Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
4 maja 2014, 20:02 [cytuj]
Reports in Brazil suggest Tottenham are interested in Polish 17 year old Dawid Kownacki. An attacking midfielder who plays for Lech Poznań.
Reports in Brazil suggest Tottenham are interested in Polish 17 year old Dawid Kownacki. An attacking midfielder who plays for Lech Poznań
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 maja 2014, 20:56 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Tyle,że Soldado miał klauzulę 25,6 mln funtów w kontrakcie, jak to obejdziesz? A skąd wiesz czy Roma nie chciała więcej z Lamelę?

nie trzeba od razu spełniać klauzuli, jak sie ją spełni to po prostu nie trzeba juz negocjować z klubem, tylko zostaje piłkarz

ciekawe w jaki sposób mieli wyciągnąć za Lamele jeszcze wiecej jak 35 baniek
nie trzeba od razu spełniać klauzuli, jak sie ją spełni to po prostu nie trzeba juz negocjować z klubem, tylko zostaje piłkarz ciekawe w jaki sposób mieli wyciągnąć za Lamele jeszcze wiecej jak 35 baniek
4 maja 2014, 22:47 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
co wy ludzie sprzedajecie Sandro ???
- przeczytajcie o Okońskiego - "złoty ochraniacz" ... i się zastanówcie
dokładnie.. lekki spadek formy po kontuzji, co jest często po prostu normalne. Gość wykonuje świetną robotę! Co najważniejsze zawsze daje z siebie 100%, drugiego takiego gościa mamy na wypożyczeniu (chodzi mi o wkładanie całego serca w gre) i powinniśmy go jak najszybciej sprowadzić z powrotem.
dokładnie.. lekki spadek formy po kontuzji, co jest często po prostu normalne. Gość wykonuje świetną robotę! Co najważniejsze zawsze daje z siebie 100%, drugiego takiego gościa mamy na wypożyczeniu (chodzi mi o wkładanie całego serca w gre) i powinniśmy go jak najszybciej sprowadzić z powrotem
4 maja 2014, 22:55 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Reports in Brazil suggest Tottenham are interested in Polish 17 year old Dawid Kownacki. An attacking midfielder who plays for Lech Poznań

Nie chcę nic prorokować, ale to może być nasz drugi GB
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
4 maja 2014, 23:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Szacun dla Twego umysłu.
Szacun dla Twego umysłu
5 maja 2014, 00:02 [cytuj]
Robert powiedział/a:
AVB chciał Hulka, Moutinho, Coentrao

płacenie za Soldado i Lamele + innych tyle co chciał dany klub, to nie wiem czy to są najlepsze ceny dla nas:luzik:

prawdopodobnie chciał też messiego, falcao i ronaldo ale co to zmienia?

myślisz, że avb nie chciał lameli albo soldado? zawodników, którzy łącznie zdobyli w zeszłym sezonie prawie 40 goli? chyba to nie wina baldiniego, że w tottenhamie grają (bądź nie) tak jak grają tylko ustawienia/formy/trenera/co chcesz.
ceny nie były jakoś zawyżone, zwłaszcza jeżeli chodzi o lamele. eriksen to była promocja, chadli, vlad oraz capoue normalna cena rynkowa. soldado i paulinho może przepłaceni ale przypominam jak grał michu w swansea w pierwszym sezonie strzelając podobną ilość bramek w hiszpani przed odejściem jak soldado w takiej samej sytuacji. paulinho właśnie zdobył puchar konfederacji na której był jednym z lepszych zawodników co wiadomo winduje cenę w górę.
prawdopodobnie chciał też messiego, falcao i ronaldo ale co to zmienia? myślisz, że avb nie chciał lameli albo soldado? zawodników, którzy łącznie zdobyli w zeszłym sezonie prawie 40 goli? chyba to nie wina baldiniego, że w tottenhamie grają (bądź nie) tak jak grają tylko ustawienia/formy/trenera/co chcesz. ceny nie były jakoś zawyżone, zwłaszcza jeżeli chodzi o lamele. eriksen to była promocja, chadli, vlad oraz capoue normalna cena rynkowa. soldado i paulinho może przepłaceni ale przypominam jak grał michu w swansea w pierwszym sezonie strzelając podobną ilość bramek w hiszpani przed odejściem jak soldado w takiej samej sytuacji. paulinho właśnie zdobył puchar konfederacji na której był jednym z lepszych zawodników co wiadomo winduje cenę w górę
5 maja 2014, 00:03 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Szacun dla Twego umysłu

