Forum dyskusyjne
5 maja 2014, 16:51 [cytuj]
słowem:
Baldini -out
Tim - out
Zeki - out
Naughton - out
Verts - jeśli już zaczyna focha - out
Siggi - out
słowem:
Baldini -out
Tim - out
Zeki - out
Naughton - out
Siggi - out
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 maja 2014, 16:54 [cytuj]
misteq powiedział/a:
Ale nie spodziewajmy sie wiele, to Tottenham, pewnie ma juz na oku jakiegos srodkowego pomocnika!
Mówisz i masz
"Daily Mail claim Tottenham are in talks with Hajduk Split over the transfer of 16 year old midfielder Andrija Balic."
Mówisz i masz :P
"Daily Mail claim Tottenham are in talks with Hajduk Split over the transfer of 16 year old midfielder Andrija Balic."
Can't Smile Without You!!!
5 maja 2014, 16:59 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Musimy się zacząć szanować... Jeśli marudzi i ma na wszystko wyłożone to dziękujemy temu panu. Żaden gracz nie jest większy od... Koguta
Musimy się zacząć szanować... Jeśli marudzi i ma na wszystko wyłożone to dziękujemy temu panu. Żaden gracz nie jest większy od... Koguta :rotfl:
5 maja 2014, 17:43 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Hades, a jakie wymierne efekty pracy Baldiniego widać okiem "ubranym"?
Ale tak szczerze...
Jakie są jakiekolwiek pozytywne "efekty" pracy pana dyrektora od niczego, które można opisać słowami?
ps. Levy potrzebował trzech lat, aby zdać sobie sprawę, że pieniądze wydawane na Damiena Comolli są mało adekwatne do jakości piłkarzy, których nam sprowadza...
To tak z historii

A skąd mam wiedzieć? Przecież tak naprawdę możemy się domyślać jak wygląda jego praca, a skoro nie odszedł z AVB, to musi to być coś w miarę ważnego. Poza tym tu nie chodzi przecież tylko o piłkarzy i też na ich podstawie PRAWDOPODOBNIE nie można oceniać jakości jego pracy.
Nawet nie chodziło mi o to, że możemy zaufać Levy'emu w tej kwestii. My po prostu musimy mu zaufać, bo nic o pracy Baldiniego nie wiemy.
RAFO, czemu Naughton, Fryers i Siggi OUT? Pierwszy jest przyzwoitym zmiennikiem na prawej obronie, Fryers to ciągle młody piłkarz, który wcale nie wygląda wiele gorzej od Rose'a, a Gylfi jest trochę źle wykorzystywany(chłopak zwykle gra chujowo, ale czasem ma przebłyski i wygląda naprawdę nieźle). Mamy całkiem niezły skład i gdybyśmy się mieli kogoś pozbywać(bazują to tylko na ich występach), to najchętniej wywaliłbym kogoś z dwójki Kaboul/Dawson(z przewagą tego pierwszego) i kilku młodych na dobre wypożyczenie znów.
A skąd mam wiedzieć? Przecież tak naprawdę możemy się domyślać jak wygląda jego praca, a skoro nie odszedł z AVB, to musi to być coś w miarę ważnego. Poza tym tu nie chodzi przecież tylko o piłkarzy i też na ich podstawie PRAWDOPODOBNIE nie można oceniać jakości jego pracy.
Nawet nie chodziło mi o to, że możemy zaufać Levy'emu w tej kwestii. My po prostu musimy mu zaufać, bo nic o pracy Baldiniego nie wiemy.
RAFO, czemu Naughton, Fryers i Siggi OUT? Pierwszy jest przyzwoitym zmiennikiem na prawej obronie, Fryers to ciągle młody piłkarz, który wcale nie wygląda wiele gorzej od Rose'a, a Gylfi jest trochę źle wykorzystywany(chłopak zwykle gra chujowo, ale czasem ma przebłyski i wygląda naprawdę nieźle). Mamy całkiem niezły skład i gdybyśmy się mieli kogoś pozbywać(bazują to tylko na ich występach), to najchętniej wywaliłbym kogoś z dwójki Kaboul/Dawson(z przewagą tego pierwszego) i kilku młodych na dobre wypożyczenie znów
LMAO
5 maja 2014, 17:49 [cytuj]
". Żaden gracz nie jest większy od... Koguta ..."
