Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  21  22  23  24  25    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
7 maja 2014, 09:23 [cytuj]
varba powiedział/a:
Jest tu nie jaki Mateuszek, który wszystkich nas pouczał ostatnio, że tylko zwycięzca FA Cup gra w Lidze Europy. Mam do niego pytanie czemu kibice Hull City śpiewają na Old Traford "Stand up if you're in Europe!" co zresztą rozwaliło mnie na łopatki :rotfl:
Mateuszek już wcześniej został naprostowany i z pokorą przyznał się do błędu. Pozdrawiam :hejka: A ponoć czytacie regularnie forum a tego nie pamiętacie :plask:
Mateuszek już wcześniej został naprostowany i z pokorą przyznał się do błędu. Pozdrawiam :hejka: A ponoć czytacie regularnie forum a tego nie pamiętacie :plask:
7 maja 2014, 13:50 [cytuj]
Podobno negocjujemy transfer utalentowanego Andrija Balica z Hajduka Split. My dajemy dwa miliony funtów, oni chcą cztery i pół. Mówią, że to niby nowy Modrić.

Ktoś go w ogóle kojarzy? O Haliloviću to przynajmniej coś wiedziałem, tutaj niestety totalna niewiadoma.
Podobno negocjujemy transfer utalentowanego Andrija Balica z Hajduka Split. My dajemy dwa miliony funtów, oni chcą cztery i pół. Mówią, że to niby nowy Modrić. Ktoś go w ogóle kojarzy? O Haliloviću to przynajmniej coś wiedziałem, tutaj niestety totalna niewiadoma
7 maja 2014, 14:53 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=yLQBqrmYfgc

no niezły , za 15 lat będzie się do 1 składu seniorów przebijał
https://www.youtube.com/watch?v=yLQBqrmYfgc no niezły , za 15 lat będzie się do 1 składu seniorów przebijał
7 maja 2014, 15:56 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
https://www.youtube.com/watch?v=yLQBqrmYfgc

no niezły , za 15 lat będzie się do 1 składu seniorów przebijał

Akurat zdąży zadebiutować w naszym pierwszym meczu na nowym stadionie
Akurat zdąży zadebiutować w naszym pierwszym meczu na nowym stadionie
9 maja 2014, 11:04 [cytuj]
Andrija Balic - oby nie mił dużej rodziny ... :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 maja 2014, 15:09 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

słuszna uwaga ;) zresztą ciekawe, czy w przyszłości będziemy sobie pluć w brodę, że nie ściągnęliśmy Halilovica, gdy była ku temu okazja.
słuszna uwaga ;) zresztą ciekawe, czy w przyszłości będziemy sobie pluć w brodę, że nie ściągnęliśmy Halilovica, gdy była ku temu okazja
9 maja 2014, 19:00 [cytuj]
Halilovica ?? - myślę, że tak - ale teraz nie ma co się tym grzać - trzeba, działać na Bałkanach, bo tam mają wylęgarnie talentów jakieś
Halilovica ?? - myślę, że tak - ale teraz nie ma co się tym grzać - trzeba, działać na Bałkanach, bo tam mają wylęgarnie talentów jakieś
9 maja 2014, 20:34 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

:brawo: Partizan powinien być naszym klubem partnerskim!
Offence win games, defence wins titles
9 maja 2014, 23:10 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

i co nam to da?
i co nam to da?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 maja 2014, 23:11 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
i co nam to da?

Można by sobie zaklepać pierwszeństwo gdy objawi się kolejny Serbski talent czy coś.
Można by sobie zaklepać pierwszeństwo gdy objawi się kolejny Serbski talent czy coś
Offence win games, defence wins titles
9 maja 2014, 23:45 [cytuj]
jak dobrze mi sie zdaje to tak nie działa;p
jak dobrze mi sie zdaje to tak nie działa;p
10 maja 2014, 12:10 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
i co nam to da?

