Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
20 maja 2014, 22:47 [cytuj]
Hazard chyba ma wyższe cele niż walczenie o 5 miejsce. Tygodniówkę to ma chyba ze 180 tyś funtów to tak gdzieś jak połowa naszej jedenastki :X Ja to bym się cieszył żeby nam Lukaku odstapili bo Hazard to jakiś wymysł z kosmosu.
Hazard chyba ma wyższe cele niż walczenie o 5 miejsce. Tygodniówkę to ma chyba ze 180 tyś funtów to tak gdzieś jak połowa naszej jedenastki :X Ja to bym się cieszył żeby nam Lukaku odstapili bo Hazard to jakiś wymysł z kosmosu
20 maja 2014, 23:08 [cytuj]
Spokojnie Chłopaki, z tym Hazardem to był żart. :)
20 maja 2014, 23:15 [cytuj]
Ponoć jakiegoś kolejnego zdolniachę wyciągnęliśmy sprzed nosa Barcelonie. Nowy Coulibaly?

http://cartilagefreecaptain.sbnation.com/2014/5/20/5733954/tottenham-beat-barca-to-sign-yahaya
Ponoć jakiegoś kolejnego zdolniachę wyciągnęliśmy sprzed nosa Barcelonie. Nowy Coulibaly? http://cartilagefreecaptain.sbnation.com/2014/5/20/5733954/tottenham-beat-barca-to-sign-yahaya
20 maja 2014, 23:27 [cytuj]
I kolejna plotka. To by nie było głupie wzmocnienie na rok-dwa. Nie dość, że prezentuje odpowiedni poziom, to jeszcze charakterny, a takich w naszej drużynie brakuje.

http://www.sportsmole.co.uk/football/chelsea/transfer-talk/news/spurs-planning-cole-approach_156111.html
I kolejna plotka. To by nie było głupie wzmocnienie na rok-dwa. Nie dość, że prezentuje odpowiedni poziom, to jeszcze charakterny, a takich w naszej drużynie brakuje. http://www.sportsmole.co.uk/football/chelsea/transfer-talk/news/spurs-planning-cole-approach_156111.html
20 maja 2014, 23:32 [cytuj]
To ten młody co na młodzieżowych MŚ koksił? No właśnie słuch o nim zaginął i...? :skromny:
To ten młody co na młodzieżowych MŚ koksił? No właśnie słuch o nim zaginął i...? :skromny:
21 maja 2014, 00:55 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Przydałoby się odrobinę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda klubie :)
Przydałoby się odrobinę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda klubie :)
21 maja 2014, 00:59 [cytuj]
Walu, a tak już na poważnie, byłbym nawet za, ale obawiam się, że wymagania finansowe Cole'a mocno odbiegałyby od normy... A zresztą jak tu trawić byłego gracza Arsenalu i Chelsea, toż to wybuchowy miks :)

Fajnie by go było zakontraktować, ale obawiam się, że Liverpool czy United będą raczej pierwszym wyborem tego pana.
Walu, a tak już na poważnie, byłbym nawet za, ale obawiam się, że wymagania finansowe Cole'a mocno odbiegałyby od normy... A zresztą jak tu trawić byłego gracza Arsenalu i Chelsea, toż to wybuchowy miks :) Fajnie by go było zakontraktować, ale obawiam się, że Liverpool czy United będą raczej pierwszym wyborem tego pana
21 maja 2014, 20:02 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Walu, a tak już na poważnie, byłbym nawet za, ale obawiam się, że wymagania finansowe Cole'a mocno odbiegałyby od normy... A zresztą jak tu trawić byłego gracza Arsenalu i Chelsea, toż to wybuchowy miks :)

Fajnie by go było zakontraktować, ale obawiam się, że Liverpool czy United będą raczej pierwszym wyborem tego pana

Cole raczej nie będzie atrakcyjny dla ManU, bo na dniach zakontraktują pewnie Shaw'a, jeśli będziemy o niego walczyć, to pewnie najpoważniejszym konkurentem będzie Liverpool.

Eto'o też odchodzi i podobno jest zainteresowanie ze strony wielu klubów, w tym naszej, ale w wywiadzie powiedział, ze chce grać w LM. Pewnie pójdzie do któregoś z czołowych klubów słabszych lig.