TUCZI
- w tym roku żaden gracz z pola ... no może poza Eriksen-em nie był większy nawet od jaja liliputa
". Żaden gracz nie jest większy od... Koguta ..."
TUCZI
- w tym roku żaden gracz z pola ... no może poza Eriksen-em nie był większy nawet od jaja liliputa :zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 maja 2014, 18:38 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A skąd mam wiedzieć? Przecież tak naprawdę możemy się domyślać jak wygląda jego praca...
No właśnie... Zazwyczaj efekty dobrej pracy widać lub też, przynajmniej, można o nich usłyszeć.
RAFO THFC powiedział/a:
w tym roku żaden gracz z pola ... no może poza Eriksen-em nie był większy nawet od jaja liliputa
To jedno z najlepszych podsumowań kończącego się sezonu, niestety
No właśnie... Zazwyczaj efekty dobrej pracy widać lub też, przynajmniej, można o nich usłyszeć.
[quote=RAFO THFC] w tym roku żaden gracz z pola ... no może poza Eriksen-em nie był większy nawet od jaja liliputa :zly:
5 maja 2014, 20:30 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
słowem:
Baldini -out
Tim - out
Zeki - out
Naughton - out
Siggi - out
Naughton niech zostanie, na prawej obronie da się znieść, więc po co wydawać kasę na zmiennika Walkera?
Naughton niech zostanie, na prawej obronie da się znieść, więc po co wydawać kasę na zmiennika Walkera?
Offence win games, defence wins titles
5 maja 2014, 20:36 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jak zostanie Sherwood?
Friedel - Walker, Veljkovic, Dawson/Chiriches, Evra - Lennon, Carroll, Bentaleb, Chadli - Kane, Adebayor.
I lecimy na podbój ligi.

Owszem, nazywa się ona League One.
Owszem, nazywa się ona League One.:ok:
5 maja 2014, 21:03 [cytuj]
jak do tej ligi, to dziadek bedzie grał jeszcze ponad 2 lata?
jak do tej ligi, to dziadek bedzie grał jeszcze ponad 2 lata?:D
6 maja 2014, 11:16 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
I niby Levy wypuści do mediów te info? Złych rzeczy na jego temat też nie ma. Nic nie ma. Może oprócz kilku transferów, które nie do końca wypaliły, ale to chyba nie jest w 100% wina Baldiniego, nie? Ja uważałem wszystkie za trafione, chociaż może trochę przepłaciliśmy z Paulinho.
I niby Levy wypuści do mediów te info? Złych rzeczy na jego temat też nie ma. Nic nie ma. Może oprócz kilku transferów, które nie do końca wypaliły, ale to chyba nie jest w 100% wina Baldiniego, nie? Ja uważałem wszystkie za trafione, chociaż może trochę przepłaciliśmy z Paulinho
LMAO
6 maja 2014, 19:25 [cytuj]
No cóż, każdy może i powinien mieć swoje zdanie

.
Zobaczymy co wydarzy się po zakończeniu sezonu. Na chwilę obecną, do moich uszu dochodzą pogłoski o jego pewnym i rychłym odejściu (zwolnieniu?). Ile w tym prawdy? Nie mam pojęcia.
No cóż, każdy może i powinien mieć swoje zdanie ;P.