Skomentowałem Kownackiego w sensie piłkarza, nie news wyssany z cyca Luxurii Astaroth
Skomentowałem Kownackiego w sensie piłkarza, nie news wyssany z cyca Luxurii Astaroth
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 maja 2014, 08:10 [cytuj]
Sytuacja jest taka że jak nie wygramy europejskiej to nie na ligi mistrzów .
Mam nadzieję że przyszły trener nie pokpi sprawy, bo stać nas na zwycięstwo.
Swoją drogą, 4 miejsca na Anglię i Hiszpanię to stanowczo za mało.
Sytuacja jest taka że jak nie wygramy europejskiej to nie na ligi mistrzów . Mam nadzieję że przyszły trener nie pokpi sprawy, bo stać nas na zwycięstwo. Swoją drogą, 4 miejsca na Anglię i Hiszpanię to stanowczo za mało
5 maja 2014, 08:57 [cytuj]
Może 10 miejsc? Przepraszam ale powiem ci tak zupełnie obiektywnie że nie zasługujemy na LM. Swoją grą i w ogóle wszystkim. Awans trzeba sobie wywalczyć przede wszystkim. A tak się składa że my w tym sezonie nie walczymy absolutnie. Chciałbym żebyśmy awansowali tak jak się należy czyli albo po wywalczeniu top 4 albo po wygraniu LE a nie po jakichś szczęśliwych okolicznościach że np. za machlojki wywalają kogoś i my wchodzimy albo przy dawaniu więcej miejsc w lidze premiujących awansem dla takich ofiar jak my które nie potrafią zmieścić się w czwórce. Musimy sportowo to wygrać, a póki co to nie wiem czy grą tego sezonu w ogóle reprezentujemy poziom nawet LE? Na ogórki z Tromso, Anży czy Tiraspolu może to i starczy ale jak się walczy o coś to trzeba sobą coś reprezentować. Zajebiscie by było zobaczyć naszych na narodowym za rok :kwiatek:
Może 10 miejsc? Przepraszam ale powiem ci tak zupełnie obiektywnie że nie zasługujemy na LM. Swoją grą i w ogóle wszystkim. Awans trzeba sobie wywalczyć przede wszystkim. A tak się składa że my w tym sezonie nie walczymy absolutnie. Chciałbym żebyśmy awansowali tak jak się należy czyli albo po wywalczeniu top 4 albo po wygraniu LE a nie po jakichś szczęśliwych okolicznościach że np. za machlojki wywalają kogoś i my wchodzimy albo przy dawaniu więcej miejsc w lidze premiujących awansem dla takich ofiar jak my które nie potrafią zmieścić się w czwórce. Musimy sportowo to wygrać, a póki co to nie wiem czy grą tego sezonu w ogóle reprezentujemy poziom nawet LE? Na ogórki z Tromso, Anży czy Tiraspolu może to i starczy ale jak się walczy o coś to trzeba sobą coś reprezentować. Zajebiscie by było zobaczyć naszych na narodowym za rok :kwiatek:
5 maja 2014, 10:56 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

A skąd w Brazylii takie info? :rotfl:
LMAO
5 maja 2014, 11:34 [cytuj]
Właśnie wszystko spoko tylko ta Brazylia nie pasuje XDD
Właśnie wszystko spoko tylko ta Brazylia nie pasuje XDD
5 maja 2014, 12:19 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Paulinho ma wielu znajomych w Polsce:-)
Paulinho ma wielu znajomych w Polsce:-)
5 maja 2014, 13:16 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/thomas-mueller-bliski-odejscia-z-bayernu/ckq1h
Brać go :)
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/thomas-mueller-bliski-odejscia-z-bayernu/ckq1h Brać go :)
5 maja 2014, 13:22 [cytuj]
According to Cope (Radio), Soldado has already agreed a move to Atletico Madrid for next season. (Via: @spurspanyol)
According to Cope (Radio), Soldado has already agreed a move to Atletico Madrid for next season. (Via: @spurspanyol)
5 maja 2014, 13:53 [cytuj]
Co jak co, ale nudzić się z tym klubem nie sposób. Jestem mega ciekaw, jakim składem wyjdziemy w pierwszej kolejce przyszłego sezonu...
Co jak co, ale nudzić się z tym klubem nie sposób. Jestem mega ciekaw, jakim składem wyjdziemy w pierwszej kolejce przyszłego sezonu
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
5 maja 2014, 14:37 [cytuj]
jeśli to wszystko prawda to znowu połowa bedzie całkiem inna ;)
jeśli to wszystko prawda to znowu połowa bedzie całkiem inna ;)
5 maja 2014, 14:41 [cytuj]
Jak zostanie Sherwood?
Friedel - Walker, Veljkovic, Dawson/Chiriches, Evra - Lennon, Carroll, Bentaleb, Chadli - Kane, Adebayor.
I lecimy na podbój ligi. :hejka:
Jak zostanie Sherwood? Friedel - Walker, Veljkovic, Dawson/Chiriches, Evra - Lennon, Carroll, Bentaleb, Chadli - Kane, Adebayor. I lecimy na podbój ligi. :hejka:
LMAO
5 maja 2014, 14:43 [cytuj]
smackey powiedział/a:
a co on ci zrobił?

