
- przeczytajcie o Okońskiego - "złoty ochraniacz" ... i się zastanówcie
co wy ludzie sprzedajecie Sandro ???
- przeczytajcie o Okońskiego - "złoty ochraniacz" ... i się zastanówcie
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 maja 2014, 18:05 [cytuj]
Sandro powinien być na chwile obecną nie do ruszenia
Sandro powinien być na chwile obecną nie do ruszenia
4 maja 2014, 18:40 [cytuj]
Pamięta może ktoś: Był taki link z twittera, gdzie były plotki dodawane?
Pamięta może ktoś: Był taki link z twittera, gdzie były plotki dodawane?
4 maja 2014, 18:57 [cytuj]
Robert powiedział/a:
płacenie za Soldado i Lamele + innych tyle co chciał dany klub, to nie wiem czy to są najlepsze ceny dla nas
Tyle,że Soldado miał klauzulę 25,6 mln funtów w kontrakcie, jak to obejdziesz? A skąd wiesz czy Roma nie chciała więcej z Lamelę?
Tyle,że Soldado miał klauzulę 25,6 mln funtów w kontrakcie, jak to obejdziesz? A skąd wiesz czy Roma nie chciała więcej z Lamelę?
Offence win games, defence wins titles