Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  22  23  24  25  26    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
11 maja 2014, 14:40 [cytuj]
http://tottenhamhotspur.blogspot.co.uk/2014/05/sandro-wants-to-leave-spurs.html
http://tottenhamhotspur.blogspot.co.uk/2014/05/sandro-wants-to-leave-spurs.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 maja 2014, 15:07 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Pytanie, kto zyskuje? Tottenham czy też ENIC?

A jak ENIC miałby zyskać na umowie z Realem? Poza tym, zysk Tottenhamu = zysk ENICu.
Plus, jeśli chodzi o takie sprawy, to jeszcze dochodzi ten deal z MLSE. Z tego na pewno coś ciągnie. ;D
A jak ENIC miałby zyskać na umowie z Realem? Poza tym, zysk Tottenhamu = zysk ENICu. Plus, jeśli chodzi o takie sprawy, to jeszcze dochodzi ten deal z MLSE. Z tego na pewno coś ciągnie. ;D
LMAO
11 maja 2014, 15:15 [cytuj]
Obudź się... Zyski ENIC-u nigdy nie równały się, nie równają i równać się nie będą z zyskami Tottenhamu.

Jak więc Tottenham zyskał na umowie z Realem? Ja na chwilę obecną widzę jedynie potężne futbolowe straty...
Obudź się... Zyski ENIC-u nigdy nie równały się, nie równają i równać się nie będą z zyskami Tottenhamu. Jak więc Tottenham zyskał na umowie z Realem? Ja na chwilę obecną widzę jedynie potężne futbolowe straty
Can't Smile Without You!!!
11 maja 2014, 16:33 [cytuj]
Nie wszystko widać na pierwszy rzut oka przecież. Nie wiesz jakie są efekty tej umowy, więc nie masz prawa krytykować.

Okej, inaczej. Zysk Tottenhamu => Zysk ENICu.
Nie wszystko widać na pierwszy rzut oka przecież. Nie wiesz jakie są efekty tej umowy, więc nie masz prawa krytykować. Okej, inaczej. Zysk Tottenhamu => Zysk ENICu
LMAO
11 maja 2014, 19:17 [cytuj]
Na pierwszy rzut oka widzę... sprzedaż dwóch najlepszych OD LAT zawodników, którzy wzmocnili owego "partnera"...

Zależności finansowe mnie nie interesują, bo nigdy nie sprawdzimy kto ile zarobił...
Na pierwszy rzut oka widzę... sprzedaż dwóch najlepszych OD LAT zawodników, którzy wzmocnili owego "partnera"... Zależności finansowe mnie nie interesują, bo nigdy nie sprawdzimy kto ile zarobił
Can't Smile Without You!!!
11 maja 2014, 22:00 [cytuj]
Przecież oni wydali praktycznie całą kasę z ich transferów na nowych piłkarzy. Faktycznie, nie ma to jak dobry sposób na zarobienie pieniędzy.

Jak nie chcieli grać u nas, to nie chcieli. Przynajmniej coś na tym zyskaliśmy. Jak myślisz, kto poza Anglią wydałby tyle kasy na któregokolwiek z nich? Modrić to jeszcze, mogę 3-4 kluby wymienić, ale Bale? Ciesz się, że za tyle go sprzedaliśmy, bo w sumie wszyscy wiemy, że 60 mln to już by było bardzo dużo. Jak trzeba było sprzedawać, to przynajmniej na tym porządnie zarobiliśmy.
Przecież oni wydali praktycznie całą kasę z ich transferów na nowych piłkarzy. Faktycznie, nie ma to jak dobry sposób na zarobienie pieniędzy. Jak nie chcieli grać u nas, to nie chcieli. Przynajmniej coś na tym zyskaliśmy. Jak myślisz, kto poza Anglią wydałby tyle kasy na któregokolwiek z nich? Modrić to jeszcze, mogę 3-4 kluby wymienić, ale Bale? Ciesz się, że za tyle go sprzedaliśmy, bo w sumie wszyscy wiemy, że 60 mln to już by było bardzo dużo. Jak trzeba było sprzedawać, to przynajmniej na tym porządnie zarobiliśmy
LMAO
12 maja 2014, 11:40 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9308446/transfer-news-premier-league-rivals-target-swansea-defender-neil-taylor
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9308446/transfer-news-premier-league-rivals-target-swansea-defender-neil-taylor
12 maja 2014, 13:31 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

Hades - Modric jeszcze, bo nie zależała aż tak nasza sukcesja od niego, ale Bale? Zmieniłem po sezonie(jak polak po szkodzie) zdanie na ten temat.