Zrobił dużo, a w zasadzie to nie zrobił nic...

Problem z funkcją dyrektora technicznego/sportowego/transferowego/od wszystkiego/od niczego jest taki, że po raz kolejny (vide Comolli) po zerżniętym sezonie i słabej grze zawodników, nie ma winnego zatrudniania tychże graczy. Jeden zwala na drugiego, drugi na pierwszego, a kibic po raz wtóry czuje się jakby go orangutan wydymał...

Dołączamy do całości osobę Daniela Levy i mamy pełen stół puzzli, z których za chuja nie da się nic ułożyć. Niby każdy coś robi, jest za coś odpowiedzialny, ale nigdy nie ma żadnego winnego na koniec.

Dlatego, czy jego nazwisko to Baldini, bambini czy inne jelonki - to manager/head coach ma odpowiadać za całość transferów, jakość drużyny i cała wina (jak i splendor) należą się tylko jednej osobie.

A w tym celu, należy się pożegnać z dyrektorem od niczego...
Zrobił dużo, a w zasadzie to nie zrobił nic... Problem z funkcją dyrektora technicznego/sportowego/transferowego/od wszystkiego/od niczego jest taki, że po raz kolejny (vide Comolli) po zerżniętym sezonie i słabej grze zawodników, nie ma winnego zatrudniania tychże graczy. Jeden zwala na drugiego, drugi na pierwszego, a kibic po raz wtóry czuje się jakby go orangutan wydymał... Dołączamy do całości osobę Daniela Levy i mamy pełen stół puzzli, z których za chuja nie da się nic ułożyć. Niby każdy coś robi, jest za coś odpowiedzialny, ale nigdy nie ma żadnego winnego na koniec. Dlatego, czy jego nazwisko to Baldini, bambini czy inne jelonki - to manager/head coach ma odpowiadać za całość transferów, jakość drużyny i cała wina (jak i splendor) należą się tylko jednej osobie. A w tym celu, należy się pożegnać z dyrektorem od niczego
Can't Smile Without You!!!
5 maja 2014, 15:58 [cytuj]
Baldini raczej nie odpowiada tylko za transfery. A wszystkich efektów jego pracy nie widać gołym okiem na boisku, tak jak w przypadku trenera.
Przecież nikt nie będzie trzymał nieprzydatnego pajaca pod ręką, żeby mu tylko płacić kasę(a już na pewno nie Levy). Jak okaże się, że był/jest nieprzydatny, to zostanie po prostu zwolniony. W tym akurat zaufam Levy'emu, bo przecież chodzi o kasę. :)
Baldini raczej nie odpowiada tylko za transfery. A wszystkich efektów jego pracy nie widać gołym okiem na boisku, tak jak w przypadku trenera. Przecież nikt nie będzie trzymał nieprzydatnego pajaca pod ręką, żeby mu tylko płacić kasę(a już na pewno nie Levy). Jak okaże się, że był/jest nieprzydatny, to zostanie po prostu zwolniony. W tym akurat zaufam Levy'emu, bo przecież chodzi o kasę. :)
LMAO
5 maja 2014, 16:21 [cytuj]
Hades, a jakie wymierne efekty pracy Baldiniego widać okiem "ubranym"?
Ale tak szczerze...
Jakie są jakiekolwiek pozytywne "efekty" pracy pana dyrektora od niczego, które można opisać słowami?

ps. Levy potrzebował trzech lat, aby zdać sobie sprawę, że pieniądze wydawane na Damiena Comolli są mało adekwatne do jakości piłkarzy, których nam sprowadza...
To tak z historii ;P
Hades, a jakie wymierne efekty pracy Baldiniego widać okiem "ubranym"? Ale tak szczerze... Jakie są jakiekolwiek pozytywne "efekty" pracy pana dyrektora od niczego, które można opisać słowami? ps. Levy potrzebował trzech lat, aby zdać sobie sprawę, że pieniądze wydawane na Damiena Comolli są mało adekwatne do jakości piłkarzy, których nam sprowadza... To tak z historii ;P
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 65 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się