No i na koniec info z jednego z fan page'ów na FB. Już dość dawno słyszałem, ze jesteśmy tym chłopakiem zainteresowani, wygląda na to, że jest nasz. Na YT wygląda obiecująco :)

16 yr old Nigerian Musa Yahaya has been confirmed as a Spurs player by his agent. He will start in pre-season.

https://www.youtube.com/watch?v=8in3DjLDrAw
Cole raczej nie będzie atrakcyjny dla ManU, bo na dniach zakontraktują pewnie Shaw'a, jeśli będziemy o niego walczyć, to pewnie najpoważniejszym konkurentem będzie Liverpool. Eto'o też odchodzi i podobno jest zainteresowanie ze strony wielu klubów, w tym naszej, ale w wywiadzie powiedział, ze chce grać w LM. Pewnie pójdzie do któregoś z czołowych klubów słabszych lig. No i na koniec info z jednego z fan page'ów na FB. Już dość dawno słyszałem, ze jesteśmy tym chłopakiem zainteresowani, wygląda na to, że jest nasz. Na YT wygląda obiecująco :) 16 yr old Nigerian Musa Yahaya has been confirmed as a Spurs player by his agent. He will start in pre-season. https://www.youtube.com/watch?v=8in3DjLDrAw
22 maja 2014, 00:01 [cytuj]
Agger do wzięcia !http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/liverpool-gotowy-sprzedac-daniela-aggera/wd0dz
22 maja 2014, 00:25 [cytuj]
Agger byłby super na naszą dziurawą obronę.
Agger byłby super na naszą dziurawą obronę
22 maja 2014, 01:13 [cytuj]
http://transfery.info/65463,tottenham-z-oferta-za-19-letniego-francuza
http://transfery.info/65463,tottenham-z-oferta-za-19-letniego-francuza
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 maja 2014, 02:19 [cytuj]
Podoba mi się to, że oprócz zawodników gotowych do gry tu i teraz myślimy o przyszłości i pozyskujemy młode talenty. I to w dodatku po taniości, bo temu Koffiemu chyba się kończy kontrakt, a nawet jeśli nie, to z trzeciej ligi puszczą go za bezcen i Yahaya też zakładam ze milionów nie kosztuje, skoro przechodzi do nas z klubu o nazwie Mutunchi Academy :)

Za wiele rzeczy Baldiniego można ganić, ale za to należą mu się brawa :brawo:
Podoba mi się to, że oprócz zawodników gotowych do gry tu i teraz myślimy o przyszłości i pozyskujemy młode talenty. I to w dodatku po taniości, bo temu Koffiemu chyba się kończy kontrakt, a nawet jeśli nie, to z trzeciej ligi puszczą go za bezcen i Yahaya też zakładam ze milionów nie kosztuje, skoro przechodzi do nas z klubu o nazwie Mutunchi Academy :) Za wiele rzeczy Baldiniego można ganić, ale za to należą mu się brawa :brawo:
22 maja 2014, 16:38 [cytuj]
Ale żeby też popatrzył za jakimś dobrym napastnikiem i kilkoma obrońcami, bo na razie pomocników jest nadmiar, obrona dziurawa, a jak Ade złapie kontuzję to wątpię, że Soldado go zastąpi
Ale żeby też popatrzył za jakimś dobrym napastnikiem i kilkoma obrońcami, bo na razie pomocników jest nadmiar, obrona dziurawa, a jak Ade złapie kontuzję to wątpię, że Soldado go zastąpi
22 maja 2014, 17:41 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/farewell-gomes-220514/#.U34VWer559s.facebook

Żegnamy.
http://www.tottenhamhotspur.com/news/farewell-gomes-220514/#.U34VWer559s.facebook Żegnamy
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 maja 2014, 20:22 [cytuj]
Nie wiem , czy ten temat pojawił się już wcześniej (szczerze przyznaje, że nie przeglądam akurat tematu transferowego lata przed rozpoczęciem okna) , ale chciałbym wyrazić swoją opinię na temat napastnika. Moim zdaniem powinniśmy kupić jednego solidnego napastnika, sprawdzonego, stylem gry pasującym do PL. I tak przyszli mi na myśl następujący kandydaci:

1) Mario Mandżukić - Mało pracuje na rzecz drużyny, ale jest typowym egzekutorem, świetny w grze powietrznej. Po przyjściu Lewandowskiego, raczej opuści monachium i poszuka szczęścia w Premier League. Czy jednak będzie chciał wystepować tylko w LE ? I czy mamy pieniądze na jego pozyskanie i tygodniówke ?