To był nasz najlepszy zawodnik. 12, 13 a nawet 14, bo jak nie szło jebnął rakietę i gol. Taki zawodnik powinien zostać w klubie. Powinien dostać taką kasę(chu.. z kominami płacowymi jedna święta krowa może być), że nawet nie pomyślałby o realu.`

Druga sprawa... sprzedawać najlepszego gracza nie mając w zanadrzu ASÓW w rękawie? Miesiąc przed końcem sezonu DL powinien mieć z bambinim listę GB bis i sondować ich kupno. Jeśli nie stać nas było na zatrzymanie GB, to powinno nas było stać po sprzedaniu GB na wyłożenie 50 mln euro/funtów na kogoś podobnej klasy. Draxler, Griezmann czy nawet Lallana. Z kasy za GB dwóch z nich na bank byłoby dostępnych. No ale my musieliśmy kupować Paulinho, Chadli etc

Spadło fulham, więc radzę pokręcić się koło Hangelanda, bo nie łudźmy się :zly: po tak słabym sezonie trener dostanie max 10 mln funtów na wzmocnienia
Hades - Modric jeszcze, bo nie zależała aż tak nasza sukcesja od niego, ale Bale? Zmieniłem po sezonie(jak polak po szkodzie) zdanie na ten temat. To był nasz najlepszy zawodnik. 12, 13 a nawet 14, bo jak nie szło jebnął rakietę i gol. Taki zawodnik powinien zostać w klubie. Powinien dostać taką kasę(chu.. z kominami płacowymi jedna święta krowa może być), że nawet nie pomyślałby o realu.` Druga sprawa... sprzedawać najlepszego gracza nie mając w zanadrzu ASÓW w rękawie? Miesiąc przed końcem sezonu DL powinien mieć z bambinim listę GB bis i sondować ich kupno. Jeśli nie stać nas było na zatrzymanie GB, to powinno nas było stać po sprzedaniu GB na wyłożenie 50 mln euro/funtów na kogoś podobnej klasy. Draxler, Griezmann czy nawet Lallana. Z kasy za GB dwóch z nich na bank byłoby dostępnych. No ale my musieliśmy kupować Paulinho, Chadli etc Spadło fulham, więc radzę pokręcić się koło Hangelanda, bo nie łudźmy się :zly: po tak słabym sezonie trener dostanie max 10 mln funtów na wzmocnienia
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
12 maja 2014, 14:45 [cytuj]
Ktoś wie czy będzie można gdzieś znaleźć transmisję z testimonialu Kinga?
12 maja 2014, 15:57 [cytuj]
Diegomir powiedział/a:
Podpinam się. Jak nie będzie to i tak wiem co oglądać. Dziś Redknapp ma rewanż o wejście do finał baraży (pierwszy mecz 0:0).

Będąc w temacie Redknappa przypominam że od jutra przed premierowo

http://www.sklep.weszlo.com/produkt/1233-harry-redknapp-autobiografia
Podpinam się. Jak nie będzie to i tak wiem co oglądać. Dziś Redknapp ma rewanż o wejście do finał baraży (pierwszy mecz 0:0). Będąc w temacie Redknappa przypominam że od jutra przed premierowo http://www.sklep.weszlo.com/produkt/1233-harry-redknapp-autobiografia
13 maja 2014, 00:24 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=1bdixs4xqew

- takiego obrońcy nam potrzeba
http://www.youtube.com/watch?v=1bdixs4xqew - takiego obrońcy nam potrzeba
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 maja 2014, 00:55 [cytuj]
[quote=RAFO THFC http://www.youtube.com/watch?v=1bdixs4xqew

- takiego obrońcy nam potrzeba [/quote]

Będziesz się śmiać, ale dla mnie Shawcross jest takim białym Kingiem
Będziesz się śmiać, ale dla mnie Shawcross jest takim białym Kingiem
13 maja 2014, 11:21 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/z-lks-u-do-tottenhamu-i-na-mistrzostwa-w-brazylii/sx767

od zera do milionera
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/z-lks-u-do-tottenhamu-i-na-mistrzostwa-w-brazylii/sx767 od zera do milionera
13 maja 2014, 11:23 [cytuj]
jin
- dlaczego? - dobry obrońca ale do King-a mu brakuje
jin - dlaczego? - dobry obrońca ale do King-a mu brakuje
13 maja 2014, 12:08 [cytuj]
zawodnicy tottenhamu zamiast wczoraj grać to powinni oglądać QPR-Wigan, ewentualnie ten filmik Kinga

i uczyć sie od nich walki
ade+paulinho powinni pooglądać gdzie king wkładał głowe, gdzie oni bali sie dostać w brzuch przy dużo lżejszym strzale
zawodnicy tottenhamu zamiast wczoraj grać to powinni oglądać QPR-Wigan, ewentualnie ten filmik Kinga i uczyć sie od nich walki ade+paulinho powinni pooglądać gdzie king wkładał głowe, gdzie oni bali sie dostać w brzuch przy dużo lżejszym strzale
13 maja 2014, 13:18 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jin
- dlaczego? - dobry obrońca ale do King-a mu brakuje

Dlaczego? Według userów jednej koguciej strony, Shawcross bądź Ashley Williams to za słabi obrońcy na spurs. Skoro grają w słabych klubach to po co nam tacy.