Mamy taka umowe z Interem z Brazylii i dzięki temu wyrwaliśmy Damiao przecież. Z Realem też super na tej spółce wychodzimy.
Mamy taka umowe z Interem z Brazylii i dzięki temu wyrwaliśmy Damiao przecież. Z Realem też super na tej spółce wychodzimy
10 maja 2014, 12:39 [cytuj]
te umowy nic nie dają - lepiej opłacić za tą kasę kumatych skautów
te umowy nic nie dają - lepiej opłacić za tą kasę kumatych skautów
10 maja 2014, 13:20 [cytuj]
Zgadzam się z Rafo, te umowy nie wiele dają jeśli chodzi o transfery. Mieliśmy sagę z Damiao, a Real po zakupie Garetha też nie miał jakiś oporów wzmocnić naszego rywala w lidze swoim zawodnikiem.
Zgadzam się z Rafo, te umowy nie wiele dają jeśli chodzi o transfery. Mieliśmy sagę z Damiao, a Real po zakupie Garetha też nie miał jakiś oporów wzmocnić naszego rywala w lidze swoim zawodnikiem
10 maja 2014, 14:08 [cytuj]
Może nie jeśli chodzi o transfery, ale na pewno jakiś zysk z tego mamy. Levy to nie frajer, jeśli chodzi o takie sprawy.
Może nie jeśli chodzi o transfery, ale na pewno jakiś zysk z tego mamy. Levy to nie frajer, jeśli chodzi o takie sprawy
LMAO
10 maja 2014, 15:11 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Zgadzam się z Rafo, te umowy nie wiele dają jeśli chodzi o transfery. Mieliśmy sagę z Damiao, a Real po zakupie Garetha też nie miał jakiś oporów wzmocnić naszego rywala w lidze swoim zawodnikiem

Czy ja wiem czy to takie wzmocnienie ? Panu łamadze już odechciało się grać na emiratach, a kosztował kupę kasy, za którą mogli by wyciągnąć kilku Eriksenów. Także z biegiem czasu zaczynam myśleć że sprzedali im konia trojańskiego.
Czy ja wiem czy to takie wzmocnienie ? Panu łamadze już odechciało się grać na emiratach, a kosztował kupę kasy, za którą mogli by wyciągnąć kilku Eriksenów. Także z biegiem czasu zaczynam myśleć że sprzedali im konia trojańskiego
10 maja 2014, 15:53 [cytuj]
"Czy ja wiem czy to takie wzmocnienie ? Panu łamadze już odechciało się grać na emiratach, a kosztował kupę kasy, za którą mogli by wyciągnąć kilku Eriksenów. Także z biegiem czasu zaczynam myśleć że sprzedali im konia trojańskiego."
:mysli:
mam nadzieje, że jego forma już się nie poprawi
"Czy ja wiem czy to takie wzmocnienie ? Panu łamadze już odechciało się grać na emiratach, a kosztował kupę kasy, za którą mogli by wyciągnąć kilku Eriksenów. Także z biegiem czasu zaczynam myśleć że sprzedali im konia trojańskiego." :mysli: mam nadzieje, że jego forma już się nie poprawi
10 maja 2014, 16:37 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Może nie jeśli chodzi o transfery, ale na pewno jakiś zysk z tego mamy. Levy to nie frajer, jeśli chodzi o takie sprawy

zysk? Wierząc w to co pokazuje football manager, to silniejszy klub płaci słabszemu za partnerstwo. Nie są to duże pieniądze, bo mln funtów na sezon. Jesteśmy na tyle znanym zespołem, że nie musimy się przez takie akcje promować na wschodnich rynkach. Sportowo też nic nam nie daje, bo wymiana informacji o zawodnikach nie jest nam potrzebna. Od tego są skauci, żeby jeździli na mecze i oglądali.
zysk? Wierząc w to co pokazuje football manager, to silniejszy klub płaci słabszemu za partnerstwo. Nie są to duże pieniądze, bo mln funtów na sezon. Jesteśmy na tyle znanym zespołem, że nie musimy się przez takie akcje promować na wschodnich rynkach. Sportowo też nic nam nie daje, bo wymiana informacji o zawodnikach nie jest nam potrzebna. Od tego są skauci, żeby jeździli na mecze i oglądali
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
10 maja 2014, 18:25 [cytuj]
jin, nie wiem czy takie zapisy są w tej umowie, ale serio uważasz, że dostęp do informacji zespołu tak wielkiego jak Real nic by nam nie dał? Chodzi mi o to, że coś z tego na pewno mamy, bo nie podpisaliśmy umowy po to, żeby na niej tracić.
jin, nie wiem czy takie zapisy są w tej umowie, ale serio uważasz, że dostęp do informacji zespołu tak wielkiego jak Real nic by nam nie dał? Chodzi mi o to, że coś z tego na pewno mamy, bo nie podpisaliśmy umowy po to, żeby na niej tracić
LMAO
11 maja 2014, 12:53 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Chodzi mi o to, że coś z tego na pewno mamy, bo nie podpisaliśmy umowy po to, żeby na niej tracić

Pytanie, kto zyskuje? Tottenham czy też ENIC?
Pytanie, kto zyskuje? Tottenham czy też ENIC?
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  21  22  23  24  25    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się