2) Wilfred Bony - Piłkarz o podobnej charakterystyce do Mandżukicia, dysponujący piekielnym uderzeniem z dystansu. Gra w przeciętnym Swansea i myślę, że perspektywa gry w Spurs mogłaby go skusić :)

3) Lukaku
4) Benteke

Tych Panów nie trzeba nikomu specjalnie przedstawiać. każdy kibic PL wie do czego są zdolni i widział ich w akcji :)
Nie wiem , czy ten temat pojawił się już wcześniej (szczerze przyznaje, że nie przeglądam akurat tematu transferowego lata przed rozpoczęciem okna) , ale chciałbym wyrazić swoją opinię na temat napastnika. Moim zdaniem powinniśmy kupić jednego solidnego napastnika, sprawdzonego, stylem gry pasującym do PL. I tak przyszli mi na myśl następujący kandydaci: 1) Mario Mandżukić - Mało pracuje na rzecz drużyny, ale jest typowym egzekutorem, świetny w grze powietrznej. Po przyjściu Lewandowskiego, raczej opuści monachium i poszuka szczęścia w Premier League. Czy jednak będzie chciał wystepować tylko w LE ? I czy mamy pieniądze na jego pozyskanie i tygodniówke ? 2) Wilfred Bony - Piłkarz o podobnej charakterystyce do Mandżukicia, dysponujący piekielnym uderzeniem z dystansu. Gra w przeciętnym Swansea i myślę, że perspektywa gry w Spurs mogłaby go skusić :) 3) Lukaku 4) Benteke Tych Panów nie trzeba nikomu specjalnie przedstawiać. każdy kibic PL wie do czego są zdolni i widział ich w akcji :)
22 maja 2014, 21:05 [cytuj]
Mandżukić "mało pracuje na rzecz drużyny"? Czy Ty przypadkiem nie mylisz go z kimś innym? Mandżukić oprócz tego, że strzela bramki, zapierdala (za przeproszeniem) również w defensywie. Toć uznawany jest za jednego z najlepiej broniących napastników :)
Mandżukić "mało pracuje na rzecz drużyny"? Czy Ty przypadkiem nie mylisz go z kimś innym? Mandżukić oprócz tego, że strzela bramki, zapierdala (za przeproszeniem) również w defensywie. Toć uznawany jest za jednego z najlepiej broniących napastników :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
22 maja 2014, 21:11 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Tak, masz racje. Troche źle to napisałem. Chodziło mi raczej o to, że Mandżukić nie bierze się za rozgrywanie piłki, nie cofa się ponią, lecz gra głęboko pod linią obrony przeciwnika, czekając na zbliżające się okazje :)
Tak, masz racje. Troche źle to napisałem. Chodziło mi raczej o to, że Mandżukić nie bierze się za rozgrywanie piłki, nie cofa się ponią, lecz gra głęboko pod linią obrony przeciwnika, czekając na zbliżające się okazje :)
22 maja 2014, 22:13 [cytuj]
Gomes na wylocie :brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 maja 2014, 22:51 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Co zrobimy jak Lloris złamie rękę, a dziadek dostanie półpaśca(w tym wieku może się przytrafić) ?:rotfl:
Co zrobimy jak Lloris złamie rękę, a dziadek dostanie półpaśca(w tym wieku może się przytrafić) ?:rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 maja 2014, 00:30 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Będziemy się radować, bo nie przytrafi nam się trzecia tragedia(Gomes w bramce).
Chociaż tak bardziej na serio, jak Gomes się trochę ustabilizuje i przestanie robić idiotyczne błędy to ktoś będzie miał z niego pożytek.
Będziemy się radować, bo nie przytrafi nam się trzecia tragedia(Gomes w bramce). Chociaż tak bardziej na serio, jak Gomes się trochę ustabilizuje i przestanie robić idiotyczne błędy to ktoś będzie miał z niego pożytek
LMAO
|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 42 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się