Oczywiście do Kinga brakuje dużo, ale tacy jak King grają w realach, Mułach i Abramowiczach. Nie wiem jak się sezon zacznie, ale mam złe przeczucia. Znów skończymy jakimiś wynalazkami w pomocy. Obrona zostanie uszczuplona o Kaboula, Fryes'a a dostaniemy kogoś pokroju nie wiem Heitingi, a w ataku będzie bez zmian
Dlaczego? Według userów jednej koguciej strony, Shawcross bądź Ashley Williams to za słabi obrońcy na spurs. Skoro grają w słabych klubach to po co nam tacy. Oczywiście do Kinga brakuje dużo, ale tacy jak King grają w realach, Mułach i Abramowiczach. Nie wiem jak się sezon zacznie, ale mam złe przeczucia. Znów skończymy jakimiś wynalazkami w pomocy. Obrona zostanie uszczuplona o Kaboula, Fryes'a a dostaniemy kogoś pokroju nie wiem Heitingi, a w ataku będzie bez zmian
13 maja 2014, 14:29 [cytuj]
A ja myślę, że będzie okej. Głównie z tego powodu, że zatrudniamy nowego trenera. Levy nikogo dobrego nie przekona bez kasy na podstawowe wzmocnienia i uzupełnienia składu. Środek i lewa obrona to mus. Dodatkowo fajnie byłoby złapać napastnika jakiegoś, ale to już będzie zależało od nowego trenera pewnie. Jak poznamy jego nazwisko, to mam wrażenie, że zorientujemy się mniej więcej czego można się spodziewać.
A ja myślę, że będzie okej. Głównie z tego powodu, że zatrudniamy nowego trenera. Levy nikogo dobrego nie przekona bez kasy na podstawowe wzmocnienia i uzupełnienia składu. Środek i lewa obrona to mus. Dodatkowo fajnie byłoby złapać napastnika jakiegoś, ale to już będzie zależało od nowego trenera pewnie. Jak poznamy jego nazwisko, to mam wrażenie, że zorientujemy się mniej więcej czego można się spodziewać
LMAO
13 maja 2014, 14:33 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A ja myślę, że będzie okej. Głównie z tego powodu, że zatrudniamy nowego trenera. Levy nikogo dobrego nie przekona bez kasy na podstawowe wzmocnienia i uzupełnienia składu. Środek i lewa obrona to mus. Dodatkowo fajnie byłoby złapać napastnika jakiegoś, ale to już będzie zależało od nowego trenera pewnie. Jak poznamy jego nazwisko, to mam wrażenie, że zorientujemy się mniej więcej czego można się spodziewać

Lewoskrzydłowy jeszcze by się przydał. I zamykamy. Byleby nie ściągać 10.
Lewoskrzydłowy jeszcze by się przydał. I zamykamy. Byleby nie ściągać 10
Offence win games, defence wins titles
13 maja 2014, 14:40 [cytuj]
Tak na dobrą sprawę mamy na skrzydła Chadliego, Townsenda, Lennona i Lamelę. Na lewym skrzydle nie mamy żadnej dziury, ale po odejściu Bale'a dalej wydaje się, że tam jest i w dodatku ogromna.

Problem leży w tym, że jak Vertonghen i Lloris odejdą to będziemy potrzebowali kolejnych transferów i nie zdziwię się oglądając kolejną przebudowę składu w tym okienku. A to wcale nie muszą być jedyni piłkarze z którymi się będziemy żegnać.
Tak na dobrą sprawę mamy na skrzydła Chadliego, Townsenda, Lennona i Lamelę. Na lewym skrzydle nie mamy żadnej dziury, ale po odejściu Bale'a dalej wydaje się, że tam jest i w dodatku ogromna. Problem leży w tym, że jak Vertonghen i Lloris odejdą to będziemy potrzebowali kolejnych transferów i nie zdziwię się oglądając kolejną przebudowę składu w tym okienku. A to wcale nie muszą być jedyni piłkarze z którymi się będziemy żegnać
LMAO
13 maja 2014, 18:54 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Tak na dobrą sprawę mamy na skrzydła Chadliego, Townsenda, Lennona i Lamelę. Na lewym skrzydle nie mamy żadnej dziury, ale po odejściu Bale'a dalej wydaje się, że tam jest i w dodatku ogromna.

Problem leży w tym, że jak Vertonghen i Lloris odejdą to będziemy potrzebowali kolejnych transferów i nie zdziwię się oglądając kolejną przebudowę składu w tym okienku. A to wcale nie muszą być jedyni piłkarze z którymi się będziemy żegnać

Tak tylko że na lewą flankę mamy tylko Chadliego. Lamela nie radzi sobie na lewej, Lennon tak samo,
Tak tylko że na lewą flankę mamy tylko Chadliego. Lamela nie radzi sobie na lewej, Lennon tak samo,
Offence win games, defence wins titles
|<  <<  <  22  23  24  25  26    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się