Zobaczymy co wydarzy się po zakończeniu sezonu. Na chwilę obecną, do moich uszu dochodzą pogłoski o jego pewnym i rychłym odejściu (zwolnieniu?). Ile w tym prawdy? Nie mam pojęcia
6 maja 2014, 21:42 [cytuj]
Jest tu nie jaki Mateuszek, który wszystkich nas pouczał ostatnio, że tylko zwycięzca FA Cup gra w Lidze Europy. Mam do niego pytanie czemu kibice Hull City śpiewają na Old Traford "Stand up if you're in Europe!" co zresztą rozwaliło mnie na łopatki
Jest tu nie jaki Mateuszek, który wszystkich nas pouczał ostatnio, że tylko zwycięzca FA Cup gra w Lidze Europy. Mam do niego pytanie czemu kibice Hull City śpiewają na Old Traford "Stand up if you're in Europe!" co zresztą rozwaliło mnie na łopatki :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 maja 2014, 21:50 [cytuj]
varba powiedział/a:
Jest tu nie jaki Mateuszek, który wszystkich nas pouczał ostatnio, że tylko zwycięzca FA Cup gra w Lidze Europy. Mam do niego pytanie czemu kibice Hull City śpiewają na Old Traford "Stand up if you're in Europe!" co zresztą rozwaliło mnie na łopatki
Jak cholera tylko zwycięzca? A wigan to co?
Jak cholera tylko zwycięzca? A wigan to co?
6 maja 2014, 22:12 [cytuj]
a Wigan to zwycięzca ...
a Wigan to zwycięzca
6 maja 2014, 22:54 [cytuj]
PieS powiedział/a:
a Wigan to zwycięzca
Cholera, gafa.
Ale finalista FA cup gra w pucharach
Pucharu Ligi to nie obowiązuję.
Cholera, gafa.
Ale finalista FA cup gra w pucharach ;)
Pucharu Ligi to nie obowiązuję
6 maja 2014, 23:03 [cytuj]
to już chyba bylo omawiane, finalista FA cup gra w LE, jeśli zwyciężca jest z top4. Beka bedzie jak Hull przez tą Le zleci w przyszlym sezonie do championship ,czego im nie życzę ze względu na BigToma
to już chyba bylo omawiane, finalista FA cup gra w LE, jeśli zwyciężca jest z top4. Beka bedzie jak Hull przez tą Le zleci w przyszlym sezonie do championship ,czego im nie życzę ze względu na BigToma
6 maja 2014, 23:17 [cytuj]
dlaczego przez LE mają spaść z ligi?
dlaczego przez LE mają spaść z ligi?
6 maja 2014, 23:32 [cytuj]
Już teraz są w ostatniej 5. Często mówi się, że drugi rok w PL jest najtrudniejszy, a w nowym sezonie dojdzie im jeszcze dodatkowe kilka meczów, które na pewno w walce o utrzymanie nie pomogą. Szczególnie kiedy chodzi o zespół jak Hull, bez szczególnie szerokiej kadry.
Już teraz są w ostatniej 5. Często mówi się, że drugi rok w PL jest najtrudniejszy, a w nowym sezonie dojdzie im jeszcze dodatkowe kilka meczów, które na pewno w walce o utrzymanie nie pomogą. Szczególnie kiedy chodzi o zespół jak Hull, bez szczególnie szerokiej kadry
LMAO
6 maja 2014, 23:50 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
No właśnie wszyscy tak mówili, tylko Mateuszek twierdził że wszyscy gówno wiemy, bo przepisy się zmieniły
No właśnie wszyscy tak mówili, tylko Mateuszek twierdził że wszyscy gówno wiemy, bo przepisy się zmieniły
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 maja 2014, 02:39 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Już teraz są w ostatniej 5. Często mówi się, że drugi rok w PL jest najtrudniejszy, a w nowym sezonie dojdzie im jeszcze dodatkowe kilka meczów, które na pewno w walce o utrzymanie nie pomogą. Szczególnie kiedy chodzi o zespół jak Hull, bez szczególnie szerokiej kadry
są 2 opcje, wkopią sie do konca i spadną albo ogarną sie i wzmocnią sie przed sezonem
są 2 opcje, wkopią sie do konca i spadną albo ogarną sie i wzmocnią sie przed